Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Baby Woodrose (LSA) Trip! Intense trip!

Voor al je psychedelische avonturen.

Baby Woodrose (LSA) Trip! Intense trip!

Berichtdoor Psykabouter » ma jan 21, 2013 6:24 pm

Ik besloot samen met twee vrienden om op een zaterdag Hawaiian Baby Woodrose zaadjes te gebruiken. We kozen voor de Baby Woodrose zaadjes omdat we er goede dingen over hadden gelezen. In de smartshop vertelde de eigenaar dat we ong. 4 zaadjes goed moesten vermalen in je mond, en het vervolgens doorslikken. Het zou volgens de beste man 3 kwartier duren tot het ging werken en ongeveer 3 - 4 uur werken. Ook zei hij dat het niet zo'n bijzondere trip is. Maar wat blijkt?!?!

Door de woorden van de smartshop eigenaar waren we een beetje teleurgesteld, we hadden er veel van verwacht door sterke verhalen. We gingen maar op de bank zitten en tv kijken, en kauwden daarna alle drie op 6 zaadjes. We aten er wat meer om zo hopelijk toch een leuk effect te krijgen. Na drie kwartier merkten we allemaal wel iets, maar totaal niet wat we hadden verwacht. We voelden ons een beetje traag, en één van ons was aan het vertellen dat hij zich voelde alsof hij heel oud was.

Na ongeveer een uur betrapte één van ons mij erop dat ik al een kwartier naar de tafel keek. Dit was ook zo, ik kon alleen maar vaag glimlachen, maar ik probeerde te zeggen dat ik volgens mij begon te trippen. Een minuutje later schrok ik wakker uit een soort droom en ik was er weer. We keken elkaar aan en we waren allemaal teleurgesteld... Was dit het nou? We besloten een jointje
te draaien.

Toen we buiten een jointje hadden gerookt merkte ik al dat er iets goed was veranderd, maar ik wist niet zo goed wat. Alles voelde alsof ik droomde. Er ging van alles langs me heen, en ik was in m'n hoofd aan het praten tegen m'n vrienden. We kwamen erachter dat we geen flew meer hadden, dus dat gingen de twee vrienden even halen om de hoek. Het moment dat ze de deur uitstapten begon het hallucineren bij mij. Het was 2 uur na de inname.

Ik rookte nog een joint en keek naar de maan. Met iedere hijs aan de joint begon ik harder te trippen. Ik heb een kwartier naar de maan gestaard, ik voelde mn lichaam niet meer, en ik steeg op. Ik schrok een beetje dus ik verzette me tegen het gevoel, waarna ik voor mijn gevoel weer terug op Aarde was. Maar toen probeerde ik het nog een keer (en ik bleef die joint door roken). Ik kwam erachter dat als ik mezelf helemaal overgaf, de trip pas echt begon te leven. Ik steeg op en kwam erachter dat ik in het heelal op een wolk stond. Ik keek naar beneden en daar zag ik de hele Aarde. Ik dacht bij mezelf, wat moet ik nou. Ik ben nu hier, boven, verlicht. Maar daar beneden heb ik een leven opgebouwd, daar ergens zijn m'n twee vrienden ook aan het trippen!! Ik moet terug naar de Aarde!! Ik kwam weer een soort van terug op aarde en ik heb me nog nooit zo gelukkig gevoeld. Ik stond nog een kwartier buiten naar de maan te kijken, en ik begon heel veel dingen te verwerken. Eigenlijk kon ik m'n hele leven verwerken door te praten in m'n hoofd, maar in een taal die niemand kent. Uiteindelijk had ik alles op een rijtje en ik bereikte m'n piek van euforie. Ik moest huilen van geluk, de tranen rolden over m'n wangen zonder enig geluid, met de grootste grijns op m'n mond ooit. Een enorme opluchting.

Ik liep weer naar binnen en de hallucinaties traden overal op, ik keek naar de klok. Het was al heel lang geleden dat m'n vrienden waren weggegaan. Maar ik werd meteen afgeleid door alle patronen om me heen. Het was alsof alles wat ik zag was opgebouwd uit zwart-witte lijnen. Overal draaiden de patronen om me heen.

Na enige tijd kwamen m'n twee vrienden terug en vonden mij op de bank waar ik volgens hun snoeihard aan het gaan was. Ze vertelde me dat ze nog nooit zo'n leuke toch hadden gehad en dat ze aan het trippen waren. Zij hadden een inception moment meegemaakt. Ik vertelde heel moeizaam, omdat ik totaal van de wereld was: 'Rook...Heel...Veel...Wiet.........Je gaat trippen....Alsof je god bent.....' Ze keken elkaar aan en renden naar de tafel, terwijl ik door tripte op de bank. Ze lachten hardop en zeiden dat ze zo snel mogelijk het level moesten bereiken als waar ik was. Toen ze eenmaal een paar joints hadden gefikst zijn we naar m'n kamer gegaan waar we ze allebei hebben opgerookt. We tripten alle 3 zoals dat nog nooit is gebeurd.

We vonden onszelf op ons bed waar we alleen maar naar het plafond hebben gekeken. Ik en één van de jongens hadden een niveau bereikt dat we de macht hadden over onze hallucinaties. Ik kon alles zien wat ik wilde zien, alleen was het alsof het een droom was. Ik zag de kamer wel hoe die normaal was, maar in m'n hoofd kon ik van alles laten verschijnen. Alsof er een soort doorzichtige grens was tussen dromen en wakker zijn. Ik keek een vriend aan, en we hadden een staarmoment van een kleine vijf minuten. Hij zei toen: 'Ouwe! Kijk is naar hem! Hij kan in je ziel kijken!' Ik merkte dat ik inderdaad een soort van door hem heen keek. De andere vriend keek me ook aan. Hij keek eerst een beetje ongelovig, maar ik probeerde met alle macht in z'n ziel te kijken. Hij keek toen heel geschrokken, maar kon niet wegkijken. Z'n gezichtsuitdrukkingen veranderde de hele tijd, hij deed precies wat ik deed. We zijn naar beneden gegaan en hebben tv gekeken en door getript tot het over was.

Ik heb eerder getript op truffles en paddo's. En heb ook wel eens XTC gebruikt. Maar deze trip is met NIKS te vergelijken, nog nooit is een trip zó intens geweest. Ik heb totaal geen negatieve effecten gemerkt. Dit was voor mij één van de mooiste avonden uit m'n hele leven. Maar....

Ik zoek een verklaring voor onze laat-inslaande, langdurige, LSD-achtige trip. Want dit was totaal niet wat de verkoper bij de smartshop zei... Heeft iemand enig idee?

Alvast bedankt en ik hoop dat ik jullie heb vermaakt met mijn report. Ik raad jullie allemaal aan om deze zaadjes eens te nuttigen, en er goed bij te blowen.

Groeten van de maan,

Psykabouter
Avatar gebruiker
Psykabouter
Newbie
Offline
 
Posts: 3
Geregistreerd: ma jan 21, 2013 6:22 pm
Woonplaats: Hilversum

Re: Baby Woodrose (LSA) Trip! Intense trip!

Berichtdoor Ivo » ma jan 21, 2013 6:48 pm

Mooi report :)

LSA is zeer persoonsafhankelijk. Ik heb eens 25 HBW zaden weggegeten op een avond en niks gevoeld terwijl andere mensen van 6 zaden de ziekste avond van hun leven beleven. De meeste mensen die ik hoor voelen er niks van. Waarschijnlijk heeft de verkoper zo genoeg mensen gehoord, of voelde hij er zelf niks van toen hij het geprobeerd heeft.
No sympathy for the devil; keep that in mind. Buy the ticket, take the ride...and if it occasionally gets a little heavier than what you had in mind, well...maybe chalk it up to forced consciousness expansion: Tune in, freak out, get beaten.
Avatar gebruiker
Ivo
Midnight Toker
Site Admin
Offline
 
Posts: 7871
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:34 pm

Re: Baby Woodrose (LSA) Trip! Intense trip!

Berichtdoor Einstein » ma jan 21, 2013 8:34 pm

LSA kan inderdaad vanalles worden. Bad trip, niets gemerkt, de mooiste avond van je leven. Goed dat het bij jou zo positief uitpakte, en je hebt er een mooi report van gemaakt. :love:
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: Baby Woodrose (LSA) Trip! Intense trip!

Berichtdoor Oizo » ma jan 21, 2013 10:21 pm

Heel mooi report.

LSA spreekt me enorm aan, maar het is door de verschillende ervaringen die ik lees dat het me ergens ook afschrikt. Na dit gelezen te hebben, krijg ik er alleszins meer en meer zin in.

:hulde:
Avatar gebruiker
Oizo
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 629
Geregistreerd: do dec 22, 2011 7:09 pm

Re: Baby Woodrose (LSA) Trip! Intense trip!

Berichtdoor Psykabouter » ma jan 21, 2013 10:30 pm

Dankjullie wel voor de positieve reacties! Ik ben sinds gisteren geregistreerd op dit forum, en het bevalt me nu al! :woeh:
Avatar gebruiker
Psykabouter
Newbie
Offline
 
Posts: 3
Geregistreerd: ma jan 21, 2013 6:22 pm
Woonplaats: Hilversum

Re: Baby Woodrose (LSA) Trip! Intense trip!

Berichtdoor Druks » ma jan 21, 2013 10:54 pm

Krijg helemaal zin in LSA. Staat al een tijdje op mijn To Do lijstje. Heb je niks van misselijkheid gemerkt?
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7334
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: Baby Woodrose (LSA) Trip! Intense trip!

Berichtdoor Psykabouter » di jan 22, 2013 12:04 am

Nee! Ik en mijn twee vrienden hebben allemaal niks gemerkt van de eventuele negatieve bijwerkingen :hulde:

Alleen een beetje hoofdpijn de volgende dag, alsof je een kater hebt. Maar dat is net zoals een kater gewoon te verhelpen met een glas water. Top drug dus!
Avatar gebruiker
Psykabouter
Newbie
Offline
 
Posts: 3
Geregistreerd: ma jan 21, 2013 6:22 pm
Woonplaats: Hilversum

Re: Baby Woodrose (LSA) Trip! Intense trip!

Berichtdoor Vinnie » di jan 22, 2013 12:57 pm

mooi geschreven report leest lekker weg :hulde:
Miss E schreef:Gaat liever als een dronken tokkie de boel op stelten zetten dan vogels spotten.
Avatar gebruiker
Vinnie
DF Addict
Offline
 
Posts: 5034
Geregistreerd: zo feb 26, 2012 1:26 am
Woonplaats: †G-Town †

Re: Baby Woodrose (LSA) Trip! Intense trip!

Berichtdoor twizz » vr jan 25, 2013 3:26 am

Druks schreef:Krijg helemaal zin in LSA. Staat al een tijdje op mijn To Do lijstje. Heb je niks van misselijkheid gemerkt?

idem!
:wave:
Avatar gebruiker
twizz
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 106
Geregistreerd: di okt 11, 2011 10:37 pm

Re: Baby Woodrose (LSA) Trip! Intense trip!

Berichtdoor lemonhaze » zo maart 17, 2013 9:49 pm

T is al eventjes geleden dat je dit tripreport hebt gepost, maar ik moet echt even zeggen dat het een superleuk report is om te lezen! Had nog nooit van deze drug gehoord (ben ook niet ervaren haha) maar ik ben er nu wel nieuwsgierig naar geworden!
acid and good vibes
Avatar gebruiker
lemonhaze
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 978
Geregistreerd: ma dec 31, 2012 6:27 pm

Re: Baby Woodrose (LSA) Trip! Intense trip!

Berichtdoor Lizard King » di dec 24, 2013 1:46 am

Heel mooi, het geeft me een beetje hoop op een lekkere trip als ik het ooit probeer.
Hoe lang duurde je trip eigenlijk?
Avatar gebruiker
Lizard King
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 205
Geregistreerd: zo sep 01, 2013 9:24 pm

Re: Baby Woodrose (LSA) Trip! Intense trip!

Berichtdoor Chrismeth010 » ma nov 28, 2016 10:23 pm

Wauw, ik had de zaden reeds gekocht maar na het lezen van deze recensie heb ik er nu 4 genomen (dit is mijn eerste keer). Ik voel me tot nu toe ook totaal niet misselijk. Het is nu ongeveer een uur geleden dat ik het heb genomen. Ik voel wel dat er iets gaande is maar ik ben nog helder en bij bewustzijn. Haha! Dank je wel voor dit!
Chrismeth010
Newbie
Offline
 
Posts: 2
Geregistreerd: ma nov 28, 2016 10:20 pm

Re: Baby Woodrose (LSA) Trip! Intense trip!

Berichtdoor Chrismeth010 » di nov 29, 2016 12:29 am

Tot op heden voel ik me wel een beetje dromerig maar heb ik 0% visuele effecten. Ik voel ook geen misselijkheid of iets anders negatiefs. Hele tijd een euforisch gevoel maar verder dan dat tot op heden niets. Het is al meer dan 2 uur geleden en heb eerst 4 zaden gedaan. Nu heb ik net de andere zaden ook gekauwt en gegeten.. afwachten maar
Chrismeth010
Newbie
Offline
 
Posts: 2
Geregistreerd: ma nov 28, 2016 10:20 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner