Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

[TvdM februari '08] Een ode aan de LSD molecuul

Voor al je psychedelische avonturen.

[TvdM februari '08] Een ode aan de LSD molecuul

Berichtdoor Sublimo » di maart 01, 2011 4:57 am

Originele post door lysergine25 op 18 feb 2008.

Inleiding


Het is nu maanden geleden dat ik een 'akelige ervaring' heb opgedaan met de LSD, die ene keer greep de LSD me en smeet met mijn gedachten in het rond. De paniek sloeg meteen toe, ik wist niet goed hoe ik er op moest reageren, ik kon niet meer voor mezelf denken. Ik was er diep van onder de indruk, de trip die in aanvang mijn angsten en paniek voedden intrigeren mij tot op de dag van vandaag. Ik heb er uren over gelezen, mijn eigen ervaring met de 2C-B overdose en de Ruigoord badtrip, mediteren en het oproepen van het dieper trippen. Badtrippen is een term die de LSD een slechte naam geeft, wie is er ooit op het stomme idee gekomen om het zo'n negatieve uitstraling te geven ? Oftwel waarom zou je het geen unieke super trip mogen noemen ? Hoe vaak komt het voor dat je een niveau hoger komt dan normaal.Hoe kan dit nou zo zeldzaam zijn, en als het echt zo sporadisch voorkomt verdient het dan niet eerder de naam "Megatrip" beyond the frontire. Maar de aller belangrijkste vraag: Hoe kom ik er in en wil ik dat graag ? Wat is er anders aan deze unieke diepgang dan een normale trip. De LSD heeft de kracht om je tijdelijk te ontdoen van je eigen wil en krachten, je bent dan dus hulpeloos overgeleverd aan je zelf, vanaf dat moment stuur je dus ook de richting. Para gedachtes zullen de negativiteit aanwoekeren, positieve gelukkige gedachtes brengen geluk. Hoe beheers je die ongecontroleerde macht die je vast houdt ? Wat moet je doen voordat je denkt dat het gaat komen, wat moet je absoluut niet doen. Is een diepe trip echt zo angstaanjagend dat veel trippers na een badtrip niet meer durven te trippen en is dat terecht ? moet je nu blij zijn of niet dat deze unieke kans aan je geboden om iets te zien en te voelen wat simpel weg niet te beschrijven is op papier terwijl de beelden nu gewooon langs glijden.
Wordt dit versalg een oproep naar roekeloos overdoseren van LSD op jacht naar de Gouden Trip, ik hoop van niet !
Ten eerste heb je het toch niet in de hand en het is niet dosis gerelateerd, ik bedoel je kan op 200 mics 400 mics of 700 mics uniek trippen. Vanaf nu noem ik het badtrippen uniek trippen, ten 2de zal het voor de meeste einde oefening zijn, en zullen ze stoppen met trippen en beginnen met de grootste hoax over de lsd ...


Ik ben blijven hangen
Ik ben gek geworden
Ik heb 24/7/365 flashbacks HDDP

The 'Badtrip" the HOAX from the U.S.A the truth the whole truth and nothing but the truth.

Lokatie: The best place for a deep trip a mi casa.
Innametijd: 12.30 Pm
Sitters: 0
Dosis: 700 mics 7 drips Clear Liquid Drips ( bleu cristals ) opgelost in 1 ml water rectaal ingebracht.
Inslagtijd a.k.a. A.T.A.: 12.39 Pm 9 Fukking minuten.
Ruimte waar de diep trip plaats vond: In bad.
State of mind: Niets vermoedend, helm op gordel om.

Het was gister al mooi weer, vandaag weer de zon schijnt helder en het is voor het eerst lekker weer na maandenlang ellendige kou en regen. Als ik het spuitje inbreng heb ik al een beetje spijt, 30 dagen niet getript en dan zoveel in je poepertje douwen is misschien wel het oproepen van mij aller grootse angst en verlangen ... een rendez vous met de echte kracht van de LSD molecuul van het blauwe cristal. Ik weet niet zeker of deze druppels die kleur bevatten maar het voelt zo zuiver zo helder zo anders dan de Mayas, de Hartjes en de Shivas. Voor ik het weet moet ik afscheid nemen van een DF lid op MSN.
Mijn laatste woorden: Ze slaan nu in .... 7 drips rectaal, drama dus.

Inpact:

Met de 2C-B smelt alles om je heen als je 50 mg rectaal neemt, maar met de LSD is het anders, eerst die enorme bodyload die papertrips van orange cristal niet kunnen geven. Het is de bodyload die mij doen aangeven dat het net zoals in Ruigoord een hele zware trip gaat worden. Ondertussen lig ik in bad maar het is niet vol ik heb het nogal koud en lig scheel te kijken in het laagje water. Langzaam loopt het vol, ergens in dit moment val ik 'weg' ik word afgeschoten richting het universum, tussen hemel en hel blijf ik enekele monenten hangen. Voordat ik het besef krijg ik bijna dezelfde patronen en volgorde te verwerken zoals op de 2C-B, een soort 'ego death' neemt mijn trip over. Een DMT achtige cartoon duivel kruipt over me heen ik zie rood en een soort raar Michelin mannetje met horentjes cq duiveltje. Hij zegt niets, kijkt ook niet, ik kan het gewoon niet uitleggen, hij gaat over mijn hersenpan heen en zweeft voor me uit de verte in. Vanaf dat moment wist ik het zeker: I am out of control .... ik moet mijn ansgten nu niet laten overwoekeren, en dus zeg ik tegen mezelf: " OK Stonie nu komt het erop aan, vergelijk het met surfen, de wind trekt goed aan je vliegt over het water maar je beheerst de plank ondanks dat ie dreigt over het water zijn ciontact te veliezen ik zweef over het water en het zeil eist alle krachten op dfie ik heb in mijn ocderarmen. Je speelt dus met de wind en de golven,n iet nadersom. En dat is LEUK!!! Surfen is leuk als je het kan namelijk als je het niet kan is het een kutsport. En zo is het ook precies met diep trippen ook, je moet leren te accepteren dat jij het zeil vasthoudt en niet los laat jij surft op de LSD niet anders om. Hoe het in zijn werkling gaat is onbeschrijfelijk, zo moeiljik te verwoorden. Je stapt dus uit je trip en gaat er van boven uit over heen kijken, je gedachten heb je deze keer dus wel onder controle, tenminste je hebt controle over de chaos, je hebt contole over de richting van je trip. Of dit nou een droom is of een visioen cq hallucinatie weet ik niet als ik mijn ogen dicht doe zie ik de DMT achtige wereld en als ik ze open doe zie ik een gesmolten badkamer. Ogen dicht is controle over de plank en het zeil, ogen open is paniek en chaos, ik praat nu dus in gedachten en beelden.

Chaos in de LSD droomwereld :

Deze keer ga ik niet dood maar ik word wel opnieuw in tweeen gesplijt, op het moment dat ik de eerste keer gek werd maakte ik nu met mijn hand een snijbeweging alsof ik meesnijd met het samurai zwaard die mijn ziel in tween op splitst. Alles ligt nu open, een grabbel bak met data waar ik als een autobot doorheen vlieg. Ik huil van geluk na vermoedelijk 1 uur out in bad gelegen te hebben schrik ik wakker uit die droomwereld. Ik lig in veels te heet water, ik moet de warm kraan snel uitdraaien en veel koud water erin laten lopen, ik neem een slokje water ik ben uitgedroogd. De droom is net een unox reclame waar alles hilight van mijn levne voorbij flashen van jon to oud en tot aan mijn graf..
Ik ben nu beland in weer een andere dimensie van deze unike trip, ik ben namelijk aan het bijkomen en kan langzaam weer dingen zien. Het weirdo gedeelte dat je gedachten constant weglopen en dat het concentreren op de werkelijkheid steeds onbereikbaarder word. Haast onmogelijk, het erboven uit denken lijkt nu niet meer te lukken, af en toe verlies ik dus zwaar de controle over alles in en om me heen, wat leidt naar de volgende alinea.

Paniek en verwarring worden verslagen door vreugde en triomf:

Net als ik denk dat ik het overwonnen heb krijg ik een enorme para aanval, geen zware paniek ok wel een klein beetje maar meer een para scheut. Ik heb nu korte periodes dat ik wel helder ben en nog langere periodes dat ik echt niet weet met wie ik praat of wat ik zeg. In zo'n periode hoor je dus geen geluiden uit de werkelijkheid maar alleen in je hoofd, zo ging de telefoon meerdere malen over maar heb ik het niet gehoord. Zo kan ik plots weer ruiken en voel ik de koude lucht in mijn neus naar binnen komen. Het geeft aan dat ik weer leef en dingen weer mag waarnemen. Voor het eerst hoor ik ook de computer, deze staat benenden MSN tokkelt erop los, hoelang ik weg was weg en wat is er gebeurt in die periode is een 10 a4 tjes op dubbelgerpint papier. Dat is het lastigste deel om te beschijven. Het lijkt me maar niet te lukken om dat vaste houden, net zoals op de 2C-B een soort blackout. Hoe ik de GSM ooit heb kunnen vinden is mij een groot raadsel.

Diepe lsd dwangmatige acties.

Ik wil maar 1 ding, ik wil de nachtzuster vertellen dat ik van haar hou en haar vertellen dat ik spijt heb dat ik onaardig was in de laatste uren. Ik wil mijn hart luchten maar omdat ik de GSM niet snel genoeg kan vinden raak ik een beetje in paniek. Het zal nooit meer gebeuren, zeg ik me zelf, vertel haar dat. Zelf kan ik me niet meer herinneren wat er dan precies fout was gegaan maar mijn gevoel maakte van mijn ziel een schuldige Joran killer. Een diep schuldgevoel wat exact overheen kwam op de 2C-B de trigger om toen alles te verliezen omdat ik iets tegen mijn hond had gezegd ...

Huilen van geluk en liefde, het lijkt wel een shotje dopamine L:

Ondertussen ben ik overgekookt door het hete water dus ik probeer op het bed aftekoelen, dat ik alles onder smeer met mijn natte lichaam kan me niet boeien. Mijn ochtendjas ziet er zo anders uit dat ik spontaan begin te zoeken naar mijn eigen ochtendjas ... weird want die is er niet, dit is mijn ochtend jas maar hij ziet er zo anders uit. Als ik op bed lig te kroelen probeer ik mijn nachtzuster te bellen, en dat is niet simpel. Technische hightech equipment is echt lastig te begrijpen als je zo in de war bent. Ik druk op redial, en ik hoop dat ik de nachtzuster aan de lijn krijg ....
Quote: "Hoi liefje, ik bel je omdat ik je wou vertellen dat ik zo spijt heb dat ik niet lief ben geweest de laatste 24 uur ( zo zie je maar weer dat je met de LSD niet kan vluchten, het komt eruit !) het enige wat ik eigenlijk wil is van je houden en je beminnen. want je maakt me zo gelukkig, zo intens gelukkig dat ik nu huil van geluk. Ze is perplex, dit is een ware uitstort van emoties op een moment dat ik eigenlijk niets onder controle heb. Ik zeg tegen haar: Je hoeft je gelukkig geen zorgen te maken, alles gaat goed ik lig te vergaan van de lsd op min warme bed. En ik huil nu niet van paniek of angst maar puur omdat jij mij zo gelukkig maakt. Ik wou dat je hier bij me was met je warme lichaam zodat ik je kan ruiken en voelen."
Dan hang ik op, en heb eigenlijk direct weer de enorme behoefte om haar stem te horen. Vanaf hier krijg ik last van zware schizofrene aanvallen met paranoia gedachtes, ik kan gewoon niet meer herinneren hoe vaak ik precies heb gebeld nog wat ik heb gezegd. Bij het laatste gesprek hangt de nachtzuster een beetje sober op en het triggert me. Was er iets wat ik heb gezegd ? Het laat me niet los en het doet me achteraf herinneren aan iemand die ook een unieke trip had en in zijn gedachten had bekokstoofd dat hij mij een persoonlijk verhaal had verteld. Ik wist van niets en op het moment dat ik hem dat zeg triggerde ik hem om goed diep te gaan ( bad dus hij raakte zwaar in de war en vertoonde meerdere persoonlijkheden, en drastische veranderingen van de gemoedstand.)

Realiteit .. werkelijkheid, waar ben ik, de paranoia aanvallen stapelen op.

Als ik nadenk over wat ik het laatse uur gedaan heb twijfel ik steeds meer, heb ik nu echt met de nachtzuster gebeld of zit ik nog steeds in een soort nachtmerrie. Waarin ik droom dat ik dingen wel heb gedaan cq gezegd, als de telefoon opnieuw overgaat durf ik niet meer op te nemen, ik sta niet meer in voor mezelf en ben gewoon bang dat ik iets stoms zeg. Dan krijg ik weer een ander grappig waanidee, mijn MSN staat nog open en een 2de Stonie is even lekker uit de schoolgeklapt over juicy prive details, in een groepsgesprek. Ik kijk weer naar de telefoon, hoe komt die hier naast het bad terecht ? Ben ik echt naar beneden geweest ? Keer op keer moet ik diep nadenken en kom ik tot de conclusie dat ALLES fucking nep is..... het is de lsd molucuul die met me speelt. Alles wat ik in mijn hoofd bekokstoof is een halluciniatie in mijn gedachten. Iets wat je niet ziet maar wel heilig van overtuigd bent. Ik keer terug in bad en gooi overdreven veel Kneipp in het bad, het interessert me niet wat het kost ik heb iets te vieren vandaag. Vandaag heb ik iets overwonnen wat mijn diepste angsten niet hadden kunnen dromen. Ik heb de dolle stier getemt, ik heb de hele rit uitgezeten, ik heb gesurft in een tornado op de hoogste golven die de zee kan en wind kunnen maken. Ik ben zo trots op mezelf dat ik spontaan begin te janken, ik glimlach erbij terwijl de tranen van geluk over mijn wangen rollen. Ik besluit terplekke in mijn geheugen aan het verslag te werken, ik krijg 1.000.000 ingevingen over de cristal de molucuul en de dmt achtige duivel ... ik maak op de muur aantekeningen op de beslagen tegeltjes, natuurlijk vergaan ze binnen een minuut. Ik ben ieder tijdsbesef kwijt en kan in dit verslag onmogelijk tijdstippen vernoemen. Als ik echt goed bij ben gekomen en weer normaal kan trippen verlaat ik het warme goddelijke bad, het doet me pijn maar ik moet en zal mijn volgelopen hoofd legen op papier. Ik breek nog bijna me nek als ik wegslip of de natte badkamervloer.

De andere wereld, mijn woonkamer ....

Beneden aangekomen drink ik eerst een paar glazen vers sap, ik reik naar een voorgedraaide joint als ik hem aansteek geniet ik intens. Al wetend dat dit mijn laatste joints zullen zijn. Ik heb besloten om er voor langere tijd niet meer aan te beginnen, de wiet heeft na 5 jaar onophoudelijk mijn leven kwalitatief aangetast.
Er liggen in totaal 3 joints, ik smeer er een ini mini druppie olie op voor wat extra spice. Zwaar trippend probeer ik een CD op te zetten, ik kan nog steeds niet begrijpen waarom zo iets simpels zo moeilijk kan zijn. Als de Buddha Bar IX begint zweef ik weg naar die heerlijke dimensie die deze muziek je kan bezorgen. Ik lig op de bank en zwaai mee met mijn armen als een componist die de band dirigeert. De hond kijkt me aan alsof LSD op heb en ze komt nieuwsgierig haar deel opeisen.
Resoluut stuur ik haar terug, na overleg met iemand anders had ik besloten de hond nooit meer mee te laten trippen. Een punt waar ik nooit aan gedacht heb is dat een hond ook kan badtrippen en dat ik niet kan communiceren met haar. Ze heeft flinke tanden en alles is mogelijk als ze in paniek zou geraken.
Ik maak op meerdere A4 tjes korte trefwoorden, iedere keer als ik een goed punt heb raak ik het weer kewijt het concentreren gaat me slecht af. ik wil zo graag alles verfijnen en uitleggen maar het resultaat is dat ik eindig met losse flarden trefwoorden. Ik heb wel 5 titels voor dit rapport maar er kan er maar eentje door ...

De nachtzuster.

Dan komt de nachtzuster binnen en wend de trip zich in een geheel andere richting, ik word mega para en ga in de discussie met de nachhtzuster. Ik ben erg op me hoede vanwege het 2C-B incident. Voor diegene die het niet meer weten, de nachtzuster is psycholoog en buitte me toen uit omdat ik op de 2C-B ontoerekingsvatbaar was.
Na een lange intense en onterechte discussie begraaf ik de strijdbijl en gaan we naar buiten ....

Wandelen in de natuur.

Het is nu al de 20 tigste keer dat ik op de LSD door dit park loop, en het blijft onbeschrijfelijk mooi. Het weer is super helder en de contrasten van de begroeingen en het water zorgen ervoor dat ik alle paranoia gedachten kan loslaten en eindelijk mag ik zwaar kan gaan genieten wat het visuele gedeelte me heeft te bieden. 5 km is niet ver op de lsd je wandelt het zo weg. De nachtzuster en ik praten over van alles, vooral mijn toekomst komt ter sprake. De kleuren in de lucht en de zon blijven me boeien ik blijf verwondert kijken naar het natuurgeweld. Na 45 minuten heerlijk genoten te hebebn keren we naar huis, iedere stap doet me pijn ik wil voor eeuwig in de natuur blijven.

Voedsel, sex en joints ....

Ik ben nu goed bijgekomen en sterf bijna van de honger, ik had al stoofvlees gemaakt de dag ervoor, de rode kool en aardappelen maak ik met gemak klaar en in de snelkookpan is het binnen 5 minuten klaar. Ik kom klaar op iedere hap in mijn hoofd, de appelmoes smaakt wel zo super, ik vreet me goed vol en eindig met hopjesvla en koffie. Zelden ben ik zo tevreden geweest over een trip het enige wat nog ontbreekt is een flinke neukpartij met de vrouw die mijn hart heeft gestolen. Ze kan hem krijgen, met liefde smelten we samen zij is nuchter ik trip nog hard. Naar mijn gevoel duurde het intens lang, het was weer als vanouds, goed juicy en geil.
Als ik opnieuw in bad glij ben ik intens gelukkig ..... alwetend dat het morgen nog beter is, sluit ik dit verslag af.

De beste tripwensen voor iedereen, geniet van je leven, geniet van je medemensen, geef liefde en ontvang liefde. Hou de wereld schoon, zij is voor onze kinderen van levensbelang.

Stonie :love:
I dare you, I double dare you motherfucker, say 'what' one more goddamn time!
Avatar gebruiker
Sublimo
Donateur
Offline
 
Posts: 3672
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 1:30 am

Re: [TvdM februari '08] Een ode aan de LSD molecuul

Berichtdoor Oizo » di jan 08, 2013 5:02 pm

Een oude, maar het blijft een geniaal report dat ik altijd met veel plezier herlees!
Avatar gebruiker
Oizo
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 629
Geregistreerd: do dec 22, 2011 7:09 pm

Re: [TvdM februari '08] Een ode aan de LSD molecuul

Berichtdoor Ivo » di jan 08, 2013 9:56 pm

Stonie-reports :love:
No sympathy for the devil; keep that in mind. Buy the ticket, take the ride...and if it occasionally gets a little heavier than what you had in mind, well...maybe chalk it up to forced consciousness expansion: Tune in, freak out, get beaten.
Avatar gebruiker
Ivo
Midnight Toker
Site Admin
Offline
 
Posts: 7871
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:34 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner