Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

7.5g paddo's (- 0.2g ... .. .)

Voor al je psychedelische avonturen.

7.5g paddo's (- 0.2g ... .. .)

Berichtdoor henkie84 » wo jul 18, 2012 9:37 pm

Locatie: thuis, alleen (nou ja, 3 katten en een afrikaanse reuzenslak)
Hoeveelheid: 7.5g gedroogde cubensis stoeltjes
Tijdspanne: 22.00 - 07.00

Toen ik nog in een oud-klooster, omgebouwd tot studentenhuis, woonde, heb ik regelmatig alleen getript op paddenstoelen op mijn studentenkamertje. Soms met wel erg hoge frequentie. In deze periode zal de grootste hoeveelheid die ik alleen heb verorberd twee bakjes hawaiiaanse paddo´s zijn.

Nu, zo´n 3 jaar later, ben ik weer geìnteresseerd geraakt in het alleen trippen. Laatst een keer met 5g gedroogde cubensis stoeltjes, waarvan ik eerder al had ondervonden dat ze redelijk licht waren. Deze avond wilde ik meer. Ik vertrouwde mezelf en de stoeltjes en besloot 7.5g op te eten. Na dit precies afgewogen te hebben, nog even naar de WC, plassen.


Donder, een andere keer.

Wanneer ik terug in de kamer kom, zie ik mijn kat, Donder, eten van de paddo's. Kssst!! Weg daar jij! Hij springt van de salontafel en rent naar de eetkamertafel. Daar zit hij nog duidelijk te smakken van de laatste restjes van de paddestoeltjes waar hij zichzelf net op heeft getrakteerd. Ik raak niet in paniek, maar word behoorlijk bezorgd.

Ik herinner me op dat moment een filmpje van een kat op LSD, die ik eerder heb gezien. Volgens mij is het dit filmpje:

(ik heb nu geen zin om dit filmpje te kijken en het zeker te checken omdat ik me er eerder erg onaangenaam van ging voelen)

Ik herinnerde dat de kat in het filmpje spastisch heen en weer stuiterde. Oeps. Mijn kat heeft zojuist paddo's opgegeten, zal hij ook spastisch op en neer gaan stuiteren?! Ik hoop het niet. Ik besluit eerst maar eens te kijken hoeveel hij heeft gegeten. Het voordeel is dat ik zojuist precies heb afgewogen en de rest heb weggestopt. Na wegen kom ik erachter dat hij ongeveer 0.2/0.3g heeft gegeten. Gelukkig geen monsterdosis, maar laten we dit even koppelen aan lichaamsgewicht. Ik weeg 75kg, en wil 7.5g paddo's nemen, Donder weegt ongeveer 3kg, en heeft ongeveer 0.3g genomen. Donder heeft dus in verhouding ongeveer de dosis gegeten die ik voor mezelf had klaargelegd.

Ik besluit de situatie aan te kijken en zelf nog niet te gaan trippen. Ik maak me zorgen en met een brok in m'n maag, zit ik op de bank en houd ik hem bijna angstvallig in de gaten. Kijken of die gek doet. Dat valt eerst nog mee gelukkig. Hij heeft ze gegeten om 22.00u. Ik herinner me vaker gehoord/gelezen te hebben dat een overdosis paddo's voor een mens onmogelijk is, in de zin van: je zult er niet aan overlijden. Nu weet ik niet of dit klopt, maar ik heb ook nog nooit van een overdosis paddo's gehoord. Nu zal de uitwerking op katten in hun hoofd anders zijn, maar ik betwijfelde of de paddo's dodelijk zouden zijn. Eigenlijk ging ik er vanuit van niet.

Rond half elf/kwart voor elf begint Donder tekenen van een veranderende toestand te vertonen. Hij mauwt wat meer, trekt/spant z'n huid op plekken waar hij dit normaal niet doet. Hij gaat rondlopen. Er is een duidelijke zwalk in zijn loop te herkennen. Hierdoor ga ik me meer zorgen maken. Ik besluit hem achterna te gaan, en ga in de keuken tegen het aanrechtblok op de grond zitten.

Donder ligt in de bijkeuken, op de vloer. Hij kijkt verdwaasd en ietwat onrustig om zich heen, staat op en komt snel op mij afgelopen. Hij begint mij kopjes te geven, nog voor ik de mogelijkheid heb om hem te aaien. De kopjes zijn hard, ze doen me gewoon pijn. Hij lijkt helemaal in zijn element te zijn op dit moment, ik denk/(hoop voor hem) dat hij redelijk euforisch er aan toe was toen.

Enige tijd zit ik in de keuken, met een krioelende kat op schoot die de tijd van zijn leven heeft. De andere twee katten komen even kijken wat er met hun maatje aan de hand is, maar besluiten hem verder niet veel aandacht te geven. (Ben benieuwd wat zij op hadden :lol:). Als Donder ze spot worden ook zij getrakteerd op een kopje die ze doet terugdeinzen.

Hoewel het natuurlijk een gok is, besluit ik dat Donder het aan kan. Hij lijkt in ieder geval stabiel. Ik besef dat hij aan het trippen is en dat ik hem in de gaten moet blijven houden, maar besluit toch om zelf ook aan de paddo's te gaan. Misschien is het wel uit jaloezie :). 7.2g gedroogde stoeltjes dus. Ik pak Donder en neem hem mee naar de bank, waar hij even besluit uit te rusten op een slaapzak. Oei, dat is best een berg en ik heb er eigenlijk niet zo'n trek in, in de smaak. Ik besluit het in drie grote happen weg te kauwen, en spoel na iedere hap weg met een chocoshotding.

Ik schat dat het rond 23.15 is dat ik mijn paddo's heb gegeten. Donder ligt momenteel bij me op schoot en lijkt met z'n aandacht niet echt in het hier en nu. Op dit moment moet ik lachen om de hele situatie. Ik besef dat het natuurlijk ook donderdag is, dus dat het wel goed zal komen :). Morgen toch vrij..

Tijdens het roken van een joint begint de trip langzaam op te komen, tot het moment dat ik me betrap dat ik zonder er bij stil te staan naar rood, gele en groene fractals op ons anders zo witte plafond aan het staren ben. Ah, dit is nice.

Ik voel me blij, ons witte zeil met houtmotief doet wat het moet doen en golft en ik voel me als op het strand. Ik sta stil bij welke fijne en heftige minder fijne dingen me de afgelopen tijd zijn overkomen en laat de hierbij passende emoties door me heen stromen. Dat voelt goed. Als bevestiging, vooruitgang en verwerking. Op weg naar de keuken om een glas water te halen duurt letterlijk een half uur. Nadat ik van de bank was opgestaan heb ik om de meter lange tijd stilgestaan, starend, denkend, naar Donder kijkend, lachend. Halverwege deze route (circa 8m) besloot ik eens te kijken wat het toeval voor mij te betekenen had. Ik keek uit op onze lange boekenkast, waar ongeveer, 20m aan boeken in staat, en besloot zonder te kijken een boek te pakken.

Dit was dan het boek, dat ik zou moeten (!) lezen. Ik was erg benieuwd. Ik pakte een boek eruit. Het was geel, met mooie rode letters. Ik kon moeilijk begrijpen wat er stond, maar uit de algehele impressie van het boek concludeerde ik dat het de koran was! Ha! Die moest ik zeker lezen inderdaad. Het zal een teken van Allah geweest zijn dat ik deze uit de kast heb gepikt, bedacht ik me. Ik legde het boek op tafel, omdat ik merkte dat ik dorst had en herinnerde dat ik nog drie stappen moest zetten en dan m'n route volbracht zou hebben.

(De volgende dag nam ik het boek van tafel, en zag dat het geenszins de koran was. Het was een boek over tempeliers, en andere christelijke mystieke bedoelingen..)

Een tijdje later zit ik, met een glas water, op de salontafel bij de computer daar, in stilte, met Donder in de buurt. Hij staart naar de vloer en beweegt zijn hoofd hierbij enigszins. Ik kan me goed voorstellen dat meneer lekker aan het hallucineren is op dit moment :). Wat mij gerust stelt is dat hij geen moment in paniek is geweest. In het begin werd hij wat onrustig, maar ik heb hem niet zien stressen.

Terwijl ik aan het nadenken ben over welke muziek ik wil luisteren, neemt onze computer deze beslissing voor mij. Uit het niets wordt een liedje van mijn vriendin afgespeeld! :) Ah, hier word ik nog meer euforisch van. Ik merk dat als ik met mijn ogen knipper, ik beelden voor mij kan zien. Gedurende lange tijd zie ik daadwerkelijk mijn vriendin voor me, als ik met mijn ogen knipper. Ik kan sturen wat ik zie en vermaak me hier goed mee. Donder ligt boven op het terrarium van Piet (zoals op de foto), de reuzenslak, maar durft er niet af. Af en toe schudt/spast hij met een pootje, maar niet iets waardoor ik erg zenuwachtig wordt. Wanneer ik hem eraf help, een sprong die hij normaal altijd maakt durfde hij nu niet, bungelt hij instabiel in m'n handen. Dit is normaal ook wel anders.

Rond een uur of vijf, besluit ik naar mijn slaapkamer te gaan. Nog even een jointje achter mijn pc en dan pitten is het plan. Maar, ik blijk nog goed te trippen als ik achter m'n pc zit. Donder klimt, na de rotzooi in mijn kamer te hebben verhevigd, bij mij op schoot, en klemt mij stevig vast. Z'n nagels in m'n benen, terwijl hij rustig spint. Ik schat dat het een uur of zes was, toen hij in slaap is gevallen.

Ik surf nog wat rond, mail mijn vriendin over Donder's avontuur, zit vol verbazing te staren naar hoe mooi websites zijn (de dag er na blijkt dat tegen te vallen :)), en ga rond zeven uur ofzo naar bed.

De volgende dag lijkt Donder moe. Ik zie hem in ieder geval bijna niet bewegen :). Hij heeft het duidelijk overleefd en er zo te zien geen schade aan over gehouden. Ik overigens ook niet.

:woeh:
Avatar gebruiker
henkie84
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 127
Geregistreerd: do maart 03, 2011 9:34 am

Re: 7.5g paddo's (- 0.2g ... .. .)

Berichtdoor Trippie » wo jul 18, 2012 10:22 pm

Hehe wel grappig van die kat, leuk dat het hem bevallen is.
Trippie is maar een klein beetje Hippie...
Avatar gebruiker
Trippie
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1303
Geregistreerd: wo nov 16, 2011 8:10 pm
Woonplaats: Lala Land

Re: 7.5g paddo's (- 0.2g ... .. .)

Berichtdoor Dreuge » do jul 19, 2012 10:48 am

leuk report
~*Hardcore Is A Way Of Life And If You Are Against It Than FUCK YOU!!*~

~*Take Me The Way I Am And Than We Could Be Friends*~


~~~~~FREE GONZO~~~~~
Avatar gebruiker
Dreuge
Einsteins koffiebitch
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4615
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 10:22 pm

Re: 7.5g paddo's (- 0.2g ... .. .)

Berichtdoor NiandraLades » do jul 19, 2012 12:34 pm

Mooi report, fijn dat het deze keer goed is gegaan met de kat, maar ik zou er de volgende keer toch ff beter op letten dat er geen huisdieren bij je paddo's kunnen. ;)
Don't you want sunshine
Instead of photolight?
Avatar gebruiker
NiandraLades
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 259
Geregistreerd: do feb 16, 2012 3:47 pm

Re: 7.5g paddo's (- 0.2g ... .. .)

Berichtdoor henkie84 » vr jul 20, 2012 9:42 pm

^ wat dat betreft heb ik mijn lesje geleerd, en drogeer ik mijn katten nog enkel met catnip :)
Avatar gebruiker
henkie84
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 127
Geregistreerd: do maart 03, 2011 9:34 am

Re: 7.5g paddo's (- 0.2g ... .. .)

Berichtdoor Petrovic » vr jul 20, 2012 10:31 pm

henkie84 schreef:^ wat dat betreft heb ik mijn lesje geleerd, en drogeer ik mijn katten nog enkel met catnip :)

Haha, verder leuk zo met wat foto's en beeldmateriaal als ondersteuning.
Avatar gebruiker
Petrovic
Wipkip Specialist
Moderator
Offline
 
Posts: 6935
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 9:12 pm
Woonplaats: Onder zeeniveau

Re: 7.5g paddo's (- 0.2g ... .. .)

Berichtdoor snuifduif » za jul 21, 2012 6:01 am

Avatar gebruiker
snuifduif
Panda imitator
Donateur
Offline
 
Posts: 5181
Geregistreerd: za maart 05, 2011 7:00 pm
Woonplaats: Drugs en Omstreken

Re: 7.5g paddo's (- 0.2g ... .. .)

Berichtdoor Bonke » za jul 21, 2012 11:36 am

Ha leuk report :wave:
Avatar gebruiker
Bonke
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1161
Geregistreerd: wo jan 11, 2012 11:58 pm
Woonplaats: Ouagadougou

Re: 7.5g paddo's (- 0.2g ... .. .)

Berichtdoor Afca_Remy » ma jul 23, 2012 9:58 pm

Leuk rapport!
maar wat een ziek filmpje van die kat zeg.. pff
Liever te dik in de kist, dan een feestje gemist :D :cheers:
Avatar gebruiker
Afca_Remy
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 790
Geregistreerd: wo jul 11, 2012 6:52 pm
Woonplaats: Noord Holland

Re: 7.5g paddo's (- 0.2g ... .. .)

Berichtdoor henkie84 » di jul 24, 2012 12:44 am

ja, ik ben blij dat ik dergelijke taferelen niet heb hoeven meemaken, dat is wel enigszins een horrorscenario
Avatar gebruiker
henkie84
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 127
Geregistreerd: do maart 03, 2011 9:34 am

Re: 7.5g paddo's (- 0.2g ... .. .)

Berichtdoor FranX » di jul 24, 2012 8:20 am

Mooi verhaal!
Sommige dieren hebben een duidelijke voorkeur voor genotsmiddelen.

In het hilarische hoofdstuk Getting High in het boek Wild Health vertelt bioloog Cindy Engel smakelijk over Zuid-Afrikaanse bavianen die snoepen van een pruimsoort en de rest van de middag dronken zijn. In Zuid-Amerika eten slingerapen gefermenteerd fruit met hetzelfde resultaat. Ook zijn er vogels die zich een delirium eten aan besjes en van het dak vallen. Engel schrijft dat dergelijk fruit wel 12 procent alcohol kan bevatten.

En zelf ken ik een dame die een kat had die doelbewust de uitgeblazen rook van een jointje kwam opsnuiven en dan wap werd. Haar andere kat deed dit wonderwel niet.

Enfin.. al met al heb ik zin in paddo's :)
I have approximate answers and possible beliefs in different degrees of certainty about different things, but I’m not absolutely sure of anything
Avatar gebruiker
FranX
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1051
Geregistreerd: wo maart 02, 2011 9:34 am
Woonplaats: Randstad

Re: 7.5g paddo's (- 0.2g ... .. .)

Berichtdoor Afca_Remy » di jul 24, 2012 12:08 pm

henkie84 schreef:ja, ik ben blij dat ik dergelijke taferelen niet heb hoeven meemaken, dat is wel enigszins een horrorscenarioDat kan je wel zeggen ja :shock:
Liever te dik in de kist, dan een feestje gemist :D :cheers:
Avatar gebruiker
Afca_Remy
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 790
Geregistreerd: wo jul 11, 2012 6:52 pm
Woonplaats: Noord Holland


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner