Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

DMT, terug in een droom van vroeger

Voor al je psychedelische avonturen.

DMT, terug in een droom van vroeger

Berichtdoor kaasje » za jan 11, 2014 1:37 am

Hallo daar,

Dit report zou eigenlijk enkel over mijn DMT-trip van zonet gaan, maar uiteindelijk ben ik bij het begin van al mijn DMT-ervaringen begonnen, omdat jullie je zo toch beter kunnen inleven. Er bestaat een kans dat je niet alles begrijpt, maar dat doe ik zelf ook niet.

Mijn eerste kennismakingen met DMT verliepen vrij rustig. Toen ik het pas had, startte ik met een minimale dosis, echt maar enkele korreltjes, en verschoot van het effect dat het al gaf (licht visueel en men lichaam voelde wat vreemder dan anders). Ik verschoot, maar het maakte vooral een zeer grote nieuwsgierigheid los in me.

Toen begon ik langzaam de dosis wat op te schroeven, op het zicht, want ik had nog steeds niet de juiste weegschaal, en merkte dat het een zalig middeltje was. Dit, en het feit dat ik een goeie voorraad DMT had, zorgde ervoor dat ik die tijd net iets te veel DMT rookte, wat zeker af te raden is, omdat het dan volgens mij minder impact op je heeft, het begint zelfs een beetje een gewoonte te worden, hoewel het elke keer wel erg intens was.

Dit frequente gebruik stopte heel snel nadat ik op een dag het geniale plan had om met wat vrienden een goede hit DMT te roken, we hadden nog steeds geen weegschaal, dus deed ik het maar weer op het zicht. Geen goed plan dus. We rookten allemaal een pittig grote dosis, wat ervoor zorgde dat ik even heel ver weg was van de realiteit. Het voelde als iets dat ik op een hevige paddotrip ook meemaakte, maar dan nog veel intenser. Het gevoel is moeilijk uit te leggen maar ik ga het toch proberen.

het komt er op neer dat ik elk ding (vriendschap bijvoorbeeld) niet meer begrijp, eigenlijk begrijp ik op zo'n moment echt helemaal niets meer van de wereld of het universum, of eigenlijk juist te veel, waardoor alles plots veel serieuzer wordt. Het is een beangstigend, maar vooral zeer leerrijk gevoel, je kent misschien nog altijd het antwoord op verschillende levensvragen niet, maar dit gevoel maakt het op een of andere onverklaarbare manier toch dragelijker. Misschien kennen enkelen onder jullie dit gevoel wel.

Dus, deze intense ervaring zorgde ervoor dat ik met meer respect met DMT omging, en veel meer tijd tussen 2 trips liet, wat een goede keuze was.

Wat ik nog moet vertellen is dat ik tot dan nog steeds men ogen open hield tijdens de trip, dit zorgt ervoor dat ik altijd een beetje bij de realiteit bleef, en nooit helemaal "weg kon gaan" om het zo te zeggen. Ik had toen ook nooit een echte break through. Er is trouwens een groot verschil in gevoel wanneer je je ogen heel de trip sluit, wanneer ik men ogen open heb, denk ik meer na, probeer ik alles zelf te sturen en ben ik soms een beetje angstig, maar wanneer ik men ogen sluit, kan ik me helemaal laten meeslepen, hoe intens het ook is, omdat het dan als een soort droom over me komt, en zo minder "echt" is .

De eerste keer dat ik men ogen sloot, bij ongeveer 30mg, was ik ook ineens goed gelanceerd, het begon met wat vage patronen, maar al snel zat ik in een echte droom zoals je 's nachts droomt, maar dan realistischer en met minder samenhang. Ik belande in een Mexicaanse beenhouwer, waar ik vlees aan het snijden was, terwijl er rechts en links mensen voorbij wandelden, en me soms zelfs een hand gaven. dit was gewoonweg hilarisch, ik kwam hard lachend terug bij de realiteit. Voor de rest liet de DMT me zoals altijd weer eens zien hoe ik men leven momenteel aan het leiden ben. Dat doet DMT altijd bij mij, even op enkele seconden antwoorden geven, ik zie dan even snel samengevat hoe ik de voorbije weken geleefd heb, dit is best handig.

En dan zijn we bij vandaag aangekomen, het is vrijdagavond, ik heb geen verplichtingen, en ik voel me top! Dus besloot ik om nog maar eens een pijpje te vullen. Ik vulde het pijpje met ongeveer 30-40mg (heb nu trouwens wel een weegschaal), en ging in men bed liggen. Ik nam rustig 2 diepe hits, legde de pijp aan de kant, en sloot men ogen.

Ik voelde dat het al goed werkte, maar de dingen die ik zag waren slechts schimmen, ze kregen nog niet echt hun vaste vorm. Dus nam ik nog een goede hit, en sloot men ogen opnieuw. Nu was ik echt vertrokken, ik duizelde de verwarrende wereld in en stukje bij beetje kwam ik bij het punt dat ik vorige keer ook had bereikt (Break through?) wanneer ik hier opzit heb ik eigenlijk het gevoel dat ik echt wakker droom, zoals 's nachts, maar dan met een heldere geest. Ik voel, zie en hoor dan alles wat er gebeurt. geweldig.

Deze keer belande ik op een plek waarvan ik zeker wist dat ik er al geweest was, en even later wist ik vanwaar ik het kende. Het was de supermarkt waarin mijn eerste lucide droom plaatsvond (was ik al lang vergeten, vreemd dat ik hem nu zo levendig kan voorstellen). In deze droom zit ik als kind te dromen, en plots wordt ik wakker in een winkelkarretje in een supermarkt, mijn moeder vertelt me dat ik in slaap gevallen was, en we lachen ermee. Maar enkele ogenblikken later besef ik dat ik nog altijd aan het dromen ben, dit was een wonderlijk gevoel, want wakker dromen is gewoon zalig, je kan alles doen! Even later werd ik echt wakker.

Dus tijdens de trip beland ik op deze plek, wat me op een of andere manier een nostalgisch, vertrouwd gevoel geeft. Ik voel me eigenlijk gewoon perfect.
De trip begint wat af te zwakken, en ik open men ogen. Ik pak het pijpje, en wil de laatste restjes er nog uit krijgen, dus ik houd de vlam er onder, en inhaleer nog enkele keren goed, terwijl ik niet meer al te veel verwachtte.

Fout dus, het heftigste kwam er nu pas aan. Omdat ik nog aan het trippen was van de vorige hit werd ik er meteen keihard ingezogen. Het eerste dat me opviel was dat alles plots bruin en donker was, een beetje eng, maar daar zette ik me snel over. Vervolgens zag ik een pitbull wandelen met zijn baasje, best vreemd toen hahaha. rond dat moment loste ik volledig op, weg van men lichaam. ik weet niet meer goed wat er toen allemaal gebeurde, ik had ook niet echt de figuratieve visuals van anders, nu zag ik gewoon kleuren en patronen die heen en weer flitsten.

Ik dacht misschien minder na dan anders op deze moment, maar dat kwam omdat ik er gewoon niet was, ik voelde me op toen een beetje als een voorwerp dat in een kolkende oceaan van psychedelische dingen terechtkwam. Is dit dan een ego death? Het is een nogal chaotische beschrijving maar ik hoop dat jullie er iets van zullen begrijpen.

Na enkele minuten kwam ik gewoon rustig terug, en was het gedaan voor deze trip.

Ik vond het zalig, een ervaring en leerrijk, zoals meestal met DMT, maar zit toch wel ergens mee. Als ik DMT ervaringen van anderen hoor, hoor ik erg vaak hoe spiritueel, diep en hoe levensveranderend het is. Eigenlijk heb ik dit nog niet echt gehad met DMT, met andere psychedelica wel, buiten dat spirituele dan, dat heb ik nooit echt, ik vind feiten juist vele interessanter als ik aan het trippen ben (bijvoorbeeld over hoe het universum werkt enzo).
Maar met DMT is het heel anders, ik heb het ongeveer een uur geleden gerookt, en ben nu gewoon net dezelfde persoon dan ervoor, buiten dat ik een ervaring rijker ben.

Hoe komt het dit? is het misschien omdat ik deze fases al doorlopen heb met andere psychedelica? Of is dit normaal? Hoe zit dat bij jullie na een DMT trip?

Zo, dit is zo ongeveer mijn persoonlijke ervaring met DMT, bedankt voor het lezen, ik hoop dat jullie er wat aan hadden!

Kaasje
:wave:
Avatar gebruiker
kaasje
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1216
Geregistreerd: zo mei 12, 2013 4:04 pm
Woonplaats: België

Re: DMT, terug in een droom van vroeger

Berichtdoor Anjuna » zo jan 12, 2014 12:33 am

Leuk report! De manier waarop je beschrijft hoe je in dromen terecht komt doet me denken aan mijn eigen DMT ervaringen. Andere keren kom ik terecht in een gebeurtenis die ik wel echt heb meegemaakt, zoals fietsen met mijn zusje in Portugal. Achteraf duurt het dan een tijdje voordat ik weet of ik in mijn DMT trip refereerde aan een droom, een 'waargebeurd' moment of dat er een geheel nieuwe droom ontstond.

Na mijn eerste DMT trips zat ik met dezelfde vragen als jij. Ik denk dat andere psychedelica je meer en makkelijker toe te passen inzichten kunnen geven. Omdat deze middelen lang werkzaam zijn en je actief deelneemt in je trip heb je tijd en ruimte om deze inzichten te ervaren en tot je te nemen. DMT biedt voor mij slechts één allesomvattend inzicht; liefde. Dit inzicht hoeft niet levensveranderend te zijn. Misschien wist je het al. Het geeft me wel altijd een fijn gevoel om eraan te worden herinnerd.
Lees al mijn tripreports op paddoblog.nl
Avatar gebruiker
Anjuna
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 127
Geregistreerd: zo dec 29, 2013 1:20 am

Re: DMT, terug in een droom van vroeger

Berichtdoor FranX » zo jan 12, 2014 1:23 am

kaasje schreef:Hoe komt het dit? is het misschien omdat ik deze fases al doorlopen heb met andere psychedelica? Of is dit normaal? Hoe zit dat bij jullie na een DMT trip?
Kaasje


Herkenbaar.... mijn notie (geheel onbewezen eigen theorietje) is dat je kennelijk geen levensveranderende psychedelische ervaring nodig heb. Ik ken 2 mensen die na 1 keer DMT rapporteerden dat hun wereld op de kop stond (en ze hebben beide krot daarna daadwerkelijk andere keuzes in het leven gemaakt)

maar deze 2 personen hadden geen eerdere psychedelische ervaringen en waren viavia vanuit de alternatieve euh.. zweef-hoek met een DMT guru in aanraking gekomen. Het waren dus al zoekende mensen die kennelijk geen antwoorden vonden in meditatie, yoga en zelfhulpboeken (een traject die beide al doorlopen hadden)

In het boek van Strasmann (the spirit molecule) zijn daar ook aanwijzingen voor te vinden... van zijn testpersonen bleken opvallend vaak juist de newbe's een rock your world ervaring te rapporteren..

Was jij zoekende ?

(nogmaals... ik luchtfiets hier maar wat he....)
I have approximate answers and possible beliefs in different degrees of certainty about different things, but I’m not absolutely sure of anything
Avatar gebruiker
FranX
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1051
Geregistreerd: wo maart 02, 2011 9:34 am
Woonplaats: Randstad

Re: DMT, terug in een droom van vroeger

Berichtdoor kaasje » zo jan 12, 2014 3:26 pm

Ik was hier gisteren nog wat over aan het nadenken, en heb een eventueel verband gevonden tussen DMT en dromen. Ik hoor altijd dat je door te dromen onbewust recente gebeurtenissen verwerkt, zou het dan niet kunnen dat een DMT-trip net hetzelfde doet? Het klinkt ergens wel logisch vind ik, ook omdat er ook een kleine hoeveelheid DMT wordt aangemaakt door ons lichaam wanneer je droomt.

Wat je daar zegt over dat een inzicht niet levensveranderend moet zijn, maar gewoon een leuke herinnering, is eigenlijk wel juist, niet alles hoeft zo drastisch te zijn, het kan ook gewoon leuk zijn.


FranX, ik volg je theorie! Het hangt er inderdaad vanaf naar wat je opzoek bent, vanwaar de interesse in psychedelica komt.
Ik zelf had al voor mijn eerste kennismakingen met tripmiddelen al een andere, filosofischere kijk op het leven (in tegenstelling tot veel van mijn leeftijdsgenoten). Ik dacht veel na, vroeg me veel dingen af, waaronder de meest cliché levensvragen, maar ook kleine dagdagelijkse dingen.

Met mijn eerste aanrakingen met drugs, en dan vooral bij psychedelica, kreeg ik wel antwoorden, maar het waren meestal dingen die ik diep vanbinnen altijd al wist, ze werden gewoon even benadrukt, en zorgden ervoor dat ik in het dagelijkse leven nog meer over alles ging nadenken.

Ik ben in het dagelijkse leven nog steeds wel zoekende, maar heb bij vele vragen al geaccepteerd dat er nooit een echt antwoord op gegeven zal worden. Zo ben ik dan ook tot de conclusie gekomen dat ik NU leef, en en nu het beste van moet maken. Ik denk nog heel veel na over alles, maar op een amusantere manier dan vroeger, toen kon ik er soms echt bang van worden.

De DMT gebruikte ik dus niet per se om grote antwoorden te vinden, maar eerder uit interesse in het middel zelf.
:wave:
Avatar gebruiker
kaasje
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1216
Geregistreerd: zo mei 12, 2013 4:04 pm
Woonplaats: België


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner