Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

2e keer 2C-B

Voor al je psychedelische avonturen.

2e keer 2C-B

Berichtdoor Afca_Remy » za jul 28, 2012 3:02 pm

Afgelopen woensdag avond een 2C-B avondje ingepland met mijn maten.
Dit wordt me eerste trip report dus het zal nog wel niet van zo'n hoge kwaliteit zijn ;)

Setting: We waren met zijn 3e bij eentje chill thuis, lekker bankhangen en beetje tv en film kijken. Voor mij zou het de 2e keer worden en voor die andere de 1e keer. De 2C-B heb ik in pil vorm, waarvan getest is dat de spreiding rond de 12 - 18 mg ligt. Na mijn eerste ervaring en wat rond gevraagd te hebben hier op het forum besloten dat de jongen allebei 1 pil zouden nemen en ik 1,5.

De trip:


23:30 Tijd om de pilletjes soldaat te maken, had de jongens al wat voorbereid op wat ze konden verwachten en wat voor gevoel je ongeveer krijgt als ze beginnen in te werken.

00:05 Een van me maten begint veranderingen te voelen en krijgt een raar gevoel in ze maag, het gevoel dat wanneer je bijvoorbeeld teveel chinees gegeten hebt en het een beetje zuur voelt, en tegelijk of je een stukje niet helemaal goed hebt doorgeslikt en in je slokdarm blijft zitten ofzo.. ik vertelde hem dat dit betekende dat de 2C-B begon te werken en als ie wat at het waarschijnlijk beter voelde.

00:15 Me maatje begint zich nu wel high te voelen en zeg hem dat het dan echt begint te werken en dat het niet lang meer kan duren voordat hij dingen ziet bewegen en vervormen, dan komt hij met het goede idee om Yogi bear 3D aan te zetten! Lijkt ons een goed plan:grin:

00:35 Inmiddels genietend van Yogi bear en de dikke 3D effecten begint de 1,5 pil ook bij mij te werken en laat het lekker over mij heen komen en ben benieuwd wat dat halve pilletje voor extra effect te weeg brengt! Me maatje die als eerste zich voelde veranderen heb ik de tip gegeven om eens te proberen te sms'en of whatsappen en zit zich dan ook kostelijk te vermaken met alle dansende letters en cijfers! :grin:

01:00 Bij iedereen werkt de 2C-B inmiddels naar behoren en me andere maat vind het ook fantastisch, alleen hebben die andere 2 last van opvliegers zo lijkt, dan weer heel warm en dan weer gewoon normaal. Ik merk op dat dit bij mij wel mee valt en moet naar de wc. Op de deur van de wc zit een spiegeltje gemonteerd en merkte op dat zodra ik opstand van die wc en de spiegel passeerde me blikveld het spiegelbeeld vertraagd erachter aan kwam! Zeer leuk effect en zeker nog 2 - 3 minuten lopen trippen met die spiegel :lol:
Toen ik de hal in kwam en de deur naar de woon kamer open wilde doen kwam die deur op me af en toen weer heel ver weg.. dat werd steeds minder en toen stond de deur stil en kon ik hem open doen! ( net zo'n effect als je een elastiek strak trekt en strak houdt en een ander trekt hem een kant op en laat los..) Fantastisch mooi!

02:00 Nog volop aan het genieten van onze visuals merkt mijn maatje op dat zijn visuals al minder beginnen te worden (de jongen die het als eerste voelde). Ik merkte dat dit gelukkig bij mij nog niet zo was maar kwam wel tot de conclusie dat ik bij film kijken teveel op de film lette waardoor de visuals minder heftig waren ofzo.. Mijn andere maatje zat weer eens op het balkon omdat hij het warm had en riep me erbij!
Hij vertelde me wat hij allemaal zag in bepaalde ramen, waar licht aanstond en gordijnen dicht waren, hij zag ze namelijk telkens open en dicht gaan en het licht feller en minder fel worden. Ook ik ging me hierop focussen en merkte hetzelfde op! Super grappig.

03:00 Nog altijd op het balkon naar golvende huizen aan het kijken en dan weer uitgerekt of soms werden ze kleiner en werd het licht ineens vel of werd de achtergrond vaag.. we vermaakte ons prima! Het maatje dat als eerste de 2C-B voelde werken is er nu helemaal uit en ik vraag me af hoe lang het voor ons nog duurt. Ik besluit naar binnen te gaan en op de bank te liggen, en naar een lamp te staren waar kristallen aan hangen, waar deze in het begin van de avond nog hele leipe bewegingen kon maken bewoog hij nog maar een beetje en wist ik dat voor mij het einde ook in zicht zou gaan komen.

03:45 Ook voor mij was het doek gevallen en was ik weer "normaal" had geen visuals meer en voelde me precies zo voordat we begonnen met 2C-B. Mijn andere maat kwam er ook al uit en merkte op dat hij zich alleen nog chill voelde maar geen visuals meer had. We besloten nog ff lekker een half uurtje na te praten over onze ervaringen en naar huis te gaan!

Al met al was de verhoogde dosis mij prima bevallen! Stiekem had ik gehoopt iets meer en heftigere visuals te krijgen maar misschien moet daarvoor de dosis nog meer omhoog de volgende keer! Wel had ik nu het idee dat me lichaam af en toe mee vervormde met de andere dingen die ik zag vervormen maar om te zeggen dat het veel meer heeft toegevoegd, mwha.. Wellicht iets. Volgende keer 2 pilletjes nemen dus!
Dag erna in de begin van de ochtend wat last van me maag maar dat was weg nadat ik gegeten had! (geen idee of het met de 2C-B überhaupt te maken had) Ook mijn maten hadden geen last van brakheid of iets in die trend dus een geslaagde avond!

Op naar de volgende!!

Groetjes Remy
Liever te dik in de kist, dan een feestje gemist :D :cheers:
Avatar gebruiker
Afca_Remy
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 790
Geregistreerd: wo jul 11, 2012 6:52 pm
Woonplaats: Noord Holland

Re: 2e keer 2C-B

Berichtdoor Bonke » ma jul 30, 2012 2:00 am

Leuk report! Heb je geen bodyload als in dat je steeds je spieren wil bewegen gehad Zoiets als een onrustig gevoel in je spieren?
Avatar gebruiker
Bonke
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1161
Geregistreerd: wo jan 11, 2012 11:58 pm
Woonplaats: Ouagadougou

Re: 2e keer 2C-B

Berichtdoor Davinci » ma jul 30, 2012 11:47 am

Aangenaam rustig reportje :)
You have to know the material you're writing about before you alter it.
Avatar gebruiker
Davinci
Omnia fert aetas
Donateur
Offline
 
Posts: 1504
Geregistreerd: vr maart 04, 2011 1:47 pm
Woonplaats: Permanent ++

Re: 2e keer 2C-B

Berichtdoor Afca_Remy » ma jul 30, 2012 12:46 pm

Bonke schreef:Leuk report! Heb je geen bodyload als in dat je steeds je spieren wil bewegen gehad Zoiets als een onrustig gevoel in je spieren?Nee totaal niet, nja een moment dat ik me been ff moest strekken, zat een raar gevoel in.. maar voor de rest totaal nergens last van gehad! Volgende keer kijken wat weer een halve pil extra doet! :roll2:
Liever te dik in de kist, dan een feestje gemist :D :cheers:
Avatar gebruiker
Afca_Remy
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 790
Geregistreerd: wo jul 11, 2012 6:52 pm
Woonplaats: Noord Holland

Re: 2e keer 2C-B

Berichtdoor Vode » ma jul 30, 2012 1:05 pm

Geen bodyload o_O


"You're entirely bonkers. But I'll tell you a secret. All the best people are."
Avatar gebruiker
Vode
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 891
Geregistreerd: di feb 22, 2011 12:42 am
Woonplaats: Limburg


Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner