Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Eerste keer 2cb

Voor al je psychedelische avonturen.

Eerste keer 2cb

Berichtdoor Skelephtna » di jun 23, 2015 7:07 pm

Hallo lief forum,

Bij deze mijn eerste trip report.

Setting: Ik alleen, mooie muziek ananas en kaarsen thuis.

Ikzelf:
190cm lang
55 kilo
20 mg 2cb + fles smirnoff ice (jep die zoete troep die meisjes van 16 drinken xD)

Eerste keer dat ik 2cb gebruik, wel eerder xtc, 4fa en ik blow regelmatig.

Moment van inname 19:06, here we go ^^

(Vanaf hier geschreven de dag na de trip!)

Besloot eerst snel nog even naar supermarkt te gaan, was ongeveer 19.25 terug zag in de spiegel dat mijn ogen al redelijk als schoteltjes begonnen te worden, maar voelde nog niet zo veel. Alleen wat energieker, wat ook door excitement kon komen. Online vroeg een vriend van me of ik league of legends wilde doen, ik dacht kan nog wel even voor het inkicked....

19:30
Dat was dus niet helemaal het geval. De game startte net en elke kleur werd al zoveel intenser en diepte vervormde telkens. Volgens mij heb ik de helft van de tijd stil gestaan en genoten van het kleurenspel dat zich voor deed en muziek zoals die nog nooit geklonken had. Toen ik om me heen ging kijken leek de kamer met de muziek te vervormen. En als ik at (ananas) ging de smaak verder dan enkel eten.

20:00
Rond een uur of 8 verloor ik me volledig ik had nog steeds lekkere muziek aan die ik wel af en toe moest veranderen, tot nu toe had ik volledig controle gehad over hoe ik bewoog en kon gewoon dingen pakken. Vanaf nu veranderde hoe mijn lichaam voelde, het werd een soort van gelatine. Kleuren resoneerde met de muziek en gingen door me heen. Het ging lijken of er meer dimensies waren en ik steeds in mezelf terugviel afhankelijk van waar ik in de kamer keek. Het ene moment was alles mooier dan ik het ooit gezien had het andere moment viel ik in donkerheid (nog steeds mooi) waar ik gezichten ging zien in de bovenkant van de gordijnen en het leek alsof er rechts van mij als een soort van hagedis aan de muur hing (kan te maken hebben met dat mijn huisgenoot niet weet dat ik zou gebruiken en ik niet wist wanneer hij terug zou zijn.). Er waren momenten dat de visuals zo intens waren dat alles door mij heen ging en door ging als ik mijn ogen dicht deed. Op zulke momenten kon ik me niet meer bedenken wat de realiteit nou was en wat het 'normale' moest zijn waar ik uiteindelijk in terug zou moeten vallen. Ik moest dan ook echt kalmerend denken van het is maar een trip, werkt van zelf uit maar vond dit alles nog steeds intens mooi.
Een ander gek gevoel dat ik in iets helderdere momenten had was dat mijn mond niet leek te kloppen, alsof die tegelijk open en dicht was of dat ik geen onderkaak meer had. En had vooraf al een wondje in mijn mond waardoor het voelde alsof ik mijn tong en wangen kapot beet. Toen ik ananas at dacht ik dat kleine stukjes daarvan stukken tong of wang waren en moest ik echt in mijn mond voelen en kijken of het bloedde om mezelf gerust te stellen maar ik vertrouwde mijn beoordelingsvermogen niet dus bleef twijfelen. (Laatste keer xtc bleef iemand maar zeggen let op kaken, dus misschien komt het daardoor)
Het ene moment was ik rillerig (ik herinner me dat ik bij mijn handen bewegen dat ik heel shaky was) en het andere moment was ik heel warm. Na een tijdje voelde het alsof er stukken vlees misten van mijn lichaam (bij mijn pols en heupen), toen ik mijn vest uitdeed en littekens zag. Toen ik dichter naar mijn pols keek leek het alsof ik volledig mijn littekens in ging in een soort van loop. Nog steeds vond ik dit alles heel mooi en dit is totaal nieuw voor me allemaal.

21:25
Had ik weer iets van controle en kon ik weer echte dingen onderscheiden en wist ik: is best flink kwa dosis inderdaad maar zo mooi is alles echt wauw, moeilijk om mezelf niet te verliezen. te posten en een paar minuten later: alles is smaken die het geluid golft in beeld.

Het was inderdaad daarvoor moeilijk geweest om mezelf niet te verliezen maar alles bleef zo geweldig mooi en werd ook zoveel mooier als ik me overgaf. Je hebt dus echt controle over hoe je trip gaat en het was ook zeker slim geweest om een ervaren tripsitter te hebben denk ik, zeker voor de eerste keer, maar ja.

De smaken uit dat tweede bericht kan ik niet echt meer plaatsen, maar dat geluid leek te resoneren in alles om me heen was zeker waar. Toen ik me volledig op muziek ging focussen leek de hele kamer (laten we het de wereld noemen) te verkrampen bij zielige nummers en bij vrolijke nummers werd alles helderder tot een punt waar je het natuurlijk niet tegen komt. Soort van ultra-hd mode en alles golfde mee. Het gekke was dat toen de kaarsen uit waren alles leek te bewegen behalve die twee kaarsen en kon ze zelf niet aan doen.

22.45

Ik viel nu weer terug in hoe ik me rond 20:00 in het heftige trippy maar ik had nu veel meer controle en kon het veel beter sturen. Op een gegeven moment liep ik naar de badkamer om naar de wc te gaan. Toen ik in de spiegel keek dacht ik even dat alles normaal was. Nog steeds pret-ogen etc, maar het leek verder normaal, maar toen ik beter keek leek mijn spiegelbeeld steeds te vervormen en had de hele kamer een soort lichtblauwe gloed. Daarna leek het alsof er weer meerdere lagen waren, alsof je naar zo'n flippo met vervormend plaatje kijkt.

Toen ik weer zat was ik eventjes moe en besloot ik een deken te pakken voor warmte en dacht ik heel even dat het geen effect meer had, totdat ik naar de gordijnen keek en deze nog steeds van textuur veranderden. Even later zat ik vol energie en had ik hetzelfde gevoel als bij xtc en stond ik in mijn eentje in de kamer te dansen.

Vanaf nu zakte de trip gewoon rustig weg met af en toe een wat intenser moment waarbij dingen meer vervormden en besloot ik wat te blowen wat niet heel veel deed. Drank was inmiddels ook op (ik besloot maar geen sterke drank te pakken eerste keer dus had het gelaten bij 2 flessen smirnoff ice).

01.30
Op dit moment had ik weer het gevoel met mensen te willen praten (had ik eerder ook, maar midden in de trip leek het me niet heel slim naar buiten te gaan) en had ook mensen (wakker) gebeld om te kijken of daar mensen voor in waren maar helaas. Uiteindelijk ging ik maar douchen wat wel echt heel nice was.

Leerzame punten die ik deze eerste keer haalde:
- Iets lagere dosis was misschien beter geweest om te proberen
- Tripsitter was op sommige momenten heel fijn geweest
- Als je een verleden heb van automutilatie misschien littekens bedekken als dit je in een negatieve mindset / bad trip zou brengen (wat bij mij niet zo was, maar toch)
- Blowen doet niet gek veel en ik irriteerde me (normaal niet) nu aan de geur

Al met al geslaagde en zeer intense ervaring met 2cb en ik kan het zeker iedereen aanraden!!
Laatst bijgewerkt door Skelephtna op wo jun 24, 2015 3:21 pm, in totaal 2 keer bewerkt.
Skelephtna
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 26
Geregistreerd: za jun 20, 2015 4:41 pm

Re: Eerste keer 2cb

Berichtdoor Perry » di jun 23, 2015 7:14 pm

Leuk, ik ga 't straks ook nemen, maar ik wacht nog ff tot m'n eten een beetje gezakt is, heb net 2 grote borden macaroni op :lol:
http://www.tinychat.com/dfchat is gezellig bij 't trippen, als je wat menselijk contact zoekt binnen je eigen space.
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13291
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Re: Eerste keer 2cb

Berichtdoor psychonaut91 » di jun 23, 2015 7:16 pm

Have fun!
Gedaan: Wiet, Hasj, Spacecake, XTC, Truffels, Lachgas, MXE, LSD, 2C-B, Kanna, Poppers, Cocaine, Speed, 4-Aco-DMT, 4-HO-MET, GHB.

Te doen: Al-LAD, 2C-I, 6-APDB, DMT, Ayahuasca, Peyote/San pedro, GHB,
Avatar gebruiker
psychonaut91
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 61
Geregistreerd: za nov 22, 2014 4:29 pm

Re: Eerste keer 2cb

Berichtdoor Druks » di jun 23, 2015 7:23 pm

Enjoy the ride!
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7334
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: Eerste keer 2cb

Berichtdoor Maus » di jun 23, 2015 7:36 pm

psychonaut91 schreef:Have fun!
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10213
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info

Re: Eerste keer 2cb

Berichtdoor Prototype » di jun 23, 2015 8:13 pm

Druks schreef:Enjoy the ride!
I'll make my own drugsforum! With blackjack and hookers!
In fact, forget the forum!
BEK HOUWE, NEUS VOLSTOUWE.

Frog schreef:Predatorprotomotherucking t rex
Avatar gebruiker
Prototype
Harder dan de rest
Donateur
Offline
 
Posts: 7474
Geregistreerd: do aug 01, 2013 11:57 pm
Woonplaats: The Void

Re: Eerste keer 2cb

Berichtdoor KetaMan » di jun 23, 2015 8:18 pm

psychonaut91 schreef:Have fun!
´ik snap het, maar ook weer helemaal niet´ - Ketamine - 2016
Avatar gebruiker
KetaMan
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 430
Geregistreerd: za feb 07, 2015 5:41 pm
Woonplaats: plompzakken

Re: Eerste keer 2cb

Berichtdoor Maus » di jun 23, 2015 8:21 pm

Skelephtna schreef:Hallo lief forum,

Bij deze mijn eerste trip report.

Setting: Ik alleen, mooie muziek ananas en kaarsen thuis.

Ikzelf:
190cm lang
55 kilo
20 mg 2cb + fles smirnoff ice (jep die zoete troep die meisjes van 16 drinken xD)

Eerste keer dat ik 2cb gebruik, wel eerder xtc, 4fa en ik blow regelmatig.

Moment van inname 19:06, here we go ^^

20 Mg is wel een serieuze dosis. Hoe voel je je?
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10213
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info

Re: Eerste keer 2cb

Berichtdoor Perry » di jun 23, 2015 8:30 pm

I'm joining you at 20:30 :woeh:
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13291
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Re: Eerste keer 2cb

Berichtdoor Perry » di jun 23, 2015 8:33 pm

20mg afgewogen en genomen :D
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13291
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Re: Eerste keer 2cb

Berichtdoor Machiavelli » di jun 23, 2015 8:47 pm

Haha veel plezier gasten. Ik vond het de laatste keer echt super space als ik van binnen naar buiten ging en vice versa. Ineens in een totaal andere wereld, en die 'tracers' die fietsers en auto's achterlaten waren echt vet
Machiavelli
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 92
Geregistreerd: vr sep 05, 2014 11:03 am

Re: Eerste keer 2cb

Berichtdoor Skelephtna » di jun 23, 2015 9:25 pm

is best flink kwa dosis inderdaad maar zo mooi is alles echt wauw, moeilijk om mezelf niet te verliezen
Skelephtna
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 26
Geregistreerd: za jun 20, 2015 4:41 pm

Re: Eerste keer 2cb

Berichtdoor Skelephtna » di jun 23, 2015 9:29 pm

alles is smaken die het geluid golft in beeld
Skelephtna
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 26
Geregistreerd: za jun 20, 2015 4:41 pm

Re: Eerste keer 2cb

Berichtdoor MoonLiquid » di jun 23, 2015 9:49 pm

2CB is amazing!♡ tof dat het je beviel! Binnenkort mag ik weer!
Het leven is lijden.
Avatar gebruiker
MoonLiquid
Satans Puppy.
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1007
Geregistreerd: za jul 19, 2014 9:36 pm
Woonplaats: Nobody knows!

Re: Eerste keer 2cb

Berichtdoor Prototype » di jun 23, 2015 10:03 pm

Skelephtna schreef:alles is smaken die het geluid golft in beeld

:rock:
I'll make my own drugsforum! With blackjack and hookers!
In fact, forget the forum!
BEK HOUWE, NEUS VOLSTOUWE.

Frog schreef:Predatorprotomotherucking t rex
Avatar gebruiker
Prototype
Harder dan de rest
Donateur
Offline
 
Posts: 7474
Geregistreerd: do aug 01, 2013 11:57 pm
Woonplaats: The Void

Re: Eerste keer 2cb

Berichtdoor Druks » di jun 23, 2015 10:03 pm

:woeh:
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7334
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: Eerste keer 2cb

Berichtdoor Perry » di jun 23, 2015 11:03 pm

Mijn 3e keer 2C-B is nog steeds funzies. Moest wel alcohol bij komen om t wat te versterken.
http://www.tinychat.com/dfchat
Komt allen fissa machen
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13291
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Re: Eerste keer 2cb

Berichtdoor Skelephtna » di jun 23, 2015 11:38 pm

Hier ook weer leuk, leek even compleet geen effect meer te hebben na een weirde trip (die ik later zal proberen te verwoorden) en mezelf compleet verloren te hebben, echt enorm intens dit!
Skelephtna
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 26
Geregistreerd: za jun 20, 2015 4:41 pm

Re: Eerste keer 2cb

Berichtdoor Skelephtna » di jun 23, 2015 11:46 pm

Nu een soort xtc gevoel hierzo
Skelephtna
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 26
Geregistreerd: za jun 20, 2015 4:41 pm

Re: Eerste keer 2cb

Berichtdoor Maus » wo jun 24, 2015 7:38 am

Skelephtna schreef:Hier ook weer leuk, leek even compleet geen effect meer te hebben na een weirde trip (die ik later zal proberen te verwoorden) en mezelf compleet verloren te hebben, echt enorm intens dit!


Ben benieuwd... :hulde: 8-)
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10213
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info

Re: Eerste keer 2cb

Berichtdoor Skelephtna » wo jun 24, 2015 3:18 pm

Tripreport is inmiddels geschreven het was echt een geweldig mooie avond!
Skelephtna
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 26
Geregistreerd: za jun 20, 2015 4:41 pm

Re: Eerste keer 2cb

Berichtdoor psychonaut91 » wo jun 24, 2015 8:44 pm

Leuk report, grappig trouwens dat ik pas ogen en gezichten overal in zie pas nadat ik geblowd heb met 2c-b. Dan begint ook de paranoia :shock: had je hier verder geen last van dan? Illuminatie enzo? :stoned:

Gelukkig heb ik dat alleen met de 2c-b en wiet combo. :grin:
Gedaan: Wiet, Hasj, Spacecake, XTC, Truffels, Lachgas, MXE, LSD, 2C-B, Kanna, Poppers, Cocaine, Speed, 4-Aco-DMT, 4-HO-MET, GHB.

Te doen: Al-LAD, 2C-I, 6-APDB, DMT, Ayahuasca, Peyote/San pedro, GHB,
Avatar gebruiker
psychonaut91
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 61
Geregistreerd: za nov 22, 2014 4:29 pm

Re: Eerste keer 2cb

Berichtdoor Maus » wo jun 24, 2015 9:43 pm

Skelephtna schreef:Tripreport is inmiddels geschreven het was echt een geweldig mooie avond!

Mooi report, voor herhaling vatbaar dus 8-)
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10213
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info

Re: Eerste keer 2cb

Berichtdoor Skelephtna » wo jun 24, 2015 10:32 pm

psychonaut91 schreef:Leuk report, grappig trouwens dat ik pas ogen en gezichten overal in zie pas nadat ik geblowd heb met 2c-b. Dan begint ook de paranoia :shock: had je hier verder geen last van dan? Illuminatie enzo? :stoned:

Gelukkig heb ik dat alleen met de 2c-b en wiet combo. :grin:


Paranoia werd ik niet echt nee, vond het alleen maar mooi en op sommige punten overdonderend maar voornamelijk geweldig
Skelephtna
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 26
Geregistreerd: za jun 20, 2015 4:41 pm

Re: Eerste keer 2cb

Berichtdoor Skelephtna » wo jun 24, 2015 10:33 pm

Maurits schreef:
Skelephtna schreef:Tripreport is inmiddels geschreven het was echt een geweldig mooie avond!

Mooi report, voor herhaling vatbaar dus 8-)


Dat zeker weten! Ben vooral benieuwd hoe dit is met mensen om je heen die je kent, maar ook hoe ze jou weer zouden ervaren, moet van beide kanten echt heel weird zijn denk ik xD
Skelephtna
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 26
Geregistreerd: za jun 20, 2015 4:41 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 4 gasten

Royal Queen Seeds banner