Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Eerste keer 2CB-Een zee van tentjes

Voor al je psychedelische avonturen.

Eerste keer 2CB-Een zee van tentjes

Berichtdoor MisterE18 » ma aug 03, 2015 11:24 pm

Hallo Allemaal, dit is mijn eerste tripreport. Ik wil graag mijn ervaring met jullie delen. Verder informatie, ik gebruik wel eens het een of ander maar Ik ben geen heavy drugs gebruiker.

Trip report 2c-B

90KG, 180cm
Solar weekend


Dit jaar was het weer zover we waren onderweg naar Solar. Een weekend festival met camping erbij. Ik verheugde me erg op solar omdat dit het begin van mijn vakantie is. Samen met 2 goede vrienden waren we onderweg naar Roermond waar we met 3 andere ''kennissen'' hadden afgesproken die al op de donderdag erheen zijn gegaan. Zoals voorgaande jaren kon het weer niet beter, heerlijke zonnetje met een blauwe hemel. En met +-2uur rijden waren we dan eindelijk gearriveerd. Zonder enige moeite het terrein opgekomen en via het pondje naar ons vrijgehouden plekkie op de camping.

Eenmaal aangekomen zat de sfeer er al goed in. We stonden op een goede plek, in de buurt van een stage dus we hadden lekker achtergrond muziek. De 3 andere jongens had ik al een eerder gezien maar ik kende ze niet goed maar het was erg gezellig. Nadat we alle tentjes hadden opgezet was het tijd voor een biertje. Mijn eigen tentje had eigenlijk ze beste tijd wel gehad want er waren wat stoken van geknapt maar kon er gelukkig wel in slapen. Ik kon ook bij een van de andere jongens als ik wilde maar vond het wel prima. Daarna zijn we een beetje het camping terrein gaan verkennen en bij de verschillende stage wat gedronken, gegeten en gedanst.
Daarna zijn we terug naar de tentjes gegaan om ons voor te bereiden op de camping disco :beer:
Vriend A (voor het gemak) vroeg aan mij of ik vanavond al ging gebruiken omdat ik aan hem had gevraagd om 2 nijntjes te halen voor mij. En antwoordde hem dat ik vanavond rustig aan zou doen en de zaterdag aan de 4-fa te gaan en later op de avond de 2-CB te willen proberen.
Vriend A had zelf ook nog nooit 2-CB gedaan en was hier eigenlijk ook wel benieuwd naar.
Nadat iedereen klaar was met omkleden en zich te hebben opgefrist en al het andere konden we vertrekken naar de feest tent. Vriend A vroeg nog snel aan mij: ''Zal ik anders die nijntjes meenemen voor vanavond'' Ik stemde hier mee in en vond het eigenlijk wel een goed plan.

Ondertussen hadden we wel al flink wat gedronken en had ik hem al goed zitten.
Dit zelfde geld voor Vriend A. Ik had gelezen dat alcohol de werking van 2cb kan versterken dus we zouden daarom met een halfje beginnen. Wij hadden de rode varivant van de nijntjes en getest op +-18mg dus dit zou 9mg per persoon zijn. Niet een te heftige dosis en we zouden altijd nog kunnen bij pakken.

''So here we go'' op een goede avond.
Vanaf hier is me hele tijdsbesef vervaagt.

We hadden zo'een 45 minuten nodig om bij de feest tent te komen door de nog wat nodig plas pauze's leuke gesprekken met random mensen en het halen van meer biertjes. Aangekomen in de tent was iedereen al lekker aan het dansen op de muziek van feest dj ruud? het was ieder geval erg gezellig en we waren lekker aan het losgaan met ze allen. ik vroeg aan de groep of er iemand wat te drinken wilde en ja dat lustte ze wel, Vriend A liep met me mee om het te halen. Zo konden wij ook even praten en kijken hoe het met elkaar ging. Ik vroeg aan A of hij al wat merkte maar hij merkte nog niks. Ik had het zelfde merkte alleen dat het roken van sigaretten heel anders was dus wist dat er wat aan zat te komen en bestelde daarom bij me biertje ook maar een ice thee. Tijdens het terug lopen naar de feesttent met de drankjes merkte ik dat het net leek of ik een soort van 3D bril ophad. Het was ondertussen ook al donker geworden waardoor de lampjes en lazer veel beter te zien waren. Ik barstte in eens van de energie en zag de lampen op een heel andere manier dan anders en Ik vertelde dit vol enthousiaste aan Vriend A en hij merkte dit ook.

Hierna zijn we de rest van de groep gaan opzoeken en zijn verder gaan dansen. Het 3D effect werd als maar heftiger en wanneer ik met mijn ogen knipperde versprong mijn beeld naar een soort van andere filter weer terug heel bizar. De drukte, de warmte, en de licht show die mij even te intens werd, zorgde ervoor dat ik even een rondje buiten ging lopen. Vriend A was ook wel toe aan wat rust en ging daarom mee. We zijn even gaan plassen en hadden weer wat te drinken gehaald. Samen met Vriend A raakte we in een soort van ''loop'' die me wel enigszins doet denken aan die van MDMA waarbij je korte termijn geheugen niet meer volop meedoet :keta: :lol: Samen met Vriend A de tijd van me leven gehad en eigenlijk alleen maar gelachen om de kleinste dingen. Ik merkte wel dat ik best impulsief werd en me remmingen waren vertrokken. Maar hier kon ik alleen om lachen. Zoals ik al zij was mijn tijdsperspectief volledig weg ook had ik geen telefoon mee waarop ik kon zien hoe laat het was en me maat ook niet. Maar we vonden het wel tijd om weer opzoek te gaan naar wat bekenden. We kwamen nog wat andere vrienden uit onze woonplaats tegen en onze eigen groep en Vriend B. Hij vertelde me dat hij zo even richting onze eigen tenten wilden gaan en daarna weer terug te komen en ik wou eigenlijk wel met hem mee.

Samen met B zijn we terug gelopen maar ik snapte er niks meer van, hij had alleen maar gedronken maar we konden onze tentje niet meer terug vinden. Ik had het gevoel alsof alles ademde en al het licht dat ik zag leek net op de gloed die je ziet bij een zonsondergang heel mooi. Nadat we enkele keren richting het water waren gelopen,omdat we via het pondje waren aangekomen vroeg een meisje wat we aan het doen waren. Ik vertelde dat we onze tent niet meer konden vinden en dat we maar daarom rondjes aan het lopen waren wat ik trouwens helemaal niet erg vond. Zij moest lachen :lol: ze zij ''Jij bent toch die jongen van dat stukke tentje jullie zijn onze achterburen'' Ik moest hier ook wel om lachen omdat we dus de hele tijd heel dichtbij waren maar het gewoon niet konden vinden. Daarna nodigde we de buren nog uit om een drankje bij ons te doen voor de hulp voor het vinden van ons tentje :oops: Ik heb in deze tijd nog een kleine beetje bijgenomen en had het nog steeds flink naar me zin. De hele tijd gezellig met het buurmeisje zitten kletsen en vaag zitten doen haha. Samen even onze tanden gaan poetsen plassen etc waarna we samen naar haar tentje zijn gegaan :blowkiss: Op dit moment snapte ik er nog minder van dan eerst en begon ook patronen op het tent doek te zien. Maarja ik lag daar met een leuke meid en ja dan blijf je niet alleen praten. Het was wel een beetje apart ik lag best wel te spacen zag allemaal ''golven'' in de tent en kon me ook niet echt focussen. We hebben wel seks gehad maar ik vond het heel dubbel :keta:. Ik had eigenlijk nog wel zin om weer wat te gaan doen en vroeg of ze mee een rondje wilde lopen maar dat wilde ze niet dus ik ging maar alleen :lol: .

Eenmaal buiten de tent ben ik weer richting het water gelopen en genoten van de volle maan en het golvende water. Was daarna weer verdwaald en ben toen weer gaan lopen. Ik belande bij de silence disco waar ik nog heb gezeten en weer naar de lampjes en alles eromheen heb lopen kijken. Heb daarna gelukkig me tentje terug kunnen vinden en ben gaan liggen. Heb even heerlijk geslapen,gedroomd en ben toen vroeg gaan douchen. Heb daarna heerlijk ontbijtje gekocht, fruit en koffie en toen ik weer terug bij de tent was begon de rest van de groep wakker te worden. Ze vroegen waar ik was geweest en verteld ze alles heb daarna te horen gekregen dat het pas 8 uur ochtends was. ik heb denk ik hooguit 1,5 uur geslapen maar voelde me top.
Ik heb verder nog een heerlijk dag gehad zaterdag met een heerlijke afterglow, smiddags wel een dutje gedaan en savonds weer aan de biertjes heb de hele dag nog wel wat momentjes gehad dat een soort van terug kwam voor een moment.
Merkte wel dat ik mentaal uitgeput was en heb het daarom ook maar op de biertjes gehouden en geen andere drugs meer.

Conclusie: :rock2:
Ik heb het mega leuk gehad. Maar na de uitwerking was ik mentaal best moe ook door het weinig slapen. Dus in het vervolg zou ik het eerder op de zaterdag van het festival doen inplaats van de vrijdag nacht.

:wave:
MisterE18
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 48
Geregistreerd: zo dec 16, 2012 6:17 pm

Re: Eerste keer 2CB-Een zee van tentjes

Berichtdoor Maus » di aug 04, 2015 6:40 pm

Mooie ervaring en een mooi tripreport, MisterE18 8-) :hulde:
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10213
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner