Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

2de testvlucht: 8 mg 2C-P

Voor al je psychedelische avonturen.

2de testvlucht: 8 mg 2C-P

Berichtdoor FranX » do aug 02, 2012 11:36 am

Zoals jullie uit de titel kunnen opmaken is dit tripreport een logisch vervolg op onze eerste testvlucht met 4 mg 2C-P. Om niet in herhaling te vallen laat ik de achtergronden nu achterwege en verwijs ik geintresseerden naar het eerste tripreport dat je hier kan vinden:
http://www.drugsforum.info/viewtopic.php?f=4&t=4910

2C-P is een relatief lang werkend goedje met een trage opkomst die wel tot 3 uur kan duren. Niet iets om even snel te doen. Gelukkig hadden we, mijn lieftallige vrouw en ik, vandaag en de rest van de week vrij en dus was het tijd om eens te zien wat 8 mg 2C-P ons zou brengen. Ik steek gelijk van wal.

10:45

Het buitenboordmotortje van ons rubber bootje snord vrolijk als we richting Muiden koersen. De zon schijnt en het is al bijna 24 graden als we ieder een capsule met 8 mg 2C-P innemen. Het plan is simpel. We tuffen relaxed naar Muiden, passeren de sluis richting IJsselmeer en gaan in het ondiepe en rustige gedeelte ten oosten van de energiecentrale voor anker. Het is daar heerlijk. Je ligt er uit de wind, het water is helder en er is een fijne zandbodem. In geval van nood kan je gewoon door het water naar de kant lopen. Eenmaal op de kant is er een dunne zandstrook en achter de dijk ligt een druk fietspad. Dat zou onze tripplek worden.

11:45

De sluisdeuren van Muiden draaien open en ik kies het ruime sop. We merken, zoals verwacht, nog niets van de 2C-P. Dat compenseren we gelijk door een fijne joint op te steken. Vol gas koers ik eerst richting Almere en een flinke golfslag doet de boot en de blote borsten van mijn liefje heerlijk op en neer deinen. Life is good.

12:30

Vlak voor het Zilverstrand gooi ik het roer om en zet, nog steeds vol gas, koers naar onze tripplek. Een half uurtje later zet ik het ankertje en de motor uit. We voelen nu duidelijk dat er een 2C actief aan het worden is. Ingewijden kennen dat gevoel wel van een beetje weeïge buik en een soort wapheid waarmee je nog alle kanten op kan. De stemming is goed.

13:15

We liggen naakt op ons bootje en een aangename warme wind aait onze xxxx. De 2C-P komt nu echt goed opzetten alsmede een enorme geilheid. Van het zogenaamde 'wappie-slappie' waar sommige mannen door bijvoorbeeld het gebruik van MDMA onder gebukt gaan is geen sprake. 2C-P heeft een zeer erotiserende werking waar wel je degelijk iets mee kan. Maar dan moet je natuurlijk niet in een open rubber bootje gaan liggen terwijl een groepje kinderen op surfplankjes in de buurt aan het spelevaren zijn. We houden ons dus keurig in en knuffelen al zonnend verder. Inmiddels is er sprake van een duidelijke ++ and still rising.

13:45


Het naakte lichaam van vrouwlief voelt fantastisch aan en we zijn nu behoorlijk onder invloed. Een dikke +++ zou ik willen zeggen en bij mijn mooie is dat niet anders. Van de heftige visuals waar men bij 2C-P over spreekt is echter geen sprake. We besluiten om even de boot uit te klimmen en lekker door het water te waden. Het water reikt tot de knieën die als rubber aanvoelen. We zijn lekker onvast ter been en met eenmaal vaste grond onder de voeten merken we pas goed hoe wap we zijn. Snel klimmen we terug de boot in.

Even een zijsprong; wap op het water

We hebben al eens eerder gemerkt dat wap zijn op een bootje in het water een stuk minder wap voelt dan op het vaste land. Logisch misschien, op het water staat je wereld natuurlijk geen moment stil en het licht schittert van alle kanten. Soms kan dat door aardige verrassingen leiden.

Zo hadden we een tijdje geleden tijdens een vaartochtje richting Amsterdamse wallen ieder één zegeltje LSD genomen. Nix aan het handje tot we besloten om ongeveer een dik uur na inname aan wal te gaan bij de Waag. Eenmaal op de wal merkte we pas hoe mal we waren van de LSD. Met een loopje typerend voor Captain Jack Sparrow in de filmreeks The Pirates of the Carribean wisten we ons slingerend van de kade naar het tegenoverliggende terras te begeven. We vonden het ook al heel knap van onszelf dat we in staat bleken koffie te bestellen. Iets wat op het bootje toch heel vanzelfsprekend had geleken. De hectiek van het vaste land deed ons onmiddellijk terug verlangen naar ons vertrouwde bootje. Ik wist keurig af te rekenen en we staken van het terras de gracht over terug naar ons bootje.

Eenmaal terug op de kade lag op de plek waar eerder ons opblaasjacht lag nu een andere schuit met voltallige bemanning. We schrokken, ons arme bootje was zomaar onder die schuit geschoven. Een lichte paniek maakte zich van mij meester. Terwijl mijn vrouw door haar knieën zakte om beter onder de waterlijn te kunnen kijken of ze ons arme bootje nog zag begon ik verontwaardig naar de schipper te roepen; “hee, mijn boot!”. De man keek ons slechts aan met een niet begrijpende blik.


Pas toen viel het kwartje. Onze rubberen duck met koffiemolen lag gewoon 10 meter verder braaf op ons te wachten op de plek waar we haar hadden achter gelaten. Blij dat we waren! En al helemaal toen we weer veilig en wel aan boord waren en liggend op de bodem de trap- en klokgeveltjes van de oude Amsterdamse grachtenpanden prachtig zagen golven tegen een helblauwe lucht met spikkeltjes en sprankeltjes.

15:45 (ongeveer)

Ik weet niet precies wat er is gebeurd maar we zijn beide een stukje kwijt geraakt. Zo kropen we terug in de boot en lekker tegen elkaar aan en zo was er ongeveer een uur ongemerkt voorbij gegaan. De spelende kinderen hadden plaats gemaakt voor waterskiërs zonder dat we daar ook maar iets van hadden gemerkt. Het is vrijwel zeker dat we niet in slaap zijn gevallen want je kan van 2C-P alles zeggen maar niet dat je er slaap door krijgt. Integendeel. Het lichaam mag dan bijna vloeibaar aanvoelen de geest bleef tijdens deze trip alert en coherent. Converseren ging prima en observeren gelukkig ook ;)

16:30

We zijn nog net zo wap als een paar uur geleden maar een aantrekkende wind en het verschijnen van wolken beloven weinig goeds. Jammer want het plan was tot in de avond op het water te blijven en te wachten tot de 2C-P haar werking wat zou verliezen.
We besluiten om het lot niet te tarten en vertrekken om dezelfde route terug te nemen. Wederom komen we zonder kleerscheuren de sluizen door en pruttelen met een aardig vaartje naar ons beginpunt in Diemen.

17:00

Ik trek de boot op de kant om te laten drogen terwijl vrouwlief in het gras een lekker jointje draait. 'He, zegt ze, we hebben vandaag heel weinig gerookt'. 'Vind je het gek' zeg ik nog steeds wat onvast ter been en we lachen. Potent stofje hoor dat 2C-P.

17:30

Het is gelukt om de boot weer op te vouwen en samen met het motortje in de auto te krijgen. Een hele prestatie aangezien we op het droge nog net zo hard 'golven' als op het water. De lucht is nu grijs aan het worden en ik schat in dat binnen een uur een flinke hoosbui is te verwachten.
'Kan je wel rijden?' vraagt mijn nog immer superaantrekkelijke vrouw bezorgt. Ik heb werkelijk geen idee maar de notie om in de auto te kleumen tijdens een hoosbui staat me niet aan. We stappen in en ik rij eerst stapvoets het polderweggetje af. Het gaat me goed af en al snel draai ik een stuk zelfverzekerder nu een N weg op.

HET ONDER INVLOED DEELNEMEN AAN HET VERKEER IS GEVAARLIJK EN MOET TEN ALLEN TIJDE VERMEDEN WORDEN!

Ik blijk het voertuig prima onder controle te hebben en hoewel we de rit als onwerkelijk ervaren gaat de tocht zonder problemen. Hoewel ik mezelf nog minstens als ++ inschat anticipeer ik keurig op het verkeer en de situaties. Ik geef netjes richting aan, houd me aan de verkeersregels en wurm me moeiteloos door de spits. Ik zorg er wel voor om alert te blijven door continu voor, achter en opzij te kijken. Ik vermijd het kijken naar de hypnotiserende strepen op de weg of de monotoon voorbij flitsende palen en bomen.

18:05

Ik draai net onze straat in als de eerst spetters regen tegen het voorruit tikken. Nog geen vijf minuten later zijn we thuis en barst de bui los. We zijn beide nog steeds behoorlijk wap.

19:30

Na een lekker douche, een broodje en een kop koffie besloot ik dit tripreport te schrijven. Kennelijk stimuleert 2C-P ook de creatieve geest.
Het is inmiddels 23:15 en ik ga stoppen. Ik ga nog even lekker bij vrouwlief op de bank genieten van de afterglow. We zijn inmiddels ergens tussen + en ++ en de vermoeidheid begint nu ook een rol te spelen. Morgen schrijf ik dit stuk af en kom ik met een conclusie.

De andere dag

Gisteren waren we uiteindelijk rond 01:30 naar bed gegaan. De slaap kwam snel. Inmiddels is het bijna 11:00 uur en de tweede kop koffie staat voor me. Van een kater of een zwaar hoofd is geen enkele sprake. Integendeel.

Conclusie:

8 mg 2C-P is zeer goed te doen mits je de tijd hebt.

Ik heb geen vervelende bodyload ervaren. Een wat 'vreemde' buik misschien maar verder niets. Tijdens de trip hebben we gewoon broodjes gegeten en normaal gedronken. Geen spoor van misselijkheid bij mij.

Vrouwlief heeft wel in de eerste aanleg wat vlagen misselijkheid ervaren en ook die weeïge buik. De slappe knieën vond ze niet prettig. Ze miste het visuele aspect.

Dat de naar verluidt heftige visuals die 2C-P kunnen opwekken achterbleven zijn gebleven is misschien verklaarbaar omdat we mogelijk wat tolerantie hadden. Ongeveer een week geleden hadden we paddo's genomen en mogelijk speelt dat een rol.

2C-P gaf in genoemde dosis geen rare mindfucks zals LSD die je kunnen geven en had geen 'duistere kanten' die paddo's kunnen oproepen. Mentaal gezien is het een fijne stof die je vervult laten met een breed 'feel good' gevoel en een dikke onderstroom erotische gevoelens.
Met 8 mg de paden op en de lanen in om eens lekker te wandelen lijkt ons wat optimistisch. Daar vonden wij het spul te 'stoned' voor. Maar mocht je een lang weekend hebben, een fijne partner, een paar goeie films en wat lekkere muziek dan is 8 mg 2C-P absoluut je ding.

De volgende keer proberen we 10 mg.
I have approximate answers and possible beliefs in different degrees of certainty about different things, but I’m not absolutely sure of anything
Avatar gebruiker
FranX
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1051
Geregistreerd: wo maart 02, 2011 9:34 am
Woonplaats: Randstad

Re: 2de testvlucht: 8 mg 2C-P

Berichtdoor Poseidon » do aug 02, 2012 12:47 pm

Wederom een magnifiek geschreven verslag. En nog meer barsten in mijn blazoen van goede voornemens want dit klinkt echt als iets waar ik in vervoering van kan raken. :roll2:
Gelukkig ken ik geen vrouwen die samen met mij hiermee willen gaan experimenteren. :#:
Wij willen onze blauwe luchten terug.
Avatar gebruiker
Poseidon
JeVader
In Memoriam
Offline
 
Posts: 10486
Geregistreerd: do maart 17, 2011 4:34 pm
Woonplaats: Liquid Universe

Re: 2de testvlucht: 8 mg 2C-P

Berichtdoor Oizo » do aug 02, 2012 3:14 pm

:hulde:
Avatar gebruiker
Oizo
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 629
Geregistreerd: do dec 22, 2011 7:09 pm

Re: 2de testvlucht: 8 mg 2C-P

Berichtdoor megatrippie » vr aug 03, 2012 7:04 pm

Mooi report en fijn om te zien dat jullie nu in de richting van een fatsoenlijke dosis dit stofje aan het uittesten zijn.
Ik vraag me af of jullie bij het verhogen van de dosis ook de bodyload welke ervaren heb gaan ervaren.
Het zou mooi zijn als de volgende keer als jullie voor 10mg gaan er ook mooie visuals aanwezig zullen zijn.

Zelf heb ik dus 2C-P tot ongeveer 18mg uitgestest en heb ook geen visuals ervaren dit in tegenstelling tot wat anderen beweren bij gebruik van deze stof.

Wel heb ik een zeer onprettige ongekende bodyload mogen ervaren.
Ik ging er van uit dat dit de voorbode van een extreme trip was maar heb een trip ervaren van een ongeveer 300ug LSD dosis zonder visuals welke niet meer dan een uur of 4 aan heeft gehouden.
Deze bodyload heeft mij tot dusver dan ook er van weerhouden om verder te experimenteren met deze stof.

Misschien als de tijd het toestaat en er een geschikte gelegenheid voor is dat ik ga proberen een fatsoenlijke trip op de 2C-P te gaan maken door kleine hoeveelheden nasaal tot me te gaan nemen.
Ik kan echter geen reports vinden van anderen welke deze stof nasaal hebben gebruikt.

We zullen wel zien.
te weinig tijd om nog heel erg veel te proberen.
:grin:
Tree Hugging Hippie Crap
megatrippie
In Memoriam
Offline
 
Posts: 572
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 2:52 pm

Re: 2de testvlucht: 8 mg 2C-P

Berichtdoor Bonke » za aug 04, 2012 4:43 pm

Wederom top report, erg leuk geschreven weer! Daarbij wel jammer dat je geen visuals heb gehad. En fijn dat je weinig last van bodyload heb gehad. Ik heb nu 2C-E en 2C-C gesnatst en beide keren enorme last van bodyload gehad. Kon gewoon niet lekker zitten/liggen en een enorm vervelend onrustig gevoel in al mijn spieren waardoor ik niet snel geneigd ben om dit weer te proberen. Dit kan natuurlijk ook aan het feit liggen dat ik stil lag/zat en niet bewoog.
Zou dit anders kunnen zijn wanneer je het oraal inneemt?

Anyway, kijk nu alweer uit naar je 10mg report ;)
Avatar gebruiker
Bonke
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1161
Geregistreerd: wo jan 11, 2012 11:58 pm
Woonplaats: Ouagadougou

Re: 2de testvlucht: 8 mg 2C-P

Berichtdoor FranX » zo aug 05, 2012 4:53 pm

Bonke schreef: Kon gewoon niet lekker zitten/liggen en een enorm vervelend onrustig gevoel in al mijn spieren waardoor ik niet snel geneigd ben om dit weer te proberen. Dit kan natuurlijk ook aan het feit liggen dat ik stil lag/zat en niet bewoog.
Zou dit anders kunnen zijn wanneer je het oraal inneemt?


Dank voor het compliment :)

Wij hebben nog nooit een 2C gesnoven, Nasaal schijnt heftiger te zjin en het zou dan niet ondenkbaar zijn dat de zij-effecten ook heftiger worden. Maar ja, dat is boerenlogica en geen wijsheid.

Dat onrustige gevoel in de spieren (met name benen) ken ik wel van bv 2C-I maar daarvan was bij de 2C-P geen sprake.
I have approximate answers and possible beliefs in different degrees of certainty about different things, but I’m not absolutely sure of anything
Avatar gebruiker
FranX
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1051
Geregistreerd: wo maart 02, 2011 9:34 am
Woonplaats: Randstad

Re: 2de testvlucht: 8 mg 2C-P

Berichtdoor Saikedellik » zo aug 05, 2012 5:29 pm

Mooi report weer man :) Vind het rijden met een tripmiddel in je mik wel not-done, maargoed, heb zelf ook wel eens gereden terwijl dat eigenlijk niet meer kon.

Krijg zin om zelf ook weer wat andere 2c's te te proberen, alleen nog maar 2c-b en 2c-c gedaan, terwijl er nog 2c-d, 2c-e en 2c-t-4 ofzo in de kast liggen...
Junk.
Avatar gebruiker
Saikedellik
Donateur
Offline
 
Posts: 1712
Geregistreerd: vr jun 03, 2011 4:30 pm

Re: 2de testvlucht: 8 mg 2C-P

Berichtdoor Hi-Hat » za okt 27, 2012 7:15 pm

Heerlijk report, zeer interessante stof ook. Ga het zelf ook proberen, maar wil eerst wat minder potente stofjes innemen om een weg te plaveien naar de machtige 2C-P. Dit gaat dus nog een lange tijd duren. Trippen op het water lijkt me ech heerlijk. Ik begrijp ook erg goed dat je aan het vaste land harder gaat, ja. Dat is ook wel logisch. Verder ook een heel herkenbaar report omdat er wat bekende lokaties aanbod komen en ik zelf ook een keer keihard trippend over De Wallen ben gelopen.

Ik snap dat het waarschijnlijk vrijwel onmogelijk is, maar het lijkt mij hemels om op dit spul te feesten. Een 12 uur lange interessante, hedonistische, erotische feestsessie. Ik snap echt wel dat 2C-P niet een stof is om op te feesten en dat je dan misschien de meest interessante aspecten van het stofje niet meemaakt, maar als het toch zou kunnen....
Come meditate on bass weight.
Avatar gebruiker
Hi-Hat
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 697
Geregistreerd: ma feb 28, 2011 10:36 pm

Re: 2de testvlucht: 8 mg 2C-P

Berichtdoor Sunrise » ma okt 29, 2012 1:19 pm

Leuk report. Heb ervan genoten!
Zelf nog geen 2 C's tot me genomen, maar zo'n report als het jouwe doet me wel zin krijgen om het eens te proberen.
Veel succes bij je volgend experiment met 10 mg, vergeet geen reportje he?
Avatar gebruiker
Sunrise
Newbie
Offline
 
Posts: 6
Geregistreerd: vr okt 26, 2012 4:14 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner