Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

DMT op Pukkelpop: you only die twice

Voor al je psychedelische avonturen.

DMT op Pukkelpop: you only die twice

Berichtdoor Lizard King » ma sep 02, 2013 12:46 am

Dag vrienden,

Als newbie op het forum is dit mijn eerste tripreport, direct al een heftige. De zomer kabbelt wat op zijn einde en ondertussen heb ik heel wat festivals bezocht, waaronder Pukkelpop. Daar heb ik onder invloed van DMT een unieke ervaring opgedaan die ik graag met jullie deel. Eerst wat achtergrondinfo:

Mijn naam is S. Ik ben 19 jaar en vanaf mijn 15de blowde ik af en toe. Ik biechtte dit op aan mijn ouders en dat bleek een slecht idee. Pa (en vooral ma) schoten in een kramp van hysterie. Na veel drama en paranoia hebben ze besloten mij geregeld te testen op drugs. Ik ben nu meer dan een jaar van de wiet afgebleven. Uiteraard stopt me dat niet om wat te experimenteren met andere leuke stuff.

Psychedelische drugs zijn fascinerend omdat ik veel over mezelf ontdek en de realiteit eens op een andere manier bekijk. Daarbuiten heb ik liefst dat ze uit de natuur komen en dat er niet op te testen valt in standaard urinetesten. Die factoren zijn moeilijk met elkaar te verzoenen, maar ik probeer het toch. Sindsdien experimenteerde ik met paddo's, truffels, 2cb, salvia, lachgas en jammer genoeg 1x ghb (sorry voor de fans, maar ik vind het een smerig/geniepig stofke).

Nu komt DMT mee op de lijst. Na lang twijfelen (het spul komt standaard vrij in de hersenen als je sterft, wat vermoedelijk de bijna-doodervaring veroorzaakt, best griezelig) besloot ik het te gebruiken als het mijn pad kruiste. En dat deed het op Tribes Gathering Goa Gil madness. De gast verkocht het opgelost in mao-remmers en kruiden, zogenaamde changa. Ik heb de eerste keer (op pukkelpop dus) geen bijna-doodervaring gekregen, maar wel mijn zak er afgetript :keta: Hier komt ie:

Het was dag 0 op Pukkelpop, tentje net opgesteld. Ik en M verveelden ons en besloten eens langs te gaan bij Y (een andere vriend van mij). Eenmaal aangekomen viel te merken dat Y en zijn groepje al goed scheef zaten van de wiet. M blowde mee, maar ik had andere plannen. :#:

Niemand van die jongens wist wat changa of DMT inhield, ze waren wel nieuwsgierig hoe het mij zou katapulteren. M had thuis al eens een beetje geprobeerd, dus er was niet meer zoveel over. Had trouwens niet veel van gemerkt. Hij adviseerde me om alles in 1 keer te doen. Dus prop ik de houten pijp van M vol met de resterende inhoud van het zakje. Fasten your seatbelts! Pijpje aan mijn lippen en ..... gadverdamme. De rook was best te doen, maar ondertussen vlogen stukken assen en andere rotzooi die nog in het pijpje zaten mijn longen in. Koppig als de Lizard is hield ik mijn adem zo lang mogelijk in.

Ik herinner me niet meer helemaal helder de exhale. Die resulteerde in een kruising van een lachbui en een hoestbui. Alle kleuren waren helderder, mooier, begonnen te gloeien en ik hoorde intense muziek. Het 'tuintje' van Y was een wereldje op zich.

Nu effe ogen sluiten. Ik zak weg in een rollercoaster to nowhere. Verbazing en overweldiging telden als trefwoorden. Ik wordt meegesleurd in een wereld vol patronen die in een draaikolk steeds veranderen van vorm. Nu snap ik hoe Alex grey op dergelijke schilderijen komt (Zoek maar eens op, interessant kunstenaar). Geen idee wat de kruising van groen en paars is, maar dat was de kleur die steeds terugkwam.

Het viel wat te vergelijken met salvia, alleen was ik veel helderder. De trip is scherp en helder, dit was iets speciaal. Even ogen terug opendoen. OEV's kwamen ook stilaan op. Het gras was precies kleine wervelwindjes en ik herkende een soort koboldachtige gezichten in. Met dikke neuzen, of een beetje zoals treebard van Lord Of the Rings.

Wiiiiiiiiieeee!!! Dat was het geluid dat ik volgens mijn vrienden maakte. Ik zak terug lekker weg, sluit de ogen. Toen was het helemaal feest. Buiten salvia trip ik meestal niet zo hard. Het heeft er mee te maken dat ik licht autistisch ben en te hard doordenk. 2cb ben ik bv quasi-resistent tegen. Ik trip niet echt op de typische manier, er zit steeds een rem op de auto. Nu knapte die rem in mijn hersens even door. Ik tuimelde inclusief alles wat ik heb van het klif af in de diepte... en het voelde geweldig.

De changa bracht me terug naar het begin der tijden. Het begin van taal, van onze beschaving, van ons alles. Totempalen, grotten, keltische symbolen flitsten voorbij. De stemmen van de rest werden wahwah achtig, scherp en kwijnden weg. Hoe ben ik hier in godsnaam terechtgekomen? Een heel vreemd gevoel overvalt me. Het is een gevoel van thuiskomen. Niet zoals ik na Pukkelpop terug thuiskom, want mijn huis is gewoon mn huis. Nu voelde ik me absoluut en volledig op mijn plek. Deze mystieke plaats is waar ik moet zijn.

Ik open mijn ogen. Alles lijkt even normaal. Iemand suggereert dat ik misschien al klaar ben met trippen. Niets is minder waar. Ik stuiter kilometers terug omhoog. De lucht trilt/ vibreert. Als bij een extreme hittegolf ofzo. Is dit nog wel planeet Aarde? We leken op Venus te zitten ofzo.

De persoon tegenover mij zijn gezicht implodeerde en spiegelde vervolgens weer uit. Zoals fotobooth met de Ipad, alleen dan vager. Hij had 8 ogen gekregen. Ook Y had ogen in zijn haar en zag er heel grappig uit. Iedereen zijn karakteristieke gezichtstrekken waren hard uitvergroot. Maar dat was nog niet alles: de groep leek op allerlei mythische wezens. Alsof de vertellingen van alle culturen op aarde zich hadden teruggebracht tot 1 oerstam. Y leek op een faun (half mens, half geit), sommigen zagen er uit als kobolden, trolletjes, Saters, wezentjes uit de Indische of Noorse streken. Het leek alsof iedereen zijn innerlijk dier was buitengetreden. Y knauwde als een roofdier een lap gerookt hesp binnen. Dat hielp ook alleszins.

Op het terrein waren ze de speakers aan het testen, daarop vibreerde de lucht mee. Het had allemaal iets apocalyptisch. De zon was ook niet meer hetzelfde. M constateerde dat de ader in mijn keel aan het kloppen was als een gek. 'Ik zou hier toch niet echt doodgaan?' zei een stemmetje. Maar tegelijk dacht ik: wat zou daar zo erg aan zijn? Dit zijn best grappige omstandigheden om je kaas te laten, en het moet toch ooit gebeuren. Wat dacht je, dat het feestje voor altijd ging duren? En je moet het leuk vinden? Dat zou pas verschrikkelijk zijn. Denk een paar minuten aan eeuwigheid, geen eindpunt hebben, en je wordt gek.

Ik ben niet religieus, maar toen kreeg ik wel een soort kalmte over mij. Al grappend declameerde ik: 'You only die twice, bro'. Als het zo voelt om dood te gaan, valt het best mee.

Ik keek naar mijn borstkas en die trilde ook. Heel mijn lichaam trilde mee op die bassen.
Ik ging recht staan om eens stukje te dansen. Dat ging best goed, ik voelde elk vezeltje van mijn lijf, en die voelden allemaal euforisch. Wat best vreemd is. bv: Normaal gezien voel je niet meer dat je een muts draagt, maar nu voelde ik dat allemaal... tegelijk! Best overweldigend.

Ik ging liggen in het chilltentje (klein hoekig open tentje. niet echt de bedoeling om in te slapen.) De regenboogkleurtjes waren hemels om naar te kijken. Maar plots begon er iemand aan die tent te rammelen. Vrij heftig zelfs. Het waren de (toen) irritante Hollanders van ernaast. Later bleken het vriendelijke mensen te zijn. Een vrouwenhand vormde zich in de stof en greep mijn pols vast. Het rammelen ging door, ze sleurden bijna mijn chillwereldje aan diggelen. 'ah, het stormt pukkelpop 2011!', riep ze. Dit kon ik absoluut niet gebruiken. Gelukkig ging Y fameus van zijn tak maken (meer voor de tent dan voor mij).

Het was heerlijk om over het gras te strelen en plots stond ik mega geil. Ik was verliefd op de complete wereld. Als er toen een meisje in de groep zat, had ik mn handen niet kunnen thuishouden. Seks op DMT voelt volgens mij alsof je een wonder verricht.

Na wat nastuiteren kan ik constateren dat het een zeer heftige trip was. Dankzij de maoremmers duurde het geheel zo'n 25 -30minuten. Ik was er stil van geworden, het duurde even om dit allemaal te verwerken. Moet ik hier iets achter zoeken, meenemen naar de rest van mn leven? Misschien... In ieder geval zekers een aanrader en ik hoop het ooit in pure vorm te roken. Dus dankjewel pa en ma, anders was ik dit stofje nooit tegengekomen! :grin:

https://www.google.be/search?hl=nl&site ... 1024%3B683
(werk van Alex Grey. Ongeveer te vergelijken met wat ik in mn kop zag)
Bijlagen
tree beard.jpg
Dit zag ik dus ong. in het gras
tree beard.jpg (95.26 KiB) 1152 keer bekeken
Laatst bijgewerkt door Lizard King op di okt 01, 2013 4:35 pm, in totaal 1 keer bewerkt.
Avatar gebruiker
Lizard King
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 205
Geregistreerd: zo sep 01, 2013 9:24 pm

Re: DMT op Pukkelpop: you only die twice

Berichtdoor psychotrance » ma sep 02, 2013 8:20 am

:hulde: :hulde: :hulde:
Avatar gebruiker
psychotrance
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 693
Geregistreerd: zo feb 24, 2013 4:55 pm

Re: DMT op Pukkelpop: you only die twice

Berichtdoor Spoke » ma sep 02, 2013 9:44 am

Wow, mooie en leuke tripreport :woeh:
Spoke
Donateur
Offline
 
Posts: 60
Geregistreerd: zo aug 26, 2012 7:18 pm

Re: DMT op Pukkelpop: you only die twice

Berichtdoor Lizard King » ma sep 02, 2013 11:30 am

Dankjewel! Als ik tijd heb, typ ik er ook eentje over Salvia :p
Avatar gebruiker
Lizard King
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 205
Geregistreerd: zo sep 01, 2013 9:24 pm

Re: DMT op Pukkelpop: you only die twice

Berichtdoor Naturelover » ma sep 02, 2013 6:52 pm

Whaaa :kleuter: mijn hunkering naar DMT stijgt steeds meer. Heel levendig beschreven, las zo weg :hulde:
I am nature
Avatar gebruiker
Naturelover
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1210
Geregistreerd: wo maart 20, 2013 2:03 am

Re: DMT op Pukkelpop: you only die twice

Berichtdoor Klimtox » do sep 05, 2013 9:27 am

Goed geschreven rapport, leest lekker :) hierdoor krijg ik ook zin om mijn DMT maar eens te gaan gebruiken :grin:
<3
Avatar gebruiker
Klimtox
Klimbaus
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 3661
Geregistreerd: wo jul 31, 2013 3:41 pm

Re: DMT op Pukkelpop: you only die twice

Berichtdoor daywalker » do sep 05, 2013 1:27 pm

Prachtig report Lizard, voor het lezen te vergemakkelijken had je misschien wat vaker op de enterknop mogen drukken: alinea's maken enzo.
Maar de inhoud is echt top vind ik: goed geschreven en fijn dat je zo n mooie trip had!!! :hulde:
"There is an area of the mind that could be called unsane, beyond sanity, and yet not insane. Think of a circle with a fine split in it. At one end there's insanity. You go around the circle to sanity, and on the other end of the circle, close to insanity, but not insanity, is unsanity."
Avatar gebruiker
daywalker
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 592
Geregistreerd: zo dec 16, 2012 2:33 pm

Re: DMT op Pukkelpop: you only die twice

Berichtdoor Ahote » do sep 05, 2013 2:00 pm

mooi rapport :hulde:
DMT staat ook nog op mijn verlanglijst en rapportjes als deze doen er mij wel erg naar verlangen. Lijkt iig een ervaring die zeker de moeite was voor jou, hoop dat wanneer ik het ooit doe, het ook zo goed valt
I do it just to get a rep
Avatar gebruiker
Ahote
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 745
Geregistreerd: di dec 25, 2012 2:51 am
Woonplaats: België

Re: DMT op Pukkelpop: you only die twice

Berichtdoor lemonhaze » di sep 10, 2013 12:37 am

naturelover schreef:Whaaa :kleuter: mijn hunkering naar DMT stijgt steeds meer. Heel levendig beschreven, las zo weg :hulde:
acid and good vibes
Avatar gebruiker
lemonhaze
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 978
Geregistreerd: ma dec 31, 2012 6:27 pm

Re: DMT op Pukkelpop: you only die twice

Berichtdoor Kockar » di sep 10, 2013 12:58 am

zeer leuk geschreven..hoe voelde je je daarna? nuchter helemaal of wazig?
Avatar gebruiker
Kockar
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2328
Geregistreerd: vr aug 02, 2013 10:58 am

Re: DMT op Pukkelpop: you only die twice

Berichtdoor Lizard King » di sep 10, 2013 1:21 am

Toen het uitgewerkt was voelde ik me vrij nuchter, maar ook een beetje in de war.
Ik was er vooral stil van geworden. Alsof er een aantal plooien in mijn hoofd waren gladgestreken... zonder van een echte openbaring te spreken, zoals vele gebruikers wel vernoemen. Daar is volgens mij pure dmt voor nodig :smokin:
Je hebt er in ieder geval geen rebound van! Het enige jammere is dat een aantal dingen stante pede vertroebelen, die je in de trip glashelder leek te snappen.
Avatar gebruiker
Lizard King
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 205
Geregistreerd: zo sep 01, 2013 9:24 pm

Re: DMT op Pukkelpop: you only die twice

Berichtdoor TCR_Travolta » di okt 15, 2013 12:54 pm

Goed rapport zeg! Ik krijg gelijk zin om het weer een keer te doen... :D
Happiness = Reality - Expectations
Avatar gebruiker
TCR_Travolta
Newbie
Offline
 
Posts: 17
Geregistreerd: vr okt 04, 2013 10:34 am

Re: DMT op Pukkelpop: you only die twice

Berichtdoor FranX » di okt 15, 2013 4:07 pm

:hulde:

Changa staat ook nog steeds op mijn to-do lijstje...
I have approximate answers and possible beliefs in different degrees of certainty about different things, but I’m not absolutely sure of anything
Avatar gebruiker
FranX
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1051
Geregistreerd: wo maart 02, 2011 9:34 am
Woonplaats: Randstad

Re: DMT op Pukkelpop: you only die twice

Berichtdoor J0rrit » za okt 19, 2013 9:45 am

Lizard King schreef:Toen het uitgewerkt was voelde ik me vrij nuchter, maar ook een beetje in de war.
Ik was er vooral stil van geworden. Alsof er een aantal plooien in mijn hoofd waren gladgestreken... zonder van een echte openbaring te spreken, zoals vele gebruikers wel vernoemen. Daar is volgens mij pure dmt voor nodig :smokin:
Je hebt er in ieder geval geen rebound van! Het enige jammere is dat een aantal dingen stante pede vertroebelen, die je in de trip glashelder leek te snappen.


Die 'dingen' kun je ook definitief realiseren, heb je je ooit verdiept in meditatie?

greets !
J0rrit
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 80
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 6:39 pm

Re: DMT op Pukkelpop: you only die twice

Berichtdoor Lizard King » za okt 19, 2013 4:33 pm

Nog niet. Psychotrance is er soms mee bezig. Ik zal het em eens vragen.
Op Salvia heb ik wel een keer ontdekt dat ik kon kijken zonder focus.
Normaal gezien is er een vlekje dat we duidelijker zien dan de rest (zelfs bij staren/scheel kijken). Maar toen leek alles rondom me even helder. (voelde me gelijk ne fucking arend :rock: ) Psychotrance vertelde me toen dat dit heel hard lijkt op meditatie. Ik zal mezelf er ne keer in verdiepen...
Avatar gebruiker
Lizard King
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 205
Geregistreerd: zo sep 01, 2013 9:24 pm

Re: DMT op Pukkelpop: you only die twice

Berichtdoor Krullie » vr dec 06, 2013 6:23 pm

Mooi Report! Zo'n trip klinkt fantastisch, daar zou ik erg gelukkig van worden :love:
Krullie
Newbie
Offline
 
Posts: 5
Geregistreerd: zo okt 20, 2013 9:35 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner