Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Ambient Galaxy

Voor al je psychedelische avonturen.

Ambient Galaxy

Berichtdoor Dennenboom » vr jun 03, 2011 12:01 am

Na lange tijd nog eens een tripreport. Ik heb in mijn leven denk ik nog maar enkele reports geschreven dus tips altijd welkom. Trips ook.

Wie: Ikzelf, S, J en L.
Waar: Thuissituatie, home alone.
Wat: Zegels van 150µg en een berg wiet.

Het was mooi weer die dag. Het is inmiddels al bijna een maand of twee geleden dat deze trip plaatsvond, en wat er overdag gebeurd is zit al redelijk ver weg. In ieder geval, de zon scheen, de temperatuur was aangenaam. Ik was blij en verheugd op wat komen zou.
Eens rond 18u kom ik aan bij S thuis. J was er ook al. Hij had nog nooit een tripje gedaan en ik zou hem deze nacht eens inwijden tot het LSD-gebeuren. Hij had ooit al een halve van deze zegeltjes genomen, maar dat was mild. Goed, maar mild.

Eens toegekomen waren er al toeters gebouwd, en meer waren in productie. We zaten met drie rustig op een bankje in de tuin met wat muziek, toen J en ik besloten om te droppen. Elk 1 zegel van 150µg. Thuissituatie. Mmmm. De zegels waren weg en de jointjes bleven dampen. Ineens, na een uurtje, kwam er een wolk voor de maan. De zon was net verdwenen en de wolken gooiden een doek op de atmosfeer. Ineens. Ik keek naar de wolken, en merkte dat mijn kaakspieren die gespannen positie van de come-up begonnen aan te nemen. Waarin ik altijd moet lachen. Niet luidop, maar gewoon een blije glimlach, zenuwachtig voor wat komen gaat. Laatste 4 à 5 trips waren altijd op goafeestjes, nu eindelijk weer eens thuis bij iemand. Ik begon te wennen aan de effecten. Wanneer ik mijn ogen toedeed, zag ik mijn zicht in zijn geheel kleiner worden. Wat ik zag door mijn ogen, werd een kleine bel en ik dacht na, maar op een andere plaats, zo leek. Na zo wat gezeten te hebben wilde ik terugkeren naar de bank, waar we met drie zaten, en dat lukte prima. Ik meldde aan de medetripper en nuchtere-vaste tripmaat dat het begonnen was. Chronologie wordt lastig merk ik nu ik het typ.

We gingen op een bepaald moment naar binnen, na ettelijke jointjes. Er stond een U-vormige zetel, met ligfunctie. We legden ons alledrie in uberchillmode en zetten Goa op. Wat er volgde was het meest magische moment uit mijn tripcariere. Zoals gewoonlijk op de goa, zag ik de muziek op merkwaardige manier. Enkel, in thuissituatie zie ik 1.000 keer meer visuals dan op een feest. Toen er Ambient op stond, (Anoebis mixje) zag ik planeten rond elkaar draaien, allemaal met een magische gloed. Ik was getuige van een kosmisch proces, dat zich voor mijn ogen afspeelde. Mijn tripmaatje (die voor de eerste keer dus deftig tripte) had al een halve bijgestoken. Hij ging supergoed, en was helemaal ‘flabbergasted’ door wat hij had gezien en zag. Na een half uurtje, effe overschakelen op uptempo goa.

De nuchtere tripper S, zette Etnica op. Album Equator. Ik was Equated kan ik je zeggen…
De Lunar Civilisation van Filteria legde me eventjes uit hoe ons universum eigenlijk in elkaar zit, en illustreerde dat ook met beelden. Ik was totaal flabbergasted en was vergeten dat het zo diep kon gaan.

In een bepaald stuk in dat album van Equator, zaten enge stemmen. Met het idee van “Oh my god, look. Check the doors, someone ’s there.” Ik als ervaren tripper wist deze bekende goa valstrik wel te doorzien, maar mijn tripmaatje niet. Hij werd para. Begon achter de sofa te checken, naar de deuren te kijken, heel compulsief. Net een opgejaagd konijn. Ik zette me recht, (want ik voelde de spanning zeker wel) en zei hem: “Hey, ’t is de muziek!”… We zitten hier thuis alleen en er kan niets gebeuren! Zijn trip kon, toen het volgende nummer aanving, gelukkig gewoon weer supergoed verdergaan.

Even terug naar buiten… In de nachtlucht was een mooie maan. Ik zag constant saturnus-achtige ringen rond de maan, met allemaal ruimte puin dat lichtgaf en rond de maan zweefde. Als ik geconcentreerd naar de maan keek, zag ik alle beschaving wegtrekken. (Letterlijk.) Ik stond op een lege planeet, als mens, in het universum. De maatschappij was tijdelijk weg en ik was gereduceerd tot een dier. Het leuke hieraan is dat ik tegelijk ook nog gewoon kon meebabbelen met wat gezegd werd. Oja, de vierde man, een stoner, was er inmiddels ook al. De twee niet-trippers zijn daarna nog Pizza gaan halen ,(die overheerlijk was!), waarna we nog collectief naar muziek hebben geluisterd, de trippers al trippend… Sommigen al slapend. Je doet waar je zin in hebt.

Deze trip was ENORM mooi, en was een ware reis door mijn psyche. De jointjes smaakten heerlijk en het gezelschap was top!
Een mooi gebeuren om op terug te kijken, nu beginnen aan mijn eindexamens.

Nog even wat taalfilosofie:
Wat hier beschreven staat (kan) nog geen fractie zijn van wat er omging in mijn hoofd. Dit telt voor alle reports en alle tripervaringen vind ik. Ook voor dagelijkse ervaringen. Soms lijkt het slimmer om erover te zwijgen om geen vertekende beelden te geven, maar ik doe het nu lekker toch.

Slaapwel DF.
Avatar gebruiker
Dennenboom
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 501
Geregistreerd: di feb 22, 2011 7:01 pm

Re: Ambient Galaxy

Berichtdoor RobTrip » zo jun 05, 2011 9:37 pm

Leuk tripreport :smokin:
Avatar gebruiker
RobTrip
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 139
Geregistreerd: ma maart 07, 2011 2:24 pm

Re: Ambient Galaxy

Berichtdoor Davinci » ma jun 06, 2011 12:27 am

Lavalamp schreef:Nog even wat taalfilosofie:
Wat hier beschreven staat (kan) nog geen fractie zijn van wat er omging in mijn hoofd. Dit telt voor alle reports en alle tripervaringen vind ik. Ook voor dagelijkse ervaringen. Soms lijkt het slimmer om erover te zwijgen om geen vertekende beelden te geven, maar ik doe het nu lekker toch.Taal is een systeem van regels en principes waarmee woorden, woordgroepen en zinnen worden gevormd. Het systeem van iedere taal wordt gebruikt als een instrument om ideeën weer te geven. Ook kunnen door dit systeem zelf ideeën worden gecreëerd. De taal heeft een grote rol bij het verwerken van indrukken, het interpreteren van de werkelijkheid en het ordenen van de gedachten. Er wordt dan ook verondersteld dat de woorden waar een taalgebruiker over beschikt op de één of andere manier invloed heeft op zijn/haar denken. Met het specifieke taalgebruik en de bijbehorende gedachten beschrijft of verwijst een individu naar de hem omringende werkelijkheid.
Het complexe systeem taal moet je ervaringen juist wel kunnen omschrijven...
You have to know the material you're writing about before you alter it.
Avatar gebruiker
Davinci
Omnia fert aetas
Donateur
Offline
 
Posts: 1504
Geregistreerd: vr maart 04, 2011 1:47 pm
Woonplaats: Permanent ++


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner