Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Een nacht met Mother's Finest - Truffel tripreport

Voor al je psychedelische avonturen.

Een nacht met Mother's Finest - Truffel tripreport

Berichtdoor kolibrie » wo maart 04, 2015 9:27 pm

Na een lange tijd lurken op DF besloot ik maar eens een tripreport te schrijven over één van mijn ervaringen, namelijk die van afgelopen vrijdag; die was wel het meest verbluffende van al mijn trips!

WAARSCHUWING: Dit bericht is enooooorm lang omdat ik veel details bijvoeg!

Ik ging samen trippen met mijn vriend, een first timer die alleen wiet en MDMA met mij heeft gedaan. Ik heb hem informatie gegeven over truffels en trippen, met alle voorzorgen van dien, we waren dus goed voorbereid. Voor mij was het de eerste keer een truffeltrip met een partner.

Vanaf maandag hadden we afgesproken om geen vettig voedsel tot ons te nemen, en vrijdag hadden we allebei ook weinig gegeten. Niet niks, want daar kunnen we natuurlijk niet van leven! Ik ging vrijdagochtend rond een uur of 11 in de ochtend twee bakjes truffels van 10 gram Mother's Finest halen, terwijl hij een eeuwigheid (1,5 uur maar liefst) in de trein zat op weg naar mij. Ook haalde ik even glowsticks en kaarsen en appel kiwi nectar van de appie om de héérlijke smaak van de truffeltjes weg te werken. Ik zweer bij het appelkiwi sapje!

Mijn vriend, laten we hem even Dave noemen, was aangekomen om half 5 en we waren in principe klaar om te trippen, alleen moesten we nog even snel wat eten. (Ik woon nog thuis, en mijn moeder weet dat ik soms trip, mijn vader niet, en die vindt het ook raar als ik niet mee eet)

Dan nu, de setting! Ik slaap op zolder en heb een houten plafond voor opslag, door het gat van die opslag zit een popuptent gepropt met een hendeltje naar buiten. Ik heb een staventilator waar ik professioneel met plakband glowsticks aan vastgeplakt had, zodat er een opaal regenboogachtig effect verschijnt als je hem aanzet. Ook had ik slingers gemaakt van glowsticks en gewoon willekeurige glowsticks om houten posten in mijn kamer gehangen. Tot slot een paar kaarsjes aangestoken en een playlist gemaakt van 2 keer 2,5 uur Buddha Bar mixjes, op repeat. Ik had ook een paar dekens op mijn vloer neergelegd.

Ik had besloten dat ik Pink Floyd's album 'The Piper At The Gates Of Dawn' op wou hebben tijdens het eten, zodat ik fearless and brave die truffels zou kunnen verorberen met Lucifer Sam op. Ik had de doosjes met truffels trouwens bewaard in een kistje met een koelelement dat gewikkeld in een handdoek was. Het eten ging moeizamer dan normaal, met een enkele kokhals van mij, en een proest van Dave, die riep: 'Bah, bedorven walnoten!'.

Nu begint het leuke. Ik had de Buddha Bar mix maar aangezet toen Dave 'klaagde' dat zijn ledematen zwaar aanvoelden en hij lichtjes werd in zijn hoofd. Met mij gebeurde hetzelfde, wat ik vreemd vond, omdat we om half tien waren begonnen met eten, en het ondertussen nog maar tien voor tien was. Zo snel begin ik nooit met trippen normaal! Dave vroeg overigens ook of het normaal was dat de pupillen zo uitzetten.Ook waren beide bakjes nog niet leeg; er lagen nog wat (flinke) kruimels!

Als een soort laatste avondmaal slenterden Dave en ik naar de badkamer omdat ik een peuk wou. (Ik rook altijd in de badkamer omdat mijn vader niet weet dat ik rook, ik ben 22) Daar zaten we dan, ik met een peuk, een beetje borrelend van de truffels, toen ik ineens een lachkick kreeg om het woord 'sap'. Dave ging er al snel in mee en uiteindelijk lagen we vijf minuten lang in een scheur om het woord 'sap'.

We gingen weer naar boven, en ik wilde op de grond liggen op mijn dekens. Dave twijfelde even, maar ging ook liggen. Ineens kwamen daar de prachtigste patronen in mijn houten plafond tevoorschijn, en ik wilde niets liever dan voor altijd blijven kijken naar deze patronen. Dave streelde me, maar ik keek hem aan alsof hij een vreemdeling was en lachte omdat hij op een 3D-plaatje leek. Ik probeerde dat uit te leggen, maar hij snapte het niet totdat ik op dezelfde manier boven hem ging hangen. Ik moet zeggen dat ik vaak een beetje bang werd van Dave's gezicht. Niet eens geheel negatief bedoeld, maar het was creepy, die whacky ogen en gewoon zijn gezicht haha. Ik vond het eigenlijk niet eens zo erg, want ik was zeer kinderlijk.

Dus daar lagen we dan, muziek te luisteren en naar het plafond te staren. Uit het niets vroegen we ineens tegelijk aan elkaar: 'Zijn we op een piratenschip?'. I shit you not, het voelde echt alsof we op een piratenschip waren! Dat heeft ongeveer een uur geduurd, want toen waren we ineens in de woestijn, waar ik met een donkerbruine deken om me heen een indianenvrouwtje was. Ik gaf de ventilator de schuld dat ik het koud had, maar ik moest al snel verontschuldigen van Dave, dus dat deed ik.

Soms focusten we wel eens op de muziek. Het leek alsof we de hele wereld rond gingen en uiteindelijk waren we in 'Spanje'. (het klonk spaans) Ik had het koud, en uit het niets zei ik: 'Wat nou als het stiekem koud is in Spanje, en Spanje stiekem een deel is van Rusland?'. Beiden dachten we hier even serieus over na, om dan weer afgeleid te worden door de ongeknakte glowsticks. Er viel er namelijk eentje op ons, een blauwe. Dave zei 'Hee, Mister Glow!', waarop ik zei 'Mister Glow klinkt stom, Meneertje Blauw is veel leuker', dus Meneertje Blauw it was. (Later zei ik dat ik die naam stom vond, waarop Dave zei dat ik hem bedacht had, maar ik geloofde het niet) Dave moest overigens bijna huilen toen hij zijn mooie gele glowstick aan me gaf omdat ik zijn allerbeste vriendinnetje ooit was. Ik gaf hem een rode terug en alles was weer goed. Ook zei ik dat alles eend was. 'Alles is eend. Ik ben eend. Jij bent eend!'

Ik ging weer roken. Het was een waar avontuur om de trap af te komen, alsof je voor de eerste keer naar het bos mag als kind! Eerder op de dag had ik aan mijn broer gevraagd of hij ons een beetje in de gaten kon houden, en dat deed hij. Hij kwam naar boven lopen, net voordat wij naar de badkamer liepen. Dave zag zijn gezicht en moest een beetje lachen. Ik liep J voorbij en vroeg 'Why so serious', waarna hij dat met een gek stemmetje herhaalde en daarna 'Tripkonijnen' zei. Dave en ik verloren het allebei. Zijn gezicht, zijn stem... beiden zaten we weer in een lachkick.

Eenmaal in de badkamer had ik mijn sigaret aangestoken en zei ik tegen Dave dat ik hem lelijk vond. Hij zei dat het door licht kwam, en friemelde wat aan zijn lange haar en draaide zijn gezicht een beetje. Hij vervormde naar hoe ik hem normaal ken, alleen dan met whacky ogen. 'Nu ben ik weer knap!', zei hij vastberaden. Ik knikte toe. Op een gegeven moment vroeg hij ineens 'Ben ik nou nat?', waarop ik antwoordde: 'Nee, je bent gewoon lelijk'. Beiden lagen we weer in een scheur. Voordat we naar boven liepen gluurden we nog even bij mijn broer en zijn vriendin, die inmiddels in bed lagen. Ik zwaaide ze uit en knuffelde ze.

Het was nu middernacht. Ik lag nu te knuffelen met Dave op de dekens, en begon erover dat er een paarse kaars was die we niet aangestoken hadden, wat ik zielig vond. Hij dacht precies hetzelfde, maar we hebben hem niet aangestoken. We waanden ons weer in de woestijn, en Dave werd in het printje van een zwartwitte hoed van mij gezogen, al lachend. We hadden nog een discussie over waar de muziek nu weer vandaan kwam, want wij dachten weer Spanje, maar ik zei Mexico, omdat we ook eens buiten Europa moesten denken.

Nu komt het 18+ gedeelte hahaha.

Er waren al een aantal uren verstreken, het was ongeveer kwart over een en Dave had alle dekens terug op bed gelegd terwijl ik de kaarsjes zittend uitblies. Hij leunde naar me toe en voor ik het wist lagen we te zoenen. Mooi moment! We stonden voor mijn bed en Dave was zijn trui al een tijdje kwijt. Terwijl hij me zoende en langzaam uitkleedde, fluisterde ik 'Waar is je trui?' in zijn oor, wat een explosieve seksuele lading had voor ons beiden. De seks was geweldig! Ik dacht aan samurais, tijgers, beren, eenden, broodbakkers en Tokio, terwijl ik zijn rug openkrabte en hem beet. Ik voelde dat hij van vlees en bloed was gemaakt. Midden in onze sessie (die al anderhalf uur duurde) liet een van de glowsticks los, wat resulteerde in een luid geklapper. We vonden dit niet erg: We fixten het en gingen knuffelen.

Hij zei tegen me dat ik de mooiste en liefste was. 'Nee', zei ik. 'Voor jou ben ik de mooiste en liefste. Dat ben jij voor mij. Gek dat mensen dat altijd zo moeten zeggen, want het is gewoon een mening!'. Daar was Dave het mee eens. Ook vertelde ik hem dat het fijn was om hem eens zo te voelen. Die oppervlakkige aanrakingen en knuffels zijn fijn, maar ze zijn oppervlakkig. Vrijdag voelde ik dat hij gemaakt was van vlees en bloed, wat erg fijn was. Rond een uur of drie besloten we de glowsticks van het plafond en de ventilator te halen en te gaan slapen. Tevergeefs, we hebben beiden ruim 2 uur wakker gelegen in een walgelijk zacht bedje.

De volgende dag waren we wat dazed en confused, en gingen bowlen met mijn broer, zijn vriendin en S.

Bowlingballen waren nog nooit zo zacht.

Hope you enjoyed it, guys, I can day I did!
kolibrie
Newbie
Offline
 
Posts: 18
Geregistreerd: wo maart 04, 2015 8:26 pm

Re: Een nacht met Mother's Finest - Truffel tripreport

Berichtdoor Psychonautious » wo maart 11, 2015 2:35 pm

Het klonk als een gezellig avond, mooie tripreport ook man. zelf ben ik wel uitgekeken op truffels.
Overthinking stuff until its so wierd, that its starts to make sense.
Avatar gebruiker
Psychonautious
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 110
Geregistreerd: wo feb 11, 2015 9:46 am

Re: Een nacht met Mother's Finest - Truffel tripreport

Berichtdoor Maus » wo maart 11, 2015 7:14 pm

Leuk report... :hulde:
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10213
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info

Re: Een nacht met Mother's Finest - Truffel tripreport

Berichtdoor frozentoast » wo maart 11, 2015 8:03 pm

beetje raar dat je alleen maar op zolder zat en in de badkamer moest roken, maar verder leuk
Avatar gebruiker
frozentoast
fa2 ouwe
Donateur
Offline
 
Posts: 2270
Geregistreerd: ma jul 16, 2012 11:45 pm
Woonplaats: zesde dimensie linksaf

Re: Een nacht met Mother's Finest - Truffel tripreport

Berichtdoor kolibrie » di maart 17, 2015 5:26 pm

frozentoast schreef:beetje raar dat je alleen maar op zolder zat en in de badkamer moest roken, maar verder leuk


Mijn zolder leek een compleet andere dimensie, ik trip er graag omdat het groot en sfeervol is. Ik rook in de badkamer omdat ik beneden niet mag roken hahaha.
kolibrie
Newbie
Offline
 
Posts: 18
Geregistreerd: wo maart 04, 2015 8:26 pm

Re: Een nacht met Mother's Finest - Truffel tripreport

Berichtdoor twizz » wo aug 05, 2015 7:38 pm

Ik heb dit report net met zeer veel plezier gelezen. Vele dingen zijn herkenbaar en duidelijk geschreven. Aventoe moest ik zelf even meelachen. Het stuk.waar.je zegt 'jij bent de mooiste en knapste VOOR MIJ' deed me stilstaan. Ik vind dit een zeer mooie realisatie! Keep on trippin
Avatar gebruiker
twizz
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 106
Geregistreerd: di okt 11, 2011 10:37 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner