Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

De belangrijkste regel bij Trippen gebroken.

Voor al je psychedelische avonturen.

De belangrijkste regel bij Trippen gebroken.

Berichtdoor Vortex » vr jan 17, 2014 12:59 am

Dit is mijn verhaal van mijn aller eerste keer trippen.

Het begon allemaal in de nacht ervoor. Ik zou met vrienden binnenkort truffels gaan proberen. Ik wilde graag goed voorbereid zijn, dus besloot ik alvast van alles op te zoeken. Het leek me allemaal zo mooi. Alle verhalen die ik las (de goede en de slechtere), overal kreeg ik een soort 'rush' van. De adrenaline sprong bij ieder verhaal een meter verder. Ik kon niet meer wachten om het te proberen. Uiteindelijk had ik mijn laptop maar naast mijn bed gelegd en was ik gaan slapen.

De volgende ochtend werd ik wakker. Ik was vrij vandaag, dus besloot ik alvast de truffels te gaan halen. In de trein terug naar huis heb ik een kwartier lang heel erg gefascineerd gekeken naar de truffels. Wat zien die dingen er toch maar vies uit, maar toch ben je benieuwd hoe het gaat smaken (en wat de effecten zijn natuurlijk). Met die gedachte in mijn achterhoofd ben in vanuit de trein in mijn auto gestapt. Toen ik eenmaal thuis was begon er druk op me te staan. Ik wil toch niet de enigste zijn van mijn vrienden die nog geen ervaring heeft met truffels? Het was ondertussen half 2 's middags en ik had nog helemaal niks gegeten. Helaas was dit ideaal, want nu had ik een reden om het maar gewoon te proberen toch?

Ik opende het doosje, rook een keer aan de truffels en praatte mezelf erin om het nu toch nog maar te doen. Aangezien mijn vader toch pas laat thuis zou zijn. Zo gedacht zo gedaan. Ik had mezelf omgepraat om het dus maar gewoon te gaan doen, in mijn eentje, zonder truffelsitter of medetripper. Want ja, wat kon er nou mis gaan? Ik at eerst een klein stukje, knauwde er wat op. Ik kon nou niet zeggen dat het heel vreselijk was. Totdat de nasmaak kwam. Wauw, wat is dat ranzig zeg. Dus dacht ik aan iets wat ik gelezen had, een klein glaasje water. Maar waarom luisteren naar andere als je zelf ook een pak melk hebt staan. Toen ik een klein slokje melk nam om het weg te spoelen, kwam ik voor een aangename verrassing te staan. Het enige wat ik kan zeggen is dat ik geen fan ben van karnemelk. En ja, zo smaakte het. ZO VIES! Ik besloot de melk om te ruilen voor chocomel. Ideaal! Alles ging zo naar binnen. Ik was even vergeten dat je het beste ook 1/3 kan nemen, daarna 2/3 en uiteindelijk als je na een uur nog niks voelt of zeer weinig 3/3. Nadat ik alles opgegeten had was ik maar op de bank gaan liggen.

Vanaf hier het begin van mijn trip naar de hel.
Ik stond op om even naar het toilet te gaan. Ik voelde me al wat wankel, dus was ik maar gaan zitten op het toilet. Alle patronen in zowel de tegels als de geschilderde muur was mooi en kleurrijk. Ik keek naar de keuken die met allemaal bogen gestuukt is. Toen begon het heftig in te slaan. Alles bewoog en draaide. Toen er ook mensen op mijn muur aan het dansen waren speelde de gedachte in mij op dat ik mijn vader nog op zou moeten halen. Dit moest al om half 6. OEPS, even vergeten, maar ach dan zou het toch al wel uitgewerkt zijn? Dat is wat ik tegen mezelf zei, maar mijn gedachte zei alleen maar, F***, SH*T en allemaal van dat soort scheldwoorden. Ik ging er maar het beste van maken. Ik plofte maar weer op de bank en zette de televisie aan. Na een tijdje was de muur achter de tv alleen nog maar een waanbeeld. Ik kon zo doorlopen. De kamer was wel 20 meter lang. Ik begon aan een lange en diepe 'spirituele' reis. Ik dacht over letterlijk alles na. Niks was meer waar. Niemand bestond. Blowen had ik nog nooit van gehoord. Waarom moet ik nog ademen? Waarom krijgen sommige mensen miljoenen om een pijl in het bord te gooien? Besta ik nog wel? Allemaal van dat soort waanbeelden. De tv was geen tv meer maar een soort bord. Op dat bord zag ik 12:11 staan, maar het was toch half 2 toen ik begon? Ik dacht misschien dat ik even een frisse neus nodig heb en keek uit het raam. Het was heel donker buiten en van tijd tot tijd regende het wat. Dus liep ik maar terug naar de bank. De afstand van het raam naar de bank was ondertussen 40 meter. Ik viel op de grond en besloot maar naar het plafond te kijken. Ik was zo diep aan het nadenken en alles in die gedachte bestond niet meer. Ik bestond niet meer. Ik wilde dat het ophield.
Ik werd er helemaal gek van. Ik kroop van de grond omhoog en toen begon het ergste.

Ik ging terug liggen op de bank. Keek naar mijn handen die ineens een tas vast hield. Ik kreeg een paniek aanval en wilde mezelf wakker maken, maar hoe? Uit het niets trok ik de tas over mijn hoofd (een nike tasje) ik trok zo hard als ik kon aan de touwtjes dat hij goed zat om mijn nek zat. Ik zat zo ongeveer 2 minuten maximaal. Ik begon heftig te ademen en wist niet meer wat ik aan het doen was. Vanaf dat moment was het een waas, totdat ik bij besef kwam. Ik was nog half aan het trippen maar het nam al af. Ik vroeg mezelf af of in mezelf nu gedood had of niet. Snel kwam ik erachter dat ik nog prima in orde was. Ik kon ook weer klok kijken. Het was 4 uur. Mijn vader belde me op om te zeggen dat hij er al om half 5 was, hij had een lift geregeld en mocht eerder weg. Vanaf dat moment had ik sociaal contact nodig. Er MOEST iemand bij me zijn. Ik voelde me verlaten. Ik heb 30 minuten lang op de klok gekeken. Het leek wel jaren te duren.

Uiteindelijk kwam mijn vader binnen. Ik gaf hem een knuffel (zoals altijd). Het was nog niet helemaal uitgewerkt, maar de waanbeelden trokken stuk voor stuk weg. Ik was blij dat ik nog leefde en er iemand in de buurt was. Ik durf dit echt tegen niemand te vertellen, daarom ben ik zo blij dat ik het hier kan posten. Ik heb het overleefd.

Voorlopig geen truffels voor mij. Ik ga wel truffelsitten. Ik wil het nog wel een keer doen om te kijken hoe het is als je niet mentaal instort. En ik vergeet de belangrijkste regel nooit meer. Truffel niet in je eentje, zorg dat er minimaal 1 of 2 mensen bij je zijn! Je moet wel heel stevig in je schoenen staan om dat aan te kunnen volgens mij!

Bedankt voor het lezen van mijn eerste Trip. Ik ben ECHT heel blij dat ik het hierop kwijt kan!

Groetjes, T.
Vortex
Newbie
Offline
 
Posts: 2
Geregistreerd: vr jan 17, 2014 12:09 am

Re: De belangrijkste regel bij Trippen gebroken.

Berichtdoor Radical » vr jan 17, 2014 1:14 am

Wat naar die ervaring! Wel je eigen schuld natuurlijk, volgende trip beter aanpakken en hopelijk heb je dan een super trip! Ik raad je aan om het eens op de hei of in het bos te doen ofzo op een mooie dag! :)
Goed Dat je hier je verhaal kwijt kan.
Had je pa nog iets gemerkt aan je?
Did:
Alcohol, Truffels (Psilocybe Atlantis, Cosmic Connectors), Wiet (brownie, thee), XTC, Herbal XTC (Lemon X), Temazepam, 2C-B, Ritalin, N2O, 4-AcO-DMT, Ketamine, Oxazepam, Midazolam, Oxynorm (Maar 5mg...), 2c-e, speed en MXE
Avatar gebruiker
Radical
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1154
Geregistreerd: wo aug 14, 2013 12:24 am

Re: De belangrijkste regel bij Trippen gebroken.

Berichtdoor Vortex » vr jan 17, 2014 1:26 am

Het was inderdaad mijn eigen schuld, helaas was de verleiding zo groot.
Ik wil het nog zeker wel eens doen ja! Nog nooit zo iets raars meegemaakt.
Nee mijn vader merkt vrij weinig. Eigenlijk kun je zeggen dat hij nooit iets in de gaten heeft.
Tenminste hij keek me niet apart aan en vroeg ook niks aan me. Het zou zo maar kunnen zijn dat hij wel iets door heeft. Hij blijft een mysterieuze man haha!
Vortex
Newbie
Offline
 
Posts: 2
Geregistreerd: vr jan 17, 2014 12:09 am

Re: De belangrijkste regel bij Trippen gebroken.

Berichtdoor Vinnie » vr jan 17, 2014 10:23 am

Heftig verhaal en kut dat de eeste keer slecht ging, in het vervolg mss wat minder nemen
Miss E schreef:Gaat liever als een dronken tokkie de boel op stelten zetten dan vogels spotten.
Avatar gebruiker
Vinnie
DF Addict
Offline
 
Posts: 5032
Geregistreerd: zo feb 26, 2012 1:26 am
Woonplaats: †G-Town †

Re: De belangrijkste regel bij Trippen gebroken.

Berichtdoor Druks » vr jan 17, 2014 10:28 am

Dude, je hebt een poging tot zelfmoord gedaan onder invloed van truffels? :s Holy shit. Fijn dat het goed is afgelopen!

(ik zie de krantenkoppen al voor me)
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7327
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: De belangrijkste regel bij Trippen gebroken.

Berichtdoor Perry » vr jan 17, 2014 1:25 pm

Hier heb je erg mazzel mee gehad...
Ik ben overigens van mening dat het wel alleen kan, trippen, als je maar genoeg ervaring hebt.
Overigens denk ik dat het goed is voor de verwerking hiervan, toch iemand in vertrouwen te nemen en erover te praten.
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13287
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Re: De belangrijkste regel bij Trippen gebroken.

Berichtdoor Pepino » vr jan 17, 2014 11:22 pm

Wat JongGeleerd zegt, een trip kan ongelovelijk heftig aankomen en al helemaal in een situatie van deze. Neem een goeie vriend in vertrouwen en misschien kan je er wel wat om lachen om het na te vertellen.
Gelukkig ben je oke.
Je weet eigenlijk ook wat de leuke kant is aan de truffels want dat heb je ook meegemaakt en onthouden, volgende keer een stuk minder en met vrienden. :)
Avatar gebruiker
Pepino
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 116
Geregistreerd: za aug 10, 2013 5:45 pm

Re: De belangrijkste regel bij Trippen gebroken.

Berichtdoor cojiro » za jan 18, 2014 1:13 am

Zeg je nou dat een sitter hebben de belangrijkste regel bij het trippen is? Want daar ben ik het niet mee eens!
Avatar gebruiker
cojiro
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 926
Geregistreerd: za jan 11, 2014 3:15 am
Woonplaats: Utrecht

Re: De belangrijkste regel bij Trippen gebroken.

Berichtdoor Basshoven » za jan 18, 2014 7:10 am

Je had de ervaring duidelijk onderschat, want anders weet je dat je zoiets goed moet inplannen. Als ik het allemaal zo lees dan zal je dat de volgende keer ook wel doen, denk ik :smokin:

Overigens zeg je dat je ze voorlopig niet meer gaat nemen, maar dat je wel gaat "sitten". Ik wil gewoon zeggen dat het absoluut niet gemakkelijk is om een echt goede sitter te zijn. Als iemand de slechte kant op gaat en jij bent niet in staat om daar neutraal onder te blijven maar jij raakt bijvoorbeeld ook lichtelijk gepanikeerd, of je zegt bijvoorbeeld de verkeerde dingen, dan kan het serieus fout gaan! Ikzelf zou iig nooit de verantwoordelijkheid van sitter op me willen dragen, en heb er toch aardig wat ervaring mee.

@Cojiro: Ikzelf vind het heel onaangenaam als er een nuchter persoon bij is, een sitter zou niks zijn voor me, het maakt me heel zelfbewust en para. Anderzijds vind ik wel dat, zeker in de eerste paar trips, er wel altijd iemand bij moet zijn. Mensen die voor de eerste keer gaan trippen kun je echt niet alleen laten vind ik, alles is opeens helemaal nieuw. Mensen kunnen zich gemakkelijk beschadigen.
Basshoven
Offline
 

Re: De belangrijkste regel bij Trippen gebroken.

Berichtdoor Lizard King » za jan 18, 2014 10:40 am

Volgens mij werd je para en startte je bad trip bij de realisatie dat je je pa moest ophalen om half 6. Dat is wel héél nauw uitgerekend. Nooit trippen op een dag met sociale verplichtingen!
Avatar gebruiker
Lizard King
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 205
Geregistreerd: zo sep 01, 2013 9:24 pm

Re: De belangrijkste regel bij Trippen gebroken.

Berichtdoor cojiro » za jan 18, 2014 12:25 pm

Sowieso overdag trippen is niet echt een aanrader, dat moet je gewoon 's avonds doen. Het liefst tijdens zonsondergang zodat je een wandelinkje kan maken en van de wereld genieten, en als het donker is weer naar huis kan gaan en daar de rest van je trip meemaken. tenzij je op een festival of in de efteling ofzo gaat trippen, maar dat is voor ervaren truffelaars

@basshoven; zeker mee eens, al heb ik nog nooit getript met een sitter en altijd gewoon gaan wandelen door het bos met medetrippers enzo zonder ooit problemen gehad te hebben. Maar ik ben ook wat voorzichtiger met doseringen. Sowieso Vortex, als je het nou gewoon op 1/3 van een dosis had gehouden voor je eerste keer was er waarschijnlijk niets fout gegaan maar had je alsnog hartstikke genoten.
Avatar gebruiker
cojiro
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 926
Geregistreerd: za jan 11, 2014 3:15 am
Woonplaats: Utrecht

Re: De belangrijkste regel bij Trippen gebroken.

Berichtdoor AgeOfLove » za jan 18, 2014 2:43 pm

cojiro schreef:Sowieso overdag trippen is niet echt een aanrader, dat moet je gewoon 's avonds doen.


Daar ben ik het nu niet mee ons ;)

Overdag trippen op een mooie zomernamiddag en dan de zon zien ondergaan in je afterglow is gewoon goddelijk :love:
Avatar gebruiker
AgeOfLove
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 489
Geregistreerd: wo jul 25, 2012 8:38 pm
Woonplaats: BE

Re: De belangrijkste regel bij Trippen gebroken.

Berichtdoor Perry » za jan 18, 2014 7:31 pm

Wat AOL zegt, heerlijk op een ligstoel van de zon over t water genoten
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13287
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Re: De belangrijkste regel bij Trippen gebroken.

Berichtdoor Radical » za jan 18, 2014 11:04 pm

Ik verkies overdag (bij mooi weer) dan s avonds of s nachts. Ligt ook aan de setting. Op 2cb vind ik het ook heerlijk om s avonds buiten rond te lopen en met geniale uitspraken te komen en doen alsof we in de Efteling zijn :)
Did:
Alcohol, Truffels (Psilocybe Atlantis, Cosmic Connectors), Wiet (brownie, thee), XTC, Herbal XTC (Lemon X), Temazepam, 2C-B, Ritalin, N2O, 4-AcO-DMT, Ketamine, Oxazepam, Midazolam, Oxynorm (Maar 5mg...), 2c-e, speed en MXE
Avatar gebruiker
Radical
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1154
Geregistreerd: wo aug 14, 2013 12:24 am

Re: De belangrijkste regel bij Trippen gebroken.

Berichtdoor cojiro » za jan 18, 2014 11:32 pm

maar slapen na truffels!!
Avatar gebruiker
cojiro
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 926
Geregistreerd: za jan 11, 2014 3:15 am
Woonplaats: Utrecht

Re: De belangrijkste regel bij Trippen gebroken.

Berichtdoor XM77 » ma jan 20, 2014 5:23 pm

Druks schreef:Dude, je hebt een poging tot zelfmoord gedaan onder invloed van truffels? :s Holy shit. Fijn dat het goed is afgelopen!

(ik zie de krantenkoppen al voor me)


De tering, zeg dat wel. Dat zou echt de snelste weg naar een verbod zijn, hoe onterecht dat ook zou zijn.

Hoewel - wie een hond wil slaan vindt altijd wel een stok. Net als met die Franse chick die zogenaamd van een brug sprong door paddo's, dat bleek ook vooral te komen door alcohol en wiet.
XM77
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 246
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 2:41 pm

Re: De belangrijkste regel bij Trippen gebroken.

Berichtdoor Dreuge » ma jan 20, 2014 6:13 pm

agh, triqqen is t0ch v00r l0sers :beer:
~*Hardcore Is A Way Of Life And If You Are Against It Than FUCK YOU!!*~

~*Take Me The Way I Am And Than We Could Be Friends*~


~~~~~FREE GONZO~~~~~
Avatar gebruiker
Dreuge
Einsteins koffiebitch
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4615
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 10:22 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Google [Bot] en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner