Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

DMT - Beyond the REM movements so far

Voor al je psychedelische avonturen.

DMT - Beyond the REM movements so far

Berichtdoor Sublimo » ma maart 14, 2011 6:43 am

Originele post door Atropa op 4 mei 2008.

Ik heb gisteren een te kleine hoeveelheid gerookt waarvan ik niet het bewustzijn verloor. M'n breakthrough moet nog komen.

Maar man man man, ik begin serieus te twijfelen of ik nog wel atheist ben.

Zodra ik de rook vasthield voelde ik een buzz en de wereld zag ik glasachtig als stukjes gesneden brood die elkaar overlapte. Anders dan dat kan ik het niet uitleggen.

Daarna sloot ik m'n ogen en voelde dat m'n zwarte zicht werd getrokken door REM bewegingen. Aan m'n ogen werd getrokken naar alle kanten toe en dat was zo sterk dat ik het liet gebeuren. Fantastische kleuren kwamen als atoombommen op m'n ziel! Goud, rood, blauw, groen en geel. Soms paars.

Niet lang daarna werd m'n zicht volledig lichtblauw en daarna wit. Wow! M'n lichaam was bijna weg. Ik wou m'n ogen open doen nadat ik door dit wormgat gekropen was en toen ging het mis, ik deed te vroeg m'n ogen open en zag m'n kamer weer. Ik stond op en deed 't licht uit.

Damn, deze interuptie hield me ervan af. Ik heb daarna nog wel hevige REM movements gehad en fantastische visuals en vlagen van kinderlijk geluk. Af en toe shakte ik met m'n lichaam, soort hevig trillen.

Ik zag verschillende adelaars bestaande uit ultra felle kleuren, een aantal waren lief maar sommige straalde strijdlust uit, ze vlogen naast elkaar en ze kwamen 1 voor 1 naar voren om mijn ziel in te vliegen.

Bij de boos kijkende adelaars voelde ik een soort vlaag van angst, maar ook heel erg fijn, ik gaf ze alsware signalen dat ik geen bedreiging was. Ik voelde me als een nieuweling die hun wereld betrad waar zij allang een bestaan in hadden.

Ze waren ultra symmetrisch en ik verstond hun taal, alleen kan ik me niet herrineren hoe we communiceerde.

Niet lang daarna nog spinachtige wezens gezien en proberen een kennismaking te realiseren. Ze leken niet geintereseerd maar had het gevoel dat ze me de volgende keer zullen herkennen. Het effect was helaas al zwakker geworden.

Niet lang daarna voelde ik weer REM bewegingen en leek het net alsof ik terug werd geprogrameerd om weer in dit menselijke lichaam te functioneren. Helaas gedurende de hele tijd wel lichaamsbesef gehad. Alles speelde zich af in krankzinnig kleurrijke dimensies die hun weerga niet kennen.

Het vreemde is dat op het momernt dat ik nu inbeeld te sterven, die zelfde REM bewegingen die voelen als 'spastische trekken' weer zullen terugkeren. Of dit zo is, betwijfel ik, maar het idee dat het mogelijk is voelt al bovenmenselijk verlichtend.

EXACT hetzelfde gebeurd als ik ga slapen, zij het ultra mild vergeleken bij een inleiding van een DMT trip. Wetenschappelijk is bekend dat baby's na 40 dagen DMT aan maken.

Ik voel me niet geheel als herboren, meer mogen hebben proeven aan iets wat nog gaat gebeuren. ;) ( En I'm sure it will, ik weet ook al wat hehe) Ik heb te weinig gehad maar volgende keer zal ik volle pijp gaan met 3 hits lang vasthouden.

Het is een zeer sterke en krachtige substantie, die nu al heel sterk m'n zware LSD ervaringen klein heeft gemaakt. Er is bijna geen sturing, alleen geruststelling die je kunt aanleren door zwaar te trippen. Maar DMT is geen trippen. Het is een opzuiging naar verlichting, vreugde, vreemdheid, bizarre verwondering, wonderschone krankzinnigheid in een buitengewone dimensie.

Als LSD een aansteker is, is DMT een bulldozer.

Ik ben geneigd te zeggen dat ondanks de vreugde, je er extreem voorzichtig mee moet zijn want de snelheid en trekkracht is zo immens dat je wel als een treinwrak kunt eindigen indien er bepaalde psychologische factoren spelen.
I dare you, I double dare you motherfucker, say 'what' one more goddamn time!
Avatar gebruiker
Sublimo
Donateur
Offline
 
Posts: 3672
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 1:30 am

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner