Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Badtrip Truffels

Voor al je psychedelische avonturen.

Badtrip Truffels

Berichtdoor AltijdMooieVerhalen » wo mei 02, 2018 12:18 am

Beste lezers,

Hierbij vertel ik mijn verhaal van mijn bad trip op truffels in 2018(dragon dynamite 15gram) en de trip duurde rond de 6-7 uur. Toen ik wakker werd was ik niet van plan om truffels te gebruiken, dit werd pas in de middag besloten.

Om mee te beginnen was dit de 5e keer dat ik truffels had gebruikt, we namen het toendertijd in met 5 vrienden (waaronder ik) bij een van mijn vrienden zijn huis.

Voorafgaand het innemen:

Ik had een normale ochtend en middag en werd wakker rond de 10 uur, vervolgens had ik licht ontbeten en de lunch overgeslagen, vervolgens in de middag ben ik naar de sportschool gegaan voor 2 uur en intensief getraind. Na de sportschool nog een jointje gerookt en ik werd gebeld door een vriend dat hij alleen thuis was en dat we truffels gingen gebruiken, ik ging akkoord en wou meedoen. vervolgens had ik ook het avondeten overgeslagen. (Dus alleen in de ochtend iets gegeten) Toen de avond begon ging ik naar mijn vriend toe en de rest van mijn maten waren er al, Toen om 9 uur heb ik dus met combinatie van de naar de gym zijn geweest en niks te hebben gegeten een portie van 15 gram naar binnen gewerkt.

De opbouw:

Net de truffels gegeten besloten we een GOA/Psytrance mix te luisteren met een zeer trippend stilstaand plaatje op de tv, ongeveer 10 minuten na innemen zag ik al dat het plaatje begon te bewegen en 3d te worden, het voelde toen al alsof ik niet naar een tv keek maar dat het plaatje daar gewoon altijd al was geweest. Dit begon steeds intensiever te worden maar het was nogwel leuk

Het hardgaan:

Na 20 minuten na innemen zaten we met ze 5e nogsteeds naar de tv te kijken en alles bewoog voor mij toen het opeens echt inkickten. Ik kreeg een heftige tunnelvisie in een klap en ik kon alleen nog maar de tv zien (De rest zag ik niet meer) Aangezien dit me 5e keer truffels was en ik ondertussen al wist hoe truffels een beetje werkte verraste mij dit heel erg helemaal omdat ik gewoon al ongeveer even hard ging als dat ik bij een normale trip in mijn piek ging. Met mijn tunnelvisie deed het kijken uiteindelijk mentaal pijn om naar de tv te kijken omdat alles zo heftig was op de tv. Ik zij toen hardop: 'Jongens ik ga nu al te hard' de rest van mijn vrienden was het nog niet eens ingekickt. We besloten toen om naar buiten te gaan

Het begin van de Badtrip:

Uitendelijk buiten aangekomen gingen we daar zitten en de rest van mijn vrienden gingen een jointje roken, voor hun begon het net een beetje in-te-kicken. Ik zat buiten en mijn tunnelvisie werd steeds erger en erger en toen werd mijn visie door mekaar gegooit (Denk aan split-screen een game spelen maar dan dat links-rechts is en rechts-links) dit gecombineerd met mijn tunnelvisie werd het allemaal teveel voor mij en begon ik maar naar een vriend van mij te staren, op de een of andere reden was alles heel heftig om mij heen maar als ik naar hem keek gaf het mij een iets rust gevende gevoel. Mijn vriend zag uitendelijk dat ik naar hem zat te staren voor een paar minuten en vroeg wat ik aan het doen was, ik was alleen zo erg aan het focusen op mezelf en mezelf gerust te stellen in mijn hoofd dat ik niet durfde/kon praten. Dit heb ik afgewiseld met naar de buitenwereld te kijken en naar de muur en uitendelijk zag ik iets op de tafel springen dus ik kijk naar de tafel met mijn tunnelvisie en het enigste wat ik kan zien is een of andere salamander-achtig beest naar me te staren. Ik herkende dit beest want ik heb een standbeeldje van dit beest op mijn eigen kamer staan. (Tijdens mijn trip waren mijn gedachtes heel nuchter dus op deze manier kon ik mezelf weerhouden om gek te worden en mezelf gerust te stellen)

De Piek van de BadTrip

(Tijdens mijn trip waren mijn gedachtes heel nuchter dus op deze manier kon ik mezelf weerhouden om gek te worden en mezelf gerust te stellen) Uiteindelijk gingen we met ze alle naar binnen toe en ging ik op de bank zitten, ik probeerde me ogen dicht te doen echter zag ik steeds het zelfde plaatje toen ik me ogen dichtdeed heftig bewegen (2 vrouwen in groen met een kaartspel zo groot als hun lichaam) Ik deed me ogen weer open en ik zat in een kamer maar het voelde niet als een kamer, de hele kamer was leeg en als ik ergens naar keek stond het er opeens maar alleen dat en dan weer niet en dan weer wel op en neer aan het gaan (Dus ik kijk naar de kast en opeens staat de kast in de kamer maar alleen de kast en dan weer niet en dan gaat de kast naar mij toe en dan weer verder van mij en dat allemaal in een heel rap tempo) dit gelde met alles in de kamer. Mijn realiteit bestond op dit moment niet meer, alles wat ik zag/voelde zat allemaal in mijn hoofd. Letters dat je op een product zag etc waren er niet meer echter alleen een product (Dus bijvoorbeeld een heineken krat was alleen groen) (Een blikje fanta op de bank stond er niet en dan opeens weer wel en weer niet)

Decline van de trip

Ongeveer 4 uur verder in de trip begon alles weer een beetje als een normale truffel trip te lijken, ik was nogsteeds aan het hallucineren (Handen waren minecraft achtig) mijn vriend zijn hoofd leek wel een 80cm hoog. Ik zat uitendelijk buiten op een bank en overal op mijn visie waren roden stippen, het leek net een gordijn dat over mijn ogen hing. Mijn vrienden besloten nog te happieflappen (XTC gebruiken) echter leek mij dit geen goed idee om te doen nadat ik zo'n heftige trip had ervaren. Ik heb in totaal ongeveer 6-7 uur lang gehalucineerd, dit is bij elke andere trip die ik met truffels heb gehad ongeveer 4 uur geweest dus het was uitzonderlijk lang.

Conclusie

Deze trip heeft zeker mijn visie op drugs verandert en hoe realiteit allemaal in je brein zit. Deze trip leek wel iets zoals dat bij een hoge lsd trip zou zijn. Ik heb na deze trip nog zeker flashbacks gehad, bijvoorbeeld als ik nuchter ben en ik kijk in het vuur van een aansteker zie ik nogsteeds kleine vormpjes erin, en ik vind hallucineren niet meer leuk, Ik ben door deze trip ook gestopt bent blowen.

Dit was mijn verhaal ik raad niemand aan om met zo'n lege maag + sporten truffels in te gaan nemen. Bedankt voor het lezen.
AltijdMooieVerhalen
Newbie
Offline
 
Posts: 1
Geregistreerd: di mei 01, 2018 9:14 pm

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner