Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Candyflip: Fucked Up

Voor al je psychedelische avonturen.

Candyflip: Fucked Up

Berichtdoor spacelord » ma maart 14, 2011 10:20 am

28 jan 2011

Wat: LSD (80-160µg)+eerste keer MDMA
Wanneer: Oudjaar
Wie: ik, S ( een vriend en mijn vriendin later op de avond die beiden niet gebruikten)

Dit is ongetwijfeld een van mijn moeilijkste ervaringen met drugs die ik tot op heden gehad heb. Woorden zijn te beperkt om de rollercoaster en chaos van emoties op deze avond uit te drukken. Ik ga mijn best doen het zo overzichtelijk mogelijk te formuleren. Ik ga het ook niet echt over de visuals hebben maar meer de ervaring op zich.
De avond vindt plaats op oudjaar 2011

Na lang twijfelen besloot ik toch om maar eens mdma te proberen. Ik heb er nooit echt voor opengestaan, mijn vaste tripmate evenmin. Na overleg gunde we de mdma toch een kans ons lichaam te betreden. Aangezien ik van plan was het maar 1x te gebruiken, besloot ik het te combineren met LSD. Ondanks de raadgevingen eerst mdma apart te gebruiken, heb ik ze toch direct samengebruikt. Dit gaf op zich geen probleem. We namen de zegel om 20h in.

20.45
De eerste effecten van de LSD komen op, de vertrouwde lading, het extatisch gevoel nam mijn lichaam over. Zoals gewoonlijk spelen we wat op de ps2 om de tijd te verdrijven totdat de visuals opkomen. Ik had gehoopt om nog wat ketamine te fixen, wat helaas niet lukte. Lachgas was er voor de verandering ook niet, dus we verwachtten niet al teveel van de LSD. Ik merkte de acid veel sneller en feller als mijn maat (dit zou heel de avond zo blijven). Aangezien er niet echt veel interessants verder gebeurde skip ik tot we de mdma nemen.

22.30
Veel te vroeg om de mdma te nemen, maar we wilde om 12h er echt goed in knallen. 130mg pp werd afgewogen (heb er nog wat bijgesmeten uit enthousiasme dus zal rond de 200 mg hebben binnengehad). We hebben de mdma in een flesje water gekapt, wat afschuwelijk slecht smaakte. Suiker boodt hiervoor de oplossing. In een half uur dronken we het flesje leeg en wandelden we naar buiten.

23.00
De weg van mijn studentenkamer naar de oude markt was weer ongetwijfeld boeiend. Ik tripte visueel de pan uit, terwijl mijn maat er maar gelaten bij liep en niet echt veel van de lsd merkte. Geen idee wat er onderweg nog allemaal gebeurt is, we volgenden hersenloos onze tripsitter tot onze bestemming. De MDMA begon ik stilaan ook te merken. Het is moeilijk te zeggen hoe dit nu eigelijk voelde, aangezien ik er geen ervaring mee heb en de lsd op die moment sterk de bovenhand nam. Een milde euforie verspreide zich door mijn lichaam, een soort warm gevoel van liefde en vrede.
Ik was helemaal niet para tegenover mijn omgeving, maar had ook niet echt de behoefte om te knuffelen of vrienden aan te raken zoals ik vaak hoorde.

23.40
De mdma kickt keihard in en blaast heel de lsd weg. Mijn vriendin was intussen ook aangekomen, die ik heel de avond niet meer heb losgelaten. Ik kon niet meer stilstaan, maar had ook niet de behoefte te dansen. Het bleef bij was spastisch naar links en rechts schudden en tussen de bende bezopen mensen braaf aan mijn flesje water lurken.

Een weer net als vorig jaar wist ik om 12h weer niet wat er gebeurde, de lsd en de mdma waren aan het vechten om de bovenhand. Mijn maat had hier geen last van en vond de ervaring maar zwak. We konden zoals gewoonlijk weer communiceren via gelaatsuitdrukkingen, verbale taal was overbodig aangezien we altijd wel de zelfde gedachteloops volgen. Ik stond tamelijk verward om me heen te kijken en wist niet echt goed wat ik kon doen. Een joint bood de oplossing en hopla, daar was de lsd weer! Weg met de mdma, visuals overal. De grond leek een grijze rivier en ik ging keihard op de vette visualisaties die op de schermen geprojecteerd werden. De neonlampen zorgen voor geweldige kleuren rondom mij. Alleen de muziek was vet kut, aangezien ik graag naar een goa gegaan was die de rest van de groep veel te duur vond.

Ik voelde me redelijk gespannen (niet nerveus, gewoon lichamelijk heel strak) en de enorme vreugde waar ik op hoopte, bleef helaas uit. Ik voelde me neutraal, niet gelukkig, niet verveeld, nix. Emotieloos is nog het beste om hierop te plakken. Op het gelaat van mijn maat was een dikke smile van oor tot oor te zien, ik snapte het niet goed.

De tijd vloog voorbij, ik werd voortdurend van de mdma in de lsd geslingerd. Op een vredige samenwerking hoopte ik al niet meer. Stom van me om niet 3 uur te wachten zoals de voorschriften het zeiden, maar ja het boeide me niet echt. Ik begon me meer en meer te storen aan de zatte bende rondon mij. iedereen was dronken, waarom? Waarom dat walgelijk duivelsvocht in die hoeveelheden je lichaam in pompen terwijl er betere alternatieven zijn? Ik begreep het niet.
We wandelden weg van de oude markt en kwamen in een massagevecht terecht. Geshockeerd was ik van het geweld dat de drank teweeg bracht. Stukgeslagen flessen in handen, mensen met gebroken neuzen. Overal was geweld te bespeuren. Meisjes werden lastig gevallen, ik ben onnoemelijk vaak uitgegleden over plassen braaksel en gestruikeld over comazuipers die in de goot lagen. Wat een kutbedoening, we besloten maar terug naar mijn studentenkamer te keren en ik nam afscheid van mijn vriendin.

Verder is er niets noemenswaardigs gebeurd op de avond.

Toen ik de dag later wakker werd na wat weinig slaap, voelde ik me erg vreemd. Visuals had ik niet meer maar ik merkte symptomen van hppd die ik nooit eerder had. Lichtflitsen, enorm veel ruis, schaduws die verdwijnen en ik kon me nergens op focussen.
Een week lang heb ik hier last van gehad en me enorm kut gevoeld. Ongelukkig en depressief is het juiste woord. De symptomen zijn min of meer weggetrokken toen ik er niet meer op lette, al heb ik nog last als ik oververmoeid ben, blow of veel stress heb.

MDMA geef ik geen kans meer, heb niet veel zin om het nog eens te gebruiken, ookal zou het waarschijnlijk de tweede keer beter meevallen zonder lsd. Een moordende kater was het, ongelofelijk kutgevoel dat ik nooit meer wil herbeleven. De angst op blijvende hppd zit in mijn achterhoofd gebrand, tot mijn grote spijt durf ik ook geen acid meer aan te raken. Dit betreur ik ten zeerste, maar het risico om mijn leven hierdoor te vergallen durf ik voorlopig niet te nemen. De eerste joint was ook terug een overwinning omdat ik vreesde de symptomen te verergeren, wat gelukkig uitbleef (buite op moment zelf, maar dan stoor ik me er helemaal niet aan). Het eerstvolgende tripmiddel dat ik nog eens probeer zullen na ruim een jaar paddestoelen zijn. Volgens erowid en meerdere sites is het risico op oogruis het grootste bij lsd en mdma (betrouwbaar of niet, ik had voordien nog nooit last ervan gehad. Dit kan ook gekomen zijn door alleen de mdma en niet de lsd).

Al bij al een erg vreemde ervaring waar ik niet echt veel aan wil terugdenken. Het was niet stom, maar ook niet leuk.

Niet echt een boeiend reportje deze keer, volgende keer maar beter :wink: Jammer dat het wat zo gelopen is maar een ezel stoot zich geen 2 keer aan dezelfde steen zullen we maar zeggen..
Load universe into cannon. Aim at brain. Fire.
Avatar gebruiker
spacelord
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 243
Geregistreerd: di maart 01, 2011 6:36 pm

Re: Candyflip: Fucked Up

Berichtdoor FuntCase » ma maart 14, 2011 8:04 pm

Zozo oudjaar 2011??:D
Laatst bijgewerkt door FuntCase op ma maart 14, 2011 9:47 pm, in totaal 1 keer bewerkt.
Demons run when a good man goes to war
Night will fall and drown the sun
When a good man goes to war

Friendship dies and true love lies
Night will fall and the dark will rise
When a good man goes to war

Demons run, but count the cost
The battle's won, but the child is lost
Avatar gebruiker
FuntCase
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 229
Geregistreerd: vr feb 25, 2011 6:33 pm
Woonplaats: Rotterdam

Re: Candyflip: Fucked Up

Berichtdoor kotaku » ma maart 14, 2011 8:48 pm

Mooi report, leuk om nogmaals door te lezen:)
Don't do drugs, m'kay? Drugs are bad, m'kay?

Done (chrono): Cafeïne, alcohol, valium, wiet, paddo's, hasj, XTC, truffels
Avatar gebruiker
kotaku
אללה הוא יהודי
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 502
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 1:58 pm
Woonplaats: Pindakaas

Re: Candyflip: Fucked Up

Berichtdoor Sublimo » do maart 17, 2011 8:32 pm

Ik denk dat je gewoon veels te veel MDMA hebt gebruikt.
I dare you, I double dare you motherfucker, say 'what' one more goddamn time!
Avatar gebruiker
Sublimo
Donateur
Offline
 
Posts: 3672
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 1:30 am

Re: Candyflip: Fucked Up

Berichtdoor maniac » wo maart 23, 2011 8:03 pm

Dat klinkt inderdaad als teveel mdma o.O
Had je het wel laten testen?
Anders kun je nooit echt met zekerheid zeggen hoeveel je binnen had gekregen.
Maar best leuk report, al vind ik het meestal erg leuk om over visuals en gedachten te lezen.
Ga je echt noooit meer aan de mdma? ookal is het vrij zeker dat dat een betere ervaring zou worden (mits gematigd & geen combi gebruik)
Quasi diepzinnige oosterse shit
Avatar gebruiker
maniac
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 266
Geregistreerd: ma maart 14, 2011 10:15 pm
Woonplaats: Noord-Nederland

Re: Candyflip: Fucked Up

Berichtdoor Drientje » wo maart 23, 2011 8:29 pm

130mg is fakking veel voor een eerste keer. o_O

Niet heel raar dat je LSD compleet weggeblazen werd. Dan neemt de amfetamine kant van de MDMA de overhand en sta je alleen maar strak...

Jammer van de ervaring! Wie heeft je advies gegeven over de hoeveelheid?
Avatar gebruiker
Drientje
Is zo slecht nog niet.
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1784
Geregistreerd: di feb 22, 2011 9:36 am


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner