Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

2C-Eindbaas [14mg]

Voor al je psychedelische avonturen.

2C-Eindbaas [14mg]

Berichtdoor Jmths » zo jan 17, 2016 2:42 pmWat
T-0:30, 14:45 - 2mg diclazepam (≈ 14mg diazepam)
T0:00, 15:15 - 14mg 2C-E
Doseringsschema voor 'R' idem

Wie
Man
82kg
1.81m

Setting
Thuis in mijn appartement op een regenachtige dag samen met 'R' (eveneens 14mg).

Voorwoord
Ik had ondertussen al lange tijd uitgekeken naar 2C-E, ridder aan de ronde tafel van 'the magical half dozen'. Het overgrote deel van de andere phenylethylamine gerelateerde psychedelica had ik ondertussen al eens achter de kiezen gehad maar 2C-E had ik tot op dit moment een beetje huiverig af gehouden aangezien het diepere trippen mij nooit zo aansprak (al lijkt hier wat verandering in te komen). Nu ik ondertussen veel ervaring had opgedaan durfde ik de stap wel aan.

Doseringsmethode
60mg 2C-E is opgelost in 6ml vodka, vervolgens geschud en een poosje laten staan.
Hierna 1,4ml vodka (≈14mg 2C-E) met 2C-E oplossing m.b.v. een micropipet in een glas gedaan en gemixt met cola waarna deze is opgedronken.

Waarom diclazepam
2C-E was een voor mij onbekend stofje waarvan ik niet wist wat ik kon verwachten, ook was er geen duidelijke informatie te vinden over welke dosering een 'gemiddelde' tripje zou geven. Het leek mij een prettige veilige eerste kennismaking met 2C-E.
Ik zal in de toekomst nog een rapportje uittikken over 2C-E zonder inmenging van andere effecten om een objectiever beeld te schetsen.


Het Rapportje
T-0:30, 14:45 - +2mg Diclazepam

T0:00, 15:15 - +14mg 2C-E (oraal)

T0:30, 15:45 - Eerste effect merkbaar, zicht is zeer wazig.

T0:40, 15:55 - Lichte trillingen in armen en kaak.
Rond dit moment krijgt 'R' veel last van 'bodyload', de 2C-E ligt hem zeer zwaar op de maag en zit ineen gekrompen op de stoel, ik voer hem nog wat 'rennies' (calciumcarbonaat) tegen maagzuur maar dit lijkt slechts beperkte verlichting te geven.

T0:50, 16:05 - Eerste visuals breken door, objecten beginnen langzaam aan te bewegen.

T1:00, 16:15 - Op dit moment heb ik het gevoel dat de trip echt begonnen is, duidelijke visuals die op dit moment nog aardig gelijkend zijn aan wat ik van 2C-I gewend ben.
Een opvallend effect is dat de 2C-E een rustgevend en kalmerend effect lijkt te hebben.
Live notitie: In the zone

T2:00, 17:15 - Effecten zijn nog steeds duidelijk aan het opbouwen.
'R' had een eigen muzieklijstje mee gebracht met o.a. muziek van 'The Field', dit was sterk vibrerende muziek, muziek die 'R' wel vaker gebruikte tijdens het trippen. Het glas trilde mee met de vibraties, muziek klonk geweldig en bracht mij half in trance. Op een gegeven moment raakte ik het gevoel kwijt dat ik een lichaam had, ik voelde mij een klein vibrerend blokje dat meetrilde op de muziek. Ik schrok even omdat ik even moest dubbelchecken of ik nog wel een lichaam had, achteraf gezien had 'R' een hele goede muziekkeuze gemaakt.

T2:15, 17:30 - Piekmoment lijkt te zijn bereikt, deze piek blijft zo'n 2uur aanwezig voordat de effecten weer af lijken te nemen.

T2:45, 18:00 - 'R' krijgt een plotselinge oprisping en sprint naar het toilet, hier begint hij heftig over te geven wat zo'n 4minuten aan houdt.
Persoonlijk heb ik nog altijd vrijwel totaal geen last van misselijkheid of andere bodyload, enkel een licht bedrukkend gevoel op de maag dat niet opvalt zolang ik er geen aandacht aan besteed.

Op dit moment zitten we aardig in onze piek, mijn vriendin komt thuis die vraagt hoe het met ons gaat. Ik vertel haar dat we aardig aan het pieken zijn, ik probeer haar nog wat dingen te vertellen maar het komt er niet zo makkelijk uit meer allemaal waarop ik mijn zin dan ook maar afsluit: 'ik ben wel lekker in de war ja.'

Met veel moeite besluiten 'R' en ik op dit moment een wandeling te maken, van de 2C-E werden we allebei toch best wel inactief, activiteit voelt overbodig wanneer er al zoveel actie gaande is in de vorm van visuals en gedachtenkronkels.
Het was ook niet zo gezellig om hard te lopen pieken waar een nuchter persoon bij is. We besloten naar het MAS (museum aan de stroom) in de buurt te lopen. Dit is een groot museum dat tot zo'n 12uur 's nachts open blijft en waar je vrij toegang hebt tot het dak wat een mooi uitzicht over de stad geeft.

De wandeling is zeer prettig en doet ons goed, de koude buitenlucht voelt verfrissend. We hebben allebei sterk het gevoel alsof we ons in een andere stad bevinden. 'R' geeft nog aan dat alle lichten van de stad heftig binnen komen.

We lopen de vele roltrappen op richting het dak van het MAS met panorama uitzicht over de stad, het museum geeft een hele mysterieuze onrealistische sfeer af, we genieten een beetje van het uitzicht, maken een beetje grapjes, de verlichting op straat lijkt een beetje te veranderen in licht gevende olifantjes. Nadat we een poosje van het panorama uitzicht hebben genoten plaatsen we ons 1 verdieping lager op een stoel en kijken achter het glas over de stad heen.
Ik plaats mijn hoofd tegen het glas terwijl ik nog op de stoel zit, ik sluit mijn ogen en bevindt mij ineens in mijn eigen gecreëerde wereld. Na zo'n 4minuten doe ik mijn ogen weer open en vraagt 'R' mij, waar was je? Waarop ik reageer: 'even van de wereld'.
Ik kan me herinneren dat met mijn ogen dicht het uitzicht van de miniatuurstad mij bij was gebleven waar ik een beetje boven zweefde en ik mezelf los van mijn lichaam voelde.

T3:45, 19:00 - Op dit moment verlaten we het MAS/museum en lopen we weer richting huis.

T4:15, 19:30 - +1biertje (33cl, 5%).
Eenmaal thuis aangekomen lijkt de sterkste piek wel een beetje aan zijn einde gekomen en besluit ik een biertje aan te breken en mezelf achterover op de bank te leunen. Op dit moment voel ik mij maximaal ontspannen.
Kort hierop volgt het avondeten, eten smaakt zeer goed ondanks dat het een simpele maaltijd was (spruitjes, aardappels, stukje vlees). Meerdere complimenten over het eten werden gemaakt.

Na het eten besluiten we een beetje te gamen op de Wii U (rayman), dit was zeer vermakelijk en ging ons best wel goed af, de sfeer van het spel voelde goed aan en ik kreeg er een knus gevoel van.

T5:45, 21:00 - Op dit moment voelen we ons zo goed als nuchter maar er blijft een lichte wazige nasleep aanwezig die nog enkele uren aan blijft houden.

9:45, 1:00 - Gevoel eindelijk weer volledig baseline te wezen, de zeer lichte nauwelijks merkbare nasleep hield zo'n 4uur aan.
Op dit moment ging ik naar bed en heb ik heerlijk geslapen, de volgende dag werd ik fit en goed uitgerust wakker.

De potentie
Voor mijn gevoel komt 2C-I het dichts bij qua effecten en ik zou 14mg 2C-E ongeveer gelijk schatten aan zo'n 25mg 2C-I. Deze vergelijking is echter realistisch gezien niet te maken aangezien 2C-E bepaalde bij effecten geeft die 2C-I niet tot nauwelijks bezit. Hierbij moet gedacht worden aan het introspectieve gedeelte, de afstand die het kan creëren t.o.v. het lichaam en de gedachtenkronkels die het kan opwekken. Deze bijeffecten kunnen de ervaring wel wat heftiger maken dan 2C-I van een relatief gelijk potentiegewicht.
Deze bijeffecten zijn wat 2C-E interessant en uniek maken maar tegelijkertijd mentaal zwaarder.

Conclusie
Het tripje had veel bekende aspecten van 2C-B en 2C-I in zich, enkele overeenkomende visuals bijvoorbeeld en dezelfde pretspanning (in mindere mate). Er waren echter ook enkele grote verschillen. Zo forceerde 2C-E geen glimlach op mijn gezicht en werkte niet activerend, de ervaring was zoals mensen wel vaker beschrijven heel neutraal en rustig.
2C-E voelde rustgevend, dit kan natuurlijk ook te maken hebben met de 2mg diclazepam maar ik heb het gevoel dat er meer dan dat achter schuilt.
De visuals deden mij denken aan 2C-I, echter leek de 2C-E relatief meer beweging en 'massieve' stroming van visuals teweeg te brengen.
2C-E lijkt qua effecten verder te gaan dan 2C-I & 2C-B, dit in de zin dat 2C-E niet alleen visuele vervormingen geeft maar ook andere aspecten van perceptie vervormt, zo raakte ik een paar keer het gevoel kwijt dat ik een lichaam had of had ik het gevoel dat mijn lichaam een andere vorm aannam. Op een gegeven moment voelde ik mij een vibrerend blokje die meetrilde op de muziek.
Eveneens lijkt het met 2C-E vrij makkelijk om je gedachten in een andere wereld te plaatsen, zo zei ik nog tegen 'R' tijdens de trip '2C-E nestelt zich diep in de psyche'.

De bodyload lijkt sterk te verschillen per persoon, zelf had ik slechts enkele lichte ongemakkelijkheden tijdens de opkomst, beetje bedrukt gevoel op de maag en een bedrukt gevoel in het hoofd, bodyload die ik bij andere drugs ook zou hebben.
'R' had het echter zwaar te verduren tijdens de opkomst en ervoer veel ongemak in de vorm van buikkrampen en misselijkheid. Toen de trip begon te pieken (T2:45) moest 'R' zelfs overgeven. Ik zelf heb in mijn leven alleen nog maar van truffels moeten overgeven.

Ik heb nog 32mg 2C-E (volumetrische oplossing) liggen, ik vermoed dat dit een 2*16mg tripje zal worden in de toekomst met 'R'. Nu ik de effecten van de 2C-E beter kan plaatsen zal ik deze zonder 'voorzorgs benzodiazepine' in de toekomst uitproberen om een meer helder beeld te krijgen van 2C-E, hier zal ik wederom een rapportje over uittikken.

Wat PIKHAL en andere bronnen al zeiden kan ik alleen maar bevestigen, het is een weinig recreatief middel maar zeker een hele interessante die ik graag nog eens in de toekomst wil uitproberen. De effecten die 2C-E teweeg brengt zijn vrij uniek.
Voor de diepere tripper is dit zeker een stofje die ik op de bucketlist zou zetten.

In de toekomst zou ik 2C-E graag eens op een hogere dosering in rustige setting willen proberen zonder andere mensen er bij. Het 'loslaten van het lichaam' dat 2C-E toelaat heb ik tijdens deze trip het tipje van de sluier mogen lichten en lijkt mij interessant om in de toekomst verder te verkennen.

Snoep verstandig, have fun. :wave:
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 603
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm

Re: 2C-Eindbaas [14mg]

Berichtdoor Perry » zo jan 17, 2016 3:54 pm

T-0:30, 14:45 - +2mg Diclazepam
zonde
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
Donateur
Offline
 
Posts: 13206
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Stim City

Re: 2C-Eindbaas [14mg]

Berichtdoor Jmths » zo jan 17, 2016 4:51 pm

T-0:30, 14:45 - +2mg Diclazepam
zonde


Alles op zijn tijd, ik heb bij deze eerste ervaring er uit kunnen halen wat ik er uit wou halen en ik heb niet het gevoel dat het een negatief effect op de trip heeft gehad.
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 603
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm

Re: 2C-Eindbaas [14mg]

Berichtdoor Einstein » zo jan 17, 2016 6:29 pm

Robuust report weer :) Komt wel overeen met mijn ervaringen. Mooi spul is het, alleen jammer van de rare bodyload die soms om de hoek komt kijken :#:
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: 2C-Eindbaas [14mg]

Berichtdoor Maus » zo jan 17, 2016 8:16 pm

Mooi, helder beschreven report. Ik lees ze altijd graag van je :hulde:
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10205
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info

Re: 2C-Eindbaas [14mg]

Berichtdoor Jmths » zo jan 17, 2016 8:36 pm

Maurits schreef:Mooi, helder beschreven report. Ik lees ze altijd graag van je :hulde:


Thanks Mau, hoor het graag. :)
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 603
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm

Re: 2C-Eindbaas [14mg]

Berichtdoor FranX » zo jan 17, 2016 9:39 pm

:hulde: mooi report!
I have approximate answers and possible beliefs in different degrees of certainty about different things, but I’m not absolutely sure of anything
Avatar gebruiker
FranX
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1051
Geregistreerd: wo maart 02, 2011 9:34 am
Woonplaats: Randstad

Re: 2C-Eindbaas [14mg]

Berichtdoor Perry » ma jan 18, 2016 1:46 am

Ik moet trouwens altijdkotsen van 2C-E, maar dat boeit niet, want t is gewjeldig :woeh:
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
Donateur
Offline
 
Posts: 13206
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Stim City

Re: 2C-Eindbaas [14mg]

Berichtdoor kaasje » ma jan 18, 2016 2:02 am

Mooi report, wil ik ook nog proberen! :D
Ben trouwens ook al een paar keer trippend naar het MAS geweest, niet op het dak, maar was gezellig aan het water daar. :)
:wave:
Avatar gebruiker
kaasje
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1216
Geregistreerd: zo mei 12, 2013 4:04 pm
Woonplaats: België

Re: 2C-Eindbaas [14mg]

Berichtdoor Jmths » ma jan 18, 2016 1:07 pm

Perry schreef:Ik moet trouwens altijdkotsen van 2C-E, maar dat boeit niet, want t is gewjeldig :woeh:

Dacht dat je hobby enkel stimulant misbruik was. :p

kaasje schreef:Mooi report, wil ik ook nog proberen! :D
Ben trouwens ook al een paar keer trippend naar het MAS geweest, niet op het dak, maar was gezellig aan het water daar. :)

Ha grappig, altijd leuk om stadsgenoten op het forum tegen te komen.
22jan & 5feb ben ik in het bos te vinden.

FranX schreef::hulde: mooi report!

De eerste keer dat ik op dit forum kwam was nadat ik via google over een rapportje jou heen struikelde, je kunt stellen dat ik geleerd heb van een van de betere. :smokin:
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 603
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner