Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Een trip om nooit meer te vergeten.

Voor al je psychedelische avonturen.

Een trip om nooit meer te vergeten.

Berichtdoor Dislexsik » vr jul 20, 2012 12:46 am

Ik heb eindelijk besloten om eens een tripreport te posten, eentje van een trip die al minstens 10 jaar geleden was.

Het was in een periode waar ik nogal de junk uithing in het weekend en hard overdreef met drugs(pillen, speed, alcohol,..).Ik ga me hier niet over uitbreiden want dan gaat men verhaal veel te lang worden.
Anyway, in die periode ware mushrooms nog legaal te verkrijgen en hadden we wel al eens een paar keer naar nederland gereden (ja ik ben een belg :p) om paddo's te gaan halen.
Ik denk dat ik zoiets van een 3 a 4 keer paddo's had gebruikt en het was elke keer wel leuk, maar nooit echt heftig getript, gewoon lachkicks en lichte visuals enzo.
Nog nooit had ik een bad trip gehad maar ik wist toen ook nog niet zoveel af van wat paddo's waren, het enige dat ik wist was dat er een giftige stof inzat die je bloed vergiftigd en zo je van gaat hallucineren, dat was wat ze me zeiden tenminste.
Omdat ik nog nooit echt heftige visuals heb gehad wou ik wel is de dosis verhogen, en 2 porties ineens te nemen, dus besloten ik en 2 andere vrienden(die ik K en S zal noemen) een dagje vrij te maken om naar holland te gaan om mushrooms te gaan halen.
We hadden afgesproken de hele dag zo goed als niets te eten, elk 2 porties te nemen en daarvan een thee maken.

Rond iets van een 6u s'avonds dronken we dan elk onze thee op, ik denk dat het ergens laat herfst was want het was buiten al donker aan het worden.
Normaal gezien duurt het altijd minstens een half uur voor ik iets voel als ik paddos heb gegeten, maar ik heb deze keer er thee van gezet wat ik nog nooit gedaan had, wat mischien daarom de reden was dat ik na 10 minuten al harde veranderingen in men gezichtsveld begon te krijgen en ik voelde ook dat er iets ging gebeuren.
Ik herriner me nog dat we met zen drieen tv aant kijken waren, en naast de tv stond een kandelaar met 4 of 5 kaarsen op.
De kaarsen begonnen te bewegen, steeds harder, tot ze echt begonnen in elkaar te groeien. Tot nutoe vond ik alles nog tof, en K, een vriend van me begon ook al iets te voelen want hij begon te zeggen dat alles blauw begon te worden van kleur.
Ik lachte er wat mee en keek wat verder naar tv, en zag een zwarte vrouw die opeens in een aap veranderde.Ik vond dit hilarisch en riep naar men vrienden of ze het ook zagen.
Vanaf dan begon alles een beetje wazig te worden, ik begon me onwel te voelen en wou naar buiten gaan.
Toen ik naar buiten wandelde zag ik opeens geen kleuren meer en begon wat in paniek te raken omdat ik alles in zwart-wit zag.
Ik stond buiten en men andere vriend S kwam ook naar buiten en probeerde me wat te kalmeren.
Wat toen gebeurde vond ik echt raar, ik herrinerde me dat ik terug naar binnen ging, en ik zag mezelf in de zetel zitten, opeens kreeg ik een stomp van vriend S, en *pats* ik zat terug in de zetel.

Daarna was alles wat wazig, men andere vriend K was ondertussen al naar huis gereden terwijl hij nog hard aan het trippen was(ja heel onverstandig).
Het was al nacht toen men vriend S vroeg of hij me niet moest afzetten bij men vriend K omdat daar men bromfiets stond.
Ik ging akkoord maar ik was nog hard aan het trippen, en dacht in mezelf dat ik maar moest doen of ik normaal was en dat het wel over zou gaan.
S vroeg me welk uur het was, ik keek naar men horloge om het uur te lezen maar al wat ik zag was wijzers die rond aan het draaien was alsof het een propeller was van een vliegtuig...ik gokte dan maar een uur, want ik wou me voordoen dat ik terug normaal was, en ik zei 2uur waarop men vriend S me aankeek en vroeg of ik nog aan het trippen was, hetgeen hij wel merkte als hij zag hoe ik probeerde men jas aan te doen wat niet echt lukte :p

Anyway hij zet me af bij men vriend K, en tot onze verbazing stond er een ambulance voor zijn deur.
Veel weet ik niet meer wat er toen allemaal gebeurde maar ik weet nog dat zen buur (een jonge van onze leeftijd die we kennen) mij vroeg wat er gebeurd was waarop ik het hem vertelde.
Hij antwoorde in een soort kwaadaardige toon, en ik had het gevoel dat alles niet echt meer was, dat ik gewoon was dood gegaan vanaf het moment ik mezelf in de zetel zag zitten, en dat ik nu gestraft werd.
De buurjonge nam me mee ergens naar een bar waarop ik alles vertelde wat we gedaan hadde, en ik begon steeds meer en meer te beseffen dat ik echt dood was.
Ik ben toen naar het toilet gegaan, heb mezelf opgesloten, ik weet niet hoelang ik daar gezeten had maar uiteindelijk is de buurjonge me er van kome afhale en me thuis gaan afzetten.Ik had toen in die bar in men broek geplast omdat ik toch dacht dat ik dood was en dat dat dan toch allemaal niet meer uitmaakte.

Men vriend S was uiteindelijk in het ziekenhuis beland omdat hij zwaar trippend thuis kwam, zen ouders merkten nogal vlug dat er iets scheelde want hij wist uiteindelijk niet meer hoe hij zelf noemde als de dokter het hem vroeg dus hadde ze hem maar nachtje in het ziekenhuis gehouden.

Nadat dit was gebeurd was ik 10jaar volledig gestopt met alle drugs op alcohol na :p

Dat was dus men tripreport, i hope you enjoy :)
Avatar gebruiker
Dislexsik
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 190
Geregistreerd: zo maart 25, 2012 7:23 pm

Re: Een trip om nooit meer te vergeten.

Berichtdoor Dennenboom » wo jul 25, 2012 2:48 pm

What... Paddo's eten met in je hoofd dat een of andere bloedvergiftigende stof je laat trippen, zou ik ook wel goed op gaan. :love: Vreemd verhaal verder, geen idee waarom je het hier post.
Avatar gebruiker
Dennenboom
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 501
Geregistreerd: di feb 22, 2011 7:01 pm

Een trip om nooit meer te vergeten.

Berichtdoor Dislexsik » wo jul 25, 2012 4:19 pm

Gepost onder invloed van mxe. Daarom waarschijnlijk dat ik dit verhaal deelde :p


Sent from outer space...
Avatar gebruiker
Dislexsik
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 190
Geregistreerd: zo maart 25, 2012 7:23 pm

Re: Een trip om nooit meer te vergeten.

Berichtdoor Dreuge » wo jul 25, 2012 8:59 pm

zieke avond :P
~*Hardcore Is A Way Of Life And If You Are Against It Than FUCK YOU!!*~

~*Take Me The Way I Am And Than We Could Be Friends*~


~~~~~FREE GONZO~~~~~
Avatar gebruiker
Dreuge
Einsteins koffiebitch
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4615
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 10:22 pm

Re: Een trip om nooit meer te vergeten.

Berichtdoor justmakepeace » zo aug 19, 2012 9:34 pm

Ik had ook een keer (15 gram) met methoxetamine, nadat ik een lachgaspatroon gedaan had in het zwart-wit verder getript :p gelukkig vondt ik dit niet eng ofzo, eigenlijk best wel vet :p maarja die avond van jou was wel echt ziek man, vooral dat je zeker weet dat je dood bent.
Geef me een mice en een drum machine en ik pomp je vol psilocybine!
justmakepeace
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 61
Geregistreerd: di aug 14, 2012 8:57 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner