Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Bad trip:Lachgas + truffels (15 gr Atlantis)

Voor al je psychedelische avonturen.

Bad trip:Lachgas + truffels (15 gr Atlantis)

Berichtdoor Gezellig » ma nov 04, 2013 12:02 pm

Hoi mensen,

Ik heb dit report ook al op drugsforum.nl gezet maar heb besloten het ook op dit forum te zetten omdat ik vind dat iedereen dit gelezen moet hebben; deze trip was namelijk zo insane dat ik iedereen er voor wil behoeden om de combinatie van lachgas en truffels ooit te gaan doen. Onderstaande tekst is hoe ik de trip heb geschreven op drugsforum.nl, 4 uur nadat ik bad was gegaan.

Als ervaren truffelgebruiker besloot ik vandaag om voor het eerst truffels te gaan gebruiken in combinatie met lachgas. Ik en mijn vaste trip-mattie, die ik voor het gemak maar even Aad noem, hadden het hier al vaker over gehad en vandaag stond het dan toch echt te gebeuren.

We zaten net aan een uurtje in onze trip (15g atlantis p.p) toen we ons aan de eerste lachgas ballon wouden beginnen. Deze trip was goedaardig en ik leek echt samen te smelten met de grond, iets wat ik niet eerder had gevoeld met lachgas; een intense ervaring waar ik in eerste instantie een beetje van schrok, maar wel als prettig ervaarde. Aad had dit heftige gevoel echter niet waarnaar we, na een lekker sigaretje, een tweede ballonnetje klaar maakten.

Op het moment dat ik de ballon aan mijn mond zette, het lachgas inademde en naar het plafond staarde merkte ik dat ik langzaam wegviel. Ik wérd de ballon. Alles smelte samen; mijn gevoelens, perceptie en alles wat ik mee had gemaakt aan herinneringen en relaties. Ik schrok wakker en ging overeind zitten en moest even naar de keuken om te beseffen dat mijn wereld zoals ik die kende niet in elkaar storte. Ik moest terugkomen naar de realiteit en zocht naar dingen waarvan ik wist dat ze thuis hoorden in de échte wereld. Na een paar minuutjes kwam ik terug in de woonkamer bij Aad en vertelde ik hem wat er gebeurd was en dat ik dit zeker niet nog een keer ging doen omdat ik het simpelweg te heftig vond. Ik merkte dat de effecten afnamen en keek zelfs toe hoe mijn mattie, die nergens last van had, nog twee ballonnetjes nam. All good, niks aan de hand. We zouden een leuke film opzetten en de rest van onze trip gaan beleven.

Toen ging het opeens mis. Het enige wat ik nog weet is dat ik naar de keuken liep.. het volgende moment stond ik schreeuwend in de kamer echt ‘gek te wezen’. Aad stond voor me neus, pakte me stevig vast, en vertelde me dat er niks aan de hand was waarnaar ik rustiger werd maar nog steeds niet besefde wat er allemaal aan de hand was. Volgens Aad viel ik boven op hem neer en was ik 30 seconden out waarnaar ik opstond en begon te schreeuwen. In deze 30 seconden heb ik alles voorbij zien komen, maar ook niks. Ik ben helemaal niet van de ‘hippie’ cliché’s maar dit is echt wat ik heb meegemaakt, ik kan zeggen dat ik de dood in de ogen heb gekeken en heb ervaren wat het ‘niets’ zijn inhoudt. Aad vroeg mij meermaals om het uit te leggen maar het is écht niet uit te leggen. Je ziet alles, maar tegelijkertijd ook niets; een werkelijke splitsing van lichaam en ziel.

Na deze 30 seconden van triljoenen impulzen op mijn perceptie ben ik onder toeziend oog van Aad op mijn bed gaan liggen en heb ik gedurende een klein uur veel momenten gehad van haast wegvallen naar bewustzijnverlies maar het had me niets verbaasd als dat ook de dood had kunnen zijn. Mijn lichaam was er zo afschuwelijk aan toe, ik zweette me rot en was geestelijk compleet in de war. Ik heb meermaals het idee gehad om een eind aan mijn leven te maken omdat ik er gewoon totaal niks van snapte. Vooraf besef je je dat het het belangrijkst is dat je je altijd blijft beseffen dat het een trip is, en niet de realiteit. Echter is dat bij een trip zo heftig als deze echt het laatste waar je aan zit te denken; je wordt echt overwhelemd door alles wat er gebeurd. De realiteit en de trip komen met elkaar in de war en mijn hersenen konde dit in deze mate totaal niet aan.

Ik schrijf dit report nu 4 uur na deze gebeurtenis en ben inmiddels weer de oude. Ik merk dat het nu al heel moeilijk is om te beseffen wat er is gebeurd. Het eerste wat ik wou doen nadat ik me wat beter voelde was daarom dit verslag schrijven. Ik wil namelijk echt goed duidelijk maken dat dit echt heel heftig is en dat áls je het doet je echt een tripsitter moet hebben. Wij hadden geluk dat Aad zijn truffels geleidelijker had gegeten en ze daardoor een uur later had ingenomen, anders was het anders gelopen. Verhalen over Franse toeristes die van een dak afspringen na het gebruiken van truffels klinken na deze ervaring opeens zo gek niet meer want geloof mij; als het niet voor Aad was geweest waren er hele gekke en nare dingen gebeurd.

Dus jongens en meisjes, ik ben een heldere jongen van 21 jaar oud, meer dan genoeg ervaring in verschillende drugs en daarom ook goed geinformeerd, maar dit was echt drie bruggen te ver voor mij. Als Aad mij niet wakker had gemaakt vrees ik echt dat ik nooit meer was wakker geworden. Pas echt op met deze combinatie, zonder tripsitter of enigszins nuchter persoon raad ik je dan ook sterk af om dit te doen.

Als laatste wil ik een dikke shout out geven naar Aad. Zonder hem was ik hier never nooit doorheen gekomen.

Ik zal morgen nog eens een update geven als ik 100% bij zinnen ben.

Trip safe.
- S

Hieronder de update, een dag later:

Yesss.. ik had een update beloofd van mijn kant! Komt ie;
Als eerste ben ik erg blij dat ik dat report heb geschreven kort nadat het was gebeurd. Als ik nu namelijk terug denk aan de trip merk ik dat ik niks concreets kan beschrijven aan de trip en de dingen die ik heb gezien. Zo kon ik kort na de trip zonder twijfel zeggen dat ik het 'niks' zijn en het 'dood' zijn had meegemaakt maar hier kan ik me nu al niks meer bij voorstellen. Wat je soms hoort van mensen is dat ze na een extreme trip een lifechanging moment hebben gehad, een moment waarop ze dingen anders gingen doen in hun leven. Ik verwachtte eigenlijk dat ik dit ook zou hebben, echter is de trip inmiddels zo ver weg dat ik er geen enkel leermoment uit kan halen. Ik heb vandaag de hele dag nagedacht over wat er precies was gebeurd en hoe ik er mee om zou moeten gaan maar ben tot de conclusie gekomen dat ik het gewoon moet herinneren als een heftige trip die net niet uit de hand is gelopen.

Wat ik wel nog goed kan terughalen was het moment dat ik de tweede ballon aan mijn mond zette en de eerste twee teugen nam. Ik keek naar de ballon en het plafond en merkte dat mijn perceptie een stilleven was. Niks bewoog behalve de ballon, deze werd steeds groter en bedekte uiteindelijk mijn hele gezichtsveld waarnaar ik als het ware de ballon werd en hierin intense visuals zag. De eerste gedachten die ik hier bij had waren verwarring, maar ook fascinatie; toen ik de ballon liet gaan keek ik om mij heen en was mijn perceptie nog steeds een stilleven, deze keer van de woonkamer; de muren smolten weg en alles (dus ook immateriële zaken) leek langzaam uit mijn leven te verdwijnen, waarnaar ik dus opstond en naar de keuken rende om terug te grijpen op de realiteit.

Gisternacht had ik trouwens wel last van terugvallen tijdens het slapen. Telkens werd ik op het moment van in slaapvallen terug geslingerd in de 'space' van het niets zijn waarnaar ik, puur uit onwil en angst voor de trip, mezelf dwong om wakker te worden en rechtop te gaan zitten. Dit heeft zich meer dan 20 keer voorgedaan tot ik uiteindelijk rond 07:00 in slaap viel, zonder ergens last van te hebben.

Als je vraagt naar eerdere ervaringen/trips denk ik dat ik inmiddels meer dan 10 keer truffels heb gedaan, en deze truffeltrip was niet anders dan elke andere trip; gezellig, mellow, leuke visuals en een goede vibe. De uiteindelijke duur van de 'bad trip' vanaf het moment van flauwvallen tot het raaskallen in bed tot het uiteindelijke moment dat ik weer op de bank zat in de woonkamer duurde ongeveer 1,5 uur. Wel zat ik, toen ik op de bank zat, nog steeds geestelijk niet helemaal goed in elkaar en durfde ik pas na 4 uur weer een snoepje te eten, puur omdat ik dacht dat de smaak van het snoepje mijn hersenen zo'n extreme impuls zou geven dat ik dacht dat ik dood zou gaan; zo fucked up was ik dus.
Gezellig
Newbie
Offline
 
Posts: 1
Geregistreerd: ma nov 04, 2013 11:58 am

Re: Bad trip:Lachgas + truffels (15 gr Atlantis)

Berichtdoor GaiaNyx » ma nov 04, 2013 12:26 pm

Klinkt een beetje als de mijne maar dan nog heftiger..nu ik op mijn tripyerugkijk viel het eigenlijk wel mee. Alleen op dat moment leek het heel erg. Ik zie mezelf oom nooit alleen trippen, zelfs niet na jarenlange ervaring. Nuchter vind ik alleen zijn al niet leuk, laat staan tijdens een trip. Ik was ook heeel blij met mijn tripsitter.
Done: weed, alcohol, nicotine, caffeine, XTC, MDMA, speed, coke, crack, morfine, salvia, truffels, LSA, GHB, yaba, 2cb, 4fa, lachgas, poppers, MXE, Al-LAD

To do: LSD, DMT, 4aco dmt, ketamine
Avatar gebruiker
GaiaNyx
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 374
Geregistreerd: vr dec 02, 2011 10:51 pm
Woonplaats: omg eindhoven

Re: Bad trip:Lachgas + truffels (15 gr Atlantis)

Berichtdoor Miss E » ma nov 04, 2013 1:53 pm

Klinkt als een zeer heftige trip! Bedankt voor het delen.
Avatar gebruiker
Miss E
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1684
Geregistreerd: ma mei 27, 2013 2:44 pm

Re: Bad trip:Lachgas + truffels (15 gr Atlantis)

Berichtdoor Vinnie » ma nov 04, 2013 3:01 pm

heftig maar fijn dat het nu goed met je gaat

Gezellig schreef:Hoi mensen,
Ik heb dit report ook al op drugsforum.nl gezet maar heb besloten het ook op dit forum te zetten omdat ik vind dat iedereen dit gelezen moet hebben; deze trip was namelijk zo insane dat ik iedereen er voor wil behoeden om de combinatie van lachgas en truffels ooit te gaan doen.


Maar het feit dat jij op een combinatie slecht gaat betekend niet dat iedereen hiervoor behoed moet worden, truffels en lachgas staan over het algemeen bekend als een goede en leuke combinatie :#:
Miss E schreef:Gaat liever als een dronken tokkie de boel op stelten zetten dan vogels spotten.
Avatar gebruiker
Vinnie
DF Addict
Offline
 
Posts: 5034
Geregistreerd: zo feb 26, 2012 1:26 am
Woonplaats: †G-Town †

Re: Bad trip:Lachgas + truffels (15 gr Atlantis)

Berichtdoor PsychootHoofd » di nov 05, 2013 11:43 pm

voldie schreef:Maar het feit dat jij op een combinatie slecht gaat betekend niet dat iedereen hiervoor behoed moet worden, truffels en lachgas staan over het algemeen bekend als een goede en leuke combinatie :#:


Precies, je had denk ik gewoon een zeer heftige mindfuck die je op dat specifieke moment niet goed kon handelen.

Goed report btw!
Gedaan: XTC, 4-FMP, 3-FMP, Methoxetamine, Ketamine, 6-APB, LSD, Truffels, Speed, Dex, Hasj, Wiet, Lachgas, Ritalin, Alcohol, Mephedrone, Coke, 4-ho-met, etizolam, kratom, mdpv, DMT, 2cb, 2cp.
Avatar gebruiker
PsychootHoofd
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 90
Geregistreerd: vr maart 30, 2012 4:38 pm

Re: Bad trip:Lachgas + truffels (15 gr Atlantis)

Berichtdoor Ben » di nov 05, 2013 11:54 pm

Props voor die Aadmeister :hulde:.
Avatar gebruiker
Ben
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 384
Geregistreerd: zo sep 15, 2013 3:17 pm

Re: Bad trip:Lachgas + truffels (15 gr Atlantis)

Berichtdoor veryordinary » wo nov 06, 2013 12:08 am

PsychootHoofd schreef:
voldie schreef:Maar het feit dat jij op een combinatie slecht gaat betekend niet dat iedereen hiervoor behoed moet worden, truffels en lachgas staan over het algemeen bekend als een goede en leuke combinatie :#:


Precies, je had denk ik gewoon een zeer heftige mindfuck die je op dat specifieke moment niet goed kon handelen.

Goed report btw!


Neem niet weg dat dit report je weer even doet beseffen dat drugs heel verkeerd uit kunnen pakken. Thanks for sharing!
“Never give up on a dream because of the time it will take to accomplish it. The time will pass anyway.” — Earl Nightingale.
Avatar gebruiker
veryordinary
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 572
Geregistreerd: wo okt 16, 2013 12:24 am

Re: Bad trip:Lachgas + truffels (15 gr Atlantis)

Berichtdoor Klimtox » wo nov 06, 2013 9:17 pm

echt niet :#:

Sorry dat sloeg nergens op en ik heb geen idee waarom ik dat postte, je hebt gelijk.
<3
Avatar gebruiker
Klimtox
Klimbaus
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 3661
Geregistreerd: wo jul 31, 2013 3:41 pm

Re: Bad trip:Lachgas + truffels (15 gr Atlantis)

Berichtdoor Mark741 » vr jan 23, 2015 6:08 pm

*kijk wat oude trip rapportjes* Morgen waarschijnlijk trippen als me truffels binnen zijn, weet nu dat ALS ik lachgas doe, dat pas in de afbouwde fase van de trip doe.
Avatar gebruiker
Mark741
Newbie
Offline
 
Posts: 1
Geregistreerd: vr jan 23, 2015 6:01 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 9 gasten

Royal Queen Seeds banner