Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

[TvdM-augustus7] Adam en Eva in het Paradijselijke Universum

Voor al je psychedelische avonturen.

[TvdM-augustus7] Adam en Eva in het Paradijselijke Universum

Berichtdoor Sublimo » di maart 01, 2011 4:37 am

Originele post door lysergine25 op 14 aug 2007.

Adam en Eva in het Paradijselijke Universum van de LSD

Lokatie: Duinen naast de Vuurtoren in Cocksdorp op Texel
Drugssoorten: Liquid LSD: Cristal Clear Drops
Dosering: 2 x 1,5 Druppeltje per persoon
State of mind: Craving for sex
Maaginhoud: Weinig voedzaams
Tijd van inname: 11.00 Pm – 14.00 Am
Datum: 11-8-2007
Aantal personen: 2
Sitters: 0

Adam & Eva in het Paradijs.

Het is halfbewolkt koud en het ziet er niet goed uit, het weer, vooral de zomer is dit jaar droevig en bar. Toch met goede moed de auto volgepakt met voedsel, drinken drugs en strand zooi plus lakens en handdoeken. Texel ligt niet om de hoek, ik wou supervroeg weg maar dat lukte al niet. Hoe dan ook om 9.30 Am staan we voor de boot. De rit is extra spannend, boten en eilanden, de overtocht kost 35 eurootjes.

Aangekomen breekt de zon al door, ik was van plan de LSD voor de boot al te nemen maar dat kwam er niet van. Dus nadat ik een kaart had gekocht van het eiland zijn we naar Cocksdorp gereden het uiterste punt op Texel. De Vuurtoren stak er meteen al boven uit, de grote parkeer plaats was zo goed als leeg dus ik parkeer de auto in de hoek.
Het sjouwen met de koelbox en de andere bagage is een zwaar klusje op het zand. Gelukkig is de parkeerplek pal aan de duinen, dus na 20 minuten liggen we in het zand.
Niet op het strand maar een beetje in de duinen een beetje prive je weet wel.

Om 11.00 druppel ik mijn wreef vol met 1 druppel ook eentje voor Eva. Het valt me meteen al op dat er een restant van een halve druppel op de pipet blijft hangen. Junkerig smeer ik het allerlaatste vocht ervan af op mijn wreef en ik lik alles gretig maar respectvol op. De Liquid Cristal Clear Drips hebben me toentertijd hard doen trippen, ik verwacht er dus heel veel van. Na een half uurtje voel ik wel iets maar ik ben niet onder indruk mijn grootste angst wordt realiteit … de Hartjes doen me zo hard en diep trippen de druppeltjes niet. Nou is het wel kort geleden, niet de maand die ik normaliter hanteer. De zomer doet me meer trippen resistentie neemt toe ….. ondertussen gaat Eva als een Enterprise door het Universum. Ze beaamt meteen al dat de drips zachter en helderer zijn, is dat goed, vraag ik haar. Ja zegt ze … de Hartjes zijn te sterk met deze drips kan ik trippen ik hoef ik me geen me zorgen te maken. De zon breekt goed door langzaam wordt het bloedheet.

De eerste joint kan in de fik wat mij betreft, ik heb honger en maak lekkere boterhammen met rosbief klaar, de boter ziet er aanzienlijk minder trippy uit. De gesmolten massa heeft verschillende kleuren en kookt lijkt wel, maar goed. Mijn honger overheerst, ondertussen tript Eva erg hard, ik vraag haar een schaalindeling op de Warp schaal weer te geven, warp 6 antwoord ze. Ok dan kan ze wel harder, zelf krijg ik een gevoel van ontevredenheid over me heen ik moet en zal harder dus ik druppel er nog wat bij. Weer 1 x maar het restant telt ook toch mee ? Erg voldaan laat ik het in mij absorberen, wel makkelijk zo’n flesje bijtanken gaat enorm goed, hehe. Ik maak me nu in ieder geen zorgen meer over mijn ‘Hartjes’ voorraad, deze LSD doet het prima ik druppel alleen iets meer. Zorgvuldig en bezorgd leg ik het flesje in de koeling terug ver weg van de zon, de straling de temperatuur, veilig ingepakt tussen de bevroren koelelementen. De liquid schijnt kwetsbaar te zijn, dus ik bewaar het niet in de broekzak

Het weer is ondertussen helemaal zomers, totaal onbewolkt en bloedheet, maar er staat hier een koele zeewind die mij constant koelt, en die luchtkoeling heb ik nodig want de druppeltjes hakken er nu hard in, het zweet gutst als vanouds uit mijn voorhoofd. Eva vraagt of ik mijn bril wil afzetten, en kijkt me aan: Je tript hard zegt ze lachend, zelf heeft ze niet in de gaten dat ze als een surfzeil met laken en al in de wind staat te surfen. Ondertussen krijgen we buren en daar ben ik niet blij mee. We lopen hier rond als Adam & Eva in ons geboortepak. Pottenkijkers verpesten het dan in mij ogen, helaas gaan ze niet veel verderop zitten in de duinen uit ons zicht. Ze spelen met een voetbal die mijn rust verstoort, ze moeten weg maar hoe ? Dat we hier trippend liggen doet ze niet veel, we besluiten om naar de waterlijn te lopen. Dat lijkt ons wel leuk en spannend. Dus we nemen onze belangrijkste spullen mee, en lopen op onze blote voeten over het strand.

De zee is ver weg we lopen parallel aan een pier van stenen die in het zand verzonken liggen. De pier is oneindig lang als ik omkijk is de duinpartij cristal clear te aanschouwen. Dat is het ook met de ze drips je ziet heel scherp maar toch heel trippy.
Het zware golven zit er niet in, maar je krijgt er een cristal view voor terug. Zeker niet onaangenaam, op een plek zoals Texel misschien wel de beste dope. Het oogvlies wordt namelijk continue verwent met het uitzicht op de zee de duinen en de ellendig brede en lange stranden. Eva is verliefd op haar nieuwe eiland, de bofkont komt hiervoor het eerst met super weer en vette verse liquid druppels. Sommige mensen hebben altijd mazzel, ziekelijk gewoon. De zee nadert de wind is zeer aangenaam, we waaien letterlijk uit. Eva begint steeds harder te trippen, ze voelt zich erg vrij, erg Eva-achtig , herboren, als een klein meisje, ze huppelt rond en zoekt naar schelpen. Ik kan die schelpenzoekers nooit begrijpen, ga toch lekker neuken in de duinen doe iets nuttigs. Dat zeg ik dan ook tegen Eva, ze antwoordt: Rustig dat doen we straks als we weer in de duinen zijn. Ik dwaal af en krijg zin in alles. ... eten, seks, en joints.
Eindelijk zijn we aangekomen aan de waterkant, als ik nu omkijk zie ik de plek niet meer terug, dat wordt dus nog opletten ook. De afstand is echt meer dan en kilometer, dit strand is breed …. En erg lang. Het water is heerlijk koel en helder de zee ruikt intens, het water en het zand trippen gewoon hard, het contact de geuren.
Zelfs de rottende meeuwenstront op de pier doet Eva harder trippen dan ooit. Ze ziet het bord niet eens: Verboden voor trippende toeristen !! Ik schreeuw naar haar dat ze terug moet, verboden gebied, we trippen samen zo lekker hard. Hier aan het strand in de bloedhete zon staan Adam en Eva te vergaan op het lycerginezuur nr. 25 en ze worden er samen zo gelukkig van. Het is net een te zoet sappig lover story met een never ending slot.Maar ja aan alles komt een einde, de hond is doorweekt van het zoute water haar huidallergie baart mij zorgen. Meestal moet ik keihard janken om haar toestand het doet me zo verdriet, maar gelukkig is Eva er en leidt ze me af van dat zwarte depressieve gat.
Haar huid houdt me de hele dag in een bepaalde sfeer, had ik haar medicijnen en haar zalf dan zou ik voluit kunnen trippen. Warp 8 helaas kom ik niet verder, door deze aandoening op haar huid, haar huid gaat natuurlijk hartstikken trekken door het zout en ik kan haar niet ontlasten.

Op de terugweg passeren we een lagoon, door de belichting tript het erg hard, het is net een meer en wij net reuze mensen. Aan een kant een diepe afgrond en aan de overkant een strandzijde met en modderbank. Als ik met mijn blote voeten door de sliplaag loop word ik misselijk, het voelt aan als stront, net zoals wadlopen, een rare hobby. Ik vertel Eva de geschiedenis van het wadlopen maar ze gelooft niet dat de mensen vroeger overliepen uit armoede. Dat het wadlopen nu een toeristen ding is staat daarvan los.
Eva vind het heerlijk en begint over modderbaden die hier dus gratis zijn, leef je uit Eva schreeuw ik haar na.

Als ik terugkeer naar de duinen baal ik ervan dat ik geen gympen aan had getrokken de schelpen doen me meerdere malen pijn. Mijn zolen zijn te zacht, de cityslicker kan het niet aan. De honger neemt toe en toe, de LSD heeft me in de houdgreep en ik laat het gewillig toe, de duinen golven niet maar zijn wel zeer boeiend. De cristal drips doen het gewoon anders, de volgende mogelijkheid neem ik hier een Hartje om te ervaren wat het verschil is.

Terug gekomen op ons walhalla in de duinen begin ik eerst met een Lindemans Framboise en smeer een paar boterhammen met grillham, Eva moet ook gevoerd worden ze krijgt een boterham van Adam. Ik trip echt volop ga heerlijk hard maar alles echt alles is fris en clear dat zijn de druppels hun uitwerking op ons. Eva wil nog een druppeltje erbij, dat kan in de schaduw transporten we de druppel plus het beetje extra, ze zal vanaf nu harder dan warp 9 gaan
We lachen veel, en discussiëren weinig, alles gaat gemoedelijk … tijd voor een sex denkt Eva, ze probeert me te lokken maar ik ben zo preuts, er zijn te veel mensen aanwezig die kunnen ons zien als ze hun best doen.. Tegen strubbelen gaat niet meer als Eva ‘hem’ in haar mond neemt. Adam kijkt nog bezorgt en beschaamd om zich heen maar dan gaan alle remmen los. Met zijn zonnebril op ligt ie plat op het duinenplateau dat enkele meters hoger ligt dan het strand. De LSD kan je drempels goed wegnemen, ik laat het gewoon gebeuren als we betrapt worden dan maar het interesseert me helemaal niets meer.

Adam concentreert zich op een ontlading, een tsunamie, de compressie bouwt op en op en als Adam bijna krampachtig begint te komen stopt Eva en hoort Adam stemmen. Eva duikt boven op Adam om zijn erectie verbergen. Kennelijk wou een oude man een plasje plegen gelukkig weet zijn vrouw nog wat pijpen is en trekt ze hem ( de ouwe dus ) terug naar beneden naar het strand ver weg van Adam en Eva. Adam krijgt geen tijd om na te denken want Eva gaat direct onder een laken op zijn vuurtoren zitten. Het vuurwerk duurde enkele luttele secondes voordat de vuurpijlen opstegen vanuit de duinen. Adam ligt daar compleet afgeragd na te genieten, wat een dag wat een orgasme dat de LSD je orgasme versterkt moge duidelijk zijn. LSD is seksdrugs …..

Na enkele minuten, ontwaak ik en schaam ik me weer, iemand moet het op en neer bewegende laken gezien hebben. Nou ja het is niet meer dan een natuurspel in de natuur, Adam en Eva on their best doing their Adam en Ava things … de zeehondjes hoeven zich toch ook niet te schamen ?

Hoe dan ook deze ervaring is voor eeuwig, het stuwt mijn leven naar betere tijden.
Eva maakt me gelukkig en Adam maakt Eva gelukkig, ze dartelt weer naar beneden, opnieuw herboren en onschuldig met het laken om haar heen. Ik vraag me al af hoe het is met de buren ? Zijn de buren al opgerot dan schreeuw ik naar beneden, Eva is alweer half naakt, dus ik twijfel er niet aan dat de buren weg zijn. Half bedekt ga ik naast haar zitten en zij begint zichzelf in te gegraven, ik sprint af en toe naar boven voor joints en bier. De buren komen plots uit de duinen en gaan 200 mter verder op zitten kennelijk konden ze de vuurtoren niet langer verdragen ... Eva haar gehuppel en mijn vuurtoren deden de emmer overlopen. Dag buurtjes dag ..... De andere mensen die Eva passeren kijken vreemd naar haar, Eva glundert ze trip hard het zand geeft haar een super vreemd gevoel, ik kan het niet voelen, ze beschrijft de koelte en de druk die haar gelijkmatig weg doet zinken in haar koeltebad van zand. Ondertussen verbrand haar gezicht hevig, zelf moet ik een bloesje aantrekken om de rug en schouders te beschermen. De koperen ploert is ons aan het grillen en Eva doet net alsof ze uit Australie komt, geen bescherming niets……
Ik smeer me nogmaals in maar niets kan de zon meer tegenhouden parasollen hebben we niet, we moeten de ploert verslaan met niets. Als Eva weer naar boven komt en ze is zandvrij komt ze kijken of de vuurtoren nog vuur kan spugen, nou dat is geen probleem. Deze keer is Adam niet meer preuts en neemt haar gewoon stevig in de neukgreep en het ratelbandje gaat gestaag af …. Eva neemt het ervan en haar ritme lijdt Adam naar een 2de lanceerplatform, alle kerosine wordt opgenomen in zijn stuwraket en opnieuw schiet hij zijn lading af in het universum van alle goden en godinnen. Mijn hemel wat zijn die orgasmen toch hevig in de duinen komt dat door de duinen of door de LSD … we praten erover na. We moeten vaker naar Texel ons leven verrijken, uitwaaien en suf neuken. Zal het de volgende keer weer zo fijn zijn ??
Tijd voor koud bier en een nieuwe joint, de zon is al ver voorbij 17.00 ik vraag me af hoe laat de laatste boot zal gaan, ik heb nog een afspraak ook op het eiland met iemand, daar moeten we voor de boot nog langs. De kennis verteld me dat het 19.00 is en dat de boot over 2 uur gaat. We moeten naar de Ijsdijk of zo … ik ken de weg niet dus we ruimen langzaam alles op en slepen onszelf naar de auto. Als we Cocksdrop uitrijden verandert de omgeving drastisch, geen duinen meer maar boerenlandschappen, langs de dijk zijn allerlei watermeertjes met vogels, heel veel vogels. We genieten zo erg van dit prachtige eiland, onderweg stop ik nog een keertje om te kijken en dan planken we door naar de afspraak. Aan de overkant van zijn huis is een ministrandje met een surfhuisje, er dobberen 2 catamarans voor de kustlijn, wat een rust wat een kleuren we zouden het liefst de hele nacht blijven maar ik moet naar huis mijn hond de verzorging geven die ze zo hard nodig heeft.

Met spijt in de nek rijden we richting de boot, de zon gaat langzaam onder de dag is voorbij. Het mooiste moment gaat nog komen gelukkig. Als we op de boot staan gaat de zon onder, ik ga naar boven voor wat koffie. En vanuit de boeg die grote panorama ramen heeft zie ik de gehele 180 graden view voor me de roze gloed met het rood is indrukwekkend wat een ondergaande zon. Ik wou dat Eva er was, stelletjes zitten romantisch te zoenen en te fluisteren, er hangt een top sfeertje hier op de Teso boot.
Het wegdrijven van deze dag maakt me bedroeft, van alle trips was deze ook weer onvergetelijk fijn. Ik ga snel naar beneden en probeer Eva te vertellen wat ze heeft gemist, waarom ik haar niet kwam halen …. Vrouwen ….

Thuis aangekomen douchen we het zand van ons af, en aanschouwen we onze verbrande gezichten. Een zonnesteek kon niet uitblijven, mijn lippen zijn verbrand en Eva had al staan te kotsen in de duinen. Mijn lichaam is verschroeit ik ben gegrilleerd. Na een goede kom soep en wat brood, steken we nog een laatste keer al ons vuurwerk af en vallen in slaap.

Adam en Eva …
I dare you, I double dare you motherfucker, say 'what' one more goddamn time!
Avatar gebruiker
Sublimo
Donateur
Offline
 
Posts: 3672
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 1:30 am

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner