Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

45 gram hollandia en de realiteit verdween

Voor al je psychedelische avonturen.

45 gram hollandia en de realiteit verdween

Berichtdoor Daredevil » di okt 11, 2016 11:46 pm

Hallo allemaal,

Deze vage trip van gisteren wil ik graag met jullie delen.
Achtergrond. Ervaring met paddo's, xtc, lsd en wiet. Hoogste dosis ooit was 30 gram Hollandia.
Setting: Thuis in de avond en mijn vriendin was tripsitter.

Mijn doel was om mijn verleden aan te pakken. Slechte jeugd gehad en ik wilde kijken of ik met deze dosis wat trauma's te lijf kon gaan. Om 19:00 de truffels fijn gemaakt en heet water bij gedaan. Mijn vriendin deed er ook wat citroensap bij om de dosis sterker te maken. Totaal dus 3 pakjes van 15 gram.

Om 19:30 de beker met thee opgedronken en de truffels goed fijn gekauwd en doorgeslikt. Tijdens het drinken begon ik al om mijn quest te maken. Ik visualiseerde dat ik een strijd zou aangaan. King lionidas ( ja van de film 300) zou me de juiste kant op leiden, en mijn vriendin zou aan mijn zijde staan.

Snel gedoucht en naar de slaapkamer. Een zachte lamp aangezet en ik begon chill aan mijn quest.
De visuals kwamen al vrij snel. Stralen van licht op de muren en allerlei patronen. In de deur zit een klein raam en daar begonnen 2d wezens doorheen te komen. Het was voor mij duidelijk gezichtbedrog en ik vond het cool om te zien. Ik besloot mijn ogen te sluiten.

Ik kwam aan in de straat waar ik was opgegroeid en zag hoe mijn moeder mij naar binnen tilde als baby. Opeens ging de gedachte verder dat mijn moeder waarschijnlijk ook een slechte opvoeding had gehad en ik ging terug in de tijd. Ondertussen had mijn vriendin eten en drinken klaargezet.

En toen begon het...

Ik merkte dat ik werd afgeleid door andere gedachten en ik wilde snel weer terug naar waar ik voor gekomen was. Opeens werd ik naar een andere ruimte geslingerd en kwam het besef dat alles nep was. De realiteit was een illusie. Mijn herinneringen waren niet echt maar verzonnen en alles wat ik ooit had meegemaakt verdween. Ook mijn kinderen bleken niet echt te zijn. Een stem of een gedachte zei : "Je wilde terug naar je verleden om dat te fixen? Dit is wat de echte waarheid is". Al je herinneringen zijn niet echt. Heel het universum is een verzinsel.

Normaal gesproken weet ik met trips wat echt is en wat niet. In dit geval was ik absoluut niet in staat om iets te zien van mijn omgeving. Alles verdween en ik werd gebracht naar een volgende wereld. Een wereld waar ik naar mijn idee al eens eerder was geweest. Een soort tussenwereld met zijn eigen woorden "togimolie" kan ik mij herinneren. Een soort limbo met beelden van de realiteit. Het was een soort puzzel dat ik moest oplossen. Ik herinnerde me deze plek nog goed en alles kwam weer terug ( In mijn trip dan, nu weet ik het niet meer) Ik was vaker op deze plek geweest. Er werd mij gezegd dat de realiteit alleen werkt wanneer je erin gelooft.

Voor mij op dat moment heel heftig want het leek allemaal echt. Ik was ook niet meer in staat om goed na te denken. Ik kwam gelukkig af en toe weer terug in de realiteit en vroeg mijn vriendin om hulp. Ze begon mij te vertellen waarom ik daar was, en dat ik truffels op had. Het maakte niet uit, omdat haar stem deel maakte van de illusie.

Ik zag de wereld om mij heen weer verdwijnen en de komende uren ging ik van realiteit naar realiteit. Ik kwam in een soort loop terecht. Ik keek mijn vriendin aan en vroeg of ze echt was en of ze wilde praten. Dat deed ze maar daarna schoot ik weer weg, een paar seconden later stelde ik haar exact dezelfde vraag. Ik begon in paniek te raken. De waarheid was dat ik in een oneindige loop zat. Ik fluctueerde in en uit de realiteit en had absoluut geen controle meer. Ik was wel in staat om naar het toilet te gaan, maar na een tijdje ook niet meer. Het was te bizar.

Ik begon mijzelf te prikken met mijn vinger en op een gegevens moment ook mijn vriendin ( Wat ze niet cool vond). Ik had het idee dat het allemaal nep was. Ik was overtuigd, maar een klein stemmetje zei dat het misschien wel echt was dus ik bleef volhouden. Het gevoel om in het niks terecht te komen is heel bizar en ik kan het me nu ook niet voorstellen.

In de nacht begon het langzaam uit te werken. Wanneer ik weer in deze realiteit kwam kon ik bedenken dat het nacht was en dat er dus wel tijd was. En na een tijdje kwam ik weer helemaal terug. Wat was ik blij dat alles echt was. Heel dankbaar dat deze vastigheid er is en dat sprak ik ook uit. Ik zat in een gigantische leegte waar ik niet uit kon komen met het besef dat tijd en ruimte allemaal niet bestonden.

Al met al niet aan te raden om deze hoeveelheid te nemen. Er was maar weinig voor nodig om te geloven dat deze realiteit ook echt nep was. Ik snap nu dat mensen kunnen flippen van truffels. Nu ben ik aan het bedenken wat de boodschap kan zijn.

Happy trippin.
Daredevil
Newbie
Offline
 
Posts: 4
Geregistreerd: di okt 11, 2016 8:01 pm

Re: 45 gram hollandia en de realiteit verdween

Berichtdoor Maus » di okt 11, 2016 11:51 pm

Hi Daredevil,

Allereerst van harte welkom op het forum! 8-)

Wat een heftig tripreport... Je hebt het imo heel mooi en levendig beschreven :hulde:

Als je er op terug kijkt, heb je dan spijt van deze trip? En zo nee, waarom niet?
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10205
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info

Re: 45 gram hollandia en de realiteit verdween

Berichtdoor Daredevil » wo okt 12, 2016 8:24 am

Dank je, altijd lastig om te beschrijven.
Wel spijt. Dat komt omdat ik een ander doel had en daar gigantisch voorbij ben geschoten. Deze ervaring is ook geen aanrader.
Vandaar dat ik nog aan het bedenken ben wat ik eruit kan halen ( Behalve dankbaarheid voor de realiteit;-)

Meestal zijn de verhalen dat alles als één voelt en dat geeft juist meer connectie met de wereld. Maar in mijn geval juist het tegenovergestelde. Alsof alles een soort spel is of een verhaallijn wat wel of niet verzonnen is. Daar komt nog bij dat de discussie of we allemaal in een matrix zitten ook echt gevoerd wordt. Dat maakt helemaal dat ik denk "hmm, wat als wat ik zag wel echt was? " Deze realiteit werkt alleen als je gelooft dat hij echt is. Dat heb ik nu wel, maar ook alleen maar omdat ik het zo ervaar. Weinig voor nodig om dat idee weg te halen.
Daredevil
Newbie
Offline
 
Posts: 4
Geregistreerd: di okt 11, 2016 8:01 pm

Re: 45 gram hollandia en de realiteit verdween

Berichtdoor Maus » wo okt 12, 2016 8:30 pm

Yeah...

Dat laatste is heftig en dan heeft een mens geen leven meer... :#:
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10205
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info

Re: 45 gram hollandia en de realiteit verdween

Berichtdoor Jmths » do okt 13, 2016 3:06 pm

Zelf word ik al helemaal leip van een 15gram dosering Hollandia, 45gram lijkt me echt overkill eerlijk gezegd.
Een dosering van 30gram lijkt me wellicht ooit in de toekomst eens interessant om uit te proberen maar zodra je daar voorbij gaat wordt de trip zo chaotisch dat je er nog maar weinig van kunt meenemen. Ons fysieke lichaam is beperkt in de informatie die deze in een korte periode kan opnemen, zodra deze hoeveelheid aan informatie in korte tijd teveel is hou je enkel chaos over waarmee je weinig aan kunt, enorm veel potentie om verbanden te leggen maar geen mogelijkheid om deze informatie te consolideren.

De realiteit is ook een illusie, we zijn beperkt in de informatie die we kunnen waarnemen, de mogelijkheden om deze volledig waar te nemen zoals deze is bevindt zich echter in een constant verbeterende lijn, de mensheid is jong en we bevinden ons in een gigantische stroomversnelling qua ontwikkeling sinds de industriële revolutie. Hetgeen dat we waarnemen is vaak toch wel tot in ieder geval bepaalde hoogte een vervorming van de werkelijkheid maar dat betekend nog niet dat het er niet is.

Alles in het universum komt voort vanuit dezelfde bron, hetgeen waar we vaak naar refereren als de oerknal, dit betekend eveneens dat alles in het universum verbonden is en uiteindelijk terug te leiden valt naar hetzelfde beginpunt.
Tijd is niet een lineaire progressie van evenementen, dit is wetenschappelijk ook vrij overtuigend aangetoond. Alles dat er gebeurd in het leven gebeurt met een reden, juist de meest vreselijke dingen die ons overkomen gebeuren met een reden, dit zijn immers onze sterkste leermomenten waarin onze grootste tekortkomingen bloot gesteld worden.

Naar mijn overtuiging werkt de realiteit inderdaad alleen wanneer je er in geloofd, alles in deze wereld staat en valt bij vertrouwen, als wij morgen met z´n allen besluiten dat de euro niets meer waard is dan is deze ook daadwerkelijk niets meer waard. Dit werkt niet alleen voor materialistische zaken maar ook voor mensen. Het is immens belangrijk dat wij in staat zijn om vertrouwen in onszelf en anderen te kunnen tonen om het maximaal potentiële in staat te stellen. Een belangrijke voorwaarde hiervoor is echter dat we tegelijkertijd kritisch blijven naar onszelf en anderen, wanneer wij dat niet doen zal er immers uiteindelijk onvermijdelijk misbruik gemaakt worden van ons vertrouwen.

Het duurt lang, en het gaat nog lang duren, en er gaan nog gigantisch terugval momenten wezen maar op de lange termijn zal vertrouwen onder de mensheid constant blijven groeien tot op een punt dat we volledige harmonie bereiken. Tot die tijd kunnen we alleen ons stinkende best doen om deze wereld een betere plek te maken. De realiteit werkt alleen zodra je er in gelooft en vertrouwen hebt in een uiteindelijk positieve uitkomst, op wat voor manier dan ook.

Hetgeen dat je in het verleden is overkomen valt wellicht niet meer recht te zetten, sommige dingen in het leven doen nou eenmaal pijn en die pijn mag gevoeld worden, soms is de enige manier om er mee om te gaan door middel van acceptatie en vanuit daar kun je enkel je best doen om er verder het beste van te maken. De pijnlijke momenten in het leven zijn wat de sterkste karakters opbouwt, wat mensen drijft om een effectieve verandering aan te brengen te behoeve van verbetering.

Wat betreft de steeds terug komende loop van gedachten, ik kan slechts een wilde gok doen maar wat ik in mijn leven wel ben tegen gekomen is dat trauma vaak van generatie op generatie wordt over gebracht. Degene die het (jeugd)trauma op een ander toe bracht heeft vaak zelf hetzelfde trauma in het verleden door iemand anders opgelopen.

Vaak komt het er op neer dat het slachtoffer een zeer sterke/intense haat draagt naar hetgeen dat hem of haar is aangedaan maar maakt zich hier tot op bepaalde hoogte (onbewust) eveneens schuldig aan, dit kan leiden tot een hoge mate van cognitieve dissonantie, iedereen wil immers een een goed persoon wezen met een positief zelfbeeld.
Vaak is het cliché dan ook dat voor een deel zelfacceptatie nodig is, begrijpen waarom sommige dingen zijn gelopen zoals ze zijn en beseffen dat mensen beperkt zijn en gebreken hebben ondanks dat ze eigenlijk de beste intenties hebben al vallen deze soms extreem moeilijk in te zien.

Nu weet ik niet of wat ik zeg ook maar een beetje aanslaat op je trip/verhaal, vooral de laatste 2 alinea's niet maar ik probeer een beetje mee te brainstormen, wellicht heb je er iets aan en kan het je helpen, enkel goed bedoelde intenties natuurlijk.

Ik hoop dat je een antwoord op je vragen vindt.
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 603
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm

Re: 45 gram hollandia en de realiteit verdween

Berichtdoor Daredevil » za okt 15, 2016 1:36 pm

Hai Jmths,

Wat je zegt klopt exact! We hebben mdma gehaald en mijn vriendin gaat dat vanavond nemen. Er is nu heel veel onderzoek over het gebruik van MDMA voor dit doel, dus ik hoop dat het gaat werken. Gaat inderdaad om die zelfacceptatie. Door die MDMA kan je beter terugkijken op traumatische gebeurtenissen en deze een plek geven. Wanneer iemand ervaring heeft hoor ik het graag. Als er interesse is zal ik de resultaten ook geven.
Daredevil
Newbie
Offline
 
Posts: 4
Geregistreerd: di okt 11, 2016 8:01 pm

Re: 45 gram hollandia en de realiteit verdween

Berichtdoor Mudita » zo okt 16, 2016 9:17 am

Mooi tripreport. Redelijk hoge dosis, en dit ook nog eens i.c.m. lemon tek :D.
Een trip is altijd een reflectie van je eigen onderbewuste. Ik ken jou verleden niet goed. Maar als je er nou eens heel goed over na gaat denken waarom jij telkens dacht dat de realiteit een illusie was? Misschien denkt jou onderbewuste dit omdat je de realiteit nog niet onder ogen durfde te komen? En zeker omdat je zo een hoge dosis hebt gedaan zal je moeten proberen de controle los te laten. De paddo's hebben de controle over jou niet anders om. Wanneer je dit geaccepteerd hebt zal je de trip veel beter kunnen bestuderen. Het is dan de bedoeling dat je je gaat afvragen waarom je bepaalde dingen gaat denken onder je trip. Dit is omdat je nu je onderbewuste kan leren kennen en dichter bij je zelf zal komen. Vaak begrijpen mensen het verkeerd als het gaat om self-development doormiddel van trippen (hierbij zeg ik niet dat jij dat ook doet). Maar probeer je bijv. niet te laten afleiden door Visuals.

Jij zou in jou situatie de volgende vragen nog aan jezelf kunnen vragen en probeer hier eens heel diep over na te denken, ga diep graven in jezelf. Misschien kun je dan nog wel wat nuttigs uit je trip halen.

- Waarom dacht ik dat de realiteit een illusie was?
- Waarom was ik bang om te accepteren dat ik niet meer in de realiteit was, maar dat ik heel diep in mijn eigen onderbewuste illusie zat?

Als je weer eens zo'n hoge dosis wilt doen, zou ik je wel kunnen aanraden om je dan wel wat meer te voorbereiden. Een beetje hetzelfde als mensen DMT/ayahuasca gaan doen.
Probeer je te verdiepen in dingen als non-duality. Ga een week van te voren elke dag mediteren, om wat meer in het nu te komen. Dit kan vervolgens in je trip heel veel voordelen geven. Wat ik vaak zal aanraden is ook gaan mediteren vlak voor je het tripmiddel inneemt. Dit zorgt dat je al wat meer in het nu bent op het moment van inname. Je zou eventueel ook een kleine vragenlijst voor jezelf kunnen samenstellen zodat je hier in de trip over na kan gaan denken. En omdat je in de trip anders denkt kun je deze vragen misschien beter beantwoorden.
"Life isn't about the destination, it's about the journey"
Avatar gebruiker
Mudita
Newbie
Offline
 
Posts: 2
Geregistreerd: za okt 15, 2016 9:14 pm

Re: 45 gram hollandia en de realiteit verdween

Berichtdoor Maus » zo okt 16, 2016 5:04 pm

Daredevil schreef:Hai Jmths,

Wat je zegt klopt exact! We hebben mdma gehaald en mijn vriendin gaat dat vanavond nemen. Er is nu heel veel onderzoek over het gebruik van MDMA voor dit doel, dus ik hoop dat het gaat werken. Gaat inderdaad om die zelfacceptatie. Door die MDMA kan je beter terugkijken op traumatische gebeurtenissen en deze een plek geven. Wanneer iemand ervaring heeft hoor ik het graag. Als er interesse is zal ik de resultaten ook geven.

Hoe was haar ervaring met MDMA gisteren?
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10205
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info

Re: 45 gram hollandia en de realiteit verdween

Berichtdoor Jmths » zo okt 16, 2016 6:04 pm

Daredevil schreef: Wanneer iemand ervaring heeft hoor ik het graag. Als er interesse is zal ik de resultaten ook geven.

Toen ik zelf voor het eerst MDMA probeerde zat ik tijdelijk vrij vast in mijn leven, zogezegd een negatieve spiraal, geen verandering in mijn situatie willen brengen omdat ik daar het het nut niet van in zag en vast blijven lopen omdat ik niet bereid was om verandering aan te brengen.
Ik heb wel het gevoel dat mijn (beleidvolle gematigde) MDMA gebruik destijds op dat moment heeft bijgedragen om die cirkel te doorbreken.
Op dat moment onder invloed van MDMA wist ik mezelf weer in positief perspectief te plaatsen en mogelijkheden te zien waar ik eerder enkel obstakels zag. Tijdelijk kunnen loslaten van wrok naar mijn tekortkomingen in het verleden en objectief voor mezelf een helder beeld kunnen schetsen waar verandering nodig was.

Als je zelf graag positieve verandering in je leven wilt brengen en je gaat met die mindset je trip in denk ik wel dat MDMA daar een bijdragende rol in kan spelen. Alexander en Ann Shulgin waren immers vrij lyrisch over de therapeutische toepassing van MDMA.
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 603
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm

Re: 45 gram hollandia en de realiteit verdween

Berichtdoor Daredevil » di okt 18, 2016 5:57 pm

@Mudita
Bedankt voor je reactie, allemaal herkenbaar.
"Ik ken jou verleden niet goed. Maar als je er nou eens heel goed over na gaat denken waarom jij telkens dacht dat de realiteit een illusie was?"Waarom dacht ik dat de realiteit een illusie was?
- Waarom was ik bang om te accepteren dat ik niet meer in de realiteit was, maar dat ik heel diep in mijn eigen onderbewuste illusie zat?"

Twee dagen later een mdma sessie gehouden van 10 uur. In totaal 2,5 pil. Een van de dingen die daaruit kwam was dat ik in mijn jeugd heel eenzaam was. Alleen een moeder die mij negeerde en ik was niet in staat om contact te maken met de buitenwereld. Rond mijn 18de had ik heel sterk het gevoel dat ik er niet toe deed en had zelfmoord gedachten. Niet om het te doen, maar ik dacht het maakt niet uit. Ik denk dat dat gevoel van leegte mijn grootste angst was.

"De paddo's hebben de controle over jou niet anders om. Wanneer je dit geaccepteerd hebt zal je de trip veel beter kunnen bestuderen. Het is dan de bedoeling dat je je gaat afvragen waarom je bepaalde dingen gaat denken onder je trip."

Eens, tot 30 gram was dat geen probleem, maar bij deze hoeveelheid lukte dat niet. Het was allemaal nep, ook de gedachten die ik had voor de trip. Lastig uit te leggen. Ik had ook een vragenlijst gemaakt en was al sterk bezig met het doel waarvoor mijn trip was bedoeld. Mijn vriendin herhaalde het tijdens de trip, maar het lukte niet om bij mij door te dringen. Misschien was de boodschap dat ik wel controle heb in dit leven. Ik was echt heel blij dat alles wel echt was. Dat gevoel van hopeloosheid herken ik vanuit mijn verleden.

@Maus
MDMA was een stuk beter dan de paddotrip. Ik kon helemaal teruggaan in het verleden. Mijn vriendin kon mij sturen. Op het moment dat ik bij een pijnlijk punt kwam ging ik het snel over andere dingen hebben. Dit ging onbewust. Ik begon te vertellen over draken op de muur en allerlei onzin. Ik had niet door dat ik de vraag ontdook. Mijn vriendin leidde me telkens weer terug naar waar het om ging. Er werden mij heel veel dingen duidelijk en het gaf veel inzichten. Mijn vriendin had de dag ervoor ook mdma genomen en ook voor haar hielp het enorm veel. Door het herbeleven van het verleden zonder angst kun je trauma's een plekje geven. Er worden nu veel studies mee gedaan en ik hoor veel positieve verhalen.

@Jmths
Over een tijdje ga ik aan de gang et LSD en daarna MDMA dat schijnt nog dieper te gaan. Blij dat het zo goed werkte voor je.
Daredevil
Newbie
Offline
 
Posts: 4
Geregistreerd: di okt 11, 2016 8:01 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner