Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

5-meo-DALT vaporizen

Voor al je psychedelische avonturen.

5-meo-DALT vaporizen

Berichtdoor dimethyltryptamine » wo jul 10, 2013 2:28 pm

Er is al een topic over 5-meo-DALT research-chemicals/5-meo-dalt-t5133.html#p342911
maar daarin wordt weinig gezegd over het verdampen van dit interessante stofje.

Ik heb enige tijd geleden deze RC aangeschaft via een zeer betrouwbare RC vendor. Ondanks dat ik het niet heb laten testen ga ik er van uit dat het "the real deal" is. De effecten zijn precies zoals beschreven in veel reports en de stof heeft het juiste uiterlijk (wit en erg fluffy)

Ik had een gram aangeschaft en had dus genoeg om lekker mee te experimenteren. Ik heb het geslikt in dosissen van 10 tot 30-40 mg maar vond dit een onprettige ROA omdat ik er misselijk van werd en een zeer onprettige bodyload kreeg waardoor elke positie (zittend, liggend en staand) onprettig en oncomfortabel aanvoelde.
Snuiven was iets beter, maar was pijnlijk (niet extreem) en had een erg vieze nadrip. Wel was de bodyload minder maar een vieze nadrip tijdens een trip vind ik altijd erg storend.

Mijn favoriete methode is het "chinezen" van alu-folie de rook is bitter, maar de smaak blijft niet hangen. Daarnaast heb ik totaal geen bodyload ervaren op deze manier en was ik ongeveer een uur lang vrij heftig aan het trippen.
Hieronder een kort verslagje:

t:00.00

ong. 25-30 mg op aluminium folie verdampt en door een rietje opgezogen, het verdampt makkelijk en produceert mooie witte rook. De smaak is bitter maar een glaasje water later is er niets meer van te merken.

t:00.05

Ik verwacht niet al te veel omdat elk eerder experiment vrij teleurstellend was en ga dus tv kijken tot ik, eventueel, iets voel. Na een paar minuten merk ik dat ik het programma (married with children) niet meer goed kan volgen en dat ik me wat licht in mijn hoofd voel.

t:00.10

Ik heb geen visuals (ogen open of dicht) maar voel me toch duidelijk onder invloed, het is lastig te zeggen wat het precies is.

t:00.15

Ik voel me nog steeds "raar" maar besluit naar de coffeeshop te lopen om wat wiet te halen. Het is een zonnige dag en het is druk op straat, dit voelt in eerste instantie overweldigend en beangstigend maar na een stukje in de zon gelopen te hebben kom ik wat tot rust. Het valt me op dat afstanden inschatten lastig is maar dat ik niet zwalk of raar loop, wel lijk ik veel langer te zijn dan iedereen.

t:00.20

Ik ben verkeerd gelopen omdat ik in gedachten verzonken was en besluit nu maar een ommetje door het park te lopen aangezien ik bang ben voor de interactie met de verkoper in de coffeeshop (dit heb ik vaak onder invloed van tripmiddelen). Het gevoel dat ik een reus ben is nu extreem, mijn voeten lijken kilometers ver weg. Ik ben blij en tevreden en geniet van de warme zon. Iedereen lijkt te lachen en me vriendelijk aan te kijken. Ik ben enigszins gedissocieerd en heb het gevoel dat ik de wereld zie vanaf een tribune, ik lijk er zelf weinig mee te maken te hebben. Ik denk na over de dingen die ik zie en alles lijkt interessant en krijgt een bepaalde diepgang (Ik zie bijvoorbeeld een busje staan van een bedrijf dat 24 uur per dag CV-ketels vervangt en repareert en ik heb minutenlang na staan denken over hoe het leven van een CVketel monteur er uit moest zien, op dat moment leek het me het belangrijkste beroep op de wereld)

t:00.30

Aangekomen bij de coffeeshop. Terwijl ik in de rij sta bedenk ik me dat ik mijn portemonnee thuis heb laten liggen, dus ik loop weer terug.
Terwijl ik terug naar huis loop krijg ik het plotseling erg warm, wat niet zo gek is als het bijna 30 graden is, maar ik krijg het steeds warmer en begin steeds meer te zweten. Ik begin me een beetje zorgen te maken omdat mijn hartslag ook omhoog lijkt te zijn gegaan.

t:00.40

Wanneer ik thuiskom en rustig ga zitten naast een ventilator voel ik me al snel beter en gaan mijn hartslag en temperatuur snel weer omlaag. Ik merk ook dat de trip nu al minder aan het worden is en ik overweeg bij te nemen, besluit het niet te doen uit veiligheidsoverwegingen.

t:00.50

Trip is nu zo goed als afgelopen, voel me suf en een beetje moe maar zeker niet onprettig. Na het drinken van een goede single malt kom ik volledig tot rust. De tv gaat weer aan en ik kan het weer perfect volgen.

CONCLUSIE:

Wanneer je 5-meo-DALT vaporized levert dit een vreemde maar zeer interessante trip op. Hij duurt zeer kort, is niet al te intens en heeft geen visuals. Het effect is moeilijk te omschrijven en kan volgens mij het best samengevat worden als "een andere manier van bewustzijn die veel lijkt op hoe wij normaal ons bewustzijn ervaren maar met enkele subtiele, maar onmiskenbare verschillen"
Avatar gebruiker
dimethyltryptamine
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 144
Geregistreerd: do maart 28, 2013 10:46 am

Re: 5-meo-DALT vaporizen

Berichtdoor Einstein » wo jul 10, 2013 2:54 pm

-> Tripreports :)
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: 5-meo-DALT vaporizen

Berichtdoor dimethyltryptamine » wo jul 10, 2013 3:31 pm

dank je einstein, toen ik begon aan dit topic was ik helemaal niet van plan om er een tripreport van te maken :grin: gebeurde per ongeluk :beer:
Avatar gebruiker
dimethyltryptamine
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 144
Geregistreerd: do maart 28, 2013 10:46 am

Re: 5-meo-DALT vaporizen

Berichtdoor Einstein » wo jul 10, 2013 9:53 pm

Haha, kan gebeuren :beer: Wel een interessante zaak, het vaporizen van tryptamines, al zal je het mij niet snel zien doen - mijn matreaal nuttig ik liever volgens de beproefde methoden :P
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner