Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Ayahuasca, de intenste ervaring ooit

Voor al je psychedelische avonturen.

Ayahuasca, de intenste ervaring ooit

Berichtdoor Sublimo » di maart 01, 2011 4:21 am

Originele post door Spirit Quest op 13 sep 2006.

Hier een trip report van mij Ayahuaca sessie van dit weekend. Ik wil voor jullie dit lezen benadrukken dat Ayahuasca niet iets is dat je neemt voor "de lol". De ervaring is fysiek en mentaal ontzettend zwaar en mensen dienen zich heel goed te informeren en bedenken voor ze aan dit soort zaken beginnen.

Het begon allemaal na een uurtje of 1,5. Ik had al meerdere mensen zien kotsen en wist dat het geen lichte ervaring zou worden. De Ayahuasca ontvouwde zich als een rariteiten kabinet dat bevolkt werd door lange zwarte geesten, een soort vreemde combinatie van circus en een spookhuis leek het wel. Op de achtergrond zag ik grote stalen kooien die gevuld waren met oranje vuur.

Opeens hoorde ik de muziek die de begeleiders voor ons speelde en al dit vreemds vormde zich om tot prachtige maya patronen die opgebouwd waren uit kleine gekleurde kralen. Ik zag allerlei figuren aan mij voorbij komen.

Elke keer als ik mijn ogen open deed zag ik in de roosters van het plantfond zwart met rode vlakken die doorkruist werden door langs suizende oranje strepen. Ik sloot terug mijn ogen en de kralen patronen vormde zich om tot tunnels gemaakt van regenboogkleuren, het leek alsof ze leefde en opbloeide uit het niets.

Na een tijdje buiten aan het vuur te hebben gezeten besloot ik dat het tijd was voor mijn 2e kop Ayahuasca. De begeleidergaf mij het 2e kopje dat zowaar nog smeriger smaakte als de eerste. Alsof je lichaam expres de smaak versterkt in de hoop dat je niet meer drink.

Ik zag met henna beschilderde handen en mensen uit India rondom mij. Het voelde alsof mijn lichaam deel uitmaakte van de muziek en ik zag mezelf en een aantal vrienden in een soort boeddha achtige setting samen muziek maken. Ik werd volledig opgezogen in het geluid en was mij bewust dat ik nog een lichaam had. Alleen mijn geest telde.

Toen dit heftige moment voorbij was besloot ik buiten aan het vuur wat rust te nemen. Opeens kwam de Ayahuasca weer aanzetten. Ik moest terug gaan liggen en ervaren vertelde mijn lichaam me.

Krokodillen kropen over boomstammen heen en deze 2 natuurelementen vormde zich samen toch een soort DNA achtige strengelen. Het voelde alsof ik in mijn eigen lichaam keek. Ook slangen, ijsberen en wolven voegde zich toe aan dit geheel. Toen deze natuureis voorbij was zag ik mensen die aan het bloeden waren en diepe en afschuwelijke wonden hadden. Liters bloed gutste aan mij door en ik kon mij enkel overgeven aan de ervaring.

Na dit alles kwam mijn lichaam in opstand en dat terwijl ik net een derde kop overwoog. Ik stond op en liep al wankelend de kamer uit richting de “kots kuil”, halverwege de gang moest ik mijn tempo versnellen. Ik knielde voor het gat in de tuin en hoorde vanaf het kampvuur iemand zeggen dat ik me niet moest verzetten. Twee volle ladingen kots kwamen naar buiten terwijl de wereld om mij heen in een waas aan mijn voorbei trok.

Ik ging na een tijdje voor de kuil te hebben gezeten terug richting het kampvuur waar een warme “Goed zo” klonk en mij een fles water werd aangeboden. Ik voelde de energie van het kampvuur en nam deze tot mij. Oranje en rode schimmen vormde zich in mijn oogleden. Een van de begeleiders begon tegen me te praten maar ik begreep geen enkel woord en kon alleen maar “Wat?” Antwoorden.

Fysiek, mentaal en spiritueel was ik volledig uitgeput maar de Ayahuasca werd steeds maar sterker. Ik legde mijn hoofd op mijn knieën en kon enkel nog diep ademhalen. Roel vroeg mij of ik een 2e kop had gedronken omdat de ervaring mij momenteel zo zwaar viel. Ik knikte en gaf toe dat ik het zwaar had.

De begeleider kwam erbij zitten en begon een verhaal te vertellen. Ik probeerde het te volgen maar werd steeds verder opgezogen in de ervaring. Hij keek mij liefdevol aan en zei: “Geef je maar over en ga erin mee”. Opeens realiseerde ik me dat de zon aan het opkomen was, een soort symbolisch einde van mijn reis. Ik voelde me stukken beter en was de Ayahuasca dankbaar voor wat ze me had laten zien. Wat een prachtig mooie ervaring en wat een prachtig mooie plan. Ayahuasca bedankt voor al het moois dat je me gaf….De wijsheid van de planten (wat is mij duidelijk geworden)

- Ben dankbaar voor alles wat je krijgt.
- Heel je wonden, anders bloed je er aan dood. (lijd niet onnodig maar doe er iets aan)
- Zet door, ook als het moeilijk is. Elke ervaring brengt iets moois
- Je staat nooit alleen.

By Spirit Quest
I dare you, I double dare you motherfucker, say 'what' one more goddamn time!
Avatar gebruiker
Sublimo
Donateur
Offline
 
Posts: 3672
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 1:30 am

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner