Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

4-AcO-DET + 2C-B + Flubromazolam+ Ket + DMT: Heeeeeeeerlijk.

Voor al je psychedelische avonturen.

4-AcO-DET + 2C-B + Flubromazolam+ Ket + DMT: Heeeeeeeerlijk.

Berichtdoor Selem » ma maart 21, 2016 9:51 pm

Beste DF'ers,

Hierbij een tripreport van mij met een paar interessante stoffen. Ter introductie:
Mijn ervaring met psychedelica is hoog, DMT, LSD, LSA, truffel, en de exotischere RC tryptamines. Ik zou niemand, tenzij je genoeg ervaring hebt, aanraden deze stoffen in combinatie te gebruiken. Zeker het combineren van een RC waar nog weinig over bekend is zou een minder goed resultaat teweeg kunnen brengen. Wees dus altijd voorzichtig en doe eerst een allergie test. Weeg ook goed af, met zulke stoffen luistert de grens tussen heel leuk en minder leuk erg nauw. Raadpleeg voor informatie over Research Chemicals het sub-forum op dit forum. Be safe peeps!


Wie?
Man, 22 jaar oud, 65 kilo. Broertje 18 jaar, doet alleen 2-CB. Her en der wat vrienden die komen en gaan op de avond.

Recente drugs:
Afgelopen week, Ephenidine, Mexedrone, Oxycodon, wiet, alcohol, ketamine, ibruprofen

Setting
Bij mij thuis op mijn kamer. Muziek en jointjes bij de hand. Volgende dag ben ik vrij. Rond half 6 stevig gegeten.

Wat?
20mg 4-AcO-DET, oraal, capsule
22mg 2C-B, oraal
0,5mg Flumbromazolam
90mg Ketamine, nasaal, neusspray
DMT (onbekende hoeveelheid)
Wiet
Aclohol

Starttijd 19.00

T+00.00
Op het moment ben ik nog met twee vrienden in mijn kamer een beetje een muziekje aan het luisteren, klein glaasje Jutter met ijs aan het drinken en de 4-AcO-DET afwegen en in een capsule aan het doen. Dat eindelijk voor elkaar, wordt hij weggespoeld met een glaasje water, the waiting starts.

T+00.30
Er is nog weinig gebeurd, mijn maag voelt wat onrustig maar dat zal wel een placebo zijn, ben een beetje muziek aan het luisteren en hoop dat ik snel mag genieten van al het moois wat ik van en tryptamine mag verwachten. Mijn broertje komt binnen met een vriend van hem en we praten wat over drugs dit en dat. Eén vriend gaat er vandoor, die moet morgen weer op de TU staan.

T+01.00
Ik voel er maar weinig van, hele lichte kleur intentie, verder geen bewegingen of patronen. Wel een beetje praterig. Mijn broertje heeft een kwartiertje geleden 34mg 2-CB genomen. Ik ga er maar eens een biertje bijpakken, in mijn ervaring wil de psychedelica dan weleens geactiveerd worden.

T+01.30
Het biertje werkt wel een beetje, alles golft al wat meer, weinig patronen. Geen OEV en geen CEV. Weinig trails. Mijn broertje pest me met het feit dat hij al wel redelijk aan het starten is in de 2C-B wereld. Lekker weer :#: .

T+01.45
Tijd voor een change in plans, de 2C-B wordt vervroegd in de mix gebracht. 22mg oraal genomen. Op het moment dat ik het wegspoel voel ik 4-AcO-DET zijn eerste echte werking bloot geven. Beetje draaierig, toch wel behoorlijk wat golven, contrasten zijn heeeel duidelijk nu. Lichte rush, dit wordt chillen. Andere vriend die er nog was gaat ervandoor, morgen weer op shine op het conservatorium, wat heeft iedereen toch weer lekker veel te doen ;) . Ik kan alles ook nog goed begrijpen en heb niet teveel filosofische afdwalingen.

T+02.45
Alles komt nu heerlijk samen, wat een synergie. wel wat onrustig maar wat wil je met deze tryptamines in je systeem. Niks wat te overweldigend is voor mij. Er komt een andere vriend binnen, nogal beschonken en we beginnen een beetje te lachen en lullen over de soms onnodige dingen waar mensen zich zorgen om kunnen komen. Alles beweegt nu wel behoorlijk voor mij. Ik heb het biertje verder maar weer laten staan, zit nu op een glas jutter en een 33cl biertje. Ik wil straks nog verantwoord aan de Flubromazolam kunnen. Mijn kamer is een dansend paradijs geworden. Na wat geouwhoer besluiten we om Vice te gaan kijken; de drugs avonturen van Hamilton Morris. Geen idee of je hem kent, maar het is een soort lange slungelige psychonaut die allerlei gekke dingen probeert. Hij lijkt een beetje op een oudere versie van een vriend van ons dus ik en mijn broertje liggen de hele tijd in een scheur om wat er allemaal gebeurd, en om hoe die Hamilton Morris doet. Ik kan nog steeds alles goed volgen, en de filosofie blijft ook wel een beetje uit. Hoewel ik niet met de mensen ben met wie ik dit normaal heerlijk door laat vloeien.

T+04.00
Na tijden te hebben gelachen zijn we maar weer overgegaan op de weirde trippers muziek, beetje Spongle en psytrance. Ik bevind mij nog steeds in een zeer heftig trippende wereld. Alles beweegt, heeft tracers. Heel weinig patronen, wel veel CEV en OEV. Voorlopig zit ik ook even aan het water en geniet met volle teugen van het spektakel dat zich voor mij ontvouwd. De laatste vriend gaat maar eens naar huis en ik en mijn broertje blijven over.

T+04.30
Effecten beginnen visueel af te nemen, wel nog erg in de psychedelice wereld qua gedachten. Lekker muziek luisteren en lachen. We pakken wat te eten en knagen dit op ons dooie gemakje op terwijl we aan elkaar trippende muziek laten horen. Ik heb een kleine studio met heerlijke Rokit 5 speakers en koptelefoons dus dat is altijd een fijn spektakel.

T+05.00
Plafond van de trip is zeker geraakt en ik begin heerlijk verder in te dalen, wel nog een over actieve geest, maar goed wat wil je dan hé? :lol: Mijn broertje houdt het voor gezien en gaat wat anime kijken en daarna maar eens tukken. Ik doe een koptelefoon op en laat me onder het genot van een muziekje wegdrijven in mijn ebbende COV. Heerlijke space met modern klassieke muziek.

T+05.45
Ik ga toch maar eens kijken voor wat te knagen beneden. En daarna een de Flubromazolam aanbreken. Weinig lekkers te bekennen in mijn kastjes dus ik eindig met een pistolletje met hagel slag. Ach, kan erger. Dan nog maar een klein glaasje Jutter als afzakkertje. Eenmaal boven even eten. De visuals zijn nu weer terug op het niveau van een beginnende 2C-B trip, euforie is er nog zeker wel. Beetje anime aan en eten. 0,5mg Flubromazolam oraal genomen, lekker inzakken, komt u maar door! Het begint ook al wel wat laat te worden.

T+06.30
Toch maar even nog 45mg Ketamine nasaal uit neuspray nemen, hmm heerlijk diep zakken met aflopende visuals, oooh genieten dit. Heerlijk speciaal gekocht wietje erbij. En een crash cours Chemistry op Youtube die ik al verbazend goed weer kan volgen. Eigenlijk ben ik de hele avond wel prima aansprakelijk geweest en goed in het communiceren. Totaal niet gedistantieerd. Hmm even die gordijnen dicht en het raam voor de kou. Alvast maar even wat DMT in de machine laden voor straks, ik heb eigenlijk wel zin om lekker door die wereld te zweven terwijl mijn lichaam stijf op zijn plaats blijft van de Flubromazolam en Ketamine.

T+07.30
Alles rijdt heerlijk uit. Ik luister afwisselend muziek of kijk iets op youtube. Heel zwaar in het lichaam maar ik had dan ook niet anders verwacht. Erg verstoorde motoriek. Tijd om het licht uit te doen, geluid uit, richting bed verplaatsten en wat dmt roken. Na het roken van 2 hits uit de machine raak ik in een geweldige wereld, geen breakthrough maar wel de fijnste donkere kamer waar ik ooit ben geweest denk ik. Heerlijk relaxt bekijk ik hoe mijn gordijnen zuilen worden, er kleine dmt entiteiten heen en weer bewegen en de kamer herinrichten met de DMT gevormde figuren. De randen van de voorwerpen die ze verplaatsen lijken wel van fluoriserend blauw. Wat een waar droom wereldje waarin ik het doen en laten van deze wezens mag aanschouwen. Langzaam aan ontwaak ik.


T+08.00
IK WIL NOG EEN KEER! Dat wordt dus een uurtje of wat wachten. Dan nog maar wat anime aan, jointje erbij en genieten van de aftrekkende visuels en heerlijke body high van de Flubromazolam. Maar poeeh wat heb ik een zwaar lichaam, maar wat en relaxte space. Er lijkt nu door de DMT ook wat restanten tryptamine van eerder naar boven te komen. Loving it :love: :love: .

T+08.45
Toch naar maar eens 45mg Ketamine nasaal met de neusspray, weer ff lekker indalen, we zijn van anime weer naar Crash Course Chemistry in combinatie met muziek gegaan. En the machine maar weer laden.

T+09.30
Het is tijd om de lichten nu echt uit te doen, ik heb nog een welterusten jointje liggen en een geladen machine. Ik kleed me alvast uit, even een toilet bezoek, dat valt niet mee als je zo wankel op je benen bent als ik nu. Goed, eenmaal in bed de machine erbij. Twee heerlijke teugen en ik vlieg weg om mijzelf nog even voor een goede tienminuten te laten omhelzen en verbazen door de wonderen van deze wereld. Totaal verlamd en beschonken met geluk licht ik te genieten van de visuals.

T+09.45
Ik kan mij denk ik nog vaag herinneren dat ik een hijs joint heb genomen.

+22.00
Ergens tussendoor ben ik eenmaal wakker geworden, verder geslapen als een roosje. Wat een heerlijke roes. Ik voel zonder twijfel nog de Flubromazolam maar niet zo dat het mij stoort. Gewoon nog een heerlijke na roes. Vandaag staat er niks op het programma. Dan nog maar even die chemistry afkijken, jointje roken met vrienden en een trip report maken.

Verder ook geen gekke te meldingen over de 4-AcO-DET, RC trytamine. Heerlijk zuiver spul, hoewel het wel wat laat begon te werken en het al snel in synergie ging met de 2C-B bij mij. Volgende keer ga ik voor 40mg 4-AcO-DET en dan alleen die RC. Kijken wat de echte potentie van dit stofje is.


Voor de geïnteresseerde, ik schrijf ook een gastblog bij een vriend. Betreffende drugs en realiteitsbesef.
http://www.onceyougonomad.com/#!Gastblo ... 226f1eaaf5
http://www.onceyougonomad.com/#!Gastblo ... 6dc0db602f

Voor wie het eventueel leuk vind om wat filosofischer te kijken naar psychedelica en drugs in het algemeen. MODS: ALS DIT NIET MAG, GRAAG VERWIJDEREN! Bij voorbaat dank :wave:
Laatst bijgewerkt door Selem op ma maart 21, 2016 10:59 pm, in totaal 3 keer bewerkt.
Fool schreef:
Selem schreef:ik ben niet helemaal gek.

Wellis
Avatar gebruiker
Selem
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 852
Geregistreerd: ma maart 14, 2016 5:27 am
Woonplaats: Overal maar toch nergens

Re: 4-AcO-DET + 2C-B + Flubromazolam+ Ket + DMT: Heeeeeeeerl

Berichtdoor Maus » ma maart 21, 2016 10:29 pm

Dankjewel voor dit fascinerende report :hulde:

Ga gelijk je gastblog bekijken 8-)
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10205
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info

Re: 4-AcO-DET + 2C-B + Flubromazolam+ Ket + DMT: Heeeeeeeerl

Berichtdoor FranX » di maart 22, 2016 8:29 am

Keurig report en interessante combo :smokin:
I have approximate answers and possible beliefs in different degrees of certainty about different things, but I’m not absolutely sure of anything
Avatar gebruiker
FranX
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1051
Geregistreerd: wo maart 02, 2011 9:34 am
Woonplaats: Randstad

Re: 4-AcO-DET + 2C-B + Flubromazolam+ Ket + DMT: Heeeeeeeerl

Berichtdoor omerobert » di maart 22, 2016 9:58 am

Nice. Lees je niet veel over, 4-AcO-DET. In hoeverre vind je het verschillen van Psilocine bijvoorbeeld?

Overigens: ben je nou 22 of 34 (blog)? :#:
karlito schreef:hallo ik ben hier volledig nieuw,
mag ik hier zo maar zeggen wat ik als ontbijt neem?
omerobert
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 700
Geregistreerd: ma okt 22, 2012 12:46 pm
Woonplaats: Ja

Re: 4-AcO-DET + 2C-B + Flubromazolam+ Ket + DMT: Heeeeeeeerl

Berichtdoor Selem » di maart 22, 2016 10:39 am

omerobert schreef:Nice. Lees je niet veel over, 4-AcO-DET. In hoeverre vind je het verschillen van Psilocine bijvoorbeeld?

Overigens: ben je nou 22 of 34 (blog)? :#:Scherp, scherp! Ik ben 22 jaar. Maar voor mijn "gastblog" gebruik ik een andere pseudoniemm. Dan kan ik net even wat vrijer schrijven over ervaringen.

O er de 4-AcO-DET kan ik zeggen dat het inderdaad naar psilocine lijkt. Hoewek ik al erg snel de 2C-B in de mix gooi, ik heb voor het grootste deel van de tijd de synergie van deze twee mogen ervaren. Volgende keer neem ik alleen de 4-AcO-DET, eens kijken hoe deze stof zich opzichzelf houdt.
Laatst bijgewerkt door Selem op di maart 22, 2016 2:16 pm, in totaal 1 keer bewerkt.
Fool schreef:
Selem schreef:ik ben niet helemaal gek.

Wellis
Avatar gebruiker
Selem
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 852
Geregistreerd: ma maart 14, 2016 5:27 am
Woonplaats: Overal maar toch nergens

Re: 4-AcO-DET + 2C-B + Flubromazolam+ Ket + DMT: Heeeeeeeerl

Berichtdoor FRESH » di maart 22, 2016 11:03 am

Heb je wel eens 4-AcO-DMT gedaan?
Hoe staat dat tot 4-AcO-DET ?
FRESH
Offline
 

Re: 4-AcO-DET + 2C-B + Flubromazolam+ Ket + DMT: Heeeeeeeerl

Berichtdoor Selem » di maart 22, 2016 11:32 am

FRESH schreef:Heb je wel eens 4-AcO-DMT gedaan?
Hoe staat dat tot 4-AcO-DET ?

Nee, geen ervaring met een van deze stoffen. Haha en sorry voor mijn scheve typegedrag, ik sta op mijn werk en mijn telefoon typt niet echt lekker -.-
Fool schreef:
Selem schreef:ik ben niet helemaal gek.

Wellis
Avatar gebruiker
Selem
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 852
Geregistreerd: ma maart 14, 2016 5:27 am
Woonplaats: Overal maar toch nergens

Re: 4-AcO-DET + 2C-B + Flubromazolam+ Ket + DMT: Heeeeeeeerl

Berichtdoor FRESH » di maart 22, 2016 1:08 pm

Dan doel je op de -DMT want de -DET heb je al gedaan...
Oké ik was even erg benieuwd of dit op elkaar lijkt of niet, helaas :-)
FRESH
Offline
 

Re: 4-AcO-DET + 2C-B + Flubromazolam+ Ket + DMT: Heeeeeeeerl

Berichtdoor Jmths » di maart 22, 2016 1:24 pm

Tof rapportje, bedankt, nooit geweten dat een psychedelische phenylethylamine en een Psilocine analoog goed combineren, wellicht een poging waard in de toekomst. :)

Ik zag dat je Ephenidine had gebruikt in de afgelopen week, een rapportje hierover zou me wel erg tof lijken, nieuw stofje waar ik veel enthousiaste verhalen over heb gelezen en toch wel een uniek effectenprofiel heeft (en er is nog geen rapportje over op DF).
Voel je niet verplicht maar mocht je eens tijd over hebben om een rapportje uit te tikken, graag. :)
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 603
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm

Re: 4-AcO-DET + 2C-B + Flubromazolam+ Ket + DMT: Heeeeeeeerl

Berichtdoor Selem » di maart 22, 2016 1:43 pm

@Fresh, oeeps zit niet op te letten. Heb idd geen ervaring met de -DMT. Best jammer, had bij mijn vendor 5(of4?)-MeO-DMT gezien maar om een of andere reden niet besteld -_-. Ik moet beter opletten, ben erg bennieuwd naar deze RC.

@jmths
Jaa, heb ik inderaad afgelopen week ook gedaan. Erg apart stofje, heel interessant naar mijn mening. Report had ik bij de RC's subs forum gezet, in het draadje van Ephenidine. Linkje....research-chemicals/ephenidine-t11281.html

Beetje uitkijken in combinatie met alcohol is gepast trouwens, lijkt een erg sterke wisselwerking te hebben en elkaar flink te versterken.
Fool schreef:
Selem schreef:ik ben niet helemaal gek.

Wellis
Avatar gebruiker
Selem
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 852
Geregistreerd: ma maart 14, 2016 5:27 am
Woonplaats: Overal maar toch nergens

Re: 4-AcO-DET + 2C-B + Flubromazolam+ Ket + DMT: Heeeeeeeerl

Berichtdoor Jmths » di maart 22, 2016 3:53 pm

@jmths
Jaa, heb ik inderaad afgelopen week ook gedaan. Erg apart stofje, heel interessant naar mijn mening. Report had ik bij de RC's subs forum gezet, in het draadje van Ephenidine. Linkje....research-chemicals/ephenidine-t11281.html

Dank u. :)
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 603
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm

Re: 4-AcO-DET + 2C-B + Flubromazolam+ Ket + DMT: Heeeeeeeerl

Berichtdoor djeemen » di maart 22, 2016 11:27 pm

Hehehe beetje offtopic maar goed: die kerel list op z'n blog bij gedane drugs o.a. paracetamol. :p #hardgaan :rock:

Dat andere artikel van hem is een moderne interpretatie van décartes. Ik hou wel van dat soort gedachtes.
Perspectief is alles.
djeemen
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 620
Geregistreerd: di apr 29, 2014 12:29 pm

Re: 4-AcO-DET + 2C-B + Flubromazolam+ Ket + DMT: Heeeeeeeerl

Berichtdoor Selem » do maart 24, 2016 6:45 pm

Haha jaa het was meer om een punt duidelijk te maken met die paracetamol.

Maar inderdad! ^^ Descartes is één van mijn favorieten filosofen. Hoewel ik wel groter fan ben van modernere filosofen als Hilary Putman. Het is een iets minder "zweverige" benadering van het onderwerp bewustzijn. Hoewel de raakvlakken tussen de oudere en nieuwe filosofen misschien nog interessanter zijn.
Fool schreef:
Selem schreef:ik ben niet helemaal gek.

Wellis
Avatar gebruiker
Selem
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 852
Geregistreerd: ma maart 14, 2016 5:27 am
Woonplaats: Overal maar toch nergens


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner