Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Eerste ervaring 2-CB

Voor al je psychedelische avonturen.

Eerste ervaring 2-CB

Berichtdoor Satyriasis » wo mei 27, 2015 10:20 pm

Hallo iedereen, dit is mijn eerste post op dit forum. Ik ben geen heavy drugs gebruiker of jarenlange ervaring. Jaren geleden wel eens het 1 en ander geprobeerd, dit jaar ben ik er meer in aanraking mee gekomen dus ben geen "ervaringsdeskundige".

Ik heb getracht een tripreport te schrijven maar uiteraard is dit aan verbetering toe. Maar goed, ik heb het dan ook getypt onder invloed van middelen maar goed tot dusver mijn eerste report:

Trip report 2c-B

Ik 63kg, 164cm.
Plek: In het huis van A samen met B, C, D

Ik zag de 2c-B konijntjes liggen maar die durfde ik niet. Ik wilde een lagere dosis, en gelukkig hadden we het ook in poedervorm. Ik heb voor mijn gevoel gewacht totdat de Ketamine uitwerkt was zodat ik alleen het effect van 2c-B zou meemaken. Op de achtergrond zal er wel GHB aanwezig zijn maar die hadden we niet heel erg sterk genomen.

Er waren in totaal 5 mensen inclusief mijzelf, later zou er nog een vriend van me komen. We hebben allemaal dezelfde dosis ingenomen d.m.v lege capsules te vullen met het poeder. Ikzelf had al geopperd om de dosis zo klein mogelijk te houden aangezien B, C en ik het nooit eerder hebben gedaan.
We namen het om 15:05 in en het was nog een beetje na babbelen en daarna vervolgden we weer met onze eigen dingen. Als ik iets voor het eerst probeer dan ben ik liever alleen met eigen vertrouwde spullen dus ik was met de computer bezig. Ik had er al het 1 en ander over opgezocht maar dat zegt in iedergeval niet alles zoals ik later merkte. In lage doseringen zou het een beetje als XTC aanvoelen dus ik bereide me beetje voor op dat effect. Later kwam er een moment dat ik dacht dat ik het begon te voelen, ik begon een warm gevoel in mijn buik te krijgen maar de rest voelde nog niks. Misschien beelde ik me dat gewoon in.

Het heeft ongeveer 45min tot een uur geduurt na inname dat wat van het effect begon te voelen. Het was alleen heel erg vaag, aan de ene kant leek het geleidelijk te gaan, ik zag dat waar ik naar keek het een beetje begon te wiebelen maar voor mijn andere gevoel zat ik in 1 keer midden in de trip. Dit leek dus totaal niet op XTC! Niet dat ik dat veel heb gebruikt, maar de keren dat ik XTC heb gebruikt zag ik niet zulke erge visuals en deed het ook niet zoveel met mijn hoofd.

Ik zag dat kleuren veranderden van "hue" en om de zoveel tijd leek mijn beeld een soort "trilling" te worden. Ik zou het beschrijven als je een bij langs hoort vliegen, maar dan moet je niet aan het geluid denken maar de trilling. Ik merkte dat ik niet echt kon stilzitten dus ik besloot maar wat rond te lopen. Het werd steeds heftiger en heftiger en ik vroeg me af hoe dat kan met zo'n kleine dosis. (Oke we hebben het niet in milligrammen afgewogen, maar een mespuntje, zo doseren wij de MXE ook en dat gaat prima) Er waren momenten waarbij ik het heel erg koud had en later weer warm. B die het spul ook nooit eerder had geprobeerd kwam in een paniek aanval terecht zag ik. Als reactie erop draaiden de anderen mensen allemaal om hem heen wat het dus juist erger maakt. Ik had toen ook mijn bril op, en omdat ik een grote afwijking heb naar de plus lijken mijn ogen ook heel groot door mijn bril. (Normaliter draag ik lenzen maar die zaten totaal niet meer lekker) Als ik naar B keek dan maakte ik hem schijnbaar ook heel erg bang omdat hij vond dat ik bezorgt naar hem keek. Ik reageerde er niet veel op en ging verder met mijn eigen ding, uit eigen ervaring als ik bad ga dan wil ik ook liever niet dat mensen allemaal om me heen staan.

Maar goed, op internet had ik gelezen dat het effect zo
zo'n 4-6 uur zou aanhouden, dus op zijn hoogst zou het om 10 uur 's avonds uitgewerkt zijn. Ik probeerde er verder niet heel veel aan te denken omdat ik merkte met dit middel als je aan iets negatiefs denkt het heel erg makkelijk is om inderdaad bad te gaan. Ik denk dat B daar ook last van had. Dus ik probeerde voor mezelf te accepteren dat mijn waarneming nou eenmaal anders is en dat het komt door wat ik heb genomen. Opzich lukte dat wel en besloot even buiten te zitten in de zon wat voor mijn gevoel heerlijk was. Alle kleuren waren wel een stuk feller. Maar goed, later kwamen C, B en A ook weer naar buiten waarbij het weer druk was. Ik besloot om even de jacuzzi in te gaan, A volgde mijn idee maar toen we daar in zaten voelde het water totaal niet lekker tegen onze huid dus we gingen er snel weer uit. Ik merkte ook dat geluiden steeds harder leken te worden en ook het visuele gedeelte werd alsmaar sterker. Ik zag voorwerpen wazig alsof ze heel erg trilden, het golfde en het leek soms ook alsof ik de voorwerpen kon laten veranderen met mijn gedachten. Soms lukte dat en soms niet, dus ik bedacht me dat je dan waarschijnlijk een grotere dosis ervan nodig hebt.

Mijn keel was in 1 keer ook heel droog en wilde dus drinken pakken waarbij ik merkte dat mijn hele motoriek stroef was geworden (Ongeveer vergelijkbaar met wat je van Ketamine kan krijgen) Opzicht vond ik dat niet erg en praatte op mezelf in dat zoiets wel grappig was om al die moeite te moeten doen voor water. Ik wilde absoluut niet in een bad trip terecht komen zoals B die ik constant hoorde praten tegen C en A dat hij heel erg graag uit het effect wilde stappen. Hij vond het helemaal niks blijkbaar. Wat me ook opviel is dat het leek alsof alles (En met name mensen) in een lagere "framerate" bewogen. Het leek alsof iedereen heel erg trilde als ze aan het praten waren alsof ze het koud hadden. Maar goed, E belde mij dus want hij verveelde zich. Iedereen leek het wel gezellig als hij ook zou komen. Dus aan de telefoon (Ik moest op de grond zitten omdat mijn telefoon in de oplader zat) vroeg ik hem of die langs wilde komen. Gelukkig kwam hij, want mijn daadwerkelijke intentie was om samen met hem weg te gaan maar ik wilde niet alleen over straat lopen omdat ik deze drug niet kende en dus geen idee had wanneer je weet waneer je out gaat of dat er een mogelijk is dat je krankzinnig wordt. Ik wilde het telefoon gesprek dan ook weer snel afkappen omdat zo op de grond zitten ook echt niet ideaal vond.

Je moet je dus voorstellen, dat je hele beeld verstoort is, het trilt allemaal een beetje, het lijkt soms "blurry", als je langer naar iets kijkt gaat het draaien en worden de "verstrooingen" heviger. Soms lijkt het beeld ook "verstoord" zoals je hebt met oude tv's waarbij je de zender niet goed kan bekijken. Kleuren worden feller, maar ook mooier. Alsof je in 1 keer meer kleuren kan waarnemen.Geluiden worden ook meer helder en je hoort de achtergrond geluiden ook veel sterker. Maar het doet dus ook veel met je gedachtegang, je kan het wel sturen wat je allemaal ziet maar dan moet je ook rationeel denken heb ik gemerkt, bij B was dat dus niet het geval. Je waarneming van grootte met objecten is ook veranderd en daarbij is je besef van tijd ook weg. Soms lijkt een hallicunatie zodanig realistisch dat je lichaam erop reageert. Ik kwam van de wc af en om 1 of andere reden dacht ik dat er een opstapje was dus ik maakte ook de aanstalte om erop te staan wat uiteraard niet lukte. Ik heb besloten om met E even langs mijn huis te gaan om daar de bekende "pammetjes" te halen, die halen je angst gedachten snel weg en laten je ook ontspannen. Ik heb bewust de fiets gepakt omdat dat mij makkelijker afging dan lopen, ik kreeg heel veel impulsen binnen, het geluid van de auto's, een bel van een fiets, mensen die praten alles kwam loeihard binnen. Ik had thuis wat ik nodig had en besloot terug te lopen zodat mijn fiets alvast thuis stond. Dat lopen was geen goed idee, ik moest langs mensen zien te komen en ik kon niet uit die negatieve gedachten spiraal komen. Vervolgens kwam E nog bekenden tegen die hem riepen, ik zei tegen E dat het nu geen goed moment is. Ik ben doorgelopen en later kwam E achter mij aan. Eenmaal aangekomen heb ik iedereen een pammetje gegeven waaronder ikzelf. Na zijn werking nam het inderdaad de angst weg en liet mij ontspannen zodat ik gewoon de effecten ervaarden van de 2c-b en toen was het opzich best wel een relaxt middel. Af en toe merkte ik dat ik een beetje paranoia zou worden maar dat wist ik nu makkelijker om te draaien. Daarna ben ik samen met E weggegaan en gewoon rustig rondgelopen en dat voelde eigenlijk heerlijk. Mijn waarneming van gebeurtenissen was wel anders en voelde vreemd aan maar ik praatte op mezelf in dat het toch niks uitmaakt en dat ik gewoon moest genieten.

Conclusie:

2c-b is een vrij krachtig middel in lage dosissen, je moet het nemen als je van te voren al een goede stemming hebt. Ook is het handig dat er op zijn minst 1 iemand bij is die het middel niet op heeft zodat die mensen eventueel uit een bad trip kan trekken. Ook bij een lage dosis heb ik gemerkt dat de visuals al best wel sterk kunnen zijn. Als er veel mensen rondlopen, drukke muziek en veel vragen dan triggert dat een angstaanval, echter gewoon in een tuinstoel liggen om te kunnen genieten van de zon of buiten rustig een wandelingetje maken dan is het spul best wel heerlijk! Het effect was rond 8 uur afgelopen met in de minuten daarna zag ik af en toe een kleuren streep of dat iets nog een beetje bewoog.
Did: 2-CB, Alcohol, Alprazolem, Bromazepam, Caffeine, Cocaine, GBL, GHB, Hasj, Ketamine, 4-MMC (Mephedrone), MXE, Nicotine, Poppers, Speed, Temazepam, Weed, XTC
Avatar gebruiker
Satyriasis
Newbie
Offline
 
Posts: 7
Geregistreerd: wo mei 27, 2015 10:09 pm

Re: Eerste ervaring 2-CB

Berichtdoor Druks » zo mei 31, 2015 5:18 pm

Wel apart dat je zo paranoia werd van 2C-B. Ik wordt er juist heel melig en giechelig van. Mooi report verder :)
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7327
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: Eerste ervaring 2-CB

Berichtdoor Perry » ma jun 01, 2015 12:27 pm

Druks schreef:Wel apart dat je zo paranoia werd van 2C-B. Ik wordt er juist heel melig en giechelig van. Mooi report verder :)
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13286
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Re: Eerste ervaring 2-CB

Berichtdoor Satyriasis » di jun 02, 2015 2:48 am

Druks schreef:Wel apart dat je zo paranoia werd van 2C-B. Ik wordt er juist heel melig en giechelig van. Mooi report verder :)


Het paranoia gedeelte duurde niet heel erg lang. Maar het was dus wel de bromazepam die zorgde voor een leuke trip. Ik hoorde later wel van degene die het had dat de poeder vorm niet goed was ofzo en dat ik volgende keer beter zo'n konijntje moet doen. (Ik heb er verder geen verstand van qua het verschil met poeder en een pil) Maar het was gelukkig niet zodanig erg dat ik het nooit meer zou proberen.

Maar goed sowieso was ik al heel lang huiverig voor psychedelische drugs omdat ik altijd bang was voor hallucinaties omdat ik vrij rationeel ingesteld ben, dus het kan ook enigszins door die spanning komen.
Did: 2-CB, Alcohol, Alprazolem, Bromazepam, Caffeine, Cocaine, GBL, GHB, Hasj, Ketamine, 4-MMC (Mephedrone), MXE, Nicotine, Poppers, Speed, Temazepam, Weed, XTC
Avatar gebruiker
Satyriasis
Newbie
Offline
 
Posts: 7
Geregistreerd: wo mei 27, 2015 10:09 pm

Re: Eerste ervaring 2-CB

Berichtdoor Druks » di jun 02, 2015 3:21 am

Lijkt me inderdaad door de spanning vooraf komen. Mocht je vaker gaan trippen dan zal je waarschijnlijk merken dat makkelijker gaat.

Hoe lang hield de trip aan en heb je enig idee wat er mis was met het poeder? Ik heb eens 2C-B poeder gehad die vervuild was met 25I-NBOMe. Misschien dat de trip daarom iets anders uit viel dan verwacht...
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7327
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: Eerste ervaring 2-CB

Berichtdoor MoonLiquid » di jun 02, 2015 12:36 pm

Druks schreef:Lijkt me inderdaad door de spanning vooraf komen. Mocht je vaker gaan trippen dan zal je waarschijnlijk merken dat makkelijker gaat.

Hoe lang hield de trip aan en heb je enig idee wat er mis was met het poeder? Ik heb eens 2C-B poeder gehad die vervuild was met 25I-NBOMe. Misschien dat de trip daarom iets anders uit viel dan verwacht...

Dit precies! laat daarom je drugs altijd testen! Dadelijk was het inderdaad 1 van de 25-NBOMe's en die komen heel nauw met de dosering! Dus als het een vervuiling met een 25-NBOMe ( of een ander stofje kan natuurlijk ook) heb je erg veel geluk gehad.

Het kan inderdaad ook door de spanning komen omdat, je onbewust toch wat zenuwachtiger was dan je dacht.

Verder een heel tof report! Ik word ook altijd een beetje giegelig van 2-CB en dat ''trillen'' wat je benoemde herken ik ook:). Alsof je mensen voelt praten zeg maar , ik had ook een soort van gevoel dat je de emoties enorm kon aflezen van mensen of voelde/zag wat ze dachten haha ( of iets in die richting).

Anyways , ik hoop dat je volgende trip wat beter bevalt en ben toch wel benieuwd of het zuiver 2-CB poeder was. Gaan ze het laten testen?

Good luck!
Het leven is lijden.
Avatar gebruiker
MoonLiquid
Satans Puppy.
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1007
Geregistreerd: za jul 19, 2014 9:36 pm
Woonplaats: Nobody knows!

Re: Eerste ervaring 2-CB

Berichtdoor Perry » di jun 02, 2015 12:55 pm

MoonLiquid schreef:
Druks schreef:Lijkt me inderdaad door de spanning vooraf komen. Mocht je vaker gaan trippen dan zal je waarschijnlijk merken dat makkelijker gaat.

Hoe lang hield de trip aan en heb je enig idee wat er mis was met het poeder? Ik heb eens 2C-B poeder gehad die vervuild was met 25I-NBOMe. Misschien dat de trip daarom iets anders uit viel dan verwacht...

Dit precies! laat daarom je drugs altijd testen! Dadelijk was het inderdaad 1 van de 25-NBOMe's en die komen heel nauw met de dosering! Dus als het een vervuiling met een 25-NBOMe ( of een ander stofje kan natuurlijk ook) heb je erg veel geluk gehad.

Het kan inderdaad ook door de spanning komen omdat, je onbewust toch wat zenuwachtiger was dan je dacht.

Verder een heel tof report! Ik word ook altijd een beetje giegelig van 2-CB en dat ''trillen'' wat je benoemde herken ik ook:). Alsof je mensen voelt praten zeg maar , ik had ook een soort van gevoel dat je de emoties enorm kon aflezen van mensen of voelde/zag wat ze dachten haha ( of iets in die richting).

Anyways , ik hoop dat je volgende trip wat beter bevalt en ben toch wel benieuwd of het zuiver 2-CB poeder was. Gaan ze het laten testen?

Good luck!

Die zijn niet oraal actief, geloof ik, dus lijkt me geen probleem.
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13286
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Re: Eerste ervaring 2-CB

Berichtdoor Druks » di jun 02, 2015 12:59 pm

JongGeleerd schreef:Die zijn niet oraal actief, geloof ik, dus lijkt me geen probleem.


Vrienden van me hebben 25B-NBOMe per ongeluk oraal genomen en kwamen allemaal in het ziekenhuis terecht. :#:
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7327
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: Eerste ervaring 2-CB

Berichtdoor Perry » di jun 02, 2015 1:10 pm

25I-NBOMe is widely rumored to be orally inactive; however, oral efficacy has not been disproven and apparent overdoses have occurred via the oral route.

My bad
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13286
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Re: Eerste ervaring 2-CB

Berichtdoor Satyriasis » wo jun 03, 2015 2:26 am

Druks schreef:Lijkt me inderdaad door de spanning vooraf komen. Mocht je vaker gaan trippen dan zal je waarschijnlijk merken dat makkelijker gaat.

Hoe lang hield de trip aan en heb je enig idee wat er mis was met het poeder? Ik heb eens 2C-B poeder gehad die vervuild was met 25I-NBOMe. Misschien dat de trip daarom iets anders uit viel dan verwacht...


Daarom ga ik het ook een keer proberen met een pil. Wel een halve om mee te beginnen. Maar goed, bij mij viel het verder nog mee eigenlijk, iemand anders die kwam dus echt in een angstaanval terecht. Ik was daarom met die nieuwe aangekomen vriend ook even snel langs huis gegaan om bromazepam te halen zodat de anderen ook wat rustiger werden. Wat ik wel apart vond is dat een andere vriend eerst niks meende te voelen. Wij waren zeker al 1.5 aan het trippen en hij zei nog niks te voelen en dat het allemaal wel meeviel. Echter later begon hij het wel te zien en te voelen en merkte dat ook hij een beetje angstig werd omdat ik tegen de mensen de verschillende werking van mijn pammetjes aan het uitleggen was (Had 3 soorten bij me) En hij werd een beetje paniekerig welke pil hij dan moest nemen en wat er gebeurd als hij het zou nemen. Dat vond ik wel apart.. Verder heb ik dus geen idee wat er mis was met het poeder, ikzelf heb het niet laten testen en van degene van wie ik het kreeg die heeft het ook niet laten testen.

Ik heb geen idee wat 25I-NBOMe is maar dat zoek ik dan wel op. Misschien verklaart dat wat. Mijn trip duurde ruwweg 4-5 uur. En de hoeveelheid zoals ik beschreef was ongeveer een mespuntje. Ja er was een weegschaaltje aanwezig maar die kon die hoeveelheid niet wegen en bleef op 0 staan. En tot nu toe lukt die manier van doseren ook met MXE aangezien ik elke keer hetzelfde effect ervan weet te krijgen door puur op het oog te doseren.

Alsnog blijf ik erbij zoals jij ook zegt dat spanning de grootste factor was aangezien er een "die hard" gebruiker bij was die juist heerlijk aan het genieten was en totaal geen angst ondervond. (Hij had ook veel ervaring met 2C-B zei die)
Did: 2-CB, Alcohol, Alprazolem, Bromazepam, Caffeine, Cocaine, GBL, GHB, Hasj, Ketamine, 4-MMC (Mephedrone), MXE, Nicotine, Poppers, Speed, Temazepam, Weed, XTC
Avatar gebruiker
Satyriasis
Newbie
Offline
 
Posts: 7
Geregistreerd: wo mei 27, 2015 10:09 pm

Re: Eerste ervaring 2-CB

Berichtdoor Satyriasis » wo jun 03, 2015 2:31 am

MoonLiquid schreef:
Anyways , ik hoop dat je volgende trip wat beter bevalt en ben toch wel benieuwd of het zuiver 2-CB poeder was. Gaan ze het laten testen?

Good luck!


Ik denk niet dat hij het laat testen... maar goed dat weerhoud mij er niet van om wat in een zakje te doen en het zelf te laten testen :D
Did: 2-CB, Alcohol, Alprazolem, Bromazepam, Caffeine, Cocaine, GBL, GHB, Hasj, Ketamine, 4-MMC (Mephedrone), MXE, Nicotine, Poppers, Speed, Temazepam, Weed, XTC
Avatar gebruiker
Satyriasis
Newbie
Offline
 
Posts: 7
Geregistreerd: wo mei 27, 2015 10:09 pm

Re: Eerste ervaring 2-CB

Berichtdoor MoonLiquid » wo jun 03, 2015 8:10 am

Satyriasis schreef:
MoonLiquid schreef:
Anyways , ik hoop dat je volgende trip wat beter bevalt en ben toch wel benieuwd of het zuiver 2-CB poeder was. Gaan ze het laten testen?

Good luck!

Verstandig! Ik ben benieuwd:).

Ik denk niet dat hij het laat testen... maar goed dat weerhoud mij er niet van om wat in een zakje te doen en het zelf te laten testen :D
Het leven is lijden.
Avatar gebruiker
MoonLiquid
Satans Puppy.
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1007
Geregistreerd: za jul 19, 2014 9:36 pm
Woonplaats: Nobody knows!


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner