Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Circa? 1300mics acid(rec) - Ik zal altijd zijn wie ik ben.

Voor al je psychedelische avonturen.

Circa? 1300mics acid(rec) - Ik zal altijd zijn wie ik ben.

Berichtdoor 25tolife » vr feb 25, 2011 6:39 pm

13 sep 2010 04:07

Dosis weet ik veel zat denk ik genoeg voel namelijk nu alweer een rare fijne kracht opkomen...
Schat rond de 2200mics totaal ongeveer 1300mics rectaal ingenomen..Voor diegene die het willen weten. Is maar een schatting. Maar heb inmiddels al 100 of weet ik veel hoe vaak getript. Dus vandaar een verslagje van reports van mij. Zou er eigenlijk zo me levensverhaal in grote lijnen uit halen zonder al teveel moeite te doen..

Ik ben nu aan het trippen en schrijf nu eens over waarom ik verder denk ik niet veel trip reports meer zullen komen van mij vast nog wel wat natuurlijk ik kan haast niet anders..... . Solo , en had alles voorbereid en wel eten drinken wat lekkers (mocht het mogelijk zijn). Zoals jullie nu al het lezen klopt mijn taal niet meer met deze woorden. Daar komt mijn probleem. Het is eerder men levensverhaal wat ik open en bloot zou geven, niets tegen jullie maar dat is persoonlijk. Een gestoorde mafkees die een wajong heeft en zichzelf maar met moeite op de ladder omhoog klimt om een nieuw leven te leidden in het onbekende waar ik toch al ben ; maar kijk maar niet meer achterom anders word ik gek van sommige momenttjes.. Neem dat op hoe je wilt en zijn voor mij teveel wegen mogelijk voor vele... Maar ik ben nu op het moment dat ik niet tegen kan tegen alle bull shit van sommige instanties/mensen etc. ik ga te ver jullie details in als je zo door gaat een project van van kost dat toch een miljard jaar.
Ik duik in alle studies/boeken die ik volgen moet op sommige momenten, Vervelende dag gehad op thuiskomt van vakantie maar dat heb ik al even snel verwerkt voor dat het er is. Iedereen heeft zo zijn rot dagen!

Na 20-30 minuutjes waren de gordijnen al aan het dansen als je maar kan waanzinnigen, waarin ik ze opendeed en verblind werd door de zon/schoonheid... Die me alle kracht liefde geeft om me verder te gaan in me normale leven. Maar nu word het toch echt anders Ik kan eigenlijk niets zijn behalve Stel je een groot groen vierkant voor Die allemaal groen waren met gezichten erin met hartjes erin en uhm ga te vel detail beschrijven denk ik. Tot ik me plek erin kan vinden( leuke mindfuck:) Ik hoor iemand te zijn die ik niet was, ben nu in de persoon gestapt met me volledige acceptie en heb mezelf waardig gegeven en was een wat kan je het noemen in deze termen Soms is het dingen die niet weten die beter zijn/worden Geen Leugens of enige onzin van mij naar mensen die ik niet hoef niet te kennen. wantrouwen,liefde/Vrouw liefde zoals jij dat alleen maar lijkt te bloemen als een prachtig verstelbaar ,energie,drama,realiteit/fictie(non fictia) en realiseer me meer dan ik me kan voorstellen/verwerken/kan bedenken en er is zijn. geen niets behalve een hart in me hart die er vaak was.. Maar ik heb nu de zon gevonden en ja positive voel me namelijk levender dan ik ooit gevoeld heb! :love: Wat liefde kan doen met iemand is soms echt een kleine zware kei in de rots die vol liefde overvloed/overspoelt in de prachtige waterval in paradijs. De tijd heb ik al zoveel malen mee gekloot ben er bijna gek van geworden een paar keer maar ik vind het bijna altijd fijn. Kan nooit te lang duren voor mij! Laatst boodschappen gedaan en naar me shrink geweest (ga daar eens in de 5 maandjes ofzo) heen)

Nu bedenk ik me ook dat ik in jullie ogen nu gek ben na blabla, De les die het mij heeft gegeven is meer dan 9999x99999 goooogool psycs vandaar dat ik iets probeer duidelijk te maken. Doe je huiswerk en je hebt alle goede geschiedenis (wat geschiedenis is natuurlijk :P)
gaan ja lang niet altijd leuk... Denk aan ellende pijn verdriet/wanhoop/wantrouwen?!. Maar ik ga dit keer niet stoppen tot ik de wereld in me hoofd in een heerlijke weide op me kop kon zetten/neem dat letterlijk op en wil nu gewoon leven mixsed in to them terwijl ik lag op een handoekje met de zon in de wei met een joint en ik smolt weg daar.. De reis duurde even dat is een ander verhaal maar ging prima lette teveel op alleen in het verkeer waardoor ik soms de normale dingen als auto's niet zo op let dus ben half gelopen/gefietst toen erheen
En daar kan ik me niets anders dan verafschuwen naar mijn ego wat maar al te veel demons en onzin me probeert te kwellen je kan er veel van leren maar ben daar al een hele tijd geweest... nu word meer dan woest het woord zijn kan. Ik ben alles verloren en heb weer geleerd dat ik op echte vrienden die ik altijd meer dan vertrouwen zijn kan. En baal ook altijd als ik ze ergens niet bij kan of lukt te helpen. Oke kan kan kan mezelf soms echt niet meer uit klappen leggen drogen of wat dan ook.Ik voel me nu echt iemand anders iemand die ik lang hoor te zijn maar nu pas beseft mwat hij allemaal kan doen. Er is teveel wat ik kan doen voor me gevoel maar of dat een oplossing bied lijkt me nie, Ik kan de wereld in trip in en zomerweide de wereld op me kop zetten zodra ik me ogen sluitte en kon daar vliegen eten slapen liefde,eten niets meer is perfect behalve een misschien bijbel, Het enige wat ik nodig heb is muziek in trips buddha-bar tot eminem supperclub en wiet dat vind ik nou eenmaal zo heerlijk dan. :P
Ik schrijf over iemand/niemand zonder dat de persoon het weet maar heb meer dan liefde goed kan zijn voor me gevoeld1! IRL Prissy you're the one who can make the spark to let me entertaint you. I Adore you. Genoeg daarvan nu even.
Heb vele "unieke" trips gehad die ik niemand zou aanraden ze ook te krijgen; oop dat moment is het natuurlijk niet altijd even fijn.. maar ze hebben me uiteindelijk juist uit de as gehaald. Ik voel me nu zo anders als anders maar zijn kan /dom/stom/filisoof/idioot/Sterk/fantasierijk of wat men het ook wilt noemen,.. voor diegene waar het bij nodig is. Ik snap het ook allemaal niet meer het uitleggen ervan is als een puzzel die nog niet af is,zo voel ik me nu. Kan n wel alle details geven maar dat is me levensverhaal dus dat kan ik niet posten snappen jullie vast wel... Teveel details/liefde/drama/paniek/vrede/onverdraaglijke haat.. Heb al me bagage van me af moeten doen om weer zelf verder te kunnen. Ik kan me zo een disneypark inbeelden in een normale dag op een leuk/lief plekje ofzo... :love: Maar ja nu moet ik me de echte betekenis in dit eruithalen. Wat niets anders is dan mijn ego zodra dat weg is heb is zelfs muziek teveel gevraagd (op sommige albums na) Iedereen heeft me keihard een hel in gedauwd waar ik al uit was ik kende dat poortje al voordat ik het moest beleven. En heb er teveel van mezelf laten zien en blijkbaar kan ik zo van een sneeuwbal een lawine maken hier en daar met vol Vrolijk liefde gevend help bied aan degene de het nodig hebben. Wat verwacht men van een persoon? Wat jij zegt dat je bent.
Ik heb zoveel haat woede moeten doorstaan maar alles laat ik over me heen gaan even snellslow it gaat vechten ertegen is (bijna) om te lachen al helemaal niet bekend met een nieuw iets?! Je moet het over je heen laten gaan zo zal je denk ik bijna zeker zo over, Ik moest weg van het onbekende en dan kom ik een nuthouse :S haha Ik snap de dingen velen male beter dan ze zich ooit zullen/kunnen indenken/beelden/voorstellen/objectieve mening hoe ver gaan de details soms.. Ik word er moe van maar dat is nu bij deze los geknipt. Zit nu gewoon in mezelf die geen geschiedenis meer wil horen en al helemaal niet hoe erg de details van dat pad ook daan. Maar dan word het report veeels te lang als ik zo doorga. Voel me echt weer als mezelf zonder alle bullshit van vroeger en kijkt alleen maar vooruit, stopt niet voor zijn eerbied, respect, of dat ik me eigen verwachtingen naleef.

Tegenwoordig val ik zo in slaap als ik keihard op de lsd trip,voel me er nu echt te fijn ontspannen van, en stap zo in een andere wereld en I love it :love: . Hoewel slaap; ik beleef de de meest raarste/mooiste/vrolijkste/geluk/ongeluk/naarste dingen die ik zag met me ogen dicht of aan dingen dacht die onmogelijk lijken soms of to logisch dan het zijn kan. Of zo pijnlijk zijn dat het toch geen zin had om me proberen ertegen te verzetten maar beter zo snel mogelijk naar de echte feiten, details,waarin ook feiten zitten zo kan je lang nadenken over iets waar je gek van zou kunnen worden (ligt natuurlijk aan iedereen anders persoon tot persoon alles werkt anders niemand heeft hetzelfde lichaam geschiedenis waar ik een film mee kan maken/of wat dan ook) Maar eenmaal dat aan de kant, is het weer welkom terug in het land waar antwoorden vast niet beantwoord worden, tenzij je misschien een heldere piek hebt; alleen vergeet ik dan sommige dingen echt alweer in dezelfde 5 seconden ( of minuten voor mijn gevoel) wat erg frustrerend is natuurlijk soms, dus nu altijd een paar noteblocks overal zodat zo wat op kan schrijven mocht het komen. Zijn echt vreemde dingen die er komen soms wat niet te omschrijven valt maar ja zo is het nou eenmaal soms. Maar soms krijg je een geweldig idee/impuls waar niet veel of iets tegenop kan(bel zo naar een advocatenkantoor stijf onder de acid om met de eikels te praten daar als het moet(om persoonlijke redenen) dan krijg ik de echtte antwoorden ook sneller heb ik het idee... Tever doorgedacht van feiten tot de meeste nano kleinste details. Die er teveel zijn soms. Voel me daardoor niet gelijk super of of geweldig/beter of wat dan ook eerder was het idee een deuk in me hart die langzaam weer uitdeukt. Wou het niet eens maar ik moest doen wat wat ik moest. Zelfs na wat veel mensen een echte nachtmerrie is gebeurd in me persoonlijke leven, zullen ze nooit begrijpen dat ik daardoor eerder meer zin krijg om het weer te doen. Maar dat gebeurde laatste tijd wat meer, maar trip gemiddeld eens in de 3 maanden met uitzondering van 2 maanden geleden.

Sorry

voor het rare report ik edit het morgen wel maar heb nu iets teveel liefde die uit me barts en weet echt even niet waar hoe en wat maar Hij weet wel beter,Dit ik kan me op dit moment de tijd stop zetten tot over uhmm geen idee eigenlijk dat zie ik onderweg wel. Alles is toch kapot scheef schuin in me leven totdat er ineens een als een verleiding maar al te mooi woord is; daardoor word getroffen en die persoon ons in hun ons handen.Wanneer je onderstebovenopjekopstaat wanneer je iets gevraagd word wat seriuees is. Ik heb zelf ook vaak genoeg flinke schijt aan had aan bepaalde wat ze of iemand of iets of wat dan ook.... zucht. Ik praat gewoon tegen mezelf nu mja heb toch niets te verbergen :) Maar den ziek en woest in waanzin kunnen zijn. Heb nu Maar wat wat sommige vinden het treurig maar het is iets wat moest LSD heeft me meer dan ik kan uitleggen tijdens deze trip allemaal voor me gedaan het heeft me zon gegeven wanneer ik het het hardst nodig had. Heb een nieuw leven wat toch niet geloofd dat ik zeg als ik antwoord op een vraag alles goed? “ Ja beter dan goed kan zijn” Vele snappen vast wel dat alles uit dat spul komt rechtstreeks behalve niemand jou, Daar sta je dan met beide voeten op de grond in de harde koude wind ben ik het misschien maar slechts die enkel een heel geheimpje heeft zoals iedereen wel heeft. Maar van sommige details kunnen sommige mensen zo'n drama van maken terwijl het niets is/was of het was wat het is. Geen onzin meer.
Ik ben iemand waar tot nu toe niemand mee een naam voor zou geven,,,
Ik stop niet tot ik mijn eigen verwachtingen heb nageleefd! Letterlijk en serieus word genomen met de mensen met wie ik te maken heb,.

*Heb het een beetje aangepast maar mijn excuus voor de vreemde schrijfstijl weer. Maar get is eigenlijk niet te verwoorden; wat ik allemaal heb meegemaakt erop.*

Sorry dit is meer een verzameling van me laatste trips.Groetjes een rustige tripper ergens genietend van de ochtendzon inmiddels let niet teveel op me :love:
Als iemand echt de dosis(s)(en) wilt weten:
Geen idee! Maar kan je wel vertellen dat het echt was :cry: :love: :s :D :stoned: :rolleyes:**********************************************************************************************************
Een ander reportje wat ik er bij post nu even aangezien die toch 1 of 1,5 week later was. Hopelijk een stuk beter te volgen dan die hierboven. Zie de trip eigenlijk maar als 1 grote plezierige en nare mindfuck :love:

De dosis weet ik niet maar zal niet minder geweest zijn dan 1mg rectaal.

Hallo trouwe df bezoekers..

Me vorige report(s) waren wat warrig.. dus probeer het nu goed te maken met een nieuwe ervaring. Hopelijk een stukje minder warrig dit kleine reportje hieronder..

Dosis – ?
Wie? Alleen
Hoelang? Geen idee lang genoeg, heb teveel met de tijd lopen spelen :love:


Na wat narigheid wat soms komt en gaat zo onverwacht hetkomen kan.. Was het tijd voor een nieuwe trip om verder te gaan. Mindset: Helm op gordels om!

Nadat de zon opgekomen was maar even een foto gemaakt en weg gegaan naar het onbekende!
Eenmaal genomen ging ik naar het bos om daar te genieten van een heerlijke zonsopkomst in de hei te fijne plaats voor mij dan er is om lekker met een handoek in de zon te liggen. Had al een pakje sigaretten vol met joints en wat sap en fruit bij me. Circa 30 minuten later voelde ik het inslaan als een soort bodyload iets wat in me ging en in me zit. Toen begon ik het gras , hei, bomen en alles zoveel patronen tte bwegen en vervormen, dat ik maar grotendeels eerste tijd van de trip met me ogen dicht heb genoten van de zon en van wat heerlijke buddha bar muziek, En zelf lekker wegdroomde in de beelden die ik voor me zag, en voelde me heerlijk opgeladen door de zon, en had zo de meest prachtige beelden waarin ik verder in weg zak, nog dieper, en dieper, kijkend of er een eind is aan de “Hole” maar teveel details die op feiten gebaseerd zijn, waarin weer meer details zijn. Je kan erg diep gaan zo tot je het niet meer leuk vind of het nodig vind een benzo te pakken, maar als je alle angsten overwonnen hebt die je op dat moment hebt (of bewust van bent) en je echt als een soort van herboren voelen, zodra je uit het vuur ook de zonnige zijde kan bekijken van de zon :s . Heb zo vele uren weg gedroomd op dit niveau. Kwam ook op een aantal conclusies wat ik (nog) niet snap, zo verdoemd logisch en frustrerend sommige dingen lijken/zijn uh..

Na een aantal uurtjes pakte ik wat fruit uit me tasje Lekker frambozen,aardbeien, . Meer dan ik me wensen kon toen natuurlijk wat heerlijk zijn die dingen toch.
Zo smelte ik weg daar in de hei en voelde me (n)iets. Me familie heeft bij al keihard de rug toegekeerd, dus krijgen hun hetzelfde ervoor terug logischerwijs Stop met in het geschiedenis leven. Dus had eigenlijk niets behalve een lieve vriendin die niet bij me kon zijn vanwege een weer veel te lang verhaal.. Dus ben ik maar in mijn eentje door moeten breken. Koste me veel moeite maar heb mezelf goed staande weten te houden gelukkig.. Wist niet wat me overkwam.. Zoveel er is wat je niet ziet Blijf het maar raar vinden net zoals het voor jullie ook klinkt.. Ik noem de lsd een self limiting drug na een tijd heb je het, en heb je het niet meer nodig mocht je dat denken dan., Maar er zijn teveel wegen om te beschrijven om ernaartoe tegenaan. Waarvan de meest moeilijkste voor mij was dat ik echt even helemaal op zelf sta zonder familie of iets op het papier... Eng vond ik het eerst maar eigenlijk is het ook een ander soort bevrijding van alles. Voel me nu heerlijk vrij meer dan ooit en ook meer levend dan ooit. De trip ging helemaal harder na wat wiet gerookt te hebben.

Na een paar jointjes in (volgens mij) korte tijd oprookte ging ik nog dieper in mezelf kruipen dan dat ik al aan het doen was. Kwam daarbij tot de logische les “wat je moet, doen doe het goed!*
Wat alang nja laat maar.. Tever ging ik op in mezelf, werd volgens mij 1 of 2 uurtjes “wakker” nog steeds even diep in elkaar uit elkaar als ik al was. De zon werd mij inmiddels te heet dus ging ik even naar de schaduw kant.. Wat natuurlijk meerdere betekenissen kan hebben... Maar goed heb een moeilijke maar gulden midden weg moeten vinden/creëren/ voor me familie. Dus blijft een magneet maar die magneet is soms een tegenpool.. Ik ging verder tot ik niet meer kon maar kwam alleen maar mezelf tegen. En elk moment is een moment dat verandering kan brengen. Ik zal niet stoppen voordat ik mijn eigen verwachtingen naleef, Maar komt op neer wat men al vanaf jongs af aan hoort.. maak het beste van je leven iedereen kent het wel. Is iets wat je van je vroegste herinneringen vast hebt diep.. Maar goed eenmaal uit die mindfunk zit ik met het idee van JIJ doe nu wat je kan doen en net zoals sommige thee feetjes fantasy klinken zoals vroeger... Ik stop hier even het report voor nu maar heb wel wat leuke fotos gemaakt komen er aan die waren van de lucht wat al teveel was op dat moment. Maar LSD is iets wat echt moet blijven zoals het is en ik niet eens nu op moet schrijven omdat het met een inktpotje en een veer is, en je verder kan wegdromen in waanzin/realieit (op dat moment verder nooit problemen dat uit elkaar te houden haha) Maar zo iemand voel als ik altijd al was en pas sinds kort in gekropen ben voelt gek maar voelt meer dan gastvrije liefde, drama, alles wat er is , is daar. Kan het niet anders meer uitleggen heb al het gevoel dat ik meerdere pagina's nodig heb op hetzelfde stukje report bij iedereen daar te krijgen mja, Ik raak weer veel te ver in the “hole” er is geen einde volgens mij. Alleen maar meer vragen die rollen uit de antwoorden die je soms krijgen kan. Veel dieper kan in niet meer gaan en heb al enorm veel detailtjes laten liggen (opzijgeschoven..) En nu verder kijk naar wat de toekomst me te bieden heeft.
Peece to all!
I was standing in the park, wondering why frisbees got bigger as they came closer... then it hit me!
Avatar gebruiker
25tolife
TimeKeeper
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 721
Geregistreerd: di feb 22, 2011 8:01 pm
Woonplaats: Somewhere roaming

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 6 gasten

Royal Queen Seeds banner
cron