Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Breaking in the unknown part2 Dreaming on Acid

Voor al je psychedelische avonturen.

Breaking in the unknown part2 Dreaming on Acid

Berichtdoor 25tolife » di feb 22, 2011 8:36 pm

Breaking in the unknown part2... Dreaming on Acid

op 03 jan 2011 06:57


Hier gaat eigenlijk me vorige trip report verder maar nu op een ander niveau hopelijk goed te begrijpen voor mensen. Maar probeer eens dingen uit te leggen die er nog niet zijn, dingen die men nooit gezegd heeft.

Waar ik stopte met het vorige report waar ik ging slapen maar het nog lang niet uitgewerkt was. De dromen-visioenen die ik allemaal kreeg zal ik proberen te omschrijven, maar het is niet echt slapen te noemen eigenlijk, deed me ogen dicht en ik kwam weer in me eigen wereld terecht, tot ik dieper ga tot ik niet dieper meer kan. Slapen nee meer bewust dromen-uitrusten beter om het zo te noemen denk ik. Maar goed ging dus nog hard trippend naar bed toe. Had al een schoon bed gemaakt etcetra vind ik heerlijk als ik trip lekker opgeruimd, zoiezo wel eigenlijk. Ging erop liggen met wat deeprythms muziek op. En ben zo in trans door letterlijk de meest bizarre/logische/soms woedend makende dingen ik zag en conclusies ik eruit kon halen voor mezelf. Denk eerst maar eens aan een tekenfilm die zo echt is dat het te bizar is allemaal. En de beelden kwamen letterlijk uit niets en waren beelden van grijs zwart wit beeld met mensen erin die vast leken te zitten daar, ze konden geen kant op :x Maar ik was niet de persoon die hun kon helpen kon slechts raden en voor mijn gevoel praten met ze via gedachtes. Maar verder om me heen zag ik eigenlijk een soort ruimte in de zin van space ruimte, dat ik naar boven of beneden keek en sterren zag. Toen ik eenmaal me lesje had geleerd (wat was dat ik niet zoveel mensen moet helpen tegelijk zoals ik altijd iedereen vrolijk wil houden, maar is gewoon niet realistisch om dat te bereiken voor me nu) en ging ik eigenlijk als het ware in me bubbel door me eigen rare ruimte heen waar ik op een gegeven moment stuiterde tegen iets wat me hele leven eigenlijk een stemming/kleur geeft/geven kan.

Herinneringen die me dierbaar zijn kwamen ineens allemaal boven kreeg er tranen van. Van blijdschap als ik moet kiezen tussen die 2, maar ook veel pijn heb die herinneringen gewoon gelaten voor wat ze zijn. Geschiedenis heet niet voor niets zo, en we leren ook op school niet voor niets dat vak. Leren van fouten, heeft geen zin daar bij stil te staan verder. Kan zo me hele levensverhaal hier neer zetten maar daar wacht niemand op weet ik nu al.

Het loslaten van die herinneringen is makkelijker gezegd dan gedaan hoewel het simpel klinkt. Kost minder moeite dan het vasthouden praktisch gezien dan toch? Evengoed heb ik na een tijd de dingen op een goede plek gezet, en heb ik ook mezelf weer opengesteld voor familie als ze nog contact willen anders snap ik het ook wel dat ze het niet snappen. Eenmaal na dit enigszins nare proces kon ik weer letterlijk rondvliegen en ging nu in me eigen tuin zitten die net wat te mooi is eigenlijk...
Maar ik miste 1 cruciaal element daar wat ik niet zomaar kon toveren namelijk iemand om deze bizarre gebeurtenis te delen, en samen te zijn. Het was me al duidelijk geworden dat ik wat teveel hooi op me vork had genomen en weer blijkbaar onmogelijke dingen wil bereiken, noem me een dromer maar zonder dromers die rare ondenkbare dingen verspreiden, is misschien wel de toekomst geen idee maar weet wel dat door de dromers de wetenschap en bouwkunde et cetera goed bezig weten te houden aangezien die ook niet bang zijn voor een uitdaging en ze ook opzoeken. Kan compleet fout zitten natuurlijk maar goed dit is wat ik toen dacht tussen alle beelden door.

Stel je eens voor dat je muziek luistert en het als een tekenfilm voor je ziet een lang geluid in de muziek werd zo een cartoon en de beats werden obstakels waar ie met gemak over heen stapt,springt,omhoog vliegt. Niets wat het tegen kon houden. Toen realiseerde ik me dat ik ook eigenlijk niets meer ben dan een soort cartoon die in deze wereld is gegooid, en met dit spul voor mijn gevoel het weer compleet maken kan. Alleen kost dat veel tijd/zware idiote trips om die connectie goed te maken voor mijn gevoel. Zal en is ook zeker zonder middelen te bereiken denk ik, maar het gaat sneller voor mijn gevoel zo met middelen.. En ging weer verder met de ruimtereis in huis :love: Heb in me eigen bedachte verzonnen/verbeelde tuin heerlijk zon gras vlinder bloemen blauwe lucht met paar mini wolkjes heerlijke temperatuur en heb in dat veld heerlijk gelegen op het gras en daar voor mijn gevoel een joint gerookt die ik natuurlijk gewoon aan het roken was op bed. Maar goed kon op deze manier letterlijk kiezen en bleef in me eigen wereld. It's a crazy world, so I'll stay in mine. Tot ik na een aantal minuten/dagen/uren er even genoeg van had. Kon me dit allemaal even niet meer verwerken wat ik allemaal kon/dacht toen.

Ben toen ineens opgestaan en pen en schriftje gepakt en heb ik wat persoonlijke dingen in gezet die me te binnenschoten. Heb nog steeds baat met dat schriftje, dacht toen zo compact na als ik maar worden kan/kon worden, schreef wat kern woorden op aangezien ik belangrijke afspraken had later in de week. Heb mezelf er zo erg in verdiept dat ik me eigen verwachtingen voorbij liep en blijkbaar al erg ver vooruit gedacht op sommige gebieden over wat ik nou echt wil bereiken en nog belangrijker hoe het te bereiken. Nadat ik daar mezelf even in verloren had en het wat tever ging stopte ik maar want anders was ik uren schrijven voor mijn gevoel. Stak nog een joint pakte een biertje en pakte wat ben en jerry strawberry cheesecake (echte aanrader tijdens trips) Ging toen maar weer met me luie stoel voor het raam geparkeerd zitten en weg dwalen met mijn gedachtes weer.. Nu gingen ze alleen nergens meer over kan het niet verwoorden op dingen na als theorien als: de kwaliteit van je gedachtes kunnen nooit beter zijn als de taal waar we in denken, gemaakt is. Dus ben eigenlijk half van mening dat de regering eigenlijk een spel speelt om je gedachtes te bepalen door de taal en info die je krijgt als je hun geloven moet tenminste.. hehe En ook bepaalde openbaringen over geloof maar daar zal ik niemand mee lastig vallen ieder zijn eigen geloof/overtuiging/onzichtbare man ik heb me eigen geest gezien om het zo te noemen, hele rare vreemde ervaring had niets wat me tegenhield dus ging verder en verder. Als ik me ogen open had zag ik ook nauwelijks me ijs beker of het ijs vanwege alle visuals. Soms zo erg dat ik ze maar weer dichtdeed om zo even wat "rust" te maken voor mezelf. Heb toen nog even gemediteerd wou dat altijd al eens doen op de lsd maar kwam er nooit van/geen zin in vaak tijdens het trippen maar had nu blijkbaar alle tijd ineens om het te proberen dmv een mp3 heb ik dat gedaan en wauw voelde me echt helemaal levend dan ooit toen ik er eenmaal klaar mee was, na x aantal uur voor mijn gevoel wat in werkelijkheid maar een uur was ongeveer. Heb toen ik eenmaal klaar was heel stom en koppig wat instanties gebeld die ik nog moest bellen wat in me op kwam. Klonk absoluut zacht gezegd vreemde gesprekken, maar het was me wel gelukt uiteindelijk. Daarna had ik er even genoeg van langzaam maar zeker, wtf het kan nooit te lang duren voor me gevoel maar nu was het voor mijn gevoel al een week onderhand. Dus ging weer ouderwets hoe ik het eerst deed een tekenfilmpje kijken maar kon het niet zien door de visuals allemaal, die soms even weg gingen en ik dingen glashelder kon zien, maar niet goed/lang genoeg om de film te volgen.

Dus maar had ik maar Baraka aangezet (altijd een visueel spektakel al helemaal onder de lsd) en weer gewoon muziek erbij. En nam 25mg baclofen om het beetje in te dempen zonder dat het gelijk afgekapt word. Wat blijkbaar meer effect had dan ik had gedacht. Waardoor ik een beetje losser werd dan ik al was, en het de trip voor geen millimeter minder maakte, ging ik op het balkon zitten en daar heb ik wederom weer een aardige tijd gezeten. Tot ik genoeg had van het zitten en niets doen. Toen besloot ik op bezoek te gaan bij me moeder had haar al een tijdje niet gezien namelijk. Dat ik aan het trippen was maakte me echt geen donder uit en me ma ook niet, die had het niet eens door toen ik daar eenmaal aankwam kakken scheef en wel met een joint binnenstappen. Gezellig thee gedronken ze had wat eten gemaakt, en heb toen blijkbaar erg lief gedaan, sinds toen is me moeder weer dichterbij in me leven gekomen. Was niet altijd even makkelijk om het niet te laten merken, vooral omdat ik niet wist wanneer te stoppen voordat ik weer erg ver ging met me gedachtes, maar gelukkig denkt mijn moeder een beetje hetzelfde na als ik over bepaalde dingen. Dus ben toen na 1-2 uur gezellig wat kletsen en jointje opgerookt toen me ma een sigaret rookte onder de afzuigkap van de keuken omdat ze de rook vind stinken.
De wiet geur kwam toch uiteindelijk wel overal in het huis daar maar goed, geen problemen want rookte het netjes onder de afzuigkap op. En ze weet van toch al jaren dat ik wiet rook dus hoef daar niet moeilijk over te doen wat het eigenlijk zoiezo al wat vrijer maakte om het zo te noemen, heb paar keer met me ma geblowd tijd terug was erg grappig moest daar hele tijd aan terug denken toen :P Eenmaal weer op de fiets was ik nog compleet van de aarde los en besloot even naar het bos te gaan ondanks het niet al te lekkere weer.

De tocht duurde weer veel te lang voor mijn gevoel, en ging langs coffeeshop voor wat joints die ik thuis was vergeten, en een plakje spacecake erbij. Daarna naar het bos eindelijk aangekomen en wel gelijk plakje cake gegeten en heb ik een tijd lang als een verdwaasde idioot door het bos compleet verwonderd gelopen en even op een bankje gezeten en snel wat joints gevouwen..
Toen met rookpluim achter me naar me favoriete plekje gegaan daar en daar heerlijk gezeten, tot er een ineens een meisje van jaar of 20 kwam en raakte met haar in de praat even maar dat bleek kort te duren ze moest dingen doen, maar kwam daar ook vaker bleek ook haar favo spot te zijn in het bosje hier. Interessante gesprekjes gehad voor ze weer wegging, als ik haar ooit weer eens zie zal ze wel vragen wat had je vorige keer op maar goed. :P Toen ze wegging kreeg ik langzaam dorst en honger was natuurlijk vergeten drinken en eten mee te nemen/halen.. Dus rookte ik nog lekker me jointje op en ging weer op de lange terug weg naar huis die voor mijn gevoel uren duurde, en ik maar geen muziek meer luisteren ging omdat ik me anders wat te afwezig was in het verkeer. Ook al maakte het me zelf niets uit of er wat gebeurde, had de gedachte als het gebeurd is het zo al besloten. Maar kwam na een enigszins gevaarlijke terug reis weer thuis, was inmiddels alweer 2 dagen geleden ofzo dat ik het genomen had, dus ik was inmiddels wel goed opgeladen om het zo te noemen. Sterker nog had zelfs het gevoel klaar te zijn met me "LSD: therapie, maar dat is niet zo.En blijf het te leuk vinden om het achter slot en grendel te doen.

Uiteindelijk ben ik in slaap gevallen wat nu wel echt een slaap was, werd 5 uur later wakker met veel honger en dorst, had nog wat makkelijk eten en pak drinken gepakt heb toen een aardige berg opgegeten en een pak drinken opgedronken, was inmiddels al weer beetje terug aan het komen, erg langzaam maar zeker. Was inmiddels geestelijk en fysiek doodmoe, ging op bed liggen zonder mzuiek of iets op jointje na dan. En ben daar denk ik na een niet al te lange tijd in slaap gevallen weer. Werd dit keer pas 12 uur later wakker, nog steeds enigszins warrig/wazig heb die dag ook nog maar rustig aan gedaan veel gegeten en filmpjes gekeken, het voelde nu aan als een "normale"trip van 200 mics ofzo schat ik uit de losse pols.., dus kon goed genieten van de tekenfilms hoewel ik wat tever ging met mijn gedachtes soms nog steeds.

Na een paar filmpjes was ik alweer moe en heb toen weer een uur of 9-10 geslapen. Werd toen wakker helemaal fris, en met zoveel ik mee kon/wou nemen van de trip wat ik nog had. Zag nog steeds visuals maar niet storend ofzo, nog steeds heb ik dat ga daar niet over liegen. Heb er geen last van sterker nog vind het een toevoeging, en heb geen last verder van hppd of mijn ogen verder kan alles gewoon scherp zien als dat nodig is. En na een week ongeveer waren die visuals zo goed als helemaal weg. Maar dat duurde wel verbazingwekkend lang..
Geleerd: Teveel ben vast nog wel even bezig met alles wat ik ervan geleerd heb. Of van mezelf eigenlijk. En achteraf natuurlijk ook fijn dat me moeder niets doorhad van de lsd natuurlijk..

Woordje achteraf: Weet de dosis niet dus zet niets neer, maar het was genoeg, bijna teveel maar dat kan bijna niet heb ik het idee . Was een unieke goede fijne trip totaal gezien waar alles wel in balans is gebleven voor mijn gevoel, en heb nu een deur opengemaakt waar bizarre dingen uitkomen soms. Maar lijkt een heel wijs deurtje te zijn tot nu toe.

Hopelijk was het te volgen en hebben jullie ervan kunnen genieten/weer wat meer informatie vergaard of iets. Sorry dat het warrig klinkt maar krijg het echt niet beter op papier en ben er een tijdje mee bezig geweest ook al zal je dat niet snel zien aan mijn schrijfstijl denk ik.. Snap dus oprecht als het te warrig is om het leuk te noemen.. Maar dank voor het lezen zoiezo mocht je de moeite gedaan hebben!

Be safe!

Part3 Breaking out of the zone coming soon..
I was standing in the park, wondering why frisbees got bigger as they came closer... then it hit me!
Avatar gebruiker
25tolife
TimeKeeper
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 721
Geregistreerd: di feb 22, 2011 8:01 pm
Woonplaats: Somewhere roaming

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 4 gasten

Royal Queen Seeds banner