Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Eerste keer 2c-b, Moi en contrôle

Voor al je psychedelische avonturen.

Eerste keer 2c-b, Moi en contrôle

Berichtdoor Jmths » wo aug 26, 2015 6:31 pmWat
15mg 2c-b in pilvorm

Wie
Man
77kg
1.81m

Voorgeschiedenis

Afgelopen donderdag zoals de titel al suggereerde voor het eerst 2c-b geprobeerd.
Had een 15mg pilletje van een vriend gekregen die er al meerdere keren een goede ervaring mee had gehad als bedankje omdat ik hem had geholpen in het verleden. Over deze stof had ik al veel gelezen, onder andere in het befaamde boek PIKHAL, één van de magical half dozen en een favoriet van meneer Shulgin himself, dat beloofd wat. Het plan was al lange tijd om deze een keer uit te proberen maar het was nooit echt op mijn pad terecht gekomen.
Ik had mij aardig geïnformeerd en besloot dat 15mg voor een testrun een goede startdosering zou wezen om wel iets te merken maar niet overweldigd te wezen, dit bleek achteraf bevestigd door de ervaring.

Setting
In mijn appartement en (ruime) aanliggende tuin (door 2meter hoge muren omringd), overdag/'s middags met zonnig weer.
Vriendinnetje hield een oogje toe terwijl ze binnenshuis huiswerk aan het maken was.

Verwachting
Paddestoeltjes/psilocibine met minder mindfuck, van wat ik had gelezen onder de psychedelica een zeer vriendelijk stofje.


Het Rapportje
Donderdag middag 13:52 (T+0:00) - Inname van een blauwe pil met daarin 15mg 2c-b, afbeelding gerelateerd. Op dit moment was ik erg nerveus, niet verbazingwekkend bij een eerste keer een nieuwe psychedelica maar wel het vermelden waard. Een uur hieraan vooraf had ik vrij vettig gegeten (tosties met ham en spek) en heeft waarschijnlijk mee gespeeld in het feit dat het erg lang duurde voordat de 2c-b zijn werk begon te doen.

16:00 (T+2:08) - Op dit moment zei ik tegen mijn vriendin dat ik niet verwachte dat er nog veel zou gebeuren, ik voelde me nog compleet nuchter en we waren ondertussen al ruim 2 uur verder. Op dit moment besloten we beiden een bord brinta pap klaar te maken en die in de tuin in het zonnetje op te eten.

16:10 (T+2:18) - Het bord brinta pap was leeg, zaten op een bank in de tuin en zei tegen mijn vriendin dat ik toch iets merkte in mijn hoofd plots, dat er iets gaande was maar dat ik mijn vinger niet kon plaatsen op wat er nou precies verandert was. Het voelde alsof er een knop omgedraaid was en ik had het gevoel dat de wereld er net een tintje roder uit zag dan normaal al was dit nauwelijks waarneembaar.

16:15 (T+2:23) - Ik liep naar binnen en voelde dat ik even achterover moest zitten op de meer comfortabele bank binnen. Ik had het op dat moment nog niet door maar de 2c-b sloeg achteraf gezien duidelijk in op dat moment. Op dat moment echter dacht ik dat ik gewoon even moe was, ik kon me namelijk niet voorstellen dat er iets insloeg zonder dat er een op zijn minst een licht gevoel van 'mind fuck' aan vooraf ging. De 'inslag' was achteraf gezien naar mijn beleving erg subtiel.

16:17 (T+2:25) - Even twee minuten binnen op de bank te hebben gezeten leek alles nog steeds normaal en niets verandert, voor mijn gevoel was ik nog steeds nuchter.
Mijn blik viel op een schilderijtje tegenover mij, een schilderijtje dat mijn zusje ooit eens voor mij had geschilderd toen ze zo'n 3jaar was voor mijn verjaardag, ik had hem ingelijst en in de woonkamer opgehangen.Op dit moment merkte ik ineens dat haartjes en streepjes op dit schilderij heen en weer aan het springen waren en van grootte veranderde.
Ik kan me duidelijk herinneren hoe verbaast ik was op dat moment, helemaal verrast door het feit dat de 2c-b alsnog zijn werk deed. Maar vooral verbaast dat ik mij zo helder en scherp voelde en toch duidelijke visuals had. Bij truffels had ik in ieder geval altijd wel dat ik tenminste tot in bepaalde mate vooraf een beetje misselijk/duizelig werd voordat er überhaupt dingen gingen bewegen. Helemaal enthousiast, half roepend als een vrolijke downie mijn vriendin even op de hoogte gebracht dat er 'contact was gemaakt'.

16:25 (T+2:33) - Ik had ondertussen een paar minuten vol verbazing naar het schilderijtje lopen staren dat door mijn kleuter zusje geschilderd was destijds, nooit gedacht dat ik er nog zoveel plezier aan zou beleven, haha.
Mijn visuals bleven echter tot op dit moment alleen zichtbaar in het schilderijtje, de rest van het huis was nog altijd doodnormaal en onveranderd, alleen het schilderijtje leek op dit punt visuals uit te lokken.
Ik ging op zoek naar nieuwe objecten die ook visuals uit zouden lokken, in huis vond ik niets en het leek me een goed plan om even de tuin in te lopen, de natuur staat immers bekend om zijn positieve invloed op psychedelica. Eenmaal in de tuin had ik een nieuw object ontdekt dat visuals gaf (ik heb jammer genoeg geen foto).
Het was de muur die in de tuin stond, de onderste helft van deze muur was wit en er zat veel zand en stof op waardoor het lijkt (ook zonder 2c-b op) dat er inconsistente schaduwen zich op die muur bevinden, dit resulteerde in dat ik bewegende schaduwgolven op het witte gedeelte van de muur zag.
Dit spektakel bekeek ik een poosje geconcentreerd en het duurde niet lang en op ditzelfde vlak van de witte muur begonnen ineens patronen te ontstaan. Deze patronen waren fel gekleurde neonstreepjes die een mix van alle kleuren bevatte die de vorm aannamen van 'maya symbolen', op een later moment op de dag veranderde deze nog in 'hieroglief symbolen'. Op dit moment zag ik deze nog enkel op het witte gedeelte van de muur. Ik kon mijn pret niet op en stond te giechelen als een klein meisje.

16:45 (T+2:53) - De visuals werden langzamerhand duidelijker en begonnen meer naar de voorgrond te komen, echter nog steeds alleen in het schilderijtje en op het witte gedeelte van de muur. Ik was en ben nog steeds verbaast over hoe scherp ik op dit moment was, zodra ik weg keek van de muur leek de wereld vrijwel normaal en ik was in staat om een fatsoenlijk gesprek te hebben met mijn vriendin en haar duidelijk en vrij objectief te vertellen wat er in mij omging, dit is achteraf vrijwel de hele trip zo gebleven, een perfecte psychedelica voor de 'controlfreak' naar mijn ervaring.
Eerder in dit rapportje had ik al omschreven dat ik een hele blije spanning ervaarde, dit voelde eveneens aardig euforisch, vergelijkbaar met het MDMA euforie gevoel maar toch uniek op zijn eigen manier. Het euforie gevoel dat ik kreeg bij 2c-b was wat ik noem 'spannings euforie', het gevoel dat je een beetje krijgt wanneer Nederland in de WK finale speelt en op het punt staat om een doelpunt te maken maar dit gevoel iets sterker en blijvend.

17:00 (T+3:08) - Dit euforische gevoel bouwde zich nog langzaam aan op,dit zorgde er onder meer voor dat ik vrijwel de gehele trip een giga grijns op mijn mond had van hier tot Tokyo. Halverwege de trip besloot ik maar met mijn hand voor mijn mond rond te lopen om niet te griezelig op mijn vriendin over te komen.
Eveneens kreeg ik door dit sterke spannings-euforie gevoel rond het begin van de trip een lachkick die zo'n 10-15minuten aanhield, onder andere ook door de verbazing ook over de effecten van 2c-b.

Mijn vriendin moest er op dit moment vandoor i.v.m. een examen, ik had van tevoren verwacht dat ik het mooiste van de trip wel gehad zou hebben rond 17:00 maar doordat het zo lang duurde voordat deze 'insloeg' was de trip onverwacht iets verlopen. Geen probleem echter dat mijn vriendin hem peerde, ik had het namelijk prima naar mijn zin en alles was volledig onder controle.
Ik kan me nog herinneren dat de trip op het moment dat mijn vriendin vertrok aan het pieken was, het waren nog altijd enkel het schilderij en de muur die duidelijk visuals uit lokte maar er waren nu ook wat groene, blauwe en rode puntjes in mijn gezichtsveld zichtbaar.
Eigenlijk vond ik het wel fijn dat mijn vriendin vertrokken was, ik durfde me namelijk niet volledig in mijn trip te storten terwijl zij in de buurt was.

Wat ik al snel had ontdekt bij de 2c-b was dat ik zelf de intensiteit van de trip kon bepalen, wanneer ik mij concentreerde op de witte muur, het object dat mijn visuals het sterkst ontlokte nam de intensiteit van de visuals toe. Naarmate de intensiteit van de visuals toe nam nam ook duidelijk het 'spannings'-euforie gevoel toe, ik was dan ook erg gemotiveerd om mijzelf zo diep mogelijk in de trip te werpen en om eerlijk te zijn, als dit effect consistent is over meerdere sessie kan ik niet wachten om 2c-b in iets hogere dosering uit te proberen.

Ik ben normaal gesproken helemaal niet van de tripmiddelen en heb nog nooit de behoefte gehad om 'hogere' doseringen uit te proberen, 2c-b lijkt hierop tot nu toe de eerste uitzondering.
Als ik eerst naar de muur keek zag ik dus de 'maya symbolen', wanneer ik mijn hier een poosje op concentreerde waren deze symbolen niet meer alleen op de muur zichtbaar maar spreidde zich uit over mijn gehele gezichtsveld, als ik mij hier nog langer op concentreerde veranderde alles in de kleuren pikzwart en intens fel roze, wanneer ik mij vervolgens nog meer op concentreerde begonnen deze flink te bewegen en hierna duurde het niet lang voordat zich hele voorstellingen voordeden. Ik kan mij herinneren dat ik beelden zag van dat ik in een theater zat naar een voorstelling te kijken vanaf de 2de verdieping, dat er zeegolven over het podium heen donderde etc, echt prachtig gewoon, 100x vermakelijker dan een 3d filmpje kijken in de bioscoop als je het mij vraagt. De intense euforie gevoelens die ik tegelijkertijd voelde terzijde.

Wanneer ik mijn zicht/focus echter niet meer op de muur richtte werd ik vrijwel direct terug getrokken naar 'de echte wereld' en was ik weer zo goed als helder en scherp, als ik er aan terug denk ben ik nog steeds helemaal flabbergashted hoeveel controle je kunt uitoefenen op je 2c-b trip.

Op het moment dat ik deze trip report schreef was ik voornamelijk (hollandia) truffels wat betreft psychedelica gewent.

Na een poosje van het zelfgecreëerde theaterschouwspel te genieten besloot ik om te te proberen of het trippen op de 2c-b met gesloten ogen ook een beetje werkte. Dit werkte prima kwam ik al snel achter, niet hetzelfde als mijn prachtige witte muur maar desalniettemin zeer vermakelijk. Ik zag al snel abstracte plaatjes met zwarte lijnen en gekleurde achtervlakken, deze bewogen heen en weer alsof deze op onrustig water lagen en veranderde constant van kleur op dezelfde wijze op van die 'mood lampen' dat doen.

Het was een erg zonnige dag met veel willekeurige schapenwolkjes in de lucht, ik had mijn ogen dicht maar ik merkte dat elke keer dat de zon achter een wolk verdween en/of weer tevoorschijn kwam dat mijn 'closed eye visuals' enorm oplichtte of verduisterde wat er erg vermakelijk uit zag met hier en daar een vleugje euforie.
Ik kan me nog herinneren dat op het meest intense punt van mijn 'closed eye visuals', de zon achter een wolk vandaan kwam en dat in een vleug van euforie mijn lichaam langzaam van links naar rechts verbrande en voelde alsof deze in zonlicht op ging met als gevolg dat ik over mijn hele lichaam kippenvel kreeg.

17:45 (T+3:53) - Vanaf dit moment merkte ik dat de intensiteit langzaam weg ebde, licht teleurgesteld, maar het was nog steeds zeker nog zo'n 20min zeer vermakelijk totdat ik besloot dat het te weinig zin nog had om me te blijven concentreren en verder ging met leven. Eveneens ben ik vanaf dit moment ergens naar binnen gegaan omdat zonder dat ik het door had door de prachtige muur visuals in mijn tuin ik het aardig koud had gekregen.

18:30 (T+4:38) - op dit moment voelde ik mij weer aardig baseline, ik checkte nog af en toe het schilderijtje om te kijken of de streepjes nog heen en weer bewogen, dat deden ze, echter zeer minimaal.

19:30 (T+5:38) - Op dit moment kwam mijn meest aantrekkelijke vriend langs die op de hoogte was van mijn testrun en bleef voor avondeten. Ik voelde me nog aardig gestimuleerd, grote doppen ook, liep flink te ratelen, dit hield ongeveer nog een uur lang aan. Hierna heb ik geen dip ervaren. Wel had ik 24uur lang achteraf een lichte hoofdpijn in mijn achterhoofd, vermoedelijk door de grote hoeveelheid 'input' die binnen was gekomen die dag.

Nawoord
Het valt waarschijnlijk al een beetje uit het rapportje af te leiden maar ik ben helemaal enthousiast over de 2c-b en ben van plan binnenkort een voorraadje in huis te halen om mij optimaal te kunnen blijven inzetten voor de wetenschap.
Normaal gesproken ben ik niet zo van de psychedelica omdat deze mijn al chaotische persoonlijkheid flink versterkt wat mij meestal in een staat van verwarring en hoofdpijn brengt. Bij 2c-b door de vriendelijke en heldere aard was dit echter voor mij totaal niet het geval.
Waar ik verder nog nieuwsgierig naar ben m.b.t. 2c-b is hoe deze stof bevalt in een meer sociale setting waarin de nadruk niet op trippen wordt gelegd aangezien ondanks dat 2c-b aardig afleidend kan wezen conversatie nog prima leek te lukken in dit geval.
Eveneens zag ik veel enthousiaste reacties (o.a. op Erowid) over het opvolgen van mdma met 2c-b vlak voordat deze uitwerkt, dit zou veel effecten van de mdma overdragen en de 'comedown' en stuk plezieriger maken. Ook veel enthousiaste reacties vernomen over 2c-b in combinatie met amfetamine al ben ik hier wat sceptischer over. Maar voordat ik me in dit konijnenhol werp eerst maar even de 2c-b ans sich verder verkennen met fatsoenlijke tussenpauzen voordat ik mij daar in stort.
Ik kan de 15mg dosering afgaand op mijn eigen ervaring voor een eerste keer voor mensen met een soortgelijk gewicht zeker aanraden, duidelijk effecten en tegelijkertijd veel controle en helderheid. De trip die ik beschrijf klinkt erg intens maar ik ben er vrijwel van overtuigd dat deze dit alleen was omdat ik zelf die sturing aanbracht in mijn 2c-b trip.

Bij deze mijn eerste keer 2c-b rapportje, snoep verstandig. :wave:

PS: Dit is een oud gekopieerd rapport
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 626
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm

Re: Eerste keer 2c-b, Moi en contrôle

Berichtdoor Maus » wo aug 26, 2015 8:44 pm

Mooi report!! :hulde:

Was het dit jaar dat je voor het eerst 2cb hebt gebruikt?
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10213
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info

Re: Eerste keer 2c-b, Moi en contrôle

Berichtdoor Jmths » wo aug 26, 2015 9:00 pm

Maurits schreef:Mooi report!! :hulde:

Was het dit jaar dat je voor het eerst 2cb hebt gebruikt?

Dankje. :blowkiss:

Ik geloof afgelopen februari (2015) ja.
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 626
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm

Re: Eerste keer 2c-b, Moi en contrôle

Berichtdoor Maus » do aug 27, 2015 11:54 am

:)

Heb je wel eens DMT gedaan?
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10213
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info

Re: Eerste keer 2c-b, Moi en contrôle

Berichtdoor Jmths » do aug 27, 2015 3:35 pm

Maurits schreef::)

Heb je wel eens DMT gedaan?


Nope, drugs is voor mij relatief gezien allemaal vrij nieuw spul, het is pas zo'n 2-3jaar geleden rond mijn 22-23e dat ik er een beetje mee in aanraking kwam (En het een 'gezonde' obsessie is geworden). Ben rustig aan een beetje van alles aan het uitproberen en langzaam de psychedelische trap omhoog aan het bewandelen. Komende maand staat voor het eerst LSD (& 6APB) in de agenda gepland.
Ben momenteel bijna klaar met herexamens.

DMT lijkt mij ook zeker iets om minimaal 1maal uit geprobeerd te hebben, eerst even daar 'naartoe' bouwen en darknet een beetje uitpluizen, kan dus nog even duren. Kans is groot dat mescaline eerst aan de beurt komt, is voor mij beter beschikbaar.
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 626
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm

Re: Eerste keer 2c-b, Moi en contrôle

Berichtdoor Maus » do aug 27, 2015 5:47 pm

Ok!

Blijf je reports posten, ik lees ze graag 8-)
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10213
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info

Re: Eerste keer 2c-b, Moi en contrôle

Berichtdoor Jmths » vr aug 28, 2015 2:25 pm

Maurits schreef:Ok!

Blijf je reports posten, ik lees ze graag 8-)


Gaan we doen, ik zal vanaf half september weer af en toe een rapportje voor een niet alledaags stofje uittypen. Ik heb sinds kort een paar interessante nieuwe stofjes beschikbaar die zich hiervoor goed lenen (U47700, JWH-210, THJ-018, 2C-E, Fluorfinil, Acetildefanil).
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 626
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm

Re: Eerste keer 2c-b, Moi en contrôle

Berichtdoor Perry » vr aug 28, 2015 6:30 pm

Too long; Did read.
Leuk reportje, maar niet WAUW, geeft wel duidelijk weer hoe 2C-B in matige doseringen is. Klonk niet als 'n hele speciale ervaring, wel leuk en mooi, maar niet heel bijzonder. Je conclusie is echter wel heel positief, dat vind ik wel opmerkelijk. Misschien ook wel typerend voor 2C-B, bij nader inzien.

Wat ik je zeker ook kan aanraden is het in een groep te doen. Het is wel aan te raden het te doen met mensen waarmee je op je gemak bent of gewoon waar je wel wat van kan hebben. @Apenkool @Trip-tamine en ik kenden elkaar nog eigenlijk niet en hebben ons echt kostelijk vermaakt met 2C-B. We hadden wel mazzel dat we alle 3 genoeg trip ervaring hadden en tegen een stootje kunnen, want we zaten elkaar echt constant gruwelijk te fucken. Bijvoorbeeld een extreem gefuckte opmerking maken en de ander in stilte aanstaren. Na 5~10 seconden in lachen uitbarsten :')

Ohja, ik weet niet hoe je vriendin tegenover drugs staat, maar als ze 't zelf ook wel af en toe lust: Het schijnt ook een erg seksuele drug te kunnen zijn.

Ik vind 't trouwens opmerkelijk sterk hoe jij 't totaal niet erg vond toen je vriendin vertrok. Ik ervaar het vertrek van iemand onder invloed van psychedelica altijd alsof er 'n stukje van de avond weg gaat. Alsof 't langzaam afbrokkelt.
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13291
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Re: Eerste keer 2c-b, Moi en contrôle

Berichtdoor Jmths » vr aug 28, 2015 7:20 pm

Too long; Did read.
Leuk reportje, maar niet WAUW, geeft wel duidelijk weer hoe 2C-B in matige doseringen is. Klonk niet als 'n hele speciale ervaring, wel leuk en mooi, maar niet heel bijzonder. Je conclusie is echter wel heel positief, dat vind ik wel opmerkelijk. Misschien ook wel typerend voor 2C-B, bij nader inzien.


Haha, tja, was destijds ook mijn eerste keer 2c-b. Dit soort rapportjes zijn voornamelijk voor mijzelf en mensen die een duidelijke indruk willen krijgen mochten ze 2c-b voor het eerst willen uitproberen. Maar niet de meest 'mind blowing' ervaring nee. :p

Toen de 2c-b kort begon te pieken kwam pas het meest interessante aspect naar voren, het zelf kunnen creëren van prachtige taferelen (dat ik mijzelf in een theater waande waar ik op de 2de etage zat en op een podium neer keek waar grote golven overheen sloegen).

Ik kan trippen wel waarderen en begin het ook steeds meer te waarderen maar 2c-b is voor mij niet perse leuk als trip middel maar ook als casual 'social drug'. Zelf vind ik het wel prettig om af en toe een avondje geen alcohol te drinken en in plaats daarvan een beetje 2c-b te nemen. Het sociale aspect zit er in, dat stukje extra creatief inzicht en verbintenis voegt het toe. Plus de volgende dag geen extra calorieën of kater (alcohol consumptie heeft aanzienlijke effecten op mijn gewicht en conditie, zelfs bij gematigde hoeveelheden).

Daarnaast hoeven de minder heftige middelen niet minder leuk te wezen, het hangt puur van de situatie af natuurlijk. 1 keer in de maand bijvoorbeeld een beetje phenibut voor dat beetje extra kan erg prettig wezen (vooral als je een kater hebt, haha).

Wat ik je zeker ook kan aanraden is het in een groep te doen. Het is wel aan te raden het te doen met mensen waarmee je op je gemak bent of gewoon waar je wel wat van kan hebben. @Apenkool @Trip-tamine en ik kenden elkaar nog eigenlijk niet en hebben ons echt kostelijk vermaakt met 2C-B. We hadden wel mazzel dat we alle 3 genoeg trip ervaring hadden en tegen een stootje kunnen, want we zaten elkaar echt constant gruwelijk te fucken. Bijvoorbeeld een extreem gefuckte opmerking maken en de ander in stilte aanstaren. Na 5~10 seconden in lachen uitbarsten :')


Bedenk me net dat ik een heel verhaal loop te lullen dat ik 2c-b vooral leuk vind als 'social drug', kijk ik even verder en bedenk ik me dat je precies hetzelfde hebt gezegd, ik ben echt weer lekker lame bezig, haha.

Ohja, ik weet niet hoe je vriendin tegenover drugs staat, maar als ze 't zelf ook wel af en toe lust: Het schijnt ook een erg seksuele drug te kunnen zijn.


Ik had dit rapportje al eens eerder gepost en daar zelf een reactie opgeplaatst waarin ik A. Shulgin quote: "2C-B is one of my particular favorites, very erotic I might add". :P

Maar inderdaad, ik laat me er alleen niet zoveel over uit omdat ik niet denk dat ze het erg prettig vindt als ik me er online over uit laat ondanks dat het anoniem is, ze is ook wat jonger dan ik.

Ik vind 't trouwens opmerkelijk sterk hoe jij 't totaal niet erg vond toen je vriendin vertrok. Ik ervaar het vertrek van iemand onder invloed van psychedelica altijd alsof er 'n stukje van de avond weg gaat. Alsof 't langzaam afbrokkelt.


Lage dosering plus op dat moment vond ik het juist wel prettig, ik was mezelf namelijk volledig in mijn visuals aan het storten wat op dat moment toch niet helemaal goed lukte met haar in de buurt.
Plus ik wist dat ze over enkele uurtjes alweer terug was en er niet kort daarop een vriend zou langskomen.
Laatst bijgewerkt door Jmths op vr aug 28, 2015 7:38 pm, in totaal 1 keer bewerkt.
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 626
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm

Re: Eerste keer 2c-b, Moi en contrôle

Berichtdoor Perry » vr aug 28, 2015 7:24 pm

Jmths schreef:Maar inderdaad, ik laat me er alleen niet zoveel over uit omdat ik niet denk dat ze het erg prettig vindt als ik me er online over uit laat ondanks dat het anoniem is.

Het was ook enkel als tip bedoelt, ik was niet uit op je seksuele avonturen dagboek :woeh:

Het doet me deugd dat je zo uitgebreid ingaat op je reacties. Denk dat je 'n behoorlijke aanwinst bent hierzo. Komt er nog wat meerwaarde op 't forum terecht, waar lezers echt iets aan hebben :kleuter: Bovendien zijn je tripreport informatief, vermakelijk en beeldend, waarvoor hulde :hulde:
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13291
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Re: Eerste keer 2c-b, Moi en contrôle

Berichtdoor Jmths » vr aug 28, 2015 7:50 pm

Het was ook enkel als tip bedoelt, ik was niet uit op je seksuele avonturen dagboek :woeh:

Dat snap ik, haha.

Het doet me deugd dat je zo uitgebreid ingaat op je reacties. Denk dat je 'n behoorlijke aanwinst bent hierzo. Komt er nog wat meerwaarde op 't forum terecht, waar lezers echt iets aan hebben :kleuter: Bovendien zijn je tripreport informatief, vermakelijk en beeldend, waarvoor hulde :hulde:


Bedankt, altijd leuk om te horen.
Momenteel een beetje druk maar zodra ik wat tijd heb zal ik weer een poging doen tot vermaken en informeren. 8]
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 626
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 6 gasten

Royal Queen Seeds banner