Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

2x LSD, Truffels, Wiet en Lachgas

Voor al je psychedelische avonturen.

2x LSD, Truffels, Wiet en Lachgas

Berichtdoor Carlos Santana » ma mei 09, 2011 4:16 pm

Wat:

2 zegeltjes LSD van elk 400 ug
36 gram truffels verwerkt tot 5 koppen thee
Een stuk of 4 joints
Tien lachgas patronen

Ik, R, S, T en B hadden een leuk plannetjes gemaakt om afgelopen zaterdag eens flink te gaan trippen. De ouders van B waren op vakantie gestuurd, en zijn huis midden in de polder is een uitstekende plek om te trippen. Ikzelf heb één keer eerder LSD genomen, S T en B twee keer eerder en het was R's eerste keer. En iedereen behalve R heeft ook eerder truffels gedaan (toen 24g atlantis per persoon :puke: )

Het was mooi weer, dus we besloten om half 4 de eerste zegel te nemen en naar het tankstation te wandelen voor wat peuken. De wandeling duurde ongeveer een half uur en op de heenweg begon ik lichtjes wat te voelen, mijn maag voelde een beetje opgezwollen maar ik was enthousiast. Eenmaal bij het tankstation begon ik me licht te voelen en wist ik dat het binnenkort zou inslaan.

Op de terugweg begon me hele lichaam te tintelen en zagen de bomen er eigenaardig uit. Ik begon op de grond in de takjes en steentjes allerlei patroontjes te zien, en op ongeveer twee derde van de terugweg sloeg het in.

Eenmaal weer terug bij het huis gingen we achter in de tuin in de zon zitten. Ik vermaakte me met allerlei objecten die allerlei kleuren en vormen kregen. Ik trok mijn shirt en mijn schoenen uit en begon door het gras te rollen. Ik had een hele sterke neiging om te versmelten met de natuur. R die het voor de eerste tripte ging er perfect in mee, dit vond ik heel mooi aangezien ik al vanaf mijn eerste trip wist dat het echt iets voor R was.

De visuals werden steeds bewegelijker en scherper en het gevoel werd steeds sterker. Rond 5 uur of half 6 (ik was de tijd volkomen kwijt) gingen we de 'tempel', B's huis, in. We hadden alles versiert, lichtjes, slingers, we hadden zelf een hele tak aan het plafond gehangen.

Gewapend met Infected Mushroom, Derango, Santana, Jimi Hendrix, Pink Floyd, Chica Libre, The Doors, Grateful Dead en Kindzadza begon het muziek avontuur. We besloten Santana op te zetten. Maar al gauw na 1 nummer waren we van mening dat we dit niet moesten luisteren omdat onze eerste trip ook op deze plek was en met deze muziek, het zou een herhaling worden, en we wilden wat nieuws beleven. Dus zetten we Infected Mushroom op.
Deze muziek was zo ongelooflijk intens en lekker dat ik het niet kon geloven. We gingen helemaal los op de flow van de muziek muziek.

Ondertussen ben ik helemaal opgegaan in allerlei abstracte schilderijen waarvan ik maar niet kon vaststellen wat ze moesten voorstellen. Kortom, lekker trippen. Dit ging door tot een uur of 7. Toen kwamen B's zusje en haar vriend even wat eten. Dit waren erg relaxte mensen, en ze vonden het heel interessant wat we allemaal deden. Ze haalde mij een beetje uit de trip, maar het ook wel iets om met ze te praten.

Half 8 ben ik naar buiten te gaan om met een bal over te gooien. En allemaal acrobatische toeren in de tuin uit te halen. Op een of andere manier had ik perfecte controle over mijn lichaam en kon ik bijna alles wat ik maar wilde uitvoeren.

Toen het eerste zegeltje een beetje begon af te zwakken rond half 9 besloten we dat we nu in staat waren om te eten, dus gingen we wat pizza's in de oven gooien. Mijn pizza zag er heerlijk uit, die van R echter was helemaal nat en slap, ik heb nog nooit zoiets ranzigs gezien in me leven.

Toen besloten we dat het tijd was voor truffelthee te zetten, met tonnen suiker was dit best te drinken. Direct er na gooide we de tweede zegel naar binnen. Om kwart over tien gingen S en B weer naar het tankstation om nieuwe peuken te halen. Ik, T en R en het zusje van B en haar vriend bleven in het huis achter. We zette Derango op (heel trippend). Het effect van de eerste zegel was nog lang niet weg, dus echt uit de trip ben ik niet geweest. Maar direct na de truffelthee begon het steeds intenser te worden tot op ongelooflijke hoogte. Zo rond tien uur ging het zusje van B uit met haar vriend. Ik vond dit heel prettig want het was eindelijk trippers onder elkaar. Vijf minuten nadat ze weg waren ging ik harder dan een sneltrein we gingen helemaal los op de muziek, ik voelde het door elke vezel van mijn lichaam.

Na Derango wilde ik weer wat Infected Mushroom horen omdat ik dat zo ongelooflijk vet vond. Het nummer 'Becoming Insane' stond op. Het was tijd voor een lachgas ballonnetje. Ik draaide het patroon er op maar hij ging niet open... We hebben van alles geprobeerd, maar we waren te ver heen om het te snappen. Ik heb zo'n half uur met de slagroomspuit lopen klooien onder het keiharde gebrul "IM BECOMING INSANE, INSANE!!!!" en ik werd ook echt insane. Ik kreeg die kanker spuit maar niet aan de praat, ik kon nergens anders aan denken. Toen heeft T de spuit verstopt omdat ik er anders nooit klaar mee zou zijn.

S en B kwamen terug van het tankstation. We zette Kindzadza op. Dit was nog veel trippender dan Derango. Allemaal electronische piepjes en geluidjes onder een strakker beat. We gingen in een cirkel van vijf staan en helemaal los. De visuals vlogen om me heen en ik heb me nog nooit zo intense euforisch en gelukkig gevoelt. We hebben zelfs nog overwogen om naar een bruut feest te gaan waar iedereen zo als ons liep te trippen. Maar we bedachten dat we nooit ver zouden komen zonder goed vervoer, dus bleven we maar thuis.

We hebben een klein rondje gelopen, wat erg trippend in de gedachten was. Verderop in het donker lag een snelweg. Deze zag er uit als een lange rivier van licht, die de kleuren van de regenboog had. Halverwege wilde ik weer terug naar binnen want ik miste de muziek. Ik R en S gingen naar binnen, T en B liepen verder.

Ondertussen een paar joints gerookt, toen Pink Floyd opgezet. Het was een dubbel-cd. Er zat een heel verhaal in wat ik helemaal terug vond in de LSD, dit vond ik heel vet. Zo zijn we een hele tijd door gegaan met trippen. Tot ongeveer een uur of 3-4 snachts.

We hadden meditatiemuziek op gezet, en ik merkte een overeenkomst met alle nadere muziek. Door de LSD zit je in 'de flow'. De flow zit in alles, de muziek, het gevoel, je gedachten, wat je doet en wat je ziet. Alles wat er maar is gaat met de flow. En de muziek geeft vorm aan de flow, elke muziek geeft er een andere vorm aan. Ik snapte helemaal hoe het werkte, hoe het in de visuals en in mijn gevoel zat. Opeens kon ik het helemaal sturen. Ik was meester van alles, ik had total controle en begrip van 'de flow'. Ik realiseerde me echter ook dat de mindfucks die je krijgt van de LSD, allemaal bij de flow hoorde. Toen ik mij dit realiseerde kon ik nergens meer over na denken, omdat ik toch al wist dat het deel van de flow was. Dat de flow alles was, en dat de flow niks was. Er was niks anders dan de flow, de flow ging voor eeuwig door. De flow pakt zich uit in allerlei dingen maar al die dingen pakken zich uiteindelijk uit in de flow. De flow is een soort eeuwige ontrafeling van zichzelf. Alle tripgenoten hadden hun eigen idee van 'de flow'. B noemde het de focus.

Waar het op neer komt is dat alles wat ik ook maar deed of dacht op voelde terugkwam op dezelfde gedachte. Hierdoor kon ik nergens meer aan denken, want het eerste wat in me op kwam was 'dit is toch onderdeel van de eeuwig durende flow'.

Om vijf uur was het tijd om te slapen, ik kon echter niet slapen want de LSD was nog lang niet uitgewerkt. Ik lag in een kut slaapzak op een kut bank, totaal niet lekker. En ik zat vast in de flow. Alles kwam terug op diezelfde gedachte, ik kon niks anders bedenken dan dat. Ik werd helemaal gek, ik was moe, maar de flow ging door, en slapen was geen onderdeel er van. Ik heb de hele nacht wakker gelegen. Ik heb een moment gedacht om mezelf neer te steken om het de never ending flow te stoppen. Ik wilde niet meer trippen, ik wilde iets doen waarbij ik niet steeds op hetzelfde uitkwam. Gelukkig was iedereen rond 10 uur wel wakker en was de trip uitgewerkt en kon ik weer normaal aan dingen denken zonder terug te komen op dat ene ding.

Ik heb dit laatste als heel onprettig ervaren, en ik twijfel of ik ooit nog LSD durf te nemen. Ik ben bang dat ik dan gek wordt doordat ik niet meer van de trip kan genieten omdat ik steeds op dezelfde gedachte uit kom.

In ieder geval; ik had die ochtend de slagroomspuit nogmaals geprobeerd. En het bleek dat je het patroon er strakker in moet draaien... Jammer dat ik vorige avond zweterige handen had... Anders hadden we fijn wat ballonnetjes kunnen nemen.

Het hele huis opgeruimd, nog een joint gerookt en naar bed gegaan. Ff Twente-Ajax gekeken, en toen tien uur vanochtend geslapen. Ik ben nu weer thuis, ik voel me nog een beetje leeg, maar gelukkig kan ik weer genieten van dingen zonder dat ik oneindig op dezelfde gedachte uit kom.

Dit was mijn eerste trip report. Ik hoop dat het een beetje boeiend is en dat het valt te lezen.
Carlos Santana
Newbie
Offline
 
Posts: 10
Geregistreerd: di apr 19, 2011 1:43 pm

Re: 2x LSD, Truffels, Wiet en Lachgas

Berichtdoor °Thomas° » ma mei 09, 2011 5:47 pm

lees ik nu verkeerd of was dit je de 2x LSD en heb je 2 zegels van ieders 400mics genomen? :shock:
10 000 years of expirience in a 15minute trip!
Avatar gebruiker
°Thomas°
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 288
Geregistreerd: vr feb 25, 2011 5:58 pm
Woonplaats: Antwerpen

Re: 2x LSD, Truffels, Wiet en Lachgas

Berichtdoor Carlos Santana » ma mei 09, 2011 10:05 pm

Ja. 2 dubbel gedrupt van elk 400ug. En het was tevens mijn tweede keer. De eerste keer had ik één zo'n zegeltje. Het is best te doen hoor :p !
Carlos Santana
Newbie
Offline
 
Posts: 10
Geregistreerd: di apr 19, 2011 1:43 pm

Re: 2x LSD, Truffels, Wiet en Lachgas

Berichtdoor Ivo » ma mei 09, 2011 10:06 pm

Sorry, maar ik moet het echt vragen. Waren de zegels getest, en heb je de getallen met je eigen ogen gezien?
No sympathy for the devil; keep that in mind. Buy the ticket, take the ride...and if it occasionally gets a little heavier than what you had in mind, well...maybe chalk it up to forced consciousness expansion: Tune in, freak out, get beaten.
Avatar gebruiker
Ivo
Midnight Toker
Site Admin
Offline
 
Posts: 7871
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:34 pm

Re: 2x LSD, Truffels, Wiet en Lachgas

Berichtdoor °Thomas° » di mei 10, 2011 2:00 pm

Ivo schreef:Sorry, maar ik moet het echt vragen. Waren de zegels getest, en heb je de getallen met je eigen ogen gezien?

ja idd want dat kan ik ook moeilijk geloven hoor dat je zo een hoge dosis gebruikt voor je 2e keer. kan moeilijk geloven dat je dan van je trip nog geniet:)
Ik denk eerder dat het 2x 40ug was
10 000 years of expirience in a 15minute trip!
Avatar gebruiker
°Thomas°
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 288
Geregistreerd: vr feb 25, 2011 5:58 pm
Woonplaats: Antwerpen

Re: 2x LSD, Truffels, Wiet en Lachgas

Berichtdoor megatrippie » di mei 10, 2011 4:08 pm

Ik geloof er echt helemaal niets van.
400ug op 1 zegel
heb ik nog nooit meegemaakt tevens heb ik er nog nooit van gehoord. Volgens mij kan dat alleen als je afwijkend grote zegels zou hebben. Daar deze zegels al decennia op de zelfde manier vervaardigd worden lijkt me dat heel sterk. Tevens past de hoeveelheid niet bij het tripreport wat je schrijft.
Ik zou zo zeggen test ze maar eens en zoals al eerder vermeld 40ug ligt meer voor de hand.


Edit:
Was nog niet echt verder gekomen als die 400 mics zegels zal nu het report eens gaan lezen er van uitgaande dat de zegels tussen de 40 a 100 mics hebben gezeten. Ik ga er van uit dat het report dan wel leuk leesvoer zal zijn.
Tree Hugging Hippie Crap
megatrippie
In Memoriam
Offline
 
Posts: 572
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 2:52 pm

Re: 2x LSD, Truffels, Wiet en Lachgas

Berichtdoor Carlos Santana » di mei 10, 2011 5:58 pm

De gene die de LSD geregeld heeft beweert dat het 400ug per zegel was, dubbel gedrupt. Verder heb ik niks om dit aan te tonen. Het enige dat ik weet is dat ik vrij hard ging en dat voor 5 euro per zegel dit erg goedkoop was.
Carlos Santana
Newbie
Offline
 
Posts: 10
Geregistreerd: di apr 19, 2011 1:43 pm

Re: 2x LSD, Truffels, Wiet en Lachgas

Berichtdoor Kraak » di mei 10, 2011 6:09 pm

Carlos Santana schreef:De gene die de LSD geregeld heeft beweert dat het 400ug per zegel was, dubbel gedrupt. Verder heb ik niks om dit aan te tonen. Het enige dat ik weet is dat ik vrij hard ging en dat voor 5 euro per zegel dit erg goedkoop was.


Dubbel gedrupt en 400ug ? :roll: typisch verkoop praatje van een dealer.

Verder vond ik het een leuk report hoor :kleuter:
You that never done nothin'
But build to destroy
You play with my world
Like it's your little toy
Avatar gebruiker
Kraak
Ik ben een monoliet.
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 594
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 10:23 pm

Re: 2x LSD, Truffels, Wiet en Lachgas

Berichtdoor SjaakT » di mei 10, 2011 6:43 pm

Lol, lijkt me inderdaad geen 400 mics, maar zelfs al zouden ze wel 400 mics each zijn, waarom zou je dat dan in godsnaam willen nemen als ik vragen mag? Al helemaal voor een tweede keer..
Avatar gebruiker
SjaakT
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1139
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 4:53 pm

Re: 2x LSD, Truffels, Wiet en Lachgas

Berichtdoor Arthur King » di mei 10, 2011 7:08 pm

Voor zover ik weet is een dubbel gedrupte zegel onzin. Ik dacht dat de gehele blotter in een LSD-bad wordt geweekt. Anders zou je ook een erg grote spreiding kunnen krijgen op verschillende zegels, als de LSD gedruppeld wordt.

Verder leuk reportje! :grin:
Separate the idols and commit your deadly sin.
Avatar gebruiker
Arthur King
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 516
Geregistreerd: di maart 08, 2011 7:55 pm

Re: 2x LSD, Truffels, Wiet en Lachgas

Berichtdoor Heujbaal » wo mei 11, 2011 10:29 am

bij de productie van lsd-zegels worden de zegels niet 'gedrupt', maar er wordt een groot vel papier in vloeibare lsd geweekt. Hierdoor kan een zegel maar en beperkte hoeveelheid lsd bevatten, en is het absoluut niet mogelijk om 'dubbel gedrupte' lsd-zegels te produceren.
Done: nicotine, cafeine, lachgas, poppers, wiet/hash, alcohol, truffels (Mexicaanse/Atlantis/Royal Beluga), 2C-B, speed, mdma, coke en andere rotzooi.
Avatar gebruiker
Heujbaal
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 49
Geregistreerd: wo maart 23, 2011 11:48 am

Re: 2x LSD, Truffels, Wiet en Lachgas

Berichtdoor megatrippie » wo mei 11, 2011 11:10 am

Heujbaal schreef:bij de productie van lsd-zegels worden de zegels niet 'gedrupt', maar er wordt een groot vel papier in vloeibare lsd geweekt. Hierdoor kan een zegel maar en beperkte hoeveelheid lsd bevatten, en is het absoluut niet mogelijk om 'dubbel gedrupte' lsd-zegels te produceren.Misschien een beetje mierenneuken en ten overvloede maar het is geen vloeibare LSD maar een LSD oplossing.
De kristallen worden in een badje gedaan waar er een oplossing van gemaakt word door het te vermengen met bijvoorbeeld ethanol.
Tree Hugging Hippie Crap
megatrippie
In Memoriam
Offline
 
Posts: 572
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 2:52 pm

Re: 2x LSD, Truffels, Wiet en Lachgas

Berichtdoor Carlos Santana » wo mei 11, 2011 10:38 pm

Ik sluit me aan bij jullie over de sterkte van de zegels. In ieder geval, wat is een goede doses LSD voor een derde keer? Ik hou van zware trips die me overweldigen, uit mn eigen lichaam treden lijkt me niet eens zo verkeerd.
Carlos Santana
Newbie
Offline
 
Posts: 10
Geregistreerd: di apr 19, 2011 1:43 pm

Re: 2x LSD, Truffels, Wiet en Lachgas

Berichtdoor Heujbaal » wo mei 11, 2011 10:47 pm

Voor een minder ervaren tripper zou ik een dosis van rond de 150 milligram aanraden.
Done: nicotine, cafeine, lachgas, poppers, wiet/hash, alcohol, truffels (Mexicaanse/Atlantis/Royal Beluga), 2C-B, speed, mdma, coke en andere rotzooi.
Avatar gebruiker
Heujbaal
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 49
Geregistreerd: wo maart 23, 2011 11:48 am

Re: 2x LSD, Truffels, Wiet en Lachgas

Berichtdoor Levensgenieter » ma mei 30, 2011 10:26 am

bij 400ug ga je helemaal op in alles, maar dan ook echt alles. Bij 150ug zit je net op het randje dat je er net niet ingezogen wordt.
remember how i found you there, alone in your electric chair, I told you dirty jokes until you smile.
Avatar gebruiker
Levensgenieter
Newbie
Offline
 
Posts: 24
Geregistreerd: wo maart 23, 2011 12:01 am

Re: 2x LSD, Truffels, Wiet en Lachgas

Berichtdoor spacelord » ma mei 30, 2011 12:26 pm

Inderdaad bullshit van die 400 mics :) Zo'n zegels vind je hier echt niet meer (het kan altijd maar de kans dat jij toevallig zo'n zegel had is verwaarloosbaar klein). Het was je 2e keer LSD, dan is het zowiso bij een gemiddelde dosis al ongelofelijk intens. Ik herinner me de 2e keer dat ik LSD gebruikte, dat leek ook een hele openbaring maar stelt uiteindelijk niets voor bij je volgende keren.

Ik herken echter heel veel in je tripreport. Mijn sterktste LSD trip was op zo'n 250-300µ (kan ook meer zijn, aangezien het eigelijk mijn hardste trip ooit was van LSD en paddo's).
Wat jij de flow noemt, ervaarde ik als een gedachte die in heel de trip overal terug kwam. We gingen steeds harder en bleven zoals jij 'steken' in die gedachte. Bij ons hielt die gedachte in dat we 'het besef' dat lachgas creëert (dat heerlijke continuum met gedachteloops wat helemaal gestuurd wordt door de muziek) helemaal niet meer nodig hadden. We gingen zo hard dat we geen lachgas meer nodig hadden voor dat effect te bereiken. We konden in alles wegsmelten wat we wilden, we konden de stoel, de grond, we konden zelfs de wereld worden. En het universum, alles was mogelijk. Dit triggerde iets waardoor het leek of deze gedachtegang altijd zou blijven.

Om een lang verhaal kort te maken, het is een goed geschreven trip report maar het waren waarschijnlijke echt geen 400 mics :). Laat je zegels testen, probeer dan een keer 300 mics en je zal zien dat je waarschijnlijk nog 5 keer harder gaat ;)

O ja, lachgas+psychedelica+shpongle= :love: :love: Shpongle neemt je volledig mee om een warme, liefdevolle en heerlijke manier in de tripwereld. Zeker volgende keer opzetten!
Load universe into cannon. Aim at brain. Fire.
Avatar gebruiker
spacelord
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 243
Geregistreerd: di maart 01, 2011 6:36 pm

Re: 2x LSD, Truffels, Wiet en Lachgas

Berichtdoor Carlos Santana » ma mei 30, 2011 8:58 pm

spacelord schreef:Inderdaad bullshit van die 400 mics :) Zo'n zegels vind je hier echt niet meer (het kan altijd maar de kans dat jij toevallig zo'n zegel had is verwaarloosbaar klein). Het was je 2e keer LSD, dan is het zowiso bij een gemiddelde dosis al ongelofelijk intens. Ik herinner me de 2e keer dat ik LSD gebruikte, dat leek ook een hele openbaring maar stelt uiteindelijk niets voor bij je volgende keren.

Ik herken echter heel veel in je tripreport. Mijn sterktste LSD trip was op zo'n 250-300µ (kan ook meer zijn, aangezien het eigelijk mijn hardste trip ooit was van LSD en paddo's).
Wat jij de flow noemt, ervaarde ik als een gedachte die in heel de trip overal terug kwam. We gingen steeds harder en bleven zoals jij 'steken' in die gedachte. Bij ons hielt die gedachte in dat we 'het besef' dat lachgas creëert (dat heerlijke continuum met gedachteloops wat helemaal gestuurd wordt door de muziek) helemaal niet meer nodig hadden. We gingen zo hard dat we geen lachgas meer nodig hadden voor dat effect te bereiken. We konden in alles wegsmelten wat we wilden, we konden de stoel, de grond, we konden zelfs de wereld worden. En het universum, alles was mogelijk. Dit triggerde iets waardoor het leek of deze gedachtegang altijd zou blijven.

Om een lang verhaal kort te maken, het is een goed geschreven trip report maar het waren waarschijnlijke echt geen 400 mics :). Laat je zegels testen, probeer dan een keer 300 mics en je zal zien dat je waarschijnlijk nog 5 keer harder gaat ;)

O ja, lachgas+psychedelica+shpongle= :love: :love: Shpongle neemt je volledig mee om een warme, liefdevolle en heerlijke manier in de tripwereld. Zeker volgende keer opzetten!


Ik heb zaterdag anderhalve xtc pil en weer zo'n zegel genomen op een bruut tripfeest in een kraakpand. Ik ging uberhard en het is allemaal te vaag om een report over te schrijven, want ik snapte er geen moer meer van op een gegeven moment(het was een ietwat negatieve ervaring, wel zeer interessant).

In ieder geval, ik merkte dat ik niet meer op dingen in kon gaan omdat ik voordat mijn gedachtes van start gaan al heb vastgesteld dat het een onderdeel is van de eeuwig doorgaande gedachtestroom die steeds op het zelfde uitkomt. Ik voelde me heel chill, maar ik kon niet zoals bij de eerste keer me helemaal verwonderen over alle bewegende dingen en rare gedachtes die ik had.

Ik vraag me af of ik ooit nog kan trippen zonder steeds op dezelfde gedachte terug te komen. Het is heel fijn om één te zijn met het universum, maar ik vind het ook wel leuk als ik me nog verwonder over dingen.
Carlos Santana
Newbie
Offline
 
Posts: 10
Geregistreerd: di apr 19, 2011 1:43 pm

Re: 2x LSD, Truffels, Wiet en Lachgas

Berichtdoor spacelord » ma mei 30, 2011 11:29 pm

Dat komt wel terug hoor, ik heb ook een tijdje altijd dezelfde soort trips gehad. Je zal wel eens een nieuwe impuls tegenkomen die je genoeg afleid en waardoor je in een andere gedachtegang komt.
Na mijn 1e DMT trip werden mijn trips ook heel anders. Net zoals toen ik een bepaald liedje opzette. Voor mij moet de prikkel sterk genoeg zijn. Tijdens mij vorige trip ben ik een paar uur blijven steken in de gedachte dat niets me nog iets kon schelen => 2 uur flink lopen balen over de zinloosheid van het bestaan. Toen kwam een vriendin binnen en vergat ik het ineens.
Load universe into cannon. Aim at brain. Fire.
Avatar gebruiker
spacelord
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 243
Geregistreerd: di maart 01, 2011 6:36 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner