Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

4-HO-MET (Metocin): Walking on sunshine

Voor al je psychedelische avonturen.

4-HO-MET (Metocin): Walking on sunshine

Berichtdoor FranX » zo jul 07, 2013 12:04 pm

Sommigen noemen het LSD-light en anderen spreken van een 2C-B turbo. Het gros echter ziet meer gelijkenissen met 4-ACO-DMT of een ontzielde paddo. Als het gaat om 4-HO-MET dan vallen er op de verschillende fora nogal wat meningen over dat goedje te lezen. Maar laat ik beginnen bij het begin.

Sinds een dag of wat zijn we trotse eigenaars van een klein gripzakje met daarin een vaalbruin poedertje. Het is 4-HO-MET (a.k.a Metocin) en ik had het enkele dagen eerder als impulsaankoop aangeschaft. Ik had op dat moment geen idee wat ik kocht maar het klonk op de een of andere manier wel oké.

Eenmaal thuis besloot ik om eerst maar eens de gebruikelijke websites af te gaan op zoek naar wat meer informatie. Erowid bleek weer eens een goed uitgangspunt en ook op Bluelight staan enkele zeer informatieve topics. (zie linkjes hieronder) Over het algemeen is men zeer te spreken over Metocin. Het stofje schijnt indrukwekkende open- als closed eyed visuals te veroorzaken terwijl de geest helder en alert blijft. Relatief veel mensen rapporteerde een wat moeilijke opkomst (braken/misselijk en/of malaise) in het eerste half uur waarna de klachten verdwijnen en de zeer 'recreatieve' en 'energieke' trip begint.

Hoewel bijna iedereen Metocin als positief beoordeeld zijn er ook geluiden over verhoogde hartslag die bij sommige tot verontrusting hebben geleid en het lichaam zou te warm worden. Veel drinken is dus het devies. Erowid bestempelt een dosis van 25 mg oraal als 'heavy'.

Opvallend is dat veel mensen Metocin een vriendelijke en vergevingsgezinde drug noemen en voor een psychedelica uitstekend geschikt voor feesten en partijen. We zullen zien.

Zaterdag 16:15 uur

Zoals altijd nemen we een onbekende stof het liefst de eerste keer thuis. In de ochtend hadden we eerst onze klusjes gedaan zodat de boodschappen in huis waren en de boel aan kant. Het was prachtig weer dus na de lunch hadden we nog even lekker in het zonnetje liggen chillen. Maar om 16:15 was het dan toch zo ver.

Wie: Ondergetekende, man 48 jaar en vrouwlief 45 jaar.
Waar: Gewoon relaxed thuis.
Wat: Voor ieder ongeveer 22 mg 4-HO-MET verpakt in een capsule (oraal).
Voor de zekerheid: Emmertje onder handbereik.
Tolerantie: Geen

16:45 uur

Ik begin duidelijk wat te voelen. Ik krijg wat rillingen en tintelingen en voel me wat 'onvast'. Ik ken het gevoel goed en het lijkt op een opkomst zoals ik die van LSD of paddo gewent ben. Vrouwlief bemerkt nog niets.

Op zich is dat niet zo heel vreemd. Als we samen trippen beginnen bij mij de effecten altijd zo een minuut of 10 eerder dan bij haar en als ik dan later in de come-down zit dan vertoeft zijn nog op het plateau. Misschien is mijn metabolisme (stofwisseling) sneller.

17:00 uur

Terwijl bij mij het weke gevoel snel aan het afnemen is klim ik nog steeds. Ik voel me goed maar heb wel wat zware ledematen. Met gesloten ogen zie de closed eyed visuals (CEVś ) toenemen. Het zijn complexe organische patronen die door het gefilterde zonlicht hel-geel en diep rood gekleurd zijn. Het zijn patronen die ik herken van eerdere 4-ACO-DMT en paddo-trips.

Bij vrouwlief beginnen nu ook de eerste effecten op te treden. Ze geeft is loom over aan de Metocin en ook zij rapporteert nu complexer en mooie CEVś. Dat laatste is opmerkelijk want daar waar ik meestal hevige CEV's ervaar ziet zij niets anders dan de gebruikelijke ruis of hoogstens wat simpele figuren.

17:15 uur

Ik zit duidelijk op het plateau, ik ben nog te loom om van de bank af te komen en vermaak mezelf door afwisselend naar de CEV's en de Open Eyed Visuals (OEV's) te kijken. De egale lichtgele muren van de huiskamer heeft het uiterlijk van popcorn gekregen en alles wiegt zachtjes heen en weer. Mijn geest is inderdaad opvallend helder. Ik ben vrolijk en voel me goed.

Vrouwlief ervaart inmiddels min of meer hetzelfde en er is geen moment geweest dat we misselijkheid hebben gevoelt of malaise. De bodyload is minimaal, hoogstens wat onvast en hier en daar wat trillerig. We begrijpen niet zo goed hoe anderen een moeilijke opkomst hebben kunnen gehad van dit spul.

17:45 uur

De Metocin geeft zowel bij vrouwlief als mijzelf geen enkele diepzinnige gedachten en zoals men al eerder rapporteerde zijn we lekker helder en spraakzaam. We zitten in een zeer vriendelijke psychedelisch gekleurde wereld maar voelen ons toch 'nuchter'. Bankhangen is te passief nu. We besluiten van de bank af te komen en gaan lekker in de tuin zitten.

Bewegen gaat, hoewel nog iets onvast op de been, wonderwel goed. We lachen om de stomste dingen en genieten van de OEV's. De stemming is lichtzinnig er is absoluut geen ruimte of behoefte aan diepzinnigheid. Ik kan me heel goed voorstellen dat deze stof in deze hoeveelheid inderdaad perfect is om lekker naar een festival te gaan.

Ik heb zonder problemen of ongelukken koffie gezet en een mooi opgemaakt broodje in elkaar geflanst. Even later zitten we lekker te smikkelen onder de parasol. Eten en drinken is geen enkel probleem. Het smaakt allemaal goed! Vanuit de huiskamer klinkt een chill muziekje en de wereld is perfect.

Vrouwlief barst herhaaldelijk in onbedaarlijk lachen uit. Vanuit haar tuinstoel ziet ze het huis dan weer mega groot en dan weer piepklein. Ik moet, of ik wil of niet, telkens mee lachen.

18:15 uur

Nu begint de tuin, ondanks de verschillende spectaculaire tinten groen van de beplanting die omringt lijken te zijn door een stralenkrans van goud zonlicht, ook weer wat passief voor onze stemming te zijn. Het is tijd om eens lekker te gaan wandelen.

18:30

Ik heb wat Cola, een paar kleine jointjes en wat kauwgom gepakt en ben klaar voor de wandeling als vrouwlief weer onbedaarlijk begint te lachen. Ze heeft haar sandalen aangetrokken en staat gierend van de lach naar haar schoeisel te kijken. Ik snap er niets van en vraag wat er zo leuk is.

“Die sandalen, zegt ze tussen de lachsalvo's door, van wie zijn die?” Ik kijk nog eens en stel vast dat het gewoon haar eigen sandalen zijn. “Maar, ze zijn zoooooo groot” giert ze uit, “het lijken wel zwemflippers”. Ik zie het niet maar moet wel mee lachen. Ik sluit het huis af en neem vrouwlief, die nog steeds meent Donald Duck schoenen aan te hebben, stevig bij de arm en met de ons gebruikelijke lichtelijke waggelende gang beginnen we aan onze tocht.

19:00 uur

We lopen langs een oude dijk die om de 40 meter getooid is met torenhoge populieren. We genieten intens van deze reuzen en als we langs de stammen omhoog kijken lijken ze tot in het diepste van de blauwe hemel te reiken. Prachtig. Alles heeft nu een beetje de glow gekregen die meer lijkt op het diepe pastel van 2C-B dan het sprookjesachtige van paddo's.

Lopen voelt wat zwaar maar dat vormt geen enkele belemmering.

19:45 uur

We besluiten te gaan zitten op een houten steigertje aan het water met vrij uitzicht op de Polderbaan van Schiphol. Vanaf dat punt kan je zo ver kijken als maar mogelijk is. In de verte aan de horizon zijn nog net de contouren van het Westelijk Havengebied te zien en iets meer naar rechts Amsterdam Zuid.

Recht voor ons stijgen aan de lopende band vliegtuigen op die in de lucht een mooi psychedelisch spoor achterlaten als een boot door het water. Het is 23 graden en en staat een licht briesje. We hebben het zeker niet koud maar van oververhitting is geen spraken.

De euforie maakt langzaam plaats voor stil genieten. Het lijkt erop alsof we aan een come-back beginnen. We roken een jointje. Het lachen is getemperd en we babbelen nu over koetjes en kalfjes.
De stemming is opperbest en geen spoor van vermoeidheid.

20:15 uur

We besluiten terug te keren naar het dorp. Inmiddels hebben we wel wat trek gekregen en mijn plan om een kroketje te scoren is in goede aarde gevallen. We wandelen en kletsen honderduit. Van CEV's en OEV's is nagenoeg geen sprake meer. De wereld is nog wel in techni-colour en het valt ons op dat we bij ieder passant zijn of haar after-shave of parfum goed kunnen ruiken.

21:00 uur

Op het pleintje eten we een kroketje en drinken een milkshake en genieten van de laatste zonnestralen. We zijn vredig en voldaan. De stemming is nog steeds opgewekt en wederom merken we niets van vermoeidheid. We besluiten op huis aan te gaan.

21:30 uur

We zitten weer redelijk op base lijn en besluiten om deze ervaring te besluiten met een borreltje en natuurlijk een jointje. Het was een mooie ervaring en had wat ons betreft wel iets heftiger mogen zijn. We besluiten om de volgende keer 30 mg te proberen.

23:45 uur

We gaan naar bed waar we al snel moe en voldaan in diepe slaap vallen.

Conclusies

4-HO-MET vergelijken met andere tryptamines doet onrecht aan de molecuul.
Wij zijn van mening dat het, ondanks hier en daar wat raakvlakken met andere stoffen, zo haar eigen klasse is.

We zijn inderdaad gedurende de trip helder in het hoofd gebleven en er is een duidelijke up-lifting werking. Met 22 mg achter de kiezen kwamen we nog zeer coherent en maatschappelijk aanvaardbaar over.

Diepzinnigheid of introspectie was bij beide nadrukkelijk afwezig. Daarvoor in de plaats was een luchtige opgewekte stemming doorspekt met euforische gevoelens. De behoefte om jezelf open te stellen aan de ander was er niet. Ik vermoed dat het als therapeutisch middel niet geschikt is.

We zijn niet misselijk geworden en hebben ons geen enkel moment 'down' gevoelt. De bodyload was bij deze dosis minimaal en eigenlijk niet eens noemenswaardig.

De after-glow was wat kort maar voelde wel fijn. Erotische gevoelens of een verhoogde empathie zijn niet waargenomen. Verhoogde hartslag of warmteontwikkeling hebben we niet bewust gemerkt of was geen serieuze rol van betekenis.

Eten en drinken gaat prima.

De come-down ging redelijk vlot als een mooie glijdende schaal.

De volgende dag: geen kater en beide hebben een goede nachtrust gehad.

4-HO-MET heeft onze interesse gewekt en we gaan het zeker nog eens proberen in hogere dosering.
Het was voor ons geen spul om wap op de bank te hangen maar juist om iets te ondernemen.
Voor onze volgende Metocin trip hebben we besloten om, als de weergoden het toelaten, het in te nemen op het strand. Gewoon heerlijk met zand en water spelen terwijl je in een soepele psychedelische wereld zit zonder dat je al te leip bent.

Dat is volgens ons Metocin in een notendop.

Erowid: http://www.erowid.org/chemicals/4_ho_met/4_ho_met.shtml
Bluelight 1: http://www.bluelight.ru/vb/threads/2508 ... MET-Thread
Bluelight 2: http://www.bluelight.ru/vb/threads/6001 ... ead-Part-2
I have approximate answers and possible beliefs in different degrees of certainty about different things, but I’m not absolutely sure of anything
Avatar gebruiker
FranX
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1051
Geregistreerd: wo maart 02, 2011 9:34 am
Woonplaats: Randstad

Re: 4-HO-MET (Metocin): Walking on sunshine

Berichtdoor Basshoven » zo jul 07, 2013 7:36 pm

Mooi rapport Franx, goed beschreven :hulde:

Klinkt niet direct als mijn tripmiddel naar keuze: introspectie en diepzinnige gedachten zijn voor mij tijdens een trip toch wel een must. Het is vaak een van de redenen waarom ik het doe.

Ik kan me echter goed inbeelden dat dit voor veel andere mensen erg leuk kan zijn! Nogmaals: mooi rapport
Basshoven
Offline
 

Re: 4-HO-MET (Metocin): Walking on sunshine

Berichtdoor Nutsss » zo jul 07, 2013 7:58 pm

Complimenten voor de leesbaarheid van het verslag. Klinkt alsof je zo samen ook meteen ideale omstandigheden hebt gecreëerd voor deze -relaxte- trip.

Hoe loop je in godsnaam tegen iets als 4-HO-MET aan als stel van die leeftijd :smokin: ?

Als 43 jarige kan ik alleen maar terugdenken aan de trips die ik met mijn vriendin maakte voordat ik weer single was bij het lezen van jullie verslag. Heerlijk. :wave:
'Is there anybody out there please? It's too quiet in here and I'm beginning to FREEZE...' Get Real & be for REAL or Get Lost!

Still missing Djo...
Avatar gebruiker
Nutsss
Newbie
Offline
 
Posts: 21
Geregistreerd: di jun 25, 2013 11:14 pm
Woonplaats: Rotterdam

Re: 4-HO-MET (Metocin): Walking on sunshine

Berichtdoor progressive » zo jul 07, 2013 10:52 pm

Dankjewel voor je prettig leesbare verslag. Wederom een aanwinst voor dit forum. Je verhaal komt overeen met mijn aantekeningen van Bluelight: sterk visueel (ook OEVs), recreatief, lachen, licht op de geest, geen mindfucks en weinig body load.

Paar vraagjes:

1. Klonk muziek extreem mooi en maakte het seksueel opgewonden? Op Bluelight las ik dat het in beide geen uitblinker is ten opzichte van de eerste drie hieronder, maar ik ben benieuwd naar jou ervaring.

2. Welke zoutvorm heb je genomen? Ik vermoed de fumuraat gezien wat er nu op de markt beschikbaar is.

3. Ik ben wel erg benieuwd naar het vale bruine goedje. Waarschijnlijk is dit nog even potent, dat heb ik vaker gelezen, maar is het toch teveel in contact gekomen met licht, lucht en/of vocht. Ik vermoed niet dat het verontreinigd is. Einstein stelde eerder dat alles wat verkleurd is altijd verontreinigd is, maar met name vocht kan substanties echt bruin maken zonder dat het verontreinigd is ben ik van mening.
Zou je de eerste twee letters van de vendor willen opgeven? Dan kan ik wel opmaken wie deze in een bruin vale variant verkoopt. Ik zou namelijk liever de witte variant willen. Ik heb een paar adressen waar ik dit kan bestellen, ik heb dus geen vendor nodig.

Sinds een tijdje test ik nu de 4-tryptamines en 4-ho-met staat op mijn lijstje. Naast 4-aco-dmt heb ik hier 4-ho-mipt en 4-ho-dipt liggen. Toevallig heb ik van de week de 4-ho-met laten liggen, maar ik denk hem spoedig te bestellen.

Ik heb nu viermaal een 4-ho-mipt (miprocin) trip gedaan. Telkens fantastisch. Ik kan je het absoluut aanraden. Ik had afgelopen nacht een fantastische CEV. Ik zag een gekleurde glanzende oppervlakte. Een soort van gigantische tegelvloer. En opeens viel die langzaam uit elkaar alsof er met duizenden vlijmscherpe messen kleine blokjes van werden gesneden. De blokjes dreven langzaam uit elkaar als een uitdijend universum. 4-ho-mipt vind ik goddelijk. Het maakt ook erg opwindend en muziek klinkt super mooi. Ik vermoed dat ik deze zelfs de beste ga vinden. Voorlopig heb ik de volgende volgorde van goed naar minder uitgeschreven:

4-ho-mipt > 4-ho-dipt > 4-aco-dipt > 4-ho-met > 4-aco-dpt > 4-aco-dmt > 4-meo-mipt > 4-aco-dalt

(De 4-ho-det, 4-aco-det en 4-meo-pcp heb ik nog niet uitgezocht)

Het voordeel van de aco's is dat ze wat langer bewaard kunnen worden. Het effect is echter wat minder sterk, je hebt er wat meer van nodig en het slaat wat later in. De aco's worden omgezet in de ho's.
De ho-dipt en aco-dipt zijn veelal van een hcl variant en daardoor wederom erg vatbaar voor degradatie ten opzichte van de fumaraat variant. De combinatie ho en hcl maakt het nog meer vatbaar.

De eerste 5 in de rij zijn vrij recreatief, met een lage kans op een bad trip. De dmt gaat mee met je emoties en kan daardoor wat moeilijker zijn. De eerste drie zijn seksueel opwindend en muziek klinkt fantastisch mooi. Een kraak heldere geest krijg je ermee. De laatste twee zijn het bestellen niet waard. De aco-dpt is niet erg veel gebruikt, maar wordt wel gewaardeerd.
Here comes the future, into right now, into the past.

3x 2c-c, +50x 2c-d, +15x [2c-d & 4-ho-met], 1x 3-meo-pcp, 1x [3-meo-pcp & 4-ho-met], 1x 4-aco-dmt, 11x 4-ho-met, 6x [4-ho-met & 4-ho-mipt], 2x 4-ho-dipt, 4x 4-ho-mipt, 5x [4-ho-mipt & 2c-d], 1x [4-ho-mipt & 4-ho-dipt], 4x 5-meo-mipt, 1x [5-meo-mipt & 2c-c]
Avatar gebruiker
progressive
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 327
Geregistreerd: ma sep 17, 2012 7:14 pm

Re: 4-HO-MET (Metocin): Walking on sunshine

Berichtdoor FranX » ma jul 08, 2013 9:07 am

Nutsss schreef:Hoe loop je in godsnaam tegen iets als 4-HO-MET aan als stel van die leeftijd :smokin: ?


"...Als stel van die leeftijd" :lol: Je moest eens weten hoeveel 40+ onze hobby delen.
Maar om je vraag te beantwoorden, gewoon via onze oude vertrouwde en zeer gewaardeerde 'Dealer McDope'.

Nutsss schreef:Als 43 jarige kan ik alleen maar terugdenken aan de trips die ik met mijn vriendin maakte voordat ik weer single was bij het lezen van jullie verslag. Heerlijk. :wave:


Dank voor je compliment en goed te horen dat we wat fijne herinneringen bij je hebben kunnen oproepen.
I have approximate answers and possible beliefs in different degrees of certainty about different things, but I’m not absolutely sure of anything
Avatar gebruiker
FranX
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1051
Geregistreerd: wo maart 02, 2011 9:34 am
Woonplaats: Randstad

Re: 4-HO-MET (Metocin): Walking on sunshine

Berichtdoor FranX » ma jul 08, 2013 9:40 am

progressive schreef:1. Klonk muziek extreem mooi en maakte het seksueel opgewonden? Op Bluelight las ik dat het in beide geen uitblinker is ten opzichte van de eerste drie hieronder, maar ik ben benieuwd naar jou ervaring.


De muziek klonk mooier maar niet extreem mooi. Daarbij aangetekend dat we het geluidsvolume op achtergrond-niveau hadden staan en we meer gefocussed waren op de visuals.
Beide hebben we tijdens de trip geen seksuele of erotische gevoelens gehad.

progressive schreef:Welke zoutvorm heb je genomen? Ik vermoed de fumuraat gezien wat er nu op de markt beschikbaar is.


Het loste zeer snel en probleemloos op in wat water. Ik deel je vermoeden en gok ook op fumuraat
Ik was in mijn enthousiasme bij aankoop vergeten wat meer navraag te doen.

progressive schreef:3. Ik ben wel erg benieuwd naar het vale bruine goedje. Waarschijnlijk is dit nog even potent, dat heb ik vaker gelezen, maar is het toch teveel in contact gekomen met licht, lucht en/of vocht. Ik vermoed niet dat het verontreinigd is. Einstein stelde eerder dat alles wat verkleurd is altijd verontreinigd is, maar met name vocht kan substanties echt bruin maken zonder dat het verontreinigd is ben ik van mening.


Misschien was vaal bruin niet zo een heel goede woordkeuze... meer licht beige.
Zie foto hieronder (door de flits is de kleur wel iets fletser geworden.) Het oogt mij in ieder geval niet alsof het gedegenereerd is.

Ik heb wel eens 4-aco-dmt fumarate gehad dat na verloop van tijd van beige naar een zeer donkerbruin was veranderd. Qua potentie en kwaliteit van de trip was toen geen verschil merkbaar.progressive schreef:Zou je de eerste twee letters van de vendor willen opgeven? Dan kan ik wel opmaken wie deze in een bruin vale variant verkoopt. Ik zou namelijk liever de witte variant willen. Ik heb een paar adressen waar ik dit kan bestellen, ik heb dus geen vendor nodig.


Geen vendor maar via iemand uit ons netwerkje.

progressive schreef:Sinds een tijdje test ik nu de 4-tryptamines en 4-ho-met staat op mijn lijstje. Naast 4-aco-dmt heb ik hier 4-ho-mipt en 4-ho-dipt liggen. Toevallig heb ik van de week de 4-ho-met laten liggen, maar ik denk hem spoedig te bestellen.

Ik heb nu viermaal een 4-ho-mipt (miprocin) trip gedaan. Telkens fantastisch. Ik kan je het absoluut aanraden. Ik had afgelopen nacht een fantastische CEV. Ik zag een gekleurde glanzende oppervlakte. Een soort van gigantische tegelvloer. En opeens viel die langzaam uit elkaar alsof er met duizenden vlijmscherpe messen kleine blokjes van werden gesneden. De blokjes dreven langzaam uit elkaar als een uitdijend universum. 4-ho-mipt vind ik goddelijk. Het maakt ook erg opwindend en muziek klinkt super mooi. Ik vermoed dat ik deze zelfs de beste ga vinden. Voorlopig heb ik de volgende volgorde van goed naar minder uitgeschreven:

4-ho-mipt > 4-ho-dipt > 4-aco-dipt > 4-ho-met > 4-aco-dpt > 4-aco-dmt > 4-meo-mipt > 4-aco-dalt

(De 4-ho-det, 4-aco-det en 4-meo-pcp heb ik nog niet uitgezocht)

Het voordeel van de aco's is dat ze wat langer bewaard kunnen worden. Het effect is echter wat minder sterk, je hebt er wat meer van nodig en het slaat wat later in. De aco's worden omgezet in de ho's.
De ho-dipt en aco-dipt zijn veelal van een hcl variant en daardoor wederom erg vatbaar voor degradatie ten opzichte van de fumaraat variant. De combinatie ho en hcl maakt het nog meer vatbaar.

De eerste 5 in de rij zijn vrij recreatief, met een lage kans op een bad trip. De dmt gaat mee met je emoties en kan daardoor wat moeilijker zijn. De eerste drie zijn seksueel opwindend en muziek klinkt fantastisch mooi. Een kraak heldere geest krijg je ermee. De laatste twee zijn het bestellen niet waard. De aco-dpt is niet erg veel gebruikt, maar wordt wel gewaardeerd.


Waardevolle aanvulling dank je wel.
Nu zijn wij nieuwsgierig geworden naar de 4-Ho-Mipt :smokin:
I have approximate answers and possible beliefs in different degrees of certainty about different things, but I’m not absolutely sure of anything
Avatar gebruiker
FranX
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1051
Geregistreerd: wo maart 02, 2011 9:34 am
Woonplaats: Randstad

Re: 4-HO-MET (Metocin): Walking on sunshine

Berichtdoor Einstein » ma jul 08, 2013 4:06 pm

progressive schreef:Einstein stelde eerder dat alles wat verkleurd is altijd verontreinigd is, maar met name vocht kan substanties echt bruin maken zonder dat het verontreinigd is ben ik van mening.

Ten eerste is vocht ook een verontreiniging, ten tweede is water van zichzelf nooit bruin en dus onmogelijk verantwoordelijk voor die bruine kleur - er moet dus het één of andere chemische proces hebben plaatsgevonden om die bruine kleur mogelijk te maken. Nu zouden tryptamines buitengewoon gevoelig voor verkleuring zijn, dus zo'n kleurtje kan al ontstaan als onverhoopt bijvoorbeeld 0.001% van je werkzame stof tot degradatieproducten transfigureert - niet per se iets om je druk over te maken. :rock:

Hoe dan ook weer een prima, overzichtelijk report, FranX. Je hebt mijn interesse voor 4-HO-MET gewekt :woeh:
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: 4-HO-MET (Metocin): Walking on sunshine

Berichtdoor Poseidon » ma jul 08, 2013 4:30 pm

:hulde:
Wij willen onze blauwe luchten terug.
Avatar gebruiker
Poseidon
JeVader
In Memoriam
Offline
 
Posts: 10486
Geregistreerd: do maart 17, 2011 4:34 pm
Woonplaats: Liquid Universe

Re: 4-HO-MET (Metocin): Walking on sunshine

Berichtdoor progressive » ma jul 08, 2013 4:32 pm

Einstein schreef:Ten eerste is vocht ook een verontreiniging, ten tweede is water van zichzelf nooit bruin en dus onmogelijk verantwoordelijk voor die bruine kleur - er moet dus het één of andere chemische proces hebben plaatsgevonden om die bruine kleur mogelijk te maken.


Dan heb ik je opmerking onjuist geinterpreteerd en sluit ik me daar volledig bij aan. Ik dacht dat je een verontreiniging bedoelde die reeds heeft plaatsgevonden tijdens de bereiding, die niet ontstaan is op basis van water, licht en/of lucht (zuurstof+stikstof).
Here comes the future, into right now, into the past.

3x 2c-c, +50x 2c-d, +15x [2c-d & 4-ho-met], 1x 3-meo-pcp, 1x [3-meo-pcp & 4-ho-met], 1x 4-aco-dmt, 11x 4-ho-met, 6x [4-ho-met & 4-ho-mipt], 2x 4-ho-dipt, 4x 4-ho-mipt, 5x [4-ho-mipt & 2c-d], 1x [4-ho-mipt & 4-ho-dipt], 4x 5-meo-mipt, 1x [5-meo-mipt & 2c-c]
Avatar gebruiker
progressive
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 327
Geregistreerd: ma sep 17, 2012 7:14 pm

Re: 4-HO-MET (Metocin): Walking on sunshine

Berichtdoor Sterling Archer » ma jul 08, 2013 7:03 pm

Leuk om te lezen dat jullie er een goede trip van hadden. Ik had er zelf best veel ingemikt maar ik tripte er niet zo goed op.

progressive schreef:Voorlopig heb ik de volgende volgorde van goed naar minder uitgeschreven:

4-ho-mipt > 4-ho-dipt > 4-aco-dipt > 4-ho-met > 4-aco-dpt > 4-aco-dmt > 4-meo-mipt > 4-aco-dalt


De eerste 5 in de rij zijn vrij recreatief, met een lage kans op een bad trip. De dmt gaat mee met je emoties en kan daardoor wat moeilijker zijn. De eerste drie zijn seksueel opwindend en muziek klinkt fantastisch mooi. Een kraak heldere geest krijg je ermee. De laatste twee zijn het bestellen niet waard. De aco-dpt is niet erg veel gebruikt, maar wordt wel gewaardeerd.


Persoonlijk vond ik 4-ho-mipt en 4-aco-dmt wel redelijk op gelijke hoogte staan, misc dat ik de mipt iets leuker vond. 4-ho-dipt vond ik tryptamine onwaardig. Geen visuals en geen mentale aspecten. Ik merkte dat ik aan het trippen was maar dat was dan ook alles. 4-ho-met en 4-ho-det vond ik erg op elkaar lijken en leuk om een keer mee te maken, maar niet heel bijzonder. 4-aco-dipt was een grappige ervaring, maar ik weet niet heel goed wat ik daarvan moet denken. De rest moet ik nog mee aan de slag. De enige 2 chems uit dat rijtje die ik tot nu toe echt de moeite waard vind zijn de 4-ho-mipt en de 4-aco-dmt.
All I've had today is like six gummy bears and some scotch
Avatar gebruiker
Sterling Archer
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 277
Geregistreerd: do maart 10, 2011 2:03 pm

Re: 4-HO-MET (Metocin): Walking on sunshine

Berichtdoor progressive » ma jul 08, 2013 7:37 pm

Sterling Archer schreef:Persoonlijk vond ik 4-ho-mipt en 4-aco-dmt wel redelijk op gelijke hoogte staan, misc dat ik de mipt iets leuker vond. 4-ho-dipt vond ik tryptamine onwaardig. Geen visuals en geen mentale aspecten. Ik merkte dat ik aan het trippen was maar dat was dan ook alles. 4-ho-met en 4-ho-det vond ik erg op elkaar lijken en leuk om een keer mee te maken, maar niet heel bijzonder. 4-aco-dipt was een grappige ervaring, maar ik weet niet heel goed wat ik daarvan moet denken. De rest moet ik nog mee aan de slag. De enige 2 chems uit dat rijtje die ik tot nu toe echt de moeite waard vind zijn de 4-ho-mipt en de 4-aco-dmt.


Leuk om te lezen dat je er veel hebt geprobeerd. De 4-ho-dipt en 4-aco-dipt zouden in principe niet veel van elkaar moeten verschillen. De laatste valt wat later in en je hebt er wat meer van nodig zover ik weet. Dus dat je 4-ho-dipt tryptamine onwaardig vindt verbaast me wat als je 4-aco-dipt een grappig ervaring vond.
Here comes the future, into right now, into the past.

3x 2c-c, +50x 2c-d, +15x [2c-d & 4-ho-met], 1x 3-meo-pcp, 1x [3-meo-pcp & 4-ho-met], 1x 4-aco-dmt, 11x 4-ho-met, 6x [4-ho-met & 4-ho-mipt], 2x 4-ho-dipt, 4x 4-ho-mipt, 5x [4-ho-mipt & 2c-d], 1x [4-ho-mipt & 4-ho-dipt], 4x 5-meo-mipt, 1x [5-meo-mipt & 2c-c]
Avatar gebruiker
progressive
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 327
Geregistreerd: ma sep 17, 2012 7:14 pm

Re: 4-HO-MET (Metocin): Walking on sunshine

Berichtdoor Sterling Archer » ma jul 08, 2013 9:10 pm

Ze lagen inderdaad dicht bij elkaar, maar bij 4-aco-dipt had ik vreemde visuals die ik nog nooit eerder op die manier gehad had. Dat maakte dat ik het wel grappig vond.

Ze zeggen inderdaad dat ho of aco elkaar niet veel schelen, maar ik vind het toch wel anders. 4-ho-dmt en 4-aco-dmt zijn voor mij bijvoorbeeld een compleet andere ervaring. Ik ben op zich nog op zoek naar pure 4-ho-dmt zodat ik het beter tegen elkaar af kan zetten, maar in mijn ervaring zit er toch wel wat verschil tussen de ho's en de aco's.
All I've had today is like six gummy bears and some scotch
Avatar gebruiker
Sterling Archer
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 277
Geregistreerd: do maart 10, 2011 2:03 pm

Re: 4-HO-MET (Metocin): Walking on sunshine

Berichtdoor progressive » ma jul 08, 2013 10:52 pm

Sterling Archer schreef:ik vind het toch wel anders


Zo zie je maar, dat je eigen oordeel toch het beste voor jezelf is. Hierbij helpt het wel om het meerdere keren te proberen in verschillende hoeveelheden en settings vind ik.
Here comes the future, into right now, into the past.

3x 2c-c, +50x 2c-d, +15x [2c-d & 4-ho-met], 1x 3-meo-pcp, 1x [3-meo-pcp & 4-ho-met], 1x 4-aco-dmt, 11x 4-ho-met, 6x [4-ho-met & 4-ho-mipt], 2x 4-ho-dipt, 4x 4-ho-mipt, 5x [4-ho-mipt & 2c-d], 1x [4-ho-mipt & 4-ho-dipt], 4x 5-meo-mipt, 1x [5-meo-mipt & 2c-c]
Avatar gebruiker
progressive
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 327
Geregistreerd: ma sep 17, 2012 7:14 pm

Re: 4-HO-MET (Metocin): Walking on sunshine

Berichtdoor progressive » ma jul 29, 2013 12:58 pm

Eergisteren genomen. 20mg, 2 uur later nog eens 10mg en na 2 uur nog eens 10mg.

Was zeker okay en voor herhaling vatbaar. Met name het euforische gevoel en de OEV's vond ik leuk. Precies zoals hierboven beschreven. Voordeel vond ik de nagenoeg afwezige body load en het nadeel dat het vrij snel voorbij was. Hierdoor hebben we het wat lopen verlengen. Ik kreeg de piek niet meer terug. CEV's waren traag, op zich prettig, maar niet stuurbaar i.t.t. 4-ho-MiPT.
Here comes the future, into right now, into the past.

3x 2c-c, +50x 2c-d, +15x [2c-d & 4-ho-met], 1x 3-meo-pcp, 1x [3-meo-pcp & 4-ho-met], 1x 4-aco-dmt, 11x 4-ho-met, 6x [4-ho-met & 4-ho-mipt], 2x 4-ho-dipt, 4x 4-ho-mipt, 5x [4-ho-mipt & 2c-d], 1x [4-ho-mipt & 4-ho-dipt], 4x 5-meo-mipt, 1x [5-meo-mipt & 2c-c]
Avatar gebruiker
progressive
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 327
Geregistreerd: ma sep 17, 2012 7:14 pm

Re: 4-HO-MET (Metocin): Walking on sunshine

Berichtdoor Radagast » ma jul 29, 2013 4:45 pm

Mooi report weer Franx. Klinkt als een stofje dat ik ook wel eens zou willen proberen als de gelegenheid zich aanbiedt.
Avatar gebruiker
Radagast
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 191
Geregistreerd: za dec 22, 2012 1:52 pm

Re: 4-HO-MET (Metocin): Walking on sunshine

Berichtdoor progressive » di aug 27, 2013 10:38 pm

Volgens mij maakt dit middel mij emotioneler, dan ik normaal gesproken in het dagelijkse leven ben.

In het begin moest ik wel enorm lachen om het e.e.a.. Veel later in de trip werd ik emotioneel en moest ik een paar traantjes wegpikken. Een aantal weken later maakte ik precies hetzelfde mee toen ik in gesprek was met een andere vriend. Ik kon het wederom niet droog houden. Niet onprettig, maar ik stond wel even te kijken. Kennelijk activeert dit toch bepaalde delen van de hersenen die hierbij betrokken zijn.
Here comes the future, into right now, into the past.

3x 2c-c, +50x 2c-d, +15x [2c-d & 4-ho-met], 1x 3-meo-pcp, 1x [3-meo-pcp & 4-ho-met], 1x 4-aco-dmt, 11x 4-ho-met, 6x [4-ho-met & 4-ho-mipt], 2x 4-ho-dipt, 4x 4-ho-mipt, 5x [4-ho-mipt & 2c-d], 1x [4-ho-mipt & 4-ho-dipt], 4x 5-meo-mipt, 1x [5-meo-mipt & 2c-c]
Avatar gebruiker
progressive
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 327
Geregistreerd: ma sep 17, 2012 7:14 pm

Re: 4-HO-MET (Metocin): Walking on sunshine

Berichtdoor Rareuniverse » ma sep 23, 2013 5:40 pm

Erg mooi verslag!
Zie hem net op een site voorbij schieten, en dacht laat ik even wat opzoeken.
Maar dit report heb zeker mijn interesse gewekt!
Ty.
Avatar gebruiker
Rareuniverse
At your service.
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 245
Geregistreerd: zo jun 23, 2013 3:26 pm

Re: 4-HO-MET (Metocin): Walking on sunshine

Berichtdoor Maus » za jan 09, 2016 7:28 pm

Net dit verslag gelezen, mooi :hulde:

Ook een waardevolle bijdrage van progressive :hulde:
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10213
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner
cron