Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

~5 gram verse paddo’s – yoga & visioenen

Voor al je psychedelische avonturen.

~5 gram verse paddo’s – yoga & visioenen

Berichtdoor Amazing » wo apr 16, 2014 7:49 am

De avond valt in, buiten begon het donker te worden, de volle maan toont zijn gezicht. De growkit waar ik twee weken voor heb gezorgd is klaar om geoogst te worden. Paddo’s zien groeien is altijd biijzonder. Ik oogst ze door ze voorzichtig los te draaien. Het weegschaaltje waar ik ze op leg geeft 85 gram aan. Heel tevreden mee. Het gros wil ik bewaren voor een trip met mijn band, maar ik had me al voorgenomen een kleine dosis te nemen voor tijdens de yoga. Ik doe al een tijdje bijna iedere avond yoga. Ik ben er al meerdere keren ‘nuchter’ door in een hele andere staat van bewustzijn geraakt. Ik ben benieuwd wat de combo paddo’s yoga zou doen. Eerst nog even de growkit onder water zetten zodat deze weer genoeg vocht heeft voor de volgende vluchten.

Zoals altijd steek ik een kooltje aan waar verschillende soorten wierrook op kunnen worden verbrand. Rustige shamanistische muziek staat aan. De LED lamp op diep rood. Verder alleen een kaarsje op het altaartje als lichtbron. Ik mediteer even bij het altaar. Ik had twee van de kleinste paddestoeltjes gepakt, samen ongeveer 5 gram vers. Ongeveer 0,5 gram droog dus. Een hele kleine dosis. Bij het kauwen merk ik op dat paddo’s veel en veel beter smaken dan truffels. Ik voel me goed. De yoga kan beginnen.

De vorm yoga die ik beoefen is een combinatie tussen foamrolling (kan ik zeker aanraden aan mensen die veel sporten) en kundalini yoga. Mijn fysieke houding in het dagelijkse leven laat veel te wensen over. Ik heb vaak een bolling in mijn bovenrug die ik niet kan corrigeren door gewoon rechtop te gaan staan/zitten. Door de yoga en foam rolling al veel vooruitgang geboekt. Al snel merk ik dat de paddo’s hun effect beginnen uit te oefenen. Mijn geest wordt rustiger, de gedachtengang vertraagd. Het is makkelijker dan normaal om me op de houdingen te focussen. Spanning lost snel op en mijn spieren lijken verder te rekken dan normaal. Af en toe begint er een gedachtenstroom die mij iets vertelt over mijn leven. Zo blijft dit doorgaan gedurende de hele sessie.

Rond 22:00 uur, een uur na het innemen van de paddo’s, besluit ik dat er genoeg yoga gedaan is. Ik kan zo nog een uur langer door, maar aangezien de wekker morgen vroeg afgaat is het een goed idee te gaan slapen. Het kaarsje gaat uit, ik kruip in bed. Mijn lichaam is heel ontspannen. Een tijdje gebeurt er niets, slaap komt ook nog niet. Het gevoel dat de piek van de trip nog moet komen besluipt mij. Ik raak in een meditatieve trance. Regelmatig komen er nu golven fijne elektrische energie die mijn hele lichaam vullen. Deze elektrische energie tintelt en vonkt tussen iedere atoom van mijn lichaam. Deze energie heeft ook een kleur die buiten het menselijk visueel spectrum valt, in plaats van het zien van deze kleur voel ik hem. Iedere golf duurt ongeveer 5 seconden en komt dan na een minuut weer. Ik val weg in een droomachtige staat.

Als ik even later weer wakker word lig ik naast mijn bed, onder een dunne deken. Ik ben niet alleen. Er is een ander wezen in mijn kamer die ik herken als sjamaan. Ik vraag hem wat ik moet doen. Voordat hij zijn antwoord geeft trekt hij mijn bewustzijn zijn lichaam in. Zijn antwoord is nu niet meer beperkt door woorden. Ik krijg het door in de vorm van gevoel en intentie. Zijn antwoord op mijn vraag is ongeveer: ‘Je bent al heel goed bezig, maar om verder te gaan in je spirituele proces moet je nog beter opletten.’

Ik ontwaak uit wat ik nu een visioen kan noemen. Ik lig nog lekker in mijn bed. Meer intense golven energie gaan door mijn lichaam. Achter mijn gesloten ogen tonen zich warme kleuren, rood en paars, geen patronen maar meer donzige wolken. Ik val weer weg.

Ik sta in mijn kamer. De sjamaan is aanwezig. Ik besluit goed op te letten. Er staat een grote spiegel in de kamer. Ik loop er naar toe en kniel ervoor. Mijn reflectie is vaag. Er zijn verschillende aspecten van mijn wezen te zien, allemaal vaag en gezien vanuit een andere hoek. Als ik mijn focus vergroot lijkt het beeld meer samen te vloeien, maar de bruine waas en de doorzichtigheid blijft. Ik vraag de sjamaan wat dit betekend. Hij zegt dat dit de huidige staat van mijn wezen is. Uit zijn woorden komt het gevoel voort dat meditatie en compromiloze eerlijkheid in mijn paddo-, yoga- en ayahuasca trips mijn wezen integreren zodat ieder onderdeel van mij 1 is.

Ik verdwijn in een droomloze slaap.
Amazing
Newbie
Offline
 
Posts: 10
Geregistreerd: wo maart 26, 2014 9:02 am

Re: ~5 gram verse paddo’s – yoga & visioenen

Berichtdoor Vinz » wo apr 16, 2014 4:49 pm

Kundalini yoga noemen is zoals vegetarische burgers vlees noemen. Durf de waarheid te zien, durf te dromen :wub:
Avatar gebruiker
Vinz
<3
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 3045
Geregistreerd: ma maart 28, 2011 12:10 pm

Re: ~5 gram verse paddo’s – yoga & visioenen

Berichtdoor Druks » wo apr 16, 2014 4:55 pm

Ik geloof niet in visioenen :s
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7334
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: ~5 gram verse paddo’s – yoga & visioenen

Berichtdoor Kockar » wo apr 16, 2014 4:57 pm

bij mij is het meestal zoiets als een droom die uitkomt
Avatar gebruiker
Kockar
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2328
Geregistreerd: vr aug 02, 2013 10:58 am

Re: ~5 gram verse paddo’s – yoga & visioenen

Berichtdoor Amazing » wo apr 16, 2014 8:28 pm

Vinz schreef:Kundalini yoga noemen is zoals vegetarische burgers vlees noemen. Durf de waarheid te zien, durf te dromen :wub:

Wat zijn woorden in dit alles?
Amazing
Newbie
Offline
 
Posts: 10
Geregistreerd: wo maart 26, 2014 9:02 am

Re: ~5 gram verse paddo’s – yoga & visioenen

Berichtdoor Perry » wo apr 16, 2014 8:37 pm

Amazing schreef:
Vinz schreef:Kundalini yoga noemen is zoals vegetarische burgers vlees noemen. Durf de waarheid te zien, durf te dromen :wub:

Wat zijn woorden in dit alles?

:lol:
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13291
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Bing [Bot] en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner