Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

2cb (+alcohol) als partydrug

Voor al je psychedelische avonturen.

2cb (+alcohol) als partydrug

Berichtdoor Jdoe » ma apr 28, 2014 6:07 pm

Goedemiddag,

Afgelopen koningsnacht en dag heb ik 2cb in combinatie met alcohol gebruikt. Opzich niet zo spannend, maar omdat ik hele wisselende ervaringen lees over 2cb als partydrug leek het me wel de moeite om mijn ervaringen eens op te schrijven. Misschien kan iemand er nog wat mee.

Ter inleiding - ervaring tot nu toe
Ervaring met andere drugs: een keertje xtc begin dit jaar. Dat is heel goed bevallen. Ik wil me graag goed aan de 2/3 maandenregel houden en ben daardoor wat nieuwsgierig geworden naar andere "partydrugs". Het snuiven van drugs zie ik niet direct zo zitten, maar dat zouden we nog op kunnen lossen door het te bommen. Ik heb daarom een maandje geleden 10 witte nijntje 2cb pilletjes gekocht via internet. Ze werden verkocht als 15 mg 2cb maar heb op internet gelezen dat de spreiding zo'n 9-14 mg is.

Op internet veel gelezen over 2cb. Ik heb niet super veel partytripreports kunnen vinden. De reports die ik gevonden heb waren erg wisselend. Van zeer positief tot zeer negatief. Over het algemeen waren de grotere dosissen wat minder succesvol dan de kleinere dosissen.

Thuis uitproberen
Omdat ik nog helemaal geen ervaring heb met tripmiddelen leek het mij verstandig om het eerst thuis eens te proberen. Ongeveer 3 weken geleden heb ik daarom op een vrijdag avond 1 wit nijntje tot mij genomen. Ik was alleen en dat was gewoon bij mij thuis. Deze ervaring was best wel overweldigend. Had ik niet verwacht voor zo´n kleine dosis. Max. 15 mg wordt overal als een lichte trip getypeerd.

Wat me erg goed beviel:
* Werd erg meegesleept in de muziek. Had een technosetjes opgezet. Het leek alsof ik de muziek beter begreep. Muziek leek af en toe zo te kloppen dat ik zou kunnen kreunen van genot. haha :lol: .
* Werkelijk alles bewoog, muren, gordijnen de vloer. Dit was heftiger met muziek aan dan zonder. Op een moment leek ook alles in slomotion te verlopen. Erg geinig.
* Was goed te sturen. Gedachtes waren prima te sturen.
* Fijn body high tijdens de piek. Voelde ietwat sexueel.

Wat me iets minder beviel:
* Het opkomen van de 2cb was niet bijzonder prettig. Zweten. Koud/warm en een wat ongemakkelijk gevoel in mn buik. Dit was na drie kwartier ofzo wel over, toen was het prima.

Moet er bij opmerken dat ik eigenlijk de hele "trip"(voor zover je daar van kan spreken met max. 15 mg) op bed heb gelegen. Misschien heb ik zelfs wat geslapen, niet zeker.

Tijdens de comeup en tijdens de heftige visuals had ik eigenlijk besloten dat me dit zeer onprettig leek op een feest. Echter, toen het zweten en de misselijkheid over was was het eigenlijk wel prima. Besloten om het toch maar eens de toen, op koningsdag/nacht.

Koningsnacht
Afgelopen vrijdagavond (koningsnacht) naar een outdoorfeestje geweest in Eindhoven. Rond 7 uur gegeten, friet en rond half 9 een hele witte nijntje opgegeten. Wist dat het eten misschien zou zorgen voor wat misselijkheid en wat vertraging bij het opkomen, maargoed dat was dan maar even niet anders. Rond 9 uur binnen op het feest en daar wat bier gedronken. Ik denk een biertje of 6/7. Rond een uur of elf merkte ik dat ik wel lekker ging op de muziek. Was eigenlijk niet misselijk geweest en heb ook niet gezweet. Zag eigenlijk ook niet alles bewegen en ademen dus het was al met al redelijk geleidelijk opgekomen. Had het niet eens echt gemerkt. Toen ik op mijn telefoon keek zag ik dat het weldelijk werkte, zag mn scherm golven en letters groter en kleiner worden :woeh: .

Rond half 12 nog half nijntje bijgepakt. Daarna ook geen alcohol meer gedronken. Had eigenlijk meteen na dat halve witte nijntje een beetje spijt van het bijpakken, maargoed daar heb ik me maar overheen gezet :rock: . Met 1,5 nijntje zit je volgens alles dat ik gelezen heb nog steeds op een lage dosis dus dat moest wel goedkomen. En dat kwam het ook. Werd allemaal niet veel heftiger, het ging gewoon lekker. Tijd vloog voorbij. 't Was in een keer 01.00 uur en toen was het afgelopen.

Heb gedurende de trip volgens mij niet zo gek veel met mensen gepraat. Maar de gesprekjes die ik me zo kan herinneren gingen wel prima. Als ik me even concentreerde kon ik een prima gesprek voeren, maar werd zo meegezogen in de muziek dat ik daar niet perse erg veel behoefte aan had. Heb eigenlijk geen last gehad van een vervelende bodyload ofzo. Ik heb ook geen last gehad van de drukte. Ik had in verschillende reports gelezen dat mensen 2cb niet zo prettig vonden in grote mensenmassa's.

Daarna nog een kroeg/clubje ingeweest tot een uur of 4. Daar ook geen alcohol meer gedronken en lekker gedanst en wat gepraat met mensen. Wat me erg beviel was dat het zo goed te sturen was en dat ik me bij vlagen best wel nuchter heb gevoeld. Eigenlijk een stuk chiller dan 20 bier drinken.

Het gedrag van mensen op de dansvloer heeft me ook enorm gefascineerd. Ik kan het eigenlijk niet zo goed uitleggen en het klinkt vast heel wazig, maar zal het toch proberen: :rock2:

Het gedrag van de dansende mensen leek wel een soort persiflage. Alsof het een grote grap was. Bijvoorbeeld op wat "rauwere" stukjes muziek dat meisjes een rare move maken en er overdreven ontdeugend bij kijken. Eeeuuuh :keta: . Nouja, het leek toen perfect te passen, ik begreep het heel goed. Nu niet meer :beer: .

Lag rond een uur of vijf in bed. Kon prima slapen, 't was wel zo'n beetje uitgewerkt. Voelde me gewoon nuchter, alleen wat moe.

Koningsdag
Zal dit report wat korter houden. Heb de belangrijkste dingen volgens mij wel beschreven hierboven. Ben rond 12.00 uur opgestaan - geen last van een kater ofzo. Hooguit wat moe. Even wat gegeten en toen naar de stad gegaan en weer afgesproken met wat vrienden. Was eigenlijk vanplan om alleen de nacht de 2cb uit te proberen, maar het leek mij bij wijze van experiment (en omdat het best wel goed bevallen was gisteren) wel de moeite om eens te proberen wat er gebeurt bij gebruik twee dagen achter elkaar.

Locatie is weer op een plein, met heel veel (dronken) mensen en house-achtige muziek. Rond half 3 een hele nijntje ingenomen, dat was ook alles wat ik mee had genomen. Het was tenslotte een expiriment, als het niet zou werken twee dagen achter elkaar dan zou ik me daar maar bij neerleggen, had geen zin om de dosis op te schroeven gezien de minder goede verhalen die ik daarover gelezen had in een drukke mensenmassa.

Het werkte eigenlijk weer prima en vergelijkbaar met de dag ervoor. Werd weer heerlijk meegezogen in de muziek, fijne tintelingen in benen en onderbuik en kon prima dansen. Niet overdreven druk zoals met Xtc maar gewoon prima. Praten en socializen ging ook prima. Heb er die dag een biertje of 8 bij gedronken over de hele dag verspreid. Verder weer geen overdreven visuals, behalve wederom op mijn telefoon. Weer de groter en kleiner wordende letters. En bij de toiletten zag ik wat lijnen gaan bewegen wanneer ik daar op focuste. Ook deze dag wederom geen last van de bodyload en ook geen ongemakkelijke momenten gehad.

Tot een uur of 9 doorgefeest en toen lekker moe en voldaan naar huis gegaan.

Resumé: 2cb is een prima partydrug voor mij. Goed stuurbaar en toch net een beetje stimulerend. Grootste plus voor mij is het opgaan in de muziek, dat is perfect. Heb geen last gehad van enge of vervelende momenten zoals ik die wel eens gelezen heb ik 2cb-partytripreports. Maar dat zal ook komen door de bescheiden dosis, denk dat deze precies goed is.

Bedankt als je het tot hier toe uitgelezen heb. Ik weet niet of het goed te volgen is, zal het later nog eens nalezen en eventueel wat verduidelijken.

Gr
Laatst bijgewerkt door Jdoe op ma jun 16, 2014 10:36 pm, in totaal 1 keer bewerkt.
Jdoe
Newbie
Offline
 
Posts: 14
Geregistreerd: wo feb 05, 2014 11:57 am

Re: 2cb (+alcohol) als partydrug

Berichtdoor totally_wallarized » wo apr 30, 2014 6:46 am

Fijne tripreport om te lezen, leuk dat het je zo bevalt. Ik heb het enkel nog maar eenmalig thuis gedaan (met een livereport op tinychat). Wel zonder muziek toen en zonder alcohol. Ik had toen wel 2,5 nijntje op denk ik. Jouw report doet het toch wel kriebelen om het ook eens te proberen bij het uitgaan.

Had je geen last van draaiingen of moeilijk op je benen te staan in het begin? Dat lijkt me vooral vervelend bij het uitgaan, de mensen gaan je nogal bekijken als je daar staat te waggelen op de vooravond na 2 biertjes :D
Avatar gebruiker
totally_wallarized
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 234
Geregistreerd: ma nov 11, 2013 9:05 pm

Re: 2cb (+alcohol) als partydrug

Berichtdoor Jdoe » wo apr 30, 2014 11:49 am

Hehe. Eigenlijk geen last gehad van niet op mijn benen kunnen staan. Hooguit wat klamme handjes en en een heel klein beetje een wat ongemakkelijk gevoel in mn maag. Maar dat was vrij snel wel weer over.

Denk dat het van groot belang is om de dosis gewoon laag te houden max +- 15 mg ofzo. Dan moet het wel goedkomen.
Jdoe
Newbie
Offline
 
Posts: 14
Geregistreerd: wo feb 05, 2014 11:57 am

Re: 2cb (+alcohol) als partydrug

Berichtdoor Monologic » wo apr 30, 2014 1:55 pm

Laatst bijgewerkt door Monologic op do apr 19, 2018 5:35 am, in totaal 1 keer bewerkt.
“Ik voel me beter dan alles buiten mij, mij laat voelen als ik me niet zou voelen, zoals nu.” - 8
The gods know what you've done..
Avatar gebruiker
Monologic
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 552
Geregistreerd: do maart 06, 2014 1:03 pm

Re: 2cb (+alcohol) als partydrug

Berichtdoor Jdoe » wo apr 30, 2014 2:37 pm

Dankje.

Bij wijze van experiment is inderdaad een wat gevaarlijke beweegreden, is inderdaad makkelijk om alles daar op af te schuiven :-). Was in eerste instantie ook niet het plan om het twee dagen achter elkaar te doen. Maar werd nieuwsgierig hoe het effect twee dagen na elkaar zou zijn. Ik weet dat 2cb te boek staat als RC, maar op basis van alles dat ik gelezen heb leek het mij een relatief "onschuldig" experiment. Was vooral benieuwd of er nog wat overbleef van het effect, of dat ik gewoon niets van zou merken door de acute tolerantie.

Spijt van het tweede halfje is misschien wat overdreven. Maar nadat ik 'm genomen had vroeg ik me af of dat nou wel nodig was. Het mocht van mij wel IETS meer allemaal, maar na het innemen was ik een beetje bang dat het misschien teveel zou worden. Niet zozeer bang dat de dosis te hoog zou zijn, want dat is natuurlijk niet aan de orde, maar misschien wel dat het niet meer zo fijn zou zijn in deze drukke omgeving. Dat gevoel was eigenlijk ook zo weer weg. Het werd verder ook niet heftiger ofzo, misschien dat het alles wat verlengd heeft.

Praten met anderen ging gewoon goed. Heb nog leuk met wat mensen gesproken die verder niet wisten dat ik wat gebruikt had. Heb ze verder niet gevraagd of ik normaal overkwam, maar ze keken me in ieder geval niet vreemd aan en hebben er ook niets van gezegd.

Heb op het toilet ook nog even in de spiegel gekeken, zag er absoluut niet onder invloed uit vond ik zelf.

Ben wel van plan om het nog eens vaker te doen op een feestje. Niet meer persé twee dagen achter elkaar alhoewel ik er verder geen negatieve dingen door heb ondervonden. Maar dat zegt natuurlijk niet alles (of niks). Gewoon hoe het uitkomt. Grootste pluspunt voor mij is het opgaan in de muziek, verder was het gewoon subtiel aanwezig. Niks heftigs. Wat mij betreft ideaal voor tijdens de MDMA pauze en ook nog eens (voor zover bekend) een heel wat minder aanslag op je lichaam.

Was opzich ook wel eens leuk om "nuchter" in een kroeg/club omgeving te observeren hoe dronken mensen zich gedurende de avond gedragen. Heb hier in mezelf best wel om gelachen. Vond het op dat moment erg grappig dat mensen hoe later het wordt steeds meer gaan hangen en heeeel loom worden.
Jdoe
Newbie
Offline
 
Posts: 14
Geregistreerd: wo feb 05, 2014 11:57 am

Re: 2cb (+alcohol) als partydrug

Berichtdoor Monologic » wo apr 30, 2014 7:01 pm

Laatst bijgewerkt door Monologic op do apr 19, 2018 5:35 am, in totaal 1 keer bewerkt.
“Ik voel me beter dan alles buiten mij, mij laat voelen als ik me niet zou voelen, zoals nu.” - 8
The gods know what you've done..
Avatar gebruiker
Monologic
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 552
Geregistreerd: do maart 06, 2014 1:03 pm

Re: 2cb (+alcohol) als partydrug

Berichtdoor Jdoe » do mei 01, 2014 10:50 am

In de spiegel kijken leverde geen problemen op hoor. Geen visuals op mijn eigen gezicht. Viel sowieso wel mee met de visuals :-). Kan me voorstellen dat het wat problematischer kan worden bij hogere dosissen
Jdoe
Newbie
Offline
 
Posts: 14
Geregistreerd: wo feb 05, 2014 11:57 am


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner