Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

4-aco-dmt NYE

Voor al je psychedelische avonturen.

4-aco-dmt NYE

Berichtdoor Kip » ma jan 02, 2017 5:00 pm

Wie: Ik (V, 20j, 50kg) en Frissa (M, 24j, gewicht idk meer dan ik iig :roll2: )
Geconsumeerd: Beiden tussen de 30 en 35 mg 4-aco-dmt, opgelost in water.

Na weken van voorbereiden was het ein-de-lijk zover, NYE! Na veel wikken en wegen hebben we besloten om te gaan trippen op 4-aco-dmt, naar verluidt een vriendelijk stofje met prachtige visuals. Omdat we ons niet konden inhouden hebben we in een opwelling de eerste batch die we gekocht hadden al eerder genomen. De dosis was toen grofweg hetzelfde, hoewel niet in één keer geconsumeerd maar verdeeld over 3 kleine dosissen, ik schat elk ongeveer 3 kwartier na elkaar genomen. Omdat we toen erg strak stonden van 4-fmp en 5-apb was het effect (blijkt nu) minimaal.
Vandaar nu dezelfde dosis in één keer en nuchter.

We besluiten om 21:00 onze startdosis van tussen de 30 en 35 mg te nemen. Ik leg direct 13mg voor ons beiden klaar, mochten we willen kunnen we dit nasaal nog bijnemen.
We hadden gepland om rond half 12 naar buiten te gaan en rond te lopen om het vuurwerk te bekijken (en daarbij mijn buren niet onder ogen hoeven te komen :lol: ) dus ik loop nog even naar boven en leg mijn kleding klaar. We trippen namelijk in pyjama 8-) .
Op het moment dat ik mijn kamer binnenloop krijg ik het idee dat het al begint te werken. Als ik mijn telefoon check blijkt het nog maar 21:05 te zijn, dus ik vertel mezelf dat dit echt nog niet kan, het zal wel placebo zijn.
Zodra ik me beneden bij Frissa op de bank voeg lijkt de kamer ineens een kwartslag te draaien, alsof ik in de Villa Volta in de Efteling zit. Ik check nogmaals mijn telefoon en het is ondertussen nog maar 21:10, oke, toch geen placebo dus.
Terwijl alles begint te golven besef ik me dat dit wel eens heel heftig zou kunnen gaan worden.
Ik word met de seconde zwaarder en kan mezelf al snel niet meer overeind houden, dus ik ga liggen. Frissa merkt nog niks.

Vanaf hier gaat alles heel snel, besef van tijd is verdwenen en gebeurtenissen zullen ongetwijfeld door elkaar lopen.

Vrij snel begin ik het moeilijk te krijgen met ademen, alsof ik niet meer weet hoe het werkt. Ademhalen gaat erg geforceerd en voelt alles behalve natuurlijk. Gelukkig ben ik op dit punt nog helder genoeg om me te beseffen dat ik toch echt wel moet ademen.
Vlak hierna raak ik het gevoel aan de binnenkant van mijn mond en daarna mijn onderkaak kwijt. De kauwgum die ik had pak ik dan ook maar uit mijn mond, want ik weet echt niet meer hoe ik moet kauwen.

Ik doe mijn ogen dicht en word meteen overdonderd door prachtige CEV's. Onderstaande foto is een element dat veel terugkwam:


Ondertussen word ik overspoeld door korte, krachtige golven van misselijkheid. Twee keer sleep ik mezelf naar het toilet maar overgeven lukt niet. Frissa haalt op verzoek later nog een emmertje, maar helaas. Nu moet ik zeggen dat deze golven ook vrij snel weer verdwenen, gelukkig.

Waar ik eerder heel helder was, begint dat nu snel achteruit te gaan en hoewel ik mezelf vertel dat ik niet in paniek aan het raken ben, ben ik stiekem toch wel een beetje in paniek aan het raken. In mijn hoofd blijf ik herhalen dat ik 4-aco-dmt heb genomen en waarschijnlijk gewoon een beetje moet acclimatiseren, maar dit maakt steeds meer plaats voor het idee dat ik te veel genomen heb en aan het OD-en ben, hoewel het rationele stemmetje in mijn hoofd nog wel zegt dat dat echt niet kan. De dosis is aan de hoge kant, maar niet zó hoog. Ik ben constant geneigd iemand te bellen die me misschien kan helpen, meerdere personen komen bij me op, 112 zelfs, maar ik besef me dat deze mensen waarschijnlijk ook niks kunnen betekenen.
In een helder moment check ik mijn hartslag en het stelt me enorm gerust dat die absoluut niet hoog is.

Na (voor mijn gevoel) lang gewacht te hebben vertel ik Frissa dat het me te veel is. Het staat me bij dat ik hem meerdere keren gevraagd heb of dit nog wel over gaat. Ik blijf tegen mezelf zeggen dat ik drugs heb gebruikt maar ik ben vergeten wat drugs ook alweer is. Vaag ergens heb ik het idee dat drugs slecht zijn volgens de maatschappij maar veel verder kom ik niet. Ik vraag Frissa dan ook meerdere keren wat drugs ook alweer zijn en of wij mensen zijn. Waar die laatste vraag vandaan komt, geen idee.

Frissa vertelt me dat hij begrijpt wat ik eerder bedoelde met het moeizame ademen, hij heeft er ook ineens last van. Bij mij is dit trouwens al wel weer verdwenen.
Vrij snel hierna begin ik me wat beter te voelen en loop ik richting het toilet om te bekijken hoe belabberd ik er precies uit zie. Ik heb mijn haar snel naar achteren gegooid en het eerste dat in me opkomt is dat ik bijna een brunette versie van Blondie lijk. Vanaf dit moment slaat mijn gemoedstoestand totaal om, gelukkig! Nog even bewonder ik mijn enorme pupillen terwijl Frissa mijn kant op komt lopen.

We staan lange tijd slap te auwehoeren in de deuropening van de badkamer. Ik leun tegen de deur en voor mijn gevoel ben ik rondjes aan het lopen door een soort doolhof waarbij ik steeds door deze zelfde deur stap.
Frissa en ik merken op dat we beiden het gevoel hebben dat we vallen. De helft van de tijd val ik ook daadwerkelijk, ik ben nog steeds enorm zwaar en mijn evenwicht is ver te zoeken.

Hierna zitten we lange tijd op de grond voor mijn TV. Wat we daar gedaan hebben, ik heb geen idee. Ik weet nog wel dat we in elk geval veel gelachen hebben. :mrgreen:
Het was bijna alsof Frissa en ik niet meer twee aparte personen waren, maar samen één. We vulden elkaar vaak aan en leken steeds hetzelfde te denken.

Vanaf dit moment is mijn mond niet alleen meer gevoelloos, ik verlies ook de controle er over. Ik praat enorm langzaam, een beetje alsof ik erg dronken ben. Frissa valt het ook op dat ik erg langzaam praat, ik vertel hem dat ik normaal gesproken echt zou schrikken van de vreemde lichamelijke ''klachten'' die ik heb, maar ik kan me er nu niet zo druk (meer) om maken.

Het enige dat ik me verder herinner is dat Frissa zijn gezicht 10 keer in zichzelf herhaald werd en dat als hij zijn hoofd bewoog, zijn gezicht bleef staan, zodat hij mij dus nog aankeek. Af en toe veranderde zijn gezicht in dat van mij voor een paar seconden. Enorm fascinerend.

Mijn vader belt me altijd om 12 uur met NYE, dus ik besef me ineens dat ik mijn telefoon op vliegtuigstand moet zetten. Mijn vertraagde spraak heeft nu namelijk plaats gemaakt voor die-hard stotteren. De ironie is groot, aangezien ik logopediste in opleiding ben. Ik besluit dat ik dit absoluut moet filmen want ik ben ronduit flabbergasted. Normaal praten lukt ook echt absoluut niet, hoe hard ik ook probeer.
Goed, ik pak mijn telefoon om hem op vliegtuigstand te zetten en ik besef me dat het 23:45 is. In een mengelmoes van shock en paniek begin ik te schreeuwen, we zouden buiten gaan lopen voor het vuurwerk!
We rennen beiden als kippen zonder kop door huis, kleding die we aan moesten doen ligt verspreid door het hele huis.
We besluiten dat we nu toch maar beter binnen blijven. Zodra het vuurwerk om 12 uur begint trekken we dit besluit weer in, en dus rennen we weer panikerend door huis.
Afijn, snel wat zooi aangetrokken, sleutels gepakt en naar buiten gerend. Helaas kwamen we niet verder dan de overkant van de straat, waar Fris zijn auto geparkeerd stond. Vuurwerk vloog ons om de oren en we hebben allebei spijt van de beslissing geen oordopjes te hebben gekocht.
Verder van mijn huis lopen durf ik niet dus we staan hier ongeveer een kwartier awkward te zijn (doen we wel normaal? We staan hier wel raar, zou het opvallen) lopen we awkward weer naar de overkant om binnen weer op de bank te gaan liggen.

Hierna worden de effecten vrij snel minder en nemen we nog wat bij, maar helaas waren we daar te laat mee, want meer dan wat milde visuals krijgen we niet meer.
We ruimen snel wat zooi op en gaan dan in bed liggen. Zodra het vuurwerk op lijkt te houden vallen we in slaap.

De volgende dag zijn we beiden enorm gaar, ik heb ook barstende hoofdpijn. Na goed te eten zakt dit wat weg, met pijnstillers merk ik er bijna niks meer van.
Achteraf is de dosis voor mij denk ik toch wat aan de hoge kant geweest, gezien de lichamelijke ongemakken die ik heb ervaren. De volgende keer (want die komt er, zeker!) wil ik toch wat lager gaan zitten.

Al met al uiteindelijk toch een super leuke trip gehad, ondanks het wat mindere begin. Uiteraard niks met alle voorbereiding gedaan :lol:

Excuses voor het mega lange verhaal
:wave:
Hypnotized.
Avatar gebruiker
Kip
Pro mod
Moderator
Offline
 
Posts: 1813
Geregistreerd: di maart 29, 2016 8:24 pm
Woonplaats: The Happy World Of Haribo

Re: 4-aco-dmt NYE

Berichtdoor Amvitamientje » ma jan 02, 2017 5:05 pm

Leuk report :hulde:

Op naar de volgende :)
Hans Teeuwen schreef:Belediging is voor sommige mensen ook gewoon een waarheid die ze liever niet willen horen.
Avatar gebruiker
Amvitamientje
Moderator
Offline
 
Posts: 3918
Geregistreerd: di nov 17, 2015 8:32 am
Woonplaats: Kielce

Re: 4-aco-dmt NYE

Berichtdoor Maus » ma jan 02, 2017 7:54 pm

Amvitamientje schreef:Mooi report :hulde:

Op naar de volgende :)
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10248
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info

Re: 4-aco-dmt NYE

Berichtdoor Miss E » ma jan 02, 2017 10:11 pm

Leuk tripreport! :grin:
Doet me denken aan de eerste keer dat ik 4-aco-dmt op had, ik had toen ook ongeveer 35 mg op en ook een reportje van gemaakt, staat een paar pagina's terug op dit forumgedeelte denk ik.
Voor een meisje van jouw grootte is het inderdaad een vrij heftige dosis, maar gelukkig is het allemaal goed gegaan zo te lezen.

Dat moeite met ademhalen herken ik ook wel, ik heb dat ook vaak als ik aan het trippen ben. Ik heb dan alleen meestal het idee dat ik stof in mijn longen heb en ik niet goed kan ademhalen. Gelukkig gaat dat gevoel wel vrij snel over.

Als je de volgende keer op het einde je trip weer een boost wil geven, moet je eens een paar ballonnetjes lachgas achter elkaar doen. :keta:
Avatar gebruiker
Miss E
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1671
Geregistreerd: ma mei 27, 2013 2:44 pm

Re: 4-aco-dmt NYE

Berichtdoor Pazkall » ma jan 02, 2017 11:17 pm

Mooi reisverslag!

8-)
Avatar gebruiker
Pazkall
what you feel is what you get
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 602
Geregistreerd: vr feb 25, 2011 7:42 pm
Woonplaats: Immer Gerade Aus

Re: 4-aco-dmt NYE

Berichtdoor Kip » di jan 03, 2017 1:51 am

Thanks!
@miss E nice! Ik zal straks eens lezen :D
Hypnotized.
Avatar gebruiker
Kip
Pro mod
Moderator
Offline
 
Posts: 1813
Geregistreerd: di maart 29, 2016 8:24 pm
Woonplaats: The Happy World Of Haribo


Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner