Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Een truffel trip in de natuur.

Voor al je psychedelische avonturen.

Een truffel trip in de natuur.

Berichtdoor Joint Venture » ma jul 11, 2011 10:40 am

Ik zal mijzelf in dit verhaal Bergey noemen. Dat is een bijnaam die ik al heel erg lang draag. De naam slaat op mijn achternaam. Ik ben 18 jaar oud.

Ik deelde de trip met twee vrienden, namelijk J (22 jaar oud, ervaren truffelgebruiker) en Wazzie (18 jaar oud en net zoals mij was dit zijn eerste keer truffels).

Locatie
Het verhaal speelt zich af net buiten Culemborg. Het is een bosachtig gebied met een klein kiezelstrandje. Het kiezelstrandje ligt aan een dode arm van de rivier de Lek. Je kan er heerlijk zwemmen. Het is een bosachtig gebied met veel heuvels. Voordat je de bewoonde wereld bereikt moet je eerst door honderden meters weiland. Het leek mij de ideale plek voor een truffel trip. Deze plek word de afgraving genoemd in Culemborg.

Voorbereiding
Ik was een avond met J ergens een biertje aan het drinken, wanneer opeens J een verhaal vertelde over een truffeltrip die hij ooit had gehad. Het trok direct mijn aandacht en was direct geintresseerd. Later vertelde ik Wazzie er over en die was net zoals ik van plan het te gaan doen. J stelde voor om het een week later te doen vanwege het weer.

Trip
Wazzie en ik liepen naar het station van Culemborg om J op te halen (want hij woonde in Nieuwegein). J zou eerst nog in Lombok, Utrecht langsgaan om Psilocybe Mexicana te halen. Dit waren de truffels die ook wel bekend stonden als flesh of the gods.

Nadat we elkaar de handen hadden geschut en J ons had uitgelegd dat hij vandaag de sitter zou zijn omdat, dit mijn en Wazzie's eerste keer zou zijn, waren we klaar voor vertrek.

Vervolgens gingen we onderweg naar de plek die ik had bedacht, de Afgraving. J had me verteld dat hij graag een afgezonderde plek had en waar de natuur centraal in stond. Ik had de perfecte plek in gedachte. We gingen langs de Albert Heijn. We haalde wat drinken en wat snacks. Evenlater gingen we onderweg naar de Afgraving.

Een uur later kwamen we bij de Afgraving aan. We hadden direct al onze telefoons uitgezet en onze spullen op 1 plek gelegd. J begon direct met zout om het kiezelstrandje heen strooien, dit is wat hij het zuiveringsritueel noemde. Hierdoor beloofde hij ons dat onze trip in goede banen zou blijven. Later legde hij mij uit dat als je met een gerust gevoel aan de trip begint, dat je minder kans op een bad trip heb en dat het eigenlijk tussen de oren zit.

Hierna namen we allebei 10 gram flesh of the gods Truffels. Ik weet nog goed hoe vies ik de truffels vond en dat ik dacht, "SHIT! Moet ik dat allemaal opeten?". Al na een tijdje merkte ik dat je aan de smaak gewend raakte, hoe dan ook de truffels bleven vies.

Vervolgens even een sigaretje gerookt en een beetje gemediteerd (Wazzie, J en ik zijn altijd een heel erg groot fan geweest van mediteren en doen dat ook meerdere malen per dag).

Zo'n 30 minuten later begon ik me toch echt af te vragen wanneer het zou gaan werken. Op dit merkte ik er nog niet heel erg veel van. Ik wist dat er iets anders was. Ik voelde me anders, maar ik kon alleen nog niet echt plaatsen wat er precies was veranderd.

Zo'n 5 minuten daarna zag ik Wazzie al 1 grote chaos worden. Hij leek het allemaal niet te kunnen bevatten en had om de drie seconden iets anders wat hij geweldig vond. Ik kon daar op dat moment heel erg om lachen, hij leek heel erg op een klein kind die net de grote boze wereld ontdekt. 10 minuten later vond ik Wazzie niet echt meer intressant en ging ik kijken waar de trip me heen bracht.

Ik ging weg van het kiezelstrandje. Ik hoorde Wazzie nog in de verte roepen: "Bergey is uit de cirkel!", ik lachde er om en liep verder. Ik liep door het bos en kwam opeens uit in de lek. Ik stond er met mijn voeten in. Ik kon de lek niet zien want het was dicht bebost met allemaal riet. Dit leek me wel een aangename plek en ik besloot hier te gaan zitten. In de verte kon ik J en Wazzie nog horen praten.

Op dit moment voelde ik me volmaakt. De wind door het riet heen was ongelooflijk intens. In mijn gedachte hoorde ik de omgeving tegen mij praten en ik sprak er tot terug. Af en toe schoot ik heel even in de lach omdat, in het water een grappig vervormd gezicht van mij te zien was. De takjes die in het water lagen waren aan het dansen en alles leek buitengewoon perfect op dat moment. Ik had het gevoel dat ik de essentie van het leven had ontdekt, luisteren naar de natuur en dat is wat ik vanaf dat moment in de trip heb gedaan.

Wazzie was mij gaan zoeken. Hij bleef mij maar roepen. Op een gegeven moment stond hij nog geen 3 meter van mij vandaan. Maar omdat, ik in het water zat tussen het riet kon hij mij niet zien. Het voelde voor mij op dat moment nog niet het juiste moment om weg te gaan dus ik reageerde niet. Wazzie die was nog steeds in de zelfde status en gaf na een korte tijd al op en liep verder.

Later ging ik weer naar Wazzie toe. Ineens voelde ik mijn vriendschap met hem ongelooflijk sterk worden. Ik wou niet meer verwijderd zijn van mijn beste vriend. Ik was bang om alleen te zijn of zonder hem te zijn. We vertelde elkaar wat we allemaal hadden geleerd en gezien en hoe vet het was om te trippen. We waren allebei erg gelukkige personen op dat moment.

We waren nu al bijna 3 uur verder vanaf het moment dat we truffels hadden gegeten. Ik bouwde een jointje en J en Wazzie gingen hout zoeken om vuur te maken. Ik ging met mijn joint door het bos heen om ze te helpen. Voordat ik het bos inliep zag ik een soort van schotel. Met de schotel kon ik door middel van stenen een soort oven maken waar we heerlijk vlees op hebben kunnen bakken. Ik zag allemaal verdrietige gezichten in het vuur. Waardoor ik in eerste instantie bang was om het "negatieve" vlees te eten.

We hadden net heerlijk gegeten dat J en ik er over na dachten om nog een wietjointje te bouwen. Wazzie was gestopt met blowen en ging hout zoeken. Wij lopen met het jointje naar Wazzie toe om ook hout te gaan zoeken totdat, we 20 meter verderop politie aan zien komen rijden.

We hadden een vuur aan wat niet mocht, en we zaten op besloten terrein. De politie vroeg ons waarom het naar wiet rook en we vertelde dat we een jointje aan het roken waren. We hielden ons net alsof we dom waren, en ze vertelde ons dat we er niemand mee lastig vielen en het dus geen probleem was. De ene politieagent vroeg mij nog of dat we alles zouden opruimen als we weg gingen. Deze poltieagent leek ineens niet meer op een agent maar op een Canadese berenjager. Ik wist niet wat hij tegen mij zei, maar ik besloot maar om het met hem eens te zijn en knikte ja.

Later kwamen ze terug en speelde zich eigenlijk het zelfde scenario af maar in dit geval omdat we een vuurtje aanhadden.

We waren gelukkig dat we truffels hadden gegeten, we voelden ons gezegend met onze trip en we konden niet geloven dat de politie van de 3 punten waar ze een probleem van konden maken, dat niet hadden gedaan.

Ik weet nog heel goed dat ik de weken na mijn trip me heel erg gelukkig voelde. Het is nu ongeveer 2 maanden geleden en ik ga het binnenkort weer doen. Dit was mijn eerste tripreport. Ik hoop dat hij leuk was en ik hoor graag tips en trips!

Groeten,

Bergey
Joint Venture
Newbie
Offline
 
Posts: 4
Geregistreerd: ma jul 11, 2011 10:16 am

Re: Een truffel trip in de natuur.

Berichtdoor Saikedellik » ma jul 11, 2011 11:33 am

Mooi report! Krijg er echt zo veel zin in, morgen is het zover, mijn eerste keer truffels :) Bedankt voor het delen van je ervaring!
Junk.
Avatar gebruiker
Saikedellik
Donateur
Offline
 
Posts: 1712
Geregistreerd: vr jun 03, 2011 4:30 pm

Re: Een truffel trip in de natuur.

Berichtdoor Dopamientje » ma jul 11, 2011 1:52 pm

Binnenkort ben ik van plan om weer aan de truffels sinds anderhalf jaar. Ik krijg er alleen nog maar meer zin in, nu ik je tripreport heb gelezen!

Erg leuk geschreven.
Avatar gebruiker
Dopamientje
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2417
Geregistreerd: di feb 22, 2011 6:33 am
Woonplaats: Brabant, kut!

Re: Een truffel trip in de natuur.

Berichtdoor Einstein » ma jul 11, 2011 3:58 pm

Aight, leuk, een report rechtstreeks uit Culemborg City 8-) Mooie plek om te trippen daar, geloof ik, kan me voorstellen dat het chill was :rock2:
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: Een truffel trip in de natuur.

Berichtdoor Joint Venture » ma jul 11, 2011 4:02 pm

Einstein schreef:Aight, leuk, een report rechtstreeks uit Culemborg City 8-) Mooie plek om te trippen daar, geloof ik, kan me voorstellen dat het chill was :rock2:


Erg mooie plek om te trippen idd. Er is nog heel erg veel groen in allerlei varianten te vinden daar! Heel erg rustgevend en ontspannend.
Joint Venture
Newbie
Offline
 
Posts: 4
Geregistreerd: ma jul 11, 2011 10:16 am


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 6 gasten

Royal Queen Seeds banner