Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Een verbluffende nacht; AL-LAD, 2C-I, LSD & Ketamine

Voor al je psychedelische avonturen.

Een verbluffende nacht; AL-LAD, 2C-I, LSD & Ketamine

Berichtdoor Piotr » zo okt 26, 2014 9:08 pm

Gebruikers: Ik samen met twee vrienden, M & J.
Drugs: AL-LAD, 2C-I, LSD en ketamine.
Dosis: 150ug AL-LAD, 10mg 2C-I, 60ug LSD en 100mg r-ketamine.
Setting: Studentenkamer op een oude 17e eeuwse kazerne

Afgelopen weekend een hele leuke avond/nacht gehad op AL-LAD. Ik had drie zegeltjes liggen van ieder 150ug. Het oorspronkelijke plan was om met M. AL-LAD te proberen. Voor beide 225ug. Al snel bleek dat nog een hele goede vriend, J., wou joinen. Zo gezegd, zo gedaan. Dan maar ieder een enkele zegel en we dan zullen we verder wel zien wat de pot schaft vanavond! We begonnen de avond met onze standaard vriendengroep die later doorgingen naar een feest waar wij nog niet dood gevonden zouden willen worden. We rookten wat jointjes en dronken een pilsje voordat de échte avond voor ons zou gaan beginnen.

Niet veel later namen wij onze zegeltjes en snoof de rest al een lijntje voor het feest. Kort nadat we de eerste effecten van de zegels voelde vertrokken ze en konden wij het ons comfortabel maken in de ruime studentenkamer. Het was een vrolijke milde high. Zeker niet verkeerd en stiekem ook vrij uniek, al konden we wel verbanden zien met LSD. We waren enorm vrolijk, opgewekt en het lachen ging ons goed af. We besloten op avontuur te gaan op het wat excentrieke terrein wat we alle drie al goed kennen. We hadden nog steeds de grootste lol, maar de lichte visuals bleven op de achtergrond. Na enkele uren gelachen te hebben bleek dat de trip niet veel heftiger werd.

We besloten dat het tijd was om de visuals wat op te krikken. We twijfelden even wat we nog konden nemen. Ik en M. hadden wel zin om een LSD-zegel te nemen om in een wat vergelijkbare sfeer te blijven, echter had J. nog wel verplichtingen de volgende dag en wou het dan ook niet later maken dan 7 uur 's ochtends en het was inmiddels al bijna 1 uur. We besloten dat 2C-I misschien wel een goede optie zou zijn aangezien we daar alle drie al wel wat ervaring mee hadden en dit zeker wat korter duurt. We wogen voor ieder 10mg af en likten dit snel op toen we de beslissing hadden gemaakt. We liepen wat door het pand en kwamen de vriendin tegen van een andere vriend die samen ook een kamer hebben in het gebouw. Zij had geen benul dat we iets ophadden en nodigde ons uit voor een halloweenfeest dat boven bezig was. We aarzelden even, zeiden dat we zo terug kwamen en gingen terug naar onze kamer. Het leek ons geniaal om naar dat halloweenfeest te gaan, maar dat was natuurlijk spannend. Desalniettemin besloten we eerst de effecten van de 2C-I af te wachten voordat we het überhaupt zouden overwegen.

We zette de stereo weer aan een rookten weer wat jointjes. Achteraf was ik best verbaasd dat we de hele nacht hard muziek konden draaien, wat in ons geval voor de gemiddelde mens herrie is (breakcore/crossbreed), waar we alle drie dol op zijn. De 2C-I visuals werden ondertussen heel rustig toegevoegd werden aan de trip. We besloten het feest te laten voor wat het was en gewoon door te chillen. Naast het feit dat de visuals wat van karakter veranderden, konden ik en M. geen genoegen nemen met het effect. Al moest het effect nog opbouwen wisten we al wel dat het te weinig zou zijn om het gewenste spectakel te bereiken. Het was immers maar 10mg... Ik en M. aarzelden niet en gooide dan ook direct 60ug LSD achterover. Dat de LSD misschien mosterd na de maaltijd zou zijn kon ons dan ook niet veel schelen. J. vond het absoluut geen probleem.

Vrij direct gingen we naar de kamer van onze andere maat en zijn vriendin. We legden onze situatie uit en zeiden dat we heel misschien later nog een kijkje zouden nemen bij het feest. Onze stronken maat gaf ons drie game-cube controllers, rookte een jointje met ons en ging vervolgens met zijn vriendin terug naar het feest terwijl wij vol fanatiek Super Smash Bros aan het spelen waren. Super Smash Bros is altijd geniaal tijdens het trippen, maar de concentratie was toch ver te zoeken en besloten dan ook vrij snel het terrein weer verder te verkennen.

We liepen het terrein rond waar veel oude gebouwen en leuke plekken te ontdekken waren. De visuals werden ook steeds sterker en intenser. Hoewel het buiten donker was kon je de gebouwen zichzelf goed zien verbouwen in mooie paarse kleuren, waarbij de verticale lijnen van het gebouw die niet langer recht waren, maar dansten op de aarde. Het was een mooi aanzien. We trokken er wat pilsjes bij open en rookten, zoals gewoonte, wat jointjes. Het was inmiddels bijna vier uur. De rest van de vriendengroep die waren vertrokken naar het feest zouden over een uur terugkomen. Ketamine stond vandaag ook nog op de planning, wat ons niet zo'n goed idee leek in zo'n chaotische setting. We liepen terug naar de kamer.

Eenmaal terug aangekomen bij onze woning verdeelden we de laatste 300mg (r-)ketamine die we nog hadden. We snoven de lijnen en hadden het eerste kwartier allemaal last van de smerige afterdrip waar ketamine om bekend staat. al was het dit maal wat moeilijker te beheersen, te verwerken en het te behelpen gezien onze gemoedstoestand drastisch aan het veranderen was. Ik had het onderschat. Ketamine is heftig. Het effect kwam sneller en vele malen heftiger op dan verwacht, nog voor dat de afterdrip achter de rug was begon de kamer al gigantisch te vervormen en de visuals waren ongekend. Ik herkende de vormen van de kamer niet meer als iets wat ik kende uit de normale 3D-wereld, maar de kamer bestond uit afmetingen die niet meer mogelijk waren volgens de natuurwetten. Een erg absurde observatie. Praten werd lastiger en lopen was ook geen makkelijke opgave. Ik moest uiteindelijk toch nodig naar de wc, dus ik waagde een poging, hopend dat ik niemand zou tegenkomen van het halloweenfeest. Onderweg liep ik door deuropeningen die er eerder diagonaal dan verticaal uitzagen. Eenmaal aangekomen bij de wc's keek ik naar een heftig bewegende wc-pot terwijl ik opgesloten zat in een wc-hok die voor mij niet meer uit rechte vormen bestond, dus ik besloot maar lekker te zitten. Voordat ik het doorhad zat ik 5 minuten voor me uit te staren op de wc.

Teruggekomen in de woning plofte ik neer op het bed naast de kat. Kijkend naar de kat zweefde ik weg in m'n space. De kat gaapte naar me. Plots was heel mijn gezichtsveld gevuld het beeld van een kattenkop omringd door vuur-achtige haren. Het leek net een leeuw met vlammen in plaats van manen. Een erg verbluffend beeld. We lagen nog even te genieten van de trip voordat het langzaamaan in intensiteit afnam. Praten en lopen was eindelijk weer wat makkelijker. Zoals gepland de groep vrienden terug van het feest en voegden de opgepepte, maar gecrashte MDMA-hoofdjes zich bij ons. We rookten wat jointjes tot de zon op kwam en vielen uiteindelijk in slaap.
Laatst bijgewerkt door Piotr op do feb 26, 2015 3:26 am, in totaal 4 keer bewerkt.
L S D
Avatar gebruiker
Piotr
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1889
Geregistreerd: vr okt 26, 2012 11:23 pm

Re: Een verbluffende nacht; AL-LAD, 2C-I, LSD & Ketamine

Berichtdoor Prototype » zo okt 26, 2014 10:04 pm

Keta bij psychedelica lijkt me wel heel verwarrend, niet voor de beginnende tripper dus.
Tof report! :beer:
I'll make my own drugsforum! With blackjack and hookers!
In fact, forget the forum!
BEK HOUWE, NEUS VOLSTOUWE.

Frog schreef:Predatorprotomotherucking t rex
Avatar gebruiker
Prototype
Harder dan de rest
Donateur
Offline
 
Posts: 7474
Geregistreerd: do aug 01, 2013 11:57 pm
Woonplaats: The Void

Re: Een verbluffende nacht; AL-LAD, 2C-I, LSD & Ketamine

Berichtdoor Druks » ma okt 27, 2014 2:40 pm

:hulde:
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7334
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: Een verbluffende nacht; AL-LAD, 2C-I, LSD & Ketamine

Berichtdoor Piotr » di okt 28, 2014 4:05 pm

Dankjewel :)

Keta in de mix maakte het idd allemaal wat verwarrender, alleen ik had niet verwacht dat het de visuals zóóó erg zou versterken. Heb enkele weken terug ook een flinke lijn op tijdens een 2C-C trip, wat het zeker wat spannender maakte, maar bij lange na niet het spektakel opleverde wat ik deze nacht heb ervaren. Jammer dat het goedje nu op is, zou dit graag wat meer uitpluizen!
L S D
Avatar gebruiker
Piotr
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1889
Geregistreerd: vr okt 26, 2012 11:23 pm

Re: Een verbluffende nacht; AL-LAD, 2C-I, LSD & Ketamine

Berichtdoor FranX » wo okt 29, 2014 4:23 pm

:hulde: :hulde:
I have approximate answers and possible beliefs in different degrees of certainty about different things, but I’m not absolutely sure of anything
Avatar gebruiker
FranX
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1051
Geregistreerd: wo maart 02, 2011 9:34 am
Woonplaats: Randstad

Re: Een verbluffende nacht; AL-LAD, 2C-I, LSD & Ketamine

Berichtdoor Piotr » do feb 26, 2015 2:27 am

Toch even het hele verhaal herschreven. Zo is het véél beter. :beer:
L S D
Avatar gebruiker
Piotr
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1889
Geregistreerd: vr okt 26, 2012 11:23 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner