Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

[TvdM juni2009]African dreamroot(Silene Capensis)Weekverslag

Voor al je psychedelische avonturen.

[TvdM juni2009]African dreamroot(Silene Capensis)Weekverslag

Berichtdoor Sublimo » di maart 01, 2011 5:35 am

Originele post door Wile-E-Peyote op 2 jun 2009.

Wat African dreamroot (Silene Capensis)
Hoeveel aanbevolen dosis 250mg
Waar Thuis
Wanneer ergens tussen 21 mei en 02 Juni
(vanuit natuurlijke empathogenen heb ik alles bijelkaar gezet in één reportje)


21 Mei
Ik heb er net wat van besteld, ik ben benieuwd of er meer ervaring mee hebben.
komt zaterdag binnen

25 mei
Het is nog niet binnnen, ik zag net dat de bestelling nog niet is verzonden

27 Mei
Ik heb het binnen, ben nu op een stukje aan het kauwen, Als ik niet meer reageer hier, dan zal t nu al werken. Anders wordt het morgen een Droom-Report (is eigenlijk een soort van trippen)

De smaak heeft iets weg van Laos(Galangawortel) en Zoethout. het ruikt ook naar zoethout.


14:00
Er is nu al een werking. Ik ben ineens aandachtig dingen aan het lezen op wikipedia, mindfood... lol

Eens kijken of ik morgen alles kan onthouden wat ik lees. Ik heb ineens een hoge concentratie, in tegenstelling tot wiet, waardoor ik van de hak op de tak op verschillenden onderwerpen, en objectieve zaken spring, die dan na een paar minuten mijn interesse in die dingen verlies.

15:30
Ja hoor, er is meer dan alleen maar dromen met dit goedje :)

28 Mei
takje 2cm is ongeveer 250mg

Ik ben die ochtend begonnen met een takje van 2cm, en deze in de mond houden( tussen de wang aan de onderkant, ongeveer een uurtje of twee, dan weet je niet eens meer dat ie er zit, en dan klein beetje ,kauwen tot de smaak eruit is.

De smaak, is best wel lekker, een combinatie van Laos, komkommer en zoethout

Vlak voor slapen, weer een takje van twee cm, met de vijzel tot poeder gemalen. hier thee van gezet. om 23:30

Ik ben om 01:00 gaan slapen, en heb inderdaad gedroomd.

Het was helderder dan normaal, ik zag zelfs bekende gezichten (oud collega's). De droom voelde lekker aan, en niet zo als normaal, dat je warm en zweterig wakker word. Geen druk op het hoofd.
Ik werd om een uur of 07:00 fris en uitgeslapen wakker. Zonder de wekker te hoeven zetten.

---
De droom zelf was een beetje apart. er waren drie oud collega's eentje had een zak blaadjes meegenomen, de twee anderen wilden niet meeroken.

Tussendoor gedroomd over een vogeltje die uit het nest was gevallen, die ging ik kleine wormpjes voeren.

Ook gedroomd over een auto, zelfs het rijden erin kwam levensecht over, in normale dromen, werken machines en lampen vaak niet.
--

Ik kan zeggen dat dit prettige dromen zijn, anders dan anders. Ik ben benieuwd wat dat vanavond gaat worden. Dreamroot schijnt cumulatief te werken, als je elke dag een beetje neemt, blijven die stoffen in je lichaam. Overdag merk je er niets van, pas in combinatie met in bed liggen, en langzaam wegzakken.

De stoffen worden wel afgebroken, maar als je het bijhoudt dan zijn de effecten steeds gunstiger.

Voordat je in slaap valt, krijg je een soort van flitsen, (random woorden of korte beelden, die je met wiet ook wel eens hebt, maar dan korter, en subtieler)

Dan val je even diep in slaap, en ben je ineens aan het dromen.

29 Mei
Vannacht weer gedroomd, de dromen worden intenser, en duidelijker.

Ook gister weer, in de ochtend vlak na het wakker worden, een takje van 2cm, in de wang gedaan. en in de avond thee van gedronken.

Nu waren vlak voor het in slaap vallen, de flitsen wat langer en duidelijker, er waren nu dingen van elkaar te onderscheiden, zoals gezichten en gebouwen.

Deze keer speelde het zich niet huis af, ik was in die droom bezig met instellen van een tv bij de radio, om het geluid over de boxen te krijgen. Bijna tegen het lucide aan, maar daarvoor is het nog niet helder genoeg.

Wat ik nog meer heb gedroomd kan ik niet echt achterhalen, maar het zijn dromen over dingen die je in het dagelijkse leven kan tegenkomen(misschien maakt het daarom niet zo veel indruk nog)

Vanavond verwacht ik dat het nog intenser zal zijn, en probeer dan ook daadwerkelijk om in andere dimensies terecht te komen.

De flitsen hebben wat weg van LSD flashes, kort, helder zonder drukkend gevoel(zoals bij paddo e.d.) De druk op mijn voorhoofd waar ik een tijdje last van heb, is ook aan het verdwijnen, net of de energie weer een beetje begint te stromen.

Misschien is het verbeelding, maar door meer te dromen, ben ik nu minder dromerig in het dagelijks leven( dit al na 3 dagen)

Ik zie het meer als een medicijn dan een Empathogeen. Alleen nog positieve dingen.

Ik ben benieuwd wat de avond gaat brengen.

31 Mei
Het loopt weer tegen de avond aan. net het tweede takje van vandaag uitgekauwd in de prullenbak...

Ben een klein beetje aan het doezelen (net niet in slaap vallen) Ik had net een OEV (open eyed visual) heel kort, t leek of er een soort van naakte kat in mijn slaapkamer rondliep, en ging op mijn kussen liggen.

Normaal zou ik er minimaal een soort van schrikreactie van krijgen, maar dit leek heel normaal, of ie er altijd al ligt.

Ik ga zo weer eens op bed.

Ik merk wel op, dat het heel makkelijk is om dingen te visualiseren. Als het andere bijwerkingen gaat krijgen zal ik het zeker neerzetten. In elk geval slaap ik lekkerder, ondanks de hevige dromen, wordt ik uitgeruster wakker dan anders. Alsof alle emotionele kwesties(niet extreem ofzo) en alle indrukken nu in die droom aan bod komen, en ook nog eens een antwoord krijgen. (gaat een beetje op LSD lijken, maar dan zonder mindfuck en visuals overdag.

In de droom is het net of er iemand anders een vraag over stelt, en ik geef er antwoord op, dan krijg ik een respons als"ok, oh zo" en die vraag is ineens uit mijn hoofd verdwenen, en plaagt me niet meer. De volgende dag heb ik een soort van voldaan gevoel, Alsof alles verwerkt word.

Als er andere bijwerkingen komen ga ik ze er zeker neerzeten. Maar let wel, als je nog nooit wiet, paddo's , LSD of andere psychoactieve stimuli hebt gehad, kan het nogal verwarrend overkomen.

Vanavond zal de droomwereld er weer anders uit gaan zien, elke dag is het net of ik een stuk verder van huis ben. De eerste droom speelde zich af in mijn tuin. De tweede dag speelde het zich af in scheveningen( de pier en het bekende hotel kwamen erg duidelijk over)

Waar ik vanavond terecht ga komen is de vraag, aan de ene kant ben ik benieuwd wat dag 7 me gaat brengen (dit schijnt de aanbevolen tijd te zijn voor dreamroot, waarna je er een maand mee moet stoppen.

Ik heb er met een Afrikaanse kennis over gesproken, die in zijn legendes een verhaal heeft over een wortel, die maakte dat de man een tijger werd in zijn droom. De dromer die de tijger werd, liep door zijn dorp heen, en joeg een wolf weg.
De volgende ochtend bleek dat er een jongetje stiekem naar de rivier was gegaan, en bijna werd gegrepen door een wolf. Maar een tijger joeg de wolf weg, het jongetje werd door de tijger(op zijn rug) naar huis gebracht.

Hierdoor ging ik nadenken, Als je na 3 dagen al zo kan visualiseren, wat zou dag 7 dan brengen? ? ?

Ik verheug me er meer op, dan dat er een gevoel van angst is. Het voelt prettig aan, ik rust uit, en de volgende dag ben ik te genieten zonder koffie en zware shag (om 08:00 al ).

Welterusten alvast, en mocht ik niet reageren, ben ik inderdaad een tijger geworden, en zal je dat morgen in de krant lezen :wink:

1 juni
De dromen worden niet heviger, ik kijk wat er gebeurt als ik de aanbevolen dosis verhoog.

gisteravond op stap geweest en laat op bed gekomen, en heb niet helder gedroomd, zoals de dagen ervoor. Vandaag 2 x 250mg takjes gekauwd, straks een beker thee van 500mg.

Als bij dit kruidje net als die andere is, hoe meer hoe heviger. Misschien gewenning, en zal ik pas over een maand weer kunnen proberen.


2 Juni
Na een week neemt de hevigheid merkbaar af, en is het niet werkzaam, ook niet bij dubbele dosis. Ik ga er mee stoppen, en over een maand weer proberen. Het zijn gedroogde stukjes wortel, van het plantje, Dus die zijn wel een tijdje houdbaar.

Dan zal ik de eerste dagen al met een grotere hoeveelheid experimenteren. Om te kijken of een grotere dosis ook hevigere en vreemde dromen geeft.
I dare you, I double dare you motherfucker, say 'what' one more goddamn time!
Avatar gebruiker
Sublimo
Donateur
Offline
 
Posts: 3672
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 1:30 am

Re: [TvdM juni2009]African dreamroot(Silene Capensis)Weekver

Berichtdoor Tripkonijn » za maart 05, 2011 9:24 pm

Dus hiervan ga je dromen? :)

Wel leuk report
'leer uit een slechte ervaring' zei grootvader konijn
Avatar gebruiker
Tripkonijn
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 362
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 6:02 pm
Woonplaats: in't Konijnenhol


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner