Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Een beetje van dit en een beetje van dat.

Voor al je psychedelische avonturen.

Een beetje van dit en een beetje van dat.

Berichtdoor megatrippie » ma apr 04, 2011 2:47 pm

verslag van een zaterdag.
Waar: Thuis
Met wie: Samen met mijn vriendin.
Tijdstip: 18:00 tot en met 13:00 zondags smiddags.
Wat gebruikt: 2C-I, 2C-E, 4-FMP, LSD
Vriendin gebruikt: 2C-B, 4-FMP, 2C-I

Na weer een korte nacht ging de wekker om 9:00. Nog moe en lichtelijk brak van het slaap tekort staan we op en maken voorbereidingen om samen met de kids naar het pretpark te gaan. We hadden hier veel zin en hadden ons er al een tijd op verheugd. Na het pretpark zouden we de kinderen bij onze exen afleveren om daarna te relaxen en op tijd op bed te gaan. Op locatie hebben we ons te goed gedaan een vette hap. Tegen 17:00 uur hebben we de kinderen afgeleverd en zijn we thuis aangekomen. Samen zijn we het er over eens dat we geen belang hebben bij een maaltijd en we discussiëren over wat je gaan doen. Ik had gedurende een uur in de speeltuin lopen knikkebollen en had op zich wel de behoefte naar bed te gaan om even een uurtje of 2 a 3 te gaan slapen, maar ons kennende zou dat betekenen dat we er alleen even uit zouden komen om nog iets te eten en daarna weer op bed kruipen. Dat was natuurlijk wel zonde van onze vrije zaterdag.
Kort keken we elkaar aan en binnen een fractie van een seconde hadden we zonder iets te zeggen de beslissing al gemaakt.
Drugs duzzz. Nu nog beslissen was. Snel de voorraad op tafel. weegschaal erbij en afwegen maar. Voor mij zou het worden een 2C-I - 4-FMP combi voor mijn vriendin (zal haar voor het gemak J noemen) zou het 2C-B worden. ze verwachte een telefoontje en wilde in staat zijn normaal te antwoorden. Na het telefoonje zou het tijd worden voor serieuzere middelen.

18:00 uur:
Ik gedropt: 23mg 2C-i + 220mg 4-FMP
J gedropt: 22mg 2C-B

18:45: De eerste effecten zijn aanwezig. langzaam krijg ik een brede grijns op mijn smoelwerk. Ik kijk naar J en vind haar nog liever dan normaal. De vermoeidheid waar ik eerder last van had is totaal verdwenen en ik voel me met de minuut beter. De 4-FMP gaat doen wat het hoort te doen. Zoals verwacht verneem ik de 2C-I nog niet.
J kan nog niets vernemen van de 2C-B maar heeft lol aan mijn plezier.

We zetten een behoorlijk trippy film op.
Enter The void

Na ongeveer een half uur van deze film hebben we er genoeg van. Duidelijk een beetje te veel van het goede. Heel mooi in beeld gebracht maar het trucje word een beetje te veel uitgemolken en de sfeer van de film past niet bij onze gemoedstoestand.
19:15 De 4-FMP doet wat het moet doen en is nu op volle kracht. Precies de goeie dosis. Ik ga hard maar niet te hard. IK word niet te warm en zit ook niet te zweten. Als ik zeg dat ik me goed voel dan is dat een understatement. De 2C-I is nu ook aan het werk en Ik zie mijn omgeving lichtelijk vervormt en de muziek van de DVD die we hebben opgezet klinkt goed.
Bij J is de 2C-B ook goed ingeslagen en samen genieten we van een DVD van de Red Hot Chili Peppers - Live at Slane Castle


Over het algemeen draaien we andere muziek als we aan het trippen zijn maar tijdens het bladeren op de mediaplayer kwamen we dit tegen en besloten om het deze keer anders te doen.
Het geweldige gevoel van deze combi verbaast je elke keer weer. De roes van de ene keer de 4FMP die afgewisseld word door de roes van de 2C-I. Toch vind ik het jammer dat vooral de visuele effecten van de 2C-I een beetje onderdrukt lijken te worden door de 4fmp. Ze zijn er wel maar niet zoals ze zijn als je alleen 2C-I hebt gebruikt. nou ja ... maakt niet uit. als je zo aan het genieten bent moet je niet over zulke details gaan zeuren.

20:30
J heeft het telefoontje inmiddels achter de rug en heeft wel zin in iets meer dan 2C-B.
J dropt 17mg 2C-I

Aangezien we qua muziek toch al anders bezig zijn nu een DVD uit de oude doos uitgekozen en een DVD van Iron maiden opgezet. Live After Death.
Geweldig om die gasten in spandex pakjes rond te zien huppelen.


21:30: Bij J is de I goed ingeslagen en ze kijkt verwonderd in het rond naar alle kleur en pracht welke zich blijkbaar bij haar openbaren. Bij mij is inmiddels duidelijk dat de 4-fmp over zijn top is en de I me net niet brengt waar ik wil zijn. De vraag is wat ga ik daaraan doen. Zoals gewoonlijk is de keuze weer snel gemaakt. De 4-fmp laat ik mooi uitwerken. geen behoefte me morgen echt brak te gaan voelen. de weegschaal komt er bij en ik weeg een nieuwe combi af. Ditmaal moet het een 2C-I - 2C-E combi worden.
21:40 Ik drop een capsule met 17mg 2C-i en 17mg 2C-E.
Vol verwachting klopt mijn hart. Ik geniet nog even verder en hoop dat de de combi snel gaat werken en dat ik geen last van bodyload ga hebben. J gaat nog steeds prima en heeft de grootste pret.
23:00 De I en E zijn gaan werken maar voor mijn gevoel gebeurd er vrij weinig. Ik voel dat ik wat heb gehad maar het mag geen naam hebben. visuals zijn zo goed als afwezig. en van diepgang is al helemaal geen sprake. Nou ja , niets aan te doen. We hebben een leuke avond en ik moet er gewoon nog maar even van genieten.
23:30 toch knaagt er iets van binnen. De behoefte om nog even lekker te trippen blijft aanwezig. Of het nu de FMP is die alles onderdrukt of dat het gewoon niet goed valt ik weet het niet maar alles lijkt maar half te werken vandaag.
23:45 de beslissing is genomen.
Dropt: 300 mics LSD
Eigenlijk met de gedachte dat dit ook niets gaat brengen maar met een ongelofelijke drang naar meer van dit lekkers pleur ik de zegels onder mijn tong. Ik ga er nog maar een keer lekker bij liggen en we kijken en luisteren nog een beetje verder. Ondertussen kijk ik af en toe op de klok tot we zo ongeveer een uur verder zijn en ik nog niet het idee heb dat ik iets van de LSD verneem. Ik besluit het maar te vergeten en gewoon te genieten. Tenslotte is er genoeg om plezier aan te beleven.
Zo langzamerhand zijn we wel toe aan wat andere muziek en ik gooi er een mixje op.
Tevens zet ik De Xbox aan en gooi er een cd in om van de special effects te kunnen genieten.

http://soundcloud.com/maxsimmeren/djlogic-psychologic-1

24:30
Ik sluit mijn ogen en geniet van de muziek. langzaam drijf ik weg in gedachten. Zonder dat ik het in de gaten heb begin ik langzaam aan te trippen. Ik voel de muziek. Ik zweef in de ruimte mijn gedachtes gaan van hot naar her. Ik kreun van genot. Dat is het moment dat ik me realiseer dat Ik vandaag dus nog wel stevig ga trippen. Ik open mijn ogen en zie een volledig transparante wereld. Ik kijk naast me en ik kan dwars door de tafel kijken. Het is niet dat ik zo diep ga. Dat ga ik niet. Maar de visuals zijn onvoorstelbaar. alles is transparant en ik zie overal kleuren. niets behoud zijn vorm. Verbijsterd sla ik het allemaal gade. Duidelijk is dat het nog niet zijn top heeft bereikt.

3:00:
De Trip lijkt zijn hoogtepunt te bereiken. Nu blijf ik sowieso altijd (zeker vergeleken met de meeste anderen) redelijk helder bij LSD, maar ik heb het idee dat ik nu nog helderder ben als normaal. Wel zijn mijn zintuigen geoptimaliseerd en kan ik heerlijk wegdrijven op de muziek. maar het brengt me nergens waar ik het zelf niet heen stuur. Desalniettemin is het enorm genieten. De visuals zijn werkelijk mindblowing. ik moet volledig op mijn intuïtie vertrouwen als ik door de kamer wil lopen of dingen wil doen. De mediaplayer bedienen is zo goed als niet meer te doen. gelukkig ben ik dermate ervaren met het apparaat dat bijna zonder beeld hem kan bedienen.
Helaas blijkt dat mijn vriendin zo langzamerhand moe begint te worden en vraagt of we naar boven gaan. Gelukkig weet ik haar zo ver te krijgen nog even te blijven en we gooien er nog weer wat andere muziek op.

4:45:
Helaas is het nu helemaal gebeurd met J. Ze moet naar bed. ze vraagt of ik mee ga en aangezien we eigenlijk altijd tegelijk naar bed gaan besluit ik mee te gaan.
We lopen de trap omhoog en opnieuw sta ik verbaast van de visuals. Het trappenhuis van Escher is er helemaal niets bij vergeleken. Na de verbazingwekkende trip naar de slaapkamer laten we ons op bed vallen. Nog voor het hoofd van J het kussen raakt ligt ze te snurken. Ik lig kreunend naast haar. intens genietend. Ik sluit mijn ogen om tot de conclusie te komen dat de CEV Net zo ruig zijn als de OEV. Ik space met lichtsnelheid door het heelal. Na zo een half uur te hebben gelegen realiseer ik me dat het de grootste onzin is om zo op bed te blijven liggen. Tijdens een comedown kan je best gaan slapen maar zeker niet als je nog op dit niveau aan het trippen bent. Niet alleen dat maar het is ook zonde van de trip. Ik kijk nog een keer naar de luid snurkende en stap uit bed en onderneem de tocht naar beneden.
Beneden aangekomen besluit ik dat ik iets moet eten. Ik ga naar de keuken en tref daar nog een appelflap aan. Ik slobber dit ding op een ronduit onbeschofte manier naar binnen en realiseer me dat dit het lekkerste is wat ik ooit heb gegeten. Ik gooi ik er nog wat muziek op en speel wat met 1 van de katten. Ik moet gewoon mijn best doen om hem als kat te herkennen. ik zit gebiologeerd naar het beest te kijken en schrik me kapot op het moment dat hij opeens begint te bewegen. Ik gooi nog een keer de film enter the void erop maar na ongeveer 2 uur van deze film besluit ik dat ik het eb gehad met deze film. Ik wissel nog wat muziek met wat films af en zet door tot de trip in heftigheid heeft afgenomen.
10:00:
De trip is nu bijna afgelopen. De visuals zijn te verwaarlozen maar ik voel de trip nog steeds. Ik ben nog steeds wakker en helder en besluit de trip volledig uit te zitten. Gelukkig voel ik geen hoofdpijn opzetten.
plus minus 13:30:
ik val in slaap en word een half uur later gewekt door J welke honger blijkt te hebben.
In huis blijken we er een redelijke chaos van gemaakt te hebben. We ruimen samen op. De dag is weer begonnen. Ik voel me moe maar niet brak. Vrij helder ervaar ik de dag om savond moe maar voldaan in bed te kruipen.
Zo dat was weer eens een zaterdag om te onthouden.
Laatst bijgewerkt door megatrippie op di apr 05, 2011 10:50 am, in totaal 2 keer bewerkt.
Tree Hugging Hippie Crap
megatrippie
In Memoriam
Offline
 
Posts: 572
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 2:52 pm

Re: Een beetje van dit en een beetje van dat.

Berichtdoor Tomaat » ma apr 04, 2011 3:18 pm

Leuk report! Doet me weer helemaal zin krijgen! :love:
Gib uns fetten Bass,
Wir wollen Eskalieren!
Dreckig, hart und krass!
Ja, das ist wie wir's mögen.
Wer ist mit dabei?
Wir feiern durch bis morgen früh.
Und singen immer wieder...
Avatar gebruiker
Tomaat
He's nuuuuuuuts!
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1382
Geregistreerd: di feb 22, 2011 12:10 pm
Woonplaats: Gent

Re: Een beetje van dit en een beetje van dat.

Berichtdoor lolnoob » ma apr 04, 2011 5:26 pm

Mooi geschreven, goede sfeerimpressie :)
:woeh: :woeh: :woeh: :woeh: :woeh:
drugsforum.info schreef:Je bericht bevat teveel smilies. Er is een maximum-aantal van 5 smilies toegestaan.

Fuck the system!
Avatar gebruiker
lolnoob
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 449
Geregistreerd: di feb 22, 2011 2:39 pm

Re: Een beetje van dit en een beetje van dat.

Berichtdoor LuchtiNgtoetje » ma apr 04, 2011 5:49 pm

Zo dan. Dat is nog is quality time doorbrengen met elkaar ;) leuke report!
Avatar gebruiker
LuchtiNgtoetje
<3
Donateur
Offline
 
Posts: 1575
Geregistreerd: di feb 22, 2011 10:26 am

Re: Een beetje van dit en een beetje van dat.

Berichtdoor megatrippie » wo apr 06, 2011 11:04 am

LuchtiNgtoetje schreef:Zo dan. Dat is nog is quality time doorbrengen met elkaar ;) leuke report!


Dat is ook de reden waarom we gebruiken. gewoon om nog extra van elkaar te genieten.
Tree Hugging Hippie Crap
megatrippie
In Memoriam
Offline
 
Posts: 572
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 2:52 pm

Re: Een beetje van dit en een beetje van dat.

Berichtdoor taeknic » do apr 07, 2011 10:06 am

mooi geschreven, leuke instelling, hard getript! :love:
Done : Alcohol, Ritalin, Caffeïne, Nicotine, Wiet, Hasj, XTC, MDMA (kristal), Cocaïne, Speed, Dexamfetamine, Lachgas, Truffels, Ketamine, LSD, 4FMP, Paddo's, Mephedrone, 2C-B, DMT
Avatar gebruiker
taeknic
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 236
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 9:48 pm
Woonplaats: Groningen


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner