Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Eerste keer 2C-T-7

Voor al je psychedelische avonturen.

Eerste keer 2C-T-7

Berichtdoor Blue Mystic » vr mei 06, 2011 4:02 pm

Wat: 15 mg 2c-T-7 (als ik het me goed kan herinneren)
Wie: Ik, een vriendin, en een tripsitter
Waar: de kamer van die vriendin

Vooraf:
Het plan was eerst om LSD te nemen, maar op het laatste moment konden we hier toch niet aankomen, een alternatief werd ons wel geboden: 2C-T-7. Dit zagen we ook wel zitten ondanks dat onze tripsitter hier ook geen ervaring mee had. De tripsitter had ik eerder die week leren kennen en ik had er zin in.

We hadden een kamer goed ingericht voor het trippen, we waren met z'n 3en, ik zat in een zit zak, die vriendin(voor het gemak A) zat op het bed en onze tripsitter (voor het gemak B) ook. in het midden van de kamer stond een klein tafeltje met daarop een lavalamp. Verder hadden we een blacklight en een ambilight. Muziek via redelijke boxjes en ieder z'n eigen asbak. Nadat we het hadden ingenomen zaten we rustig muziek te luisteren, playlists te maken en een beetje slap te lullen. Na een tijdje op ongeveer het zelfde moment voelden we het beide licht opkomen. onder tussen gingen we gewoon rustig door met wat we aan het doen waren met wat Psy-trance op de achtergrond. Na een tijdje zei A dat ze zich een beetje misselijk begon te voelen en dus pakte ze een emmer voor het geval ze moest kotsen. 5 minuten later zat ze nog steeds voorover gebogen over de emmer, ze zag een hele nieuwe wereld met allemaal bewegende beestjes. Op dat moment begonnen dingen voor mij een beetje te bewegen maar echt op gang kwam het nog niet.

Een tijdje later. (Mijn gevoel voor tijd was al vrij snel volledig weg. Ook geen idee in welke volgorde alles precies is gebeurt)

A had overgegeven en zag in haar kots ook weer van alles. Zo heeft ze nog een tijdje gefascineerd in haar emmer gestaard. Zelf kwamen de visuals niet echt op gang bij mij wel begon ik langzaam aan over van alles na te denken. Op dat moment begonnen we beide te lachen en omdat we allebei moesten lachen lachte we steeds harder, we gingen pas helemaal stuk toen B heel serieus zei: "Jongens! wat jullie ook doen, Niet Lachen! zo grappig is het niet. Na deze lachkick gingen we door met ons eigen ding. A was ondertussen in de kamer aan het rond kijken, ik was vooral bezig met de lavalamp. A begon te vertellen wat ze allemaal zag en gaf steeds verbaasd aan dat ze steeds harder ging. Op dat moment bewoog alles wel en de lavalamp werd steeds interessanter, maar ik had me er op dat moment bij neergelegd dat ik niet de visuals zou hebben die A had en probeerde lekker op te gaan in mijn gedachten. Ik dacht na over van alles, de trip zelf: waarom wij zo verschillende aan het trippen waren, trippen in het algemeen, mijn ervaringen op truffels. Daarna gingen mijn gedachten over in filosoferen over personen en persoonlijk heden. Elk probleem dat ik tegen kwam kon ik oplossen, alles klopte. A zei na een tijdje "er klopt helemaal niks van"en het enige wat ik zei was "jawel het is allemaal best logisch"

Dit ging zo door, tot ik na een tijdje me niet zo lekker meer voelde. Er was al de hele tijd een lichte misselijkheid, ik begon te trillen en kreeg het benauwd. Ondertussen gingen mijn gedachten door. Ik keer meestal heel erg in mijzelf tijdens het trippen en stoor me vaak aan drukke mensen dus ik zei niet dat ik me niet goed voelde. Ik probeerde te voorkomen dat ik niet bad zou gaan maar het werd alleen maar erger. Toen zei B in een keer, kijkend naar de lavalamp. "die grote rode poept er straks een uit en dan komt er nog een klein druppeltje achteraan. Na deze opmerking ging het weer helemaal goed. Ik had niet het idee dat B door had dat ik bad ging maar over de avond maakte hij meerdere van dit soort opmerkingen. Prima tripsitter dus

Toch een klein beetje aan het balen dat ik niet de visuals had waar A over vertelde besloot ik mijn i-pod te pakken en mijn ogen dicht te doen. :love: Ik zag allemaal kleuren en patronen, maar ik stoorde mij nogal aan het gepraat van A en af en toe het gelach van B die Beavis & Butthead aan het kijken was. Ik besloot me af te zonderen door op de overloop op de vloer te gaan liggen met mijn i-pod en een deken. Ik zette mijn i-pod aan:


ik legde de deken over mijn hoofd heen en liet me meenemen door de muziek.
In het begin zag ik wat kleuren en patroonen. Het leek alsof de druk van de deken op mijn gezicht mee ging met de muziek. En toen was ik weg. Ik vloog door het universum heen langs allemaal sterren. Op hoge snelheid ging ik richting een sterren stelsel. Het zag er echt geweldig uit, Het leek op de beelden die je wel eens ziet in vage discovery documentaires over het heelal. Ik vloog langs meerdere sterrenstelsels en nam een aantal vogel vluchten over vreemde planeten. Helaas was het nummer afgelopen en eindigde mijn reis door het universum.

Terug in de kamer zat B nog steeds op zijn laptop film te kijken en A keek nog steeds rond in de kamer. Ik vroeg of het goed was als ik wat rustigere muziek opzette, dat vond A prima en ik zette Shpongle op. Ik pakte een zak chips en wat te drinken ging weer in de zitzak zitten en verloor mezelf weer in de lavalamp.

De trip werd niet sterker meer en ik was er inmiddels aangewend dat alles bewoog. A die kon inmiddels alle visuals sturen. Luisterend naar shpongle kregen we beide een heerlijk vredig gevoel, het gevoel dat alles klopte, het gevoel dat er geen morgen was en gisteren er niet toe deed, alleen het moment zelf telde :love:. Inmiddels had ik ook het idee dat ik instaat was dingen te ondernemen, ik had ook zin om iets te doen, wat A die de hele avond in een houding had gezeten niet kon begrijpen. Maar omdat ik geen zin had om in mijn eentje naar buiten te gaan om in de tuin te zitten, pakte ik een andere laptop erbij en besloot om wat muziek op youtube te kijken.


zodra ik youtube had bereikt wist ik dat ik deze clip ging kijken. 5 minuten lang heb ik zeer geboeid naar deze clip gekeken. En zonder dat ik wist waarom was deze clip ook heel logisch, ik wist niet wat het verhaal erachter was maar het klopte wel.

Inmiddels was het ongeveer half 12, en hadden we nog best wel een tijdje te gaan.
Ik had heel veel zin om pink floyd te luisteren, maar A had hier geen zin in dus ik pakte mijn i-pod, trok een dekentje over mijn ogen en ik liet mij weer meevoeren door de muziek dit maal het album the darkside of the moon. Op het nummer breathe was er weer een visueel spektakel aan de binnen kant van mijn oogleden. Met de muziek zag ik planten met de meest geweldige kleuren groeien. Dit duurde het hele nummer en was zeer rustgevend. Nadat Breathe was afgelopen besloot ik toch naar buiten te gaan in m'n eentje ondanks de kou. Buiten rustig een peuk aangestoken en shine on you crazy diamond geluisterd, terwijl ik naar de bomen in de mist keek. op dat moment moest ik aan een stukje denken uit fear and loathing in las vegas:"There was madness in any direction, at any hour. You could strike sparks anywhere. There was a fantastic universal sense that whatever we were doing was right, that we were winning. " "And that, I think, was the handle - that sense of inevitable victory over the forces of old and evil. Not in any mean or military sense; we didn't need that. Our energy would simply prevail. We had all the momentum; we were riding the crest of a high and beautiful wave. So now, less than five years later, you can go up on a steep hill in Las Vegas and look west, and with the right kind of eyes you can almost see the high-water mark - that place where the wave finally broke and rolled back"

hierna ben ik weer terug naar de kamer gegaan, maar ik was vrij moe omdat ik de nacht daar voor vrij weinig heb geslapen. Dus ik ging op een bed liggen in de logeer kamer, maar de trip was nog niet voorbij. Vervolgens toch maar mijn i-pod gepakt, de volledige discography van shpongle op gezet en na nog een tijd heerlijk rustig gespaced te hebben ben ik op een onbekend tijdstip in slaap gevallen om vervolgens na een paar uurtjes wakker te worden met shpongle die nog steeds op het laagste volume uit mijn oortjes kwam.
"There was a fantastic universal sense that whatever we were doing was right, that we were winning"
Avatar gebruiker
Blue Mystic
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 138
Geregistreerd: zo feb 27, 2011 3:51 pm

Re: Eerste keer 2C-T-7

Berichtdoor Robin » vr mei 06, 2011 6:03 pm

Ik heb ook zulke goeie herinneringen aan het nummer Pacha On Acid! :rock:
-I sorta feel like I'm on drugs when I'm with you. Not that I do drugs, unless you do drugs. In which case I do drugs all the time. Every drug.-
Robin
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 39
Geregistreerd: zo apr 03, 2011 10:34 am


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner