Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

BK-2C-B 123mg, Eerste keer!

Voor al je psychedelische avonturen.

BK-2C-B 123mg, Eerste keer!

Berichtdoor Jmths » wo aug 26, 2015 11:38 amWat
12:00, T0:00 - BK-2C-B 123mg
22:00, T10:00 - 0,4mg clonazolam + 500mg paracetamol
00:00, T12:00 - 1L, 12% bier
01:30, T13:30 - 500mg paracetamol
10:00, T22:00 - 500mg paracetamol
Potentie achteraf gezien wordt geschat gelijk aan zo'n 18mg 2c-b

Bijdoseren
Van wat ik heb gelezen heeft bijdoseren met BK-2C-B net als met 2C-B weinig zin, lijkt de effecten vrijwel enkel te verlengen maar niet te versterken, daarom ook de keuze om in 1x een dosering te nemen waarvan ik vrij zeker ben effect te zullen ondervinden.

Wie
Geslacht: Man
Gewicht: 79kg
Lengte: 1,81m

Setting
Thuis in mijn appartementje met tuintje er naast, (12:00) het is momenteel 25C, zeer zonnig geen bewolking.

Wat is BK-2C-B
BK-2C-B is een relatief nieuwe research chemical die sinds kort wordt verkocht door online vendors. BK-2C-B, zoals de naam al doet vermoeden is qua structuur en effecten zeer gelijkend aan de stof 2C-B. Het verschil met 2C-B en BK-2C-B zit hem voornamelijk in het doseringsgewicht (15mg:110-115mg) en de duur van de trip, met een BK-2C-B tripje ben je vanaf moment van inname al snel zo'n 12uur verder voordat je terug op baseline bent, dit duurt dus zo'n 2,5x zo lang als een 2C-B trip.
Ook wordt BK-2C-B van wat ik heb gelezen als lichtelijk meer stimulerend ervaren dan 2C-B en geeft het niet iets minder visuals als 2C-B al zullen de meeste mensen dit waarschijnlijk zeer kleine verschil in ervaring niet of nauwelijks bemerken, gezien de toegevoegde beta ketone groep zou dit een niet heel onlogisch gevolg wezen.

De response curve lijkt bij BK-2C-B (relatief gezien) eveneens een stuk sterker dan bij 2C-B, zo wordt een 140mg dosering over het algemeen al een relatief heftige trip ervaren, opgepast dus kinders, dit tripje duurt namelijk lang!

Bron
Engelse online vendor die al een jarenlange goede reputatie geniet, in het verleden al meer van besteld en positieve ervaringen mee gehad, ik heb de BK-2C-B echter niet laten testen, beetje jammer maar gaat gewoon niet zo makkelijk sinds ik in België woon.
Wel heb ik gisteren een allergietest gedaan van 10mg, geen reactie ervaren.

BK-2C-B wordt paarse blubber in contact met water
De mensen die zich al eens verdiept hebben in BK-2C-B hebben dit verhaal vast en zeker al eens voorbij zien komen, veel mensen hebben vermeld dat BK-2C-B in paarse blubber verandert zodra het in contact met water komt en vaak wordt dan ook aangeraden BK-2C-B gecapsuleerd in te nemen.
Ik zelf heb net 20mg BK-2C-B vermengt met 400microliter lauw (kraan)water (mbv micropipette), dit heb ik een poosje geroerd en laten staan maar geen paarse prut gezien, het water is een beetje melkkleurig geworden van de kleur die de BK-2C-B al had.Het (live) Rapportje
11:30 (T-0:30) - Nog niets gegeten deze ochtend, substantie is op lege maag genomen.

12:00 (T0:00) - Inname capsule met 123mg BK-2C-B (foto gerelateerd).

12:40 (T0:40) - Spontaan kippenvel op mijn hoofd (onder het haar)

12:45 (T0:45) - Nog meer kippenvel op mijn hoofd, op zich niet vervelend. :P

12:52 (T0:52) - En nog meer kippenvel op mijn hoofd, iets sterker dan hiervoor, deze reactie is nieuw voor mij, haha.

12:56 (T0:56) - Zeer licht een gevoel van misselijkheid, bijna niet waarneembaar echter, kippenvel op mijn hoofd houdt aan.

13:00 (T1:00) - Eerste effecten waarneembaar, veel sneller dan verwacht, beetje blauwe, rode en groene spikkels in het gezichtsveld. Het lichtinval van de zon maakt de vormen van de ruitjes in het glas van de deur naar buiten op de muur, deze zonlichtvormpjes lijken licht op en neer te bewegen. Kippenvel op de bovenkant van mijn hoofd houdt aan.

13:05 (T1:05) - Het vingerverf streepjes schilderij van mij zusje komt weer langzaam tot leven, streepjes bewegen lichtjes heen en weer, zeer prille effecten nog echter. Terwijl ik op mijn computer dit aan het typen ben zie ik langzaam de kleuren van de drugsforum achtergrond van kleur veranderen, de blauwe kleur neemt rode, groene en gele kleuren aan en lijkt te gloeien als een moodlamp, de site begint langzaam in en uit te trekken, de letters bewegen een beetje onrustig langzaam heen en weer.
Ik ga even rustig op de bank zitten en genieten van hoe dit zich verder ontwikkelt.

13:18 (T1:18) - lichte druipneus gek genoeg, kippenvel nog steeds op mijn hoofd, ben weer buiten gaan zitten bij mn zanderige favoriete tripmuur, brengt wel leuke vormpjes naar boven. Kaken licht gespannen, merk dat ik me niet te lang op het computerscherm kan concentreren voordat er van alles in het scherm verandert, effecten bouwen nog steeds op, gaat waarschijnlijk nog een poosje duren al lijkt het nu wel rap te gaan.

"Weinig zin nog om veel verder te typen, komt later wel maar ben aardig scherp en ik heb een hele leuke tijd, de spanning en twijfels die aan het begin nog aanwezig waren zijn volledig verdwenen. Zou dit schatten gelijk aan de effecten van zo'n 17-18mg 2c-b, ik zal later wat grondiger vertellen." - Live genoteerd

13:40 (T1:40) - Op dit moment was het zeer lastig om achter de computer te blijven typen, dit omdat de kleuren steeds veranderde en de letters op het beeldscherm heftig heen en weer aan het trillen waren over het scherm, dit enkel wanneer ik ergens op concentreer maar wanneer je werkt met een computerscherm kun je niet anders dan je op 1 punt concentreren. Vandaar dat ik het dus ook niet meer zag zitten om aan mijn live report te werken, het nam teveel concentratie en er gaat best veel tijd in zitten, tijd die ik voor mijn gevoel veel beter kon besteden aan de leuke trip waar ik op dat moment in zat.
In de tussentijd had ik een leuk skype gesprek gehad met een goede oude vriend, de BK-2C-B begint aardig op te komen en valt te merken aan mijn humeur, de spanning van voor de trip is volledig verdwenen en mijn behoefte aan sociaal contact lijkt aanzienlijk verhoogt.

14:00 (T2:00) - Twee dagen geleden had ik mijn fiets in de buurt van het station laten staan nadat deze kapot ging en ik er niet meer verder op kon fietsen, de BK-2C-B begon net een beetje goed in te slaan maar ik had er voldoende vertrouwen in dat het wel goed zou komen. Op dit moment was ik vrij plots in een zeer vrolijke en melige bui, zo zag ik aan de overkant een paar scouts lopen van dezelfde leeftijd met schmink op hun gezicht, ik besloot naar ze toe te lopen en te vragen van welke stam ze waren waarop er verteld werd dat ze van de scouting stam waren, vervolgens begon ik te ratelen dat ik van de boerenstam was ten noorden van Nederland en begon ik een verhaal vol geouwehoer op te hangen. Dit ging zo'n 5 minuten door terwijl de behouden Vlamingen mij een beetje schaapachtig bleven toelachen, op dit moment bedacht ik dat ik de arme kinderen die geen idee hadden wat hun overkwam beter weer met rust te laten en mijn looptocht van zo'n 1,5klm richting mijn fiets voort te zetten.
De gehele wandeling had ik een gigantische glimlach op mijn gezicht. Terwijl ik over de stoep heen liep in de volle zon zag ik de stoep af en toe opzij trekken en een beetje heen en weer bewegen.

14:30 (T2:30) - In 2,5 uur tijd leken de effecten al dicht bij plateau te zitten, een stuk sneller dan verwacht, van wat ik had gelezen duurt het namelijk zeer lang voordat de effecten van BK-2C-B volledig opgebouwd zijn en duurde de opbouw van 2C-B in het verleden een stuk langer. Dit kan te maken hebben met het feit dat ik de substantie op lege maag innam.
Ondertussen was ik weer thuis aangekomen met de fiets. Hier begon ik veel te gapen, ik weet niet zeker of het door de substantie kwam of door het feit dat ik net iets te kort had geslapen de avond daarvoor.
Eenmaal weer thuis aangekomen had ik hele leuke en open gesprekken met de kleine dame, over bijvoorbeeld uitslapen (ze staat altijd vroeg op en kan het niet laten mij dan ook wakker te maken) maar ook veel ouwehoeren en grappen. Niet alleen voelde ik mij de gehele dag zeer melig door de BK-2C-B, mijn gevoel voor humor leek ook naar het volgende niveau getild te worden, ik maakte veel scherpe en grappige opmerkingen al zeg ik het zelf. De BK-2C-B bracht de gehele trip een hoop meligheid en vrolijkheid bij mij naar boven.

17:00 (T5:00) - Op dit moment vertrok de kleine dame richting werk en leken de effecten van de BK-2C-B te pieken.

17:30 (T5:30) Visuals - Nu mij vriendin weg was en de effecten lijken te pieken leek het mij een geschikt moment om te kijken hoe de visuals tot uiting komen. Ik neem plaats in de tuin tegenover mijn favoriete tripmuur. De visuals zijn voor mijn gevoel aanzienlijk minder aanwezig dan met bijvoorbeeld 16mg 2C-B, zo heb ik met relatief lage hoeveelheden 2C-B gehad dat ik neon inca tekens (of hieroglyphen) zag en dat mijn volledige gezichtsveld bijvoorbeeld zwart en roze kon worden. Bij BK-2C leken alleen bestaande objecten van vorm te veranderen en kon ik geen volledige gezichtsveld veranderingen tot stand brengen en waren er geen patronen aanwezig. De meeste voornamelijk visuals die ik kreeg van BK-2C-B was dat alles opgebouwd leek uit kleine vierkante minispiegeltjes die af en toe gedeeltelijk neon roze, oranje en andere kleuren aannamen.

18:00 (T6:00) Gedachtestorm - Tijdens de trip leken gedachten en ideeën vrijwel constant op mij af te komen, ik had door dat ik vrij chaotisch werd van de 2C-B, het bespreken van plannen in september voelde voor mij als iets zeer vreemds aan 'dingen in de toekomst' en ik leek me dan voornamelijk alleen op het heden te kunnen focussen. Ik vertelde mijn vriendin nog dat het chaotische van (BK-)2C-B erg natuurlijk aanvoelde, dat we constant gigantische hoeveelheden van (visuele) informatie binnen krijgen en dat dat constant geordend wordt tot een net overzichtelijk plaatje waarin alle constante verschillende binnenkomende beelden op 1 plek overlappen en als 1 geheel in elkaar worden geplaatst. Vervolgens bedacht ik me dat alle sensorische prikkeling de grootste vorm van beloning is en dat juist de chaotische aard van (BK-)2C-B waardoor er extra sensorische prikkels binnen komen en onze waarneming vergroot een aanzienlijke reden is waarom de substantie zo euforisch is.
Hoe sterker de visuele hallucinaties werden des te euforische, wanneer er prettige muziek was met goede belichting werd de euforie sterker, wanneer mensen sensorische deprivatie ondervinden gaan ze nota bene hallucineren om sensorische input te creëren en de beloning van sensorische input is waarschijnlijk ook nog eens de reden dat we met z'n allen als junkies achter vleesboek zitten tegenwoordig.
Deze en vele andere gedachten en ideeën volgde, zo had ik vervolgens een religie uitgedacht waarin Chaos de oppergod was en er een volledige mythologie bij bedacht in dezelfde stijl als de mythologie van de oude Griekse goden.
Ook had ik een campagneplan uitgedacht om 2C-B te promoten en de wereld in te brengen, een zeer uitgebreid plan waar ik zo'n half uur over nagedacht leek te hebben, iets dat ik in het verleden ook had gedaan voor MXE onder de invloed van MXE (ondanks dat ik MXE troep vindt in tegenstelling tot 2C-B). En last but not least kwam ik op het 'geweldige' idee dat Geraldine Kemper en Josje Huisman samen een show moesten doen, tja. :rolleyes:

19:00 (T7:00) Muziek - Af en toe zette ik muziek op en ging ik compleet uit mijn dak (op dit moment nog steeds in mijn eentje, dit leek echter de pret totaal niet te drukken). Ik ging een poosje totaal uit mijn dak en was als een bezetene aan het rond dansen, op dit moment leek het euforische gevoel vrij sterk overeen te komen met MDMA op de dansvloer. De twee stoffen lijken totaal niet op elkaar maar tot op bepaalde hoogte kon ik de vergelijking soms wel begrijpen. Op dit moment leken de effecten weer langzaam af te nemen.

20:00 (T8:00) - Vervelende bijwerking - Er was nog een verschijnsel dat BK-2C-B naar boven bracht dat niet bepaald wenselijk is en waar ik met 2C-B nooit last van heb gehad en wat ik ook voorbij heb zien komen online benoemd door andere mensen.
BK-2C-B Werkt dus een stukje activerender dan 2C-B maar het lijkt eveneens effect te hebben op de vasoconstrictie (bloeddruk). Mijn bloedaders waren lichtelijk (zichtbaar) opgezet vooral een bloedader op mijn rechter been, ik begon af en toe wat steekpijn te ervaren van mijn rechterbeen en het voelde alsof de steekpijn precies liep waar mijn flink opgezette bloedader liep. Dit probleem heb ik met methylfenidaat nooit gehad en ik kan zeggen dat BK-2C-B een stuk minder stimulerend voelt dan methylfenidaat, de reden waarom het zo'n belasting bij mij naar boven brengt is me dan ook een raadsel, ik hoop dat het toevallig is maar het kan dus wezen dat BK-2C-B wat risico met zich mee brengt.

21:00 (T9:00) - Leuk gesprekje gevoerd met mijn bovenbuurvrouw, ik me nog herinneren dat ik tijdelijk niet meer bijkwam van het lachen. Heb sowieso wel aardig contact met haar en af en toe komt ze langs om te chillen.

22:00 (T10:00) Hoofdpijn - Op dit moment was ik vermoeid van de lange trip die ondertussen al bijna 10uur duurde en er stak een sterke hoofdpijn op. Op dit moment besloot ik om 0,4mg clonazolam naar binnen te werken en 500mg paracetamol (achteraf gezien had ik die paracetamol beter ook wat eerder op de dag kunnen nemen i.v.m. verhoogde bloeddruk).
Voor mij is 0,4mg clonazolam een vrij heftige dosis aangezien ik geen tolerantie heb, ik gebruik het vrijwel nooit en als ik het gebruik neem ik een halve pil (0,25mg), de laatste keer dat ik 0,5mg clonazolam uitprobeerde (zo'n 3maand geleden) viel ik 12uur overdag in slaap tot 16:00.

23:15 (T11:15) - Op dit moment lag ik in bed en deed ik een poging te slapen, slapen lukte ondanks de 0,4mg clonazolam (en paracetamol) echter niet. Op dit moment ging mijn mobiel af, een vriend die in de buurt woont en die ik een flinke poos niet gezien had ivm vakantie was net klaar met werken en vroeg of ik een drankje wou drinken. Ik was nog helemaal vrolijk en had wel zin in wat bezoek van hem. Zo gezegd zo gedaan, ik mijn kleren weer aandoen en zo'n half uur later staat vriend N voor de deur net terug van zijn werk.
De sfeer was zeer gezellig en hebben uiteindelijk nog zo'n 2liter zelf gebrouwen (Barley) bier (12-13%) opgedronken. Ondertussen was de clonazolam ook aardig zijn werk aan het doen wat resulteerde in het grappige gezicht dat ik heen en weer aan het zwalken was alsof ik half dronken was.

12:15 (T12:00) - Op dit moment komt de kleine dame weer thuis van werk, drinkt gezellig een drankje mee. De effecten van de BK-2C-B zijn nog duidelijk aanwezig, het visuele gedeelte lijkt echter onderdrukt door de (0,4mg) clonazolam, nog wel in een zeer vrolijke bui echter.

13:30 (T13:30) - Op dit moment besluiten we dat het mooi is geweest voor vandaag, vriend N gaat naar huis en ik plus de kleine dame poetsen onze tanden en duiken het bed in. Terwijl ik in bed lig neem ik nogmaals 500mg paracetamol, dit was blijkbaar nodig, de hoofdpijn was flink aanwezig.

10:00 (T22:00) De volgende dag - Rond dit moment sta ik ergens op, ik merk dat ik zeer licht geslapen heb en ik voel me totaal niet uitgerust ondanks dat ik geen moment wakker ben geweest die avond, na het wakker worden volgt wederom alweer snel een extra 500mg paracetamol.
Het duurt niet lang nadat ik wakker ben dat ik merk dat ik gewoon nog steeds licht aan het trippen ben. Bepaalde objecten bewegen duidelijk nog heen en weer, op dit moment denk ik dan ook dat het geen wonder is dat ik zo belabberd heb geslapen ondanks de (0,4mg) clonazolam.

13:00 (T25:00) - Er zijn nog zeer licht bewegeningen aanwezig in opbjecten die zeer veel beweging opwekken (schilderij van mijn kleine zusje), echter minimaal.

14:30 (T26:30) - De effecten lijken volledig uitgewerkt en ik ben terug op baseline. De rest van de dag was ik nog extreem moe, tot op het punt dat ik moeite had met staan, die avond ben ik dan ook extra vroeg in bed gedoken, de lange nasleep van de BK-2C-B is wel het grootste minpunt aan de substantie.

Conclusie
BK-2C-B lijkt zeer veel met 2C-B overeen te komen met een paar aanzienlijke veranderingen. Zo is zoals we al wisten de duur aanzienlijk langer, het duurde voor mij toch wel 12uur voordat de meest hevige effecten voorbij waren en er een poging tot slapen gedaan kon worden en de volgende dag om 12:00 waren de effecten van de BK-2C-B nog steeds licht merkbaar (streepjes en bakstenen bewogen nog licht). Eveneens lijkt voor mij bevestigd te zijn dat BK-2C-B toch iets meer stimulerend lijkt te zijn dan 2C-B en ik mij actiever voelde dan tijdens mijn standaard 2C-B tripjes, dit leek gepaard te gaan met een iets hogere bloeddruk. Ook leken de visuals bij BK-2C-B relatief gezien minder aanwezig dan bij 2C-B. 3 paracetamol klaar hebben staan voor als de trip zijn einde nadert is zeker een aanrader, de hoofdpijn veroorzaakt door BK-2C-B bij mij was aanzienlijk en heb ik online vaker voorbij zien komen benoemd door anderen.

BK-2C-B was zeer vermakelijk en lijkt mij persoonlijk zeer geschikt voor een festival. Het is belangrijk om vroeg in de ochtend te beginnen (10:00) of een avondje door te halen mocht je BK-2C-B uitproberen aangezien je anders de komende avond slecht zult slapen, ook is het handig om er uitgerust aan te beginnen anders loop je net als mij constant te gapen en zul je je aan het eind gesloopt en moe voelen, dit ook in verband met de zeer lange nasleep (+/- 24uur totaal).

Enjoy! Snoep verstandig. :wave:

PS: Dit is een oud gekopieerd rapport
Laatst bijgewerkt door Jmths op wo aug 26, 2015 9:03 pm, in totaal 5 keer bewerkt.
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 626
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm

Re: BK-2C-B 123mg, Eerste keer!

Berichtdoor Maus » wo aug 26, 2015 1:22 pm

Goed geschreven report :hulde:
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10213
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner