Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

4-AcO-DMT - Vriendelijke sferen en fijn hallucineren

Voor al je psychedelische avonturen.

4-AcO-DMT - Vriendelijke sferen en fijn hallucineren

Berichtdoor Selem » do aug 18, 2016 10:41 pm

Algemene informatie


Spoiler! :
Setting:

Een lekker afwisselende sfeer. Eerst bij mijn vriend Frodo op de kamer, even later een parkje, dan weer richting een andere vriend, weer het parkje en vervolgens door naar mijn logeer kamer. Mensen en vrienden lopen een beetje af en aan.

Over mezelf:
Jongen, 22 jaar, 65 kilo en 1.79 lang. Veel ervaring met psychedelica, stimulanten en downers. Geschiedenis van MDMA misbruik, amfetamine verslaving en benzodiazepinen verslaving.

Wie neemt wat:
Ik neem 30mg 4-AcO-DMT en een klein beetje Ketamine. Wat vrienden nemen DMT. Voor de rest wordt er wel een biertje gedronken en een jointje gerookt.


Informatie 4-AcO-DMT
Spoiler! :
4-AcO-DMT wordt door het first pass metabolism omgezet in psilocybine. Dezelfde stof die menig mens ook al kennen van truffels en paddo's. Naar verluid wordt er op fora gesproken over een soort van truffels light. Er zou minder diepgang zijn in de gedachten patronen en meer kleine en leuke visuele effecten. Zo zijn er reports van spinnenrach dat van de muren komt en prachtige heldere lijntjes en bewegingen. 4-AcO-DMT is op dit moment te krijgen bij verschillende bekende vendors. Mijn dosering is opgestuurd als sample.

Doseringen volgens Psycnonaut Wiki:
Threshold 5 - 10 mg
Light 10 - 20 mg
Common 20 - 30 mg
Strong 30 - 50 mg
Heavy 50 mg +Report
Spoiler! :
Begin tijd: 19.00

T+00.00
Ik doe de 30mg in een capsule en spoel hem weg met een glas water. Momenteel zit ik nog bij Frodo op de kamer. Ik heb erg veel zin in deze research chemical. Ondertussen probeer ik met een andere vriend, Eduard, het rond te krijgen om wat DMT te doen later op de avond. Hij heeft een paar vrienden die graag kennis willen maken met de stof. Helaas kan dat niet hier gebeuren, het is het huis van mijn ouders, en hoewel zij wel wat gewend zijn van mij, is het niet de bedoeling dat hier straks 5 man de DMT wereld betreed. Ik en Frodo hebben het nog eens wat over de aankomende vakantie en onze zeil plannen.

T+00.30
Nog weinig interessants te melden, langzaam begin ik een lichte mood lift te voelen, maar dit kan ook weggeschreven worden als placebo. Eduard en ik zijn druk aan het smsen om de “DMT avond” een beetje vorm te gaan geven, zoals gewoon is het weer heerlijk slecht geregeld. Zo hebben we bijvoorbeeld geen machine, die van mij is kwijt. Eduard wil er wel eentje gaan fabriceren, dus is onderweg naar de Gamma voor een glas boortje, en richting de supermarkt voor een bierflesje en staal sponsje. Ik zie wel hoe dit gaat lopen, of niet.

T+01.00
De eerste visuele effecten zijn te bemerken. Mijn laminaat vloer begint rustig golvende patronen weer te geven. Het zijn fijne visuals, zoals ik ze ook herken van truffels. Tot nu toe zijn ze wel iets minder “grof” dan wat ik ken van truffels. We luisteren wat Spaanse klassieke gitaar muziek en hebben nog steeds de grootste plezier in onze vakantie bespreken. Mijn zin om de DMT avond te regelen is wel redelijk afgenomen, maar gelukkig is Eduard des te harder aan het rennen om alles rond te krijgen. Ondertussen ben ik heel erg lacherig geworden, en is er niet echt meer een reële planning in mijn hoofd te krijgen.

T+01.30
Eduard is ondertussen binnengekomen en is druk bezig van alles en nog wat te regelen. We hebben het nog eens over het plan van aanpak voor vanavond en waar we precies heengaan. Waarschijnlijk wordt het naar het park gaan. Er moeten wat vrienden van Eduard uit omliggende steden komen. Als het goed is zouden die rond een uurtje of 22.00 moeten arriveren. Frodo is, zoals gewoonlijk, zwaar verdiept in zijn Warcraft spelletje. Mijn visuals zijn vriendelijk, golvende patroontjes, maar niks wat mijn wereld totaal overneemt. De “echte” realiteit is goed zichtbaar, en de 4-AcO-DMT doet zijn best daar lekker een beetje in mee te spelen. Vooral de moodlift vind ik een erg interessant fenomeen op dit moment, lekker aan het praten, lacherig en niet serieus te nemen.

T+02.00
We lijken de plannen redelijk rond te hebben voor de aankomende avond en ik ben eigenlijk gewoon lekker aan het relaxen met Eduard, we roken een jointje en als Frodo even opstaat om naar de WC te gaan schakel ik snel de muziek even over naar wat Panda Dub. We maken de biertjes maar open die Eduard heeft meegenomen, die moeten we leeg als je er een machine van wilt maken. We lachen wat over hoe en wat vanavond en drinken ons biertje op. Het visuele aspect is heel vriendelijk, niks overweldigendst maar ook niet perse heel veel noemenswaardigs. Een fijne, ademende wereld lacht naar mij. Lichte patronen spelen over de muren, maar tot nu toe komt er nog geen spinnen rag van de muren naar beneden. De kleur blauw lijkt wel een lichte overhand te hebben.

T+02.30
Eduard gaat richting huis om zijn vrienden op te wachten en de machine te maken. Hij zou mij even smsen als iedereen en alles ready is. Ik weeg nog snel even alle porties DMT af, dat scheelt mij straks weer veel gedoe in het park. Ik pak ondertussen mijn telefoon, de sfeer is heel relaxt maar ik heb wel zin in wat meer gezelligheid. Ik sms een vriend of er nog wat gebeurd bij hem thuis en krijg het antwoord dat daar een kleine roedel aan vrienden is. Een andere vriend smst op hetzelfde moment dat hij graag nog even komt chille, aangezien ik straks weer in het buitenland zit. Iedereen verzameld zich bij vriend Y. dus dat lijkt ook mijn bestemming te zijn. Frodo besluit om thuis te blijven.

T+02.45
Ondertussen ben ik aangekomen bij Y. De 5 minuten lopen waren mij te lang, dus ik heb mijn longboard maar meegenomen. Heerlijk zweven over de straten. De wereld is ademend en lachend. Bladeren spelen vrolijke contrasten en schaduwen. Struiken zijn objecten geworden waar ik zo een kwartier naar kan kijken. Zelf zou ik het visuele aspect iets lager schatten dan dat van truffels, de moodlift daar in tegen is hoger, leuker en lacheriger. De vriend die nog even langs wou komen om mij te zien, komt tegelijk met mij aan. Bij Y zit iedereen aan tafel, ik heb een flesje rode wijn meegenomen, pak er een glas bij en ga slap ouwehoeren. Er staat een beetje jaren 80 muziek op, die ik op dit moment erg kan waarderen, lekker vrolijk en losjes.

T+03.30
Eduard smst eindelijk dat alles ready and set is. Ik pak mijn spullen en zeg tegen de rest dat ik zo terug ben. Alweer vlieg ik heerlijk over de straten naar het afgesproken punt. Op mij wachten Eduard en wat van zijn vrienden. Het zijn wat jongere gasten uit Amsterdam en de boxen en de “Jo ouwe” vliegen om de oren. Ook weer een grappig tafereel om mee te maken. We lopen richting het parkje en zoeken een bankje bij het water uit. Het is een mooie plek die ook nog wordt verlicht door de maan. Toch, omdat het een stuk donkerder is dan binnen, worden er andere visuele aspecten geprikkeld. Ik begin dingen te zien die er niet zijn vanwege het licht tekort. Kleine gezichten in bomen en vervormende rimpelingen op het water bespelen mijn netvlies. Ik laat de jongens zien hoe de machine te gebruiken en laat de DMT bij hun achter. Het is leuk hier buiten, maar ik zie straks mijn vaste vriendengroep een tijdje niet meer en wil graag nog wat tijd met hun doorbrengen. Ik vlieg weer terug over het net nieuw aangelegde asfalt in het park.

T+04.30
De visuals zijn leuk en plezierig, er vormen zich toch lichte lijntjes tussen de al aanwezige patronen. Weer overheerst de kleur blauw, hoewel er ook een herkenbaar roze doorheen komt. De trip is verre van overweldigend, gewoon heerlijk relaxt. Maar naar mijn smaak had het wel iets heftiger gemogen. De diepgang qua gedachten komt grappig genoeg wel steeds meer op gang, alsof het een soort stoomtreintje is die even zijn plekje moest vinden. Ik tover een zakje ketamine tevoorschijn en bied een vriend van mij ook wat aan. Ik leg voor ons beide een lijntje neer die natuurlijk zonder moeite wordt weggewerkt. Aan tafel wordt ondertussen wat gekaart, ik ben sowieso al niet zo van de spelletjes dus ik hou me er lekker buiten en klets er gewoon vrolijk op los.

T+06.00
De afgelopen ander half uur is er weinig verandering in de trip gekomen, de ketamine is lekker ingewerkt en de fles wijn zo goed als leeg. Y gaat slapen en ik bel Eduard maar eens op om te kijken of hij nog in het park zit. Dat zit hij. De temperatuur is prima dus ik besluit nog niet naar huis te gaan maar mezelf richting het park te begeven. Nog even snel langs huis om wat Lorazepam op te halen voordat Frodo slaapt. Mocht ik dan lekker willen gaan slapen, is dat ook wat makkelijker te bewerkstelligen. Daarna spring ik weer op mijn hooverboard (nee het is niet echt een hooverboard, maar zo voelt mijn longboard wel op dit moment) en begeef ik mijzelf richting het park. Ik heb enig sinds moeite met de weg vinden, ik woon hier al bijna 15 jaar maar de straten lijken erg op elkaar en ik weet niet meer zeker welke ingang van het park ik moet hebben om makkelijk bij de bankjes uit te komen. Na wat heen en weer te hebben gevlogen vind ik toch de juiste ingang en word vervolgens overvallen door de totale duisternis van het park. Goed, van het longboard af dan maar, de weg is toch onzichtbaar op dit moment, en op het geluid af gaan. Ja hoor, gevonden.

T+07.00
Ik zit nog lekker te chille met Eduard en zijn vrienden, ze hebben het grootste plezier met de DMT en zijn allemaal al een keer geweest. De doseringen die ik hun heb gegeven waren redelijk laag, 20mg. Maar zowel Eduard als een andere vriend willen toch voor de full blown ervaring gaan. Ik pak dan maar het envelopje met DMT en doseer op het oog wat ik zelf gebruik als ik totaal van de wereld wil zijn. Zelf draai ik er nog maar eens een jointje bij en geniet van de golvende bewegingen van het water, het licht van de maan maakt allerlei verschillende patronen op het ligt golvende water. Ik raak gehypnotiseerd in de ademende wereld om mij heen. Het visuele aspect lijkt iet wat af te nemen, maar is nog steeds enorm plezierig. De diepgang qua gedachtestroom lijkt echter juist dieper te worden, hoewel ik moeilijk dingen kan verwoorden, denk ik over van alles en nog wat na.

T+08.00
Ik pak 2mg Lorazepam en spoel die weg met een slokje bier. De trip is redelijkerwijs aan het afbouwen. Ondertussen hebben Eduard en zijn andere vriend de DMT trip gehad waar ze op hadden gehoopt, totaal van de wereld en langzaam maar zeker maken ze aangestalte om naar huis te gaan. Ik neem nog een lijntje Ketamine en pak mijn spullen een beetje bij elkaar. Ik spring op mijn longboard en zweef, nog steeds, over het nu wel redelijk zichtbare pad. De wereld ademt nog wel, bladeren lijken een eeuwig wiegende beweging te maken en de huizen in de woonwijk hebben moeite met totaal rechte muren te zijn, maar het is niet meer zoals het eerst was. Ik gok een afname van ongeveer 40%. Eenmaal bij mij thuis zie ik dat Frodo zijn licht nog brand, ach een bezoekje kan nooit kwaad. Ik zeg Eduard en zijn overgebleven vriend gedag en loop naar binnen. Daar tref ik Frodo aan die, nog steeds, Warcraft aan het spelen is. Hij was eigenlijk eerder net zijn computer aan het afsluiten maar ik haal hem over nog een klein jointje te roken.

T+09.00
Er is geen uitstel van executie meer mogelijk. Frodo gaat slapen en ik heb nog een aller, aller, aller laatste slaap jointje gedraaid. Ik pak nog een biertje uit de koelkast, laat mijn longboard thuis achter en loop richting mijn logeer kamer. De 2mg Lorazepam werkt ondertussen in en mijn lichaam begint wat loom aan te voelen terwijl mijn gedachtegang weer ongeveer zijn “normale” patroon aanneemt.

T+09.15
Kleren uit en op bed, laptop op schoot en een aflevering anime aan terwijl ik mijn biertje opdrink en mijn jointje oprook. Ik reflecteer een beetje over mijn mooie trip. En val na een kleine drie kwartier redelijk moeiteloos in slaap.

De volgende dag:
Geen last van een kater, wel een licht overblijfsel van de Lorazepam, maar dat was te verwachten. Verder helder van geest.

Conclusie
Spoiler! :
Een mooie ervaring, al zeg ik het zelf. 4-AcO-DMT kan ik waarschijnlijk het beste beschrijven aan de hand van truffels. Het is echter iets helderder op visueel gebied en iets makkelijker te verteren qua gedachten pratronen. De dosering van 35mg was net wat licht voor mij, maar daardoor was het wel een stof waarmee ik alsnog lekker kon meekomen in gesprekken en niet totaal opgeslokt werd door een visueel spektakel. Als ik weer de kans zou hebben zou ik wel hoger doseren, vooral omdat ik benieuwd ben naar waar deze stof echt toe in staat is. De Ketamine was een fijne afwisseling, en hielp denk ik ook de stroom van gedachten wat diepgang te geven. Daar moet wel aan toegevoegd worden dat ik ongelofelijk van dissiociatieven hou. De beloofde spinnenrach van het plafond bleef enigsinds uit, maar de moodlift en het overal fijne gevoel maakte hierin weer veel goed. Voor de rest waren de visuals, zoals eerder ook beschreven, erg natuurlijk, behoorlijk verfijnd en paste ze zich goed aan de omgeving aan. Patronen waren er minder dan ademende objecten en de overheersende kleur was toch wel blauw, gevolgd door roze. Verder geen ongelofelijke spiralen of spectrals in het spel. Maar misschien dat dit met hogere doseringen wel veranderd.

Misschien dat het leuk zou zijn deze stof te combineren met iets als 6-APDB. Naar mijn mening mist 6-APDB net even dat randje van goeie visuals, maar de soort moodlift past denk ik heel goed bij elkaar. Daarbij denk ik dat door de 4-AcO-DMT de visuele kant van 6-APDB beter tot zijn recht kan komen. Misschien dan 5-APB ook leuk is in combinatie met 4-AcO-DMT, aangezien ik 5-APB als net wat meer trippy heb ervaren dan 6-APDB. Ook de combinatie met andere dissiociatieven lijkt mij erg interessant. Vooral met iets als Diphenidine lijkt het mij leuk, aangezien ik door deze stof behoorlijk los van de wereld kom te staan, zelfs met lichte doseringen. Ook Ephenidine lijkt mij een goeie om hiermee te combineren, deze maakt mij altijd net wat vrolijker dan bijvoorbeel Ketamine. Het combineren van eventuele andere psychedelica met 4-AcO-DMT lijkt mij overbodig, daar leent het toch wel enigsinds typerende karakter van de 4-AcO-DMT zich niet helemaal voor. Stimulanten lijken mij ook niet zo op zijn plaats met 4-AcO-DMT, maar dat heb ik eigenlijk met elke stimulant en psychedelica combinatie.


Tot de volgende!

EDIT: ik zal wel wat verkeerd gedaan hebben, aangezien alles nu in schuin lettertype staat. Maar ben te lui om te kijken waar dat fout is gegaan :lol: .
Fool schreef:
Selem schreef:ik ben niet helemaal gek.

Wellis
Avatar gebruiker
Selem
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 852
Geregistreerd: ma maart 14, 2016 5:27 am
Woonplaats: Overal maar toch nergens

Re: 4-AcO-DMT - Vriendelijke sferen en fijn hallucineren

Berichtdoor Yomabo » vr aug 19, 2016 2:55 pm

Goed report weer, maar je weet al dat ik een grote fan ben van jouw werk. Keep it up.

Ik hoor veel verhalen over dit stofje en ik word er steeds benieuwder naar, moet alleen nog even te pakken zien te krijgen. Zelf echt mega weinig ervaringen met psychedelica. Zou je zeggen dat het verstandiger is om te beginnen met iets bekender zoals truffels?
Fresh Popcorn schreef:
In the future I'll be older
Avatar gebruiker
Yomabo
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 343
Geregistreerd: wo jan 13, 2016 11:10 pm
Woonplaats: Randstad

Re: 4-AcO-DMT - Vriendelijke sferen en fijn hallucineren

Berichtdoor Selem » vr aug 19, 2016 3:57 pm

Thx mate! Uhm moeilijke vraag, zelf vond ik 4-AcO-DMT makkelijker verteerbaar dan de meeste van mijn truffel trips. Maar daar moet wel bijgezegd worden dat ik al lange tijd geen truffels meer heb gebruikt en in de tussentijd wel allerlei verschillende psychedelica. Misschien dat ik er nu gewoon rustiger in ben dan eerst.

Persoonlijk vind ik 2C-B een goeie psychedelica om mee te beginnen. AL-LAD vond ik ook heel vriendelijke en het had bij mij niet zoveel potentie om mijzelf in gekke gedachten loops te laten komen.
Fool schreef:
Selem schreef:ik ben niet helemaal gek.

Wellis
Avatar gebruiker
Selem
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 852
Geregistreerd: ma maart 14, 2016 5:27 am
Woonplaats: Overal maar toch nergens

Re: 4-AcO-DMT - Vriendelijke sferen en fijn hallucineren

Berichtdoor Yomabo » za aug 20, 2016 12:39 pm

Goed om te horen, 2C-B heb ik wel al ervaring mee en dat vond ik best leuk (ondanks de intense misselijkheid en overgeven aan het begin). AL-LAD heb ik nu thuis liggen, ik zoek alleen nog een goed moment (of excuus) om het ook echt te kunnen gebruiken.
Fresh Popcorn schreef:
In the future I'll be older
Avatar gebruiker
Yomabo
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 343
Geregistreerd: wo jan 13, 2016 11:10 pm
Woonplaats: Randstad

Re: 4-AcO-DMT - Vriendelijke sferen en fijn hallucineren

Berichtdoor Maus » wo aug 24, 2016 12:22 am

Goed geschreven tripreport :hulde:
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10213
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner