Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Eerste heftige ervaring met 2cb

Voor al je psychedelische avonturen.

Eerste heftige ervaring met 2cb

Berichtdoor psychotrance » za maart 30, 2013 8:57 pm

Wat: 2CB
Hoeveel: 1.5 pilletje
getest: nee (belgie)
waar: op mijn kamer, op straat, op een feestje


Ik zal me eerst even voorstellen, ik ben M. , ik ben 18 jaar en ben het laatste jaar veel bezig met drugs, ik wil veel uitproberen en veel te weten komen.
Ik heb al wel wat ervaring met psychedelica, heb paar keer getript op salvia en 1 keer op LSD. Ook N2O doe ik regelmatig.
Verder heb ik ook een paar keer XTC genomen en 1 keer cocaine gesnoven.
(en de nodige jointjes gerookt :P)

een tijdje geleden stond 2CB op het menu.
S. , een vriend van mij die net als ik bezig is met drugs en vooral is geïnteresseerd in psychedelica besloot om samen met mij 2CB te nemen.
We begonnen in mijn slaapkamer… S. loste 1.5 pilletje op in water en ik bleef nog even rustig toekijken om te zien wat er gebeurde, ik rookte een jointje en paste op S.
S. voelde er eigenlijk niet veel van en was na 1.5 uur nog zo goed als normaal, op af en toe een kleine OEV na ( af en toe een poster die leek te ademen ofzo)
Omdat S. bijna niets voelde slikte ik later op de avond 1.5 pilletje in zijn geheel door. (eigenlijk nam S. 1.4 en ik 1.6 pilletje in, want het was niet mooi in 2 gebroken)
Na een uur voelde ik nog altijd niet veel, en we constateerde dat we rotzooit hadden gekocht, we waren hier best wel pissed over. We besloten dan maar naar ons lokaal jeugdhuis te gaan, hier was een house feestje aan de gang.
Na een halfuur binnen te zijn begon ik veranderingen te merken. Dit was eerst nog redelijk subtiel, de muren begonnen af en toe wat te golven enzo. Ik merkte iets later dat alle kleuren feller werden en dat ik op alle details begon te letten. Dit was allemaal nog leuk en perfect te doen.

na een tijdje kreeg ik honger en besloot ik naar de Kebab te gaan. S. ging mee.
Hier begon het serieus…. Het behang van de kebabzaak bestond uit allemaal patronen. Deze patronen krioelde door elkaar, dit kende ik, dit had ik ook al met LSD gehad. Mijn durum leek in mijn ogen echt gigantisch groot, hij paste bijna niet in mijn handen. Ook de affiches van lokale feestjes die in de kebabzaak uithingen draaiden heel de tijd rond. Allemaal heel leuk.

Plots kreeg ik een sms van mijn vriendin die zei dat ze ook op het house feestje was en vroeg of ik kwam. Ik besloot te gaan, wat geen goed idee bleek te zijn….
vanaf het moment dat ik binnen kwam op het feest begon het mis te lopen.
S. was ik al vanaf de eerste minuut kwijt geraakt in de menigte.
Ik voelde mij door iedereen aangekeken, al de stemmen mengde zich met de muziek en kwamen als één grote ruis binnen, alle muren begonnen te ademen, overal zag ik patronen, de stroboscopen en de laserlichten kwamen langs alle kanten op mij af, kortom ik kreeg VEEL te veel prikkels binnen.
Plots kwam mijn vriendin op mij af, ik schrok me rot want ze had allemaal vlekken op haar gezicht en haar voeten waren echt gigantisch groot, ze leek wel zevenmijlslaarzen aan te hebben. Toen ik even in het rond keek zag ik bij iedereen de zelfde vreemde dingen die ik ook bij mijn vriendin zag.

Mijn vriendin weet niet dat ik met drugs bezig ben en ze mag dit ook absoluut niet te weten komen.
Ik moest dus kost wat het kost zien te verbergen dat ik echt allemaal rare dingen zag.
Ik probeerde normaal tegen haar te praten, maar dit lukte echt niet, zodat ze door had dat ik “iets had gepakt”. (hier hebben we later nog ruzie om gehad, maar dat doet voor dit verslag niet echt ter zaken  )

Ik bedacht in mezelf dat ik echt even naar buiten moest, ik begon een beetje in paniek te geraken, mede omdat mijn vriendin zo lastig deed.
Ik zeg tegen mijn vriendin dat ik even naar de wc moet en draai me om.
Vanaf dat ik mezelf omdraai krijg ik echt een schok door mijn lichaam, VLAM!!, nu begin ik ECHT te trippen, ik lijk uit mijn lichaam te zijn getreden en het lijkt alsof ik als een geest door de zaal glij, ik zweef als het ware door de menigte, zonder dat ik er eigenlijk ben als mens. (sorry, heel moelijk te beschrijven, best eng in ieder geval).
Ondertussen ademt alles en iedereen, alles golft, alle kleuren zijn super intens, iedereen lijkt mij met grote ogen aan te kijken, iedereen staat super dicht tegen mij aan. Ik geraak uiteindelijk toch buiten, hier ga ik even op een bankje zitten bekomen.
Ik zeg tegen mijzelf, oke, M. je bent hier niet op je plaats, dit is echt de verkeerde setting en de verkeerde set, je voelt je niet op je gemak omdat je S. kwijt bent en je hem niet kan bereiken met je gsm en omdat je vriendin zo boos is. Ook denk je dat iedereen die je hier kent doorheeft dat er iets niet pluis is.
Op die manier wist ik mezelf redelijk te kalmeren en ik besloot naar huis te gaan.

onderweg naar huis was ik helemaal gekalmeerd en kon ik terug volop genieten van mijn trip.
Ik leek wel te vliegen door de straten, alles was buiten proportie, soms leek ik wel een reus, en van de ene moment op de andere was ik opeens een kabouter, dit was best leuk eigenlijk, helemaal anders dan bij LSD. Ook de straatstenen hebben allemaal patronen die ik stuk voor stuk wil bekijken. De huizen lijken te dansen en de stilte van de nacht is prachtig, vooral na die muziek en die stemmen waar ik mij zo aan stoorde.
Ik geraak uiteindelijk thuis en ik lig in mijn bed. Hier geniet ik nog een uurtje van mijn trip, ik kijk vanuit mijn raam naar buiten en zie allemaal gezichten in de takken van de bomen en in de wolken.
Als ik mijn ogen sluit heb ik jammer genoeg geen CEV.

de volgende ochtend ben ik zo fris als een hoentje en heb ik tijd om na te denken wat er nu precies is misgelopen op het feestje. Een badtrip heb ik denk ik niet (net niet) gehad; vooral omdat ik net op tijd naar buiten ben gegaan en mezelf wist te kalmeren.
Wel heeft volgens S. iedereen die ik ken en die mij daar heeft gezien wel doorgehad dat ik echt vreemd aan het doen was, maar goed.
Hieruit kan ik voor mezelf besluiten dat het echt geen goed idee is om naar een feest te gaan als je 2CB op hebt, zelfs als deze eerst niet lijkt te werken. Het kan opeens inslaan.

Ik heb wel een paar vraagjes:
hoe komt het dat de 2CB bij mij ineens zo hard insloeg?
hoe komt het dat de 2CB bij mij wel werkte en bij S. niet (door het water, door dat beetje meer dat ik had?)
Laatst bijgewerkt door psychotrance op zo sep 28, 2014 9:21 pm, in totaal 1 keer bewerkt.
Avatar gebruiker
psychotrance
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 693
Geregistreerd: zo feb 24, 2013 4:55 pm

Re: Eerste heftige ervaring met 2cb

Berichtdoor Vinnie » za maart 30, 2013 9:25 pm

mooi report :hulde:
Miss E schreef:Gaat liever als een dronken tokkie de boel op stelten zetten dan vogels spotten.
Avatar gebruiker
Vinnie
DF Addict
Online
 
Posts: 5032
Geregistreerd: zo feb 26, 2012 1:26 am
Woonplaats: †G-Town †

Re: Eerste heftige ervaring met 2cb

Berichtdoor supergabbur » za maart 30, 2013 11:38 pm

Mooi report!

Over je vragen: ik zou het verder ook niet weten, maar misschien dat je hier iets aan hebt: heb zelf het idee dat 2C-B (of eigenlijk psychedelica in het algemeen) veel intenser wordt naar mate er meer en heftigere prikkels zijn. Op een fissa zijn die natuurlijk tantuhard en komen ze van alle kanten.

Tijdens m'n laatste acid trip (wel een andere stof natuurlijk, maar toch) ervoer ik het wandelingetje door de stad als een stuk heftiger (Helemaal niet negatief hoor, maar alsnog wel intenser) dan het thuis chillen met muziek op, terwijl de piek van de trip thuis was.
Avatar gebruiker
supergabbur
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1364
Geregistreerd: do nov 22, 2012 3:15 pm

Re: Eerste heftige ervaring met 2cb

Berichtdoor supergabbur » za maart 30, 2013 11:47 pm

Nouja, ik doe toch maar wel een poging op je vragen. Maar goed, ik zeg ook maar wat hoor :P

Als ik het goed heb maakt het oplossen in water niet zoveel uit.

Dat je geblowd had 'hielp' wellicht wel om te trippen, verder is hij misschien wat zwaarder, had hij misschien (kruis)tolerantie of had hij meer/eerder van te voren nog gegeten. Als hij in de kebabzaak nog gegeten heeft zou dat het trippen ook tegen kunnen werken.
Avatar gebruiker
supergabbur
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1364
Geregistreerd: do nov 22, 2012 3:15 pm

Re: Eerste heftige ervaring met 2cb

Berichtdoor Multitude » za maart 30, 2013 11:48 pm

Bij 2C-B is een verschil van een paar mg duidelijk merkbaar, dus dat kan wel verklaren waarom het voor jou zoveel heftiger was dan voor je vriend.

2C-B op een feestje kan heel erg vet zijn, maar inderdaad niet als je niet wil dat mensen doorhebben dat je bent aan het trippen en het liefst ook in een bescheiden dosis. Dat gedoe met je vriendin is al helemaal vervelend, maar natuurlijk ook wel een beetje je eigen schuld.

Verder wel een vette report :kleuter:
“And you are made of a hundred trillion cells. We are, each of us, a multitude.”
Avatar gebruiker
Multitude
Junkenhoeder
Donateur
Offline
 
Posts: 1874
Geregistreerd: di mei 08, 2012 12:27 am

Re: Eerste heftige ervaring met 2cb

Berichtdoor Naturelover » ma jun 17, 2013 10:39 pm

Ik zat oudere tripreports terug te lezen en kwam langs deze. Goed beschreven ik leefde echt met je mee :p

Zelf heb ik meerdere malen 2c-b gedaan, in verschillende settings en hoeveelheden, en ik zal je bovenstaande vragen beantwoorden.

hoe komt het dat de 2CB bij mij ineens zo hard insloeg?

Maaginhoud kan hiermee te maken hebben. De eerste keer dat ik 2c-b nam, had ik een lege maag (4 uur daarvoor licht gegeten). Het effect kwam al na 30 minuten opzetten. Eén uur na inname piekte mijn trip, met patronen op het plafond en alles in disco-motief.
Een andere keer nam ik 2c-b op een volle maag (1 uur van tevoren vettig gegeten), duurde het 2 uur voor de eerste effecten op kwamen. Na 2.5/3 uur na inname zat ik pas in de piek.

hoe komt het dat de 2CB bij mij wel werkte en bij S. niet (door het water, door dat beetje meer dat ik had?)

Hier kan ik niet veel over zeggen. Wat was de hoeveelheid 2c-b per pil?
I am nature
Avatar gebruiker
Naturelover
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1210
Geregistreerd: wo maart 20, 2013 2:03 am

Re: Eerste heftige ervaring met 2cb

Berichtdoor Tomaat » di jun 18, 2013 12:40 am

Mocht het nog iets uitmaken: ben je veel beginnen drinken op dat feestje?
Alcohol en 2C-B willen elkaar nogal exponentieel versterken, heb ik zelf ook al ondervonden.
Maar langs de andere kant kan 2mg 2C-B een groot verschil geven.

Je zult het wellicht nooit weten hoe het komt, het enige wat je nu weet is dat je voorzichtig moet zijn met tripmiddelen in impulsrijke omgevingen zoals binnenfeesten.
Gib uns fetten Bass,
Wir wollen Eskalieren!
Dreckig, hart und krass!
Ja, das ist wie wir's mögen.
Wer ist mit dabei?
Wir feiern durch bis morgen früh.
Und singen immer wieder...
Avatar gebruiker
Tomaat
He's nuuuuuuuts!
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1382
Geregistreerd: di feb 22, 2011 12:10 pm
Woonplaats: Gent


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner