Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Eerste keer 4-AcO-DMT

Voor al je psychedelische avonturen.

Eerste keer 4-AcO-DMT

Berichtdoor Miss E » za aug 31, 2013 10:13 pm

Wie: ILoveMDMA en ik
Wat: 4-AcO-DMT, allebei een dosis van tussen de 30 en 40 mg, ILoveMDMA wat meer dan ik.
Waar: het huis van ILoveMDMA

"Ik snap er helemaal niks meer van! Waar ben ik?"

De 4-AcO-DMT is afgewogen en opgelost in een glas sinaasappelsap. Tijdens het wegen kwamen we erachter dat de weegschaal niet helemaal nauwkeurig is, maar we besloten het er maar op te gokken.
Om 22.20 het drankje opgedronken, allebei voelden we wat gezonde spanning, het blijft toch wel 'eng' om voor de eerste keer een nieuwe stof te proberen. Zou het wel gaan werken? Of zouden we misschien toch te veel hebben afgewogen? Zo rond 22.30 begon het al te werken. Ik liep onrustig rondjes door het huis, met een licht misselijk gevoel in mijn buik. Daarnaast werd ik met vlagen wazig, een teken dat de drugs zijn werk begon te doen.
In het begin leek het erop dat ongeveer zoals een truffeltrip zou gaan worden, maar het werd al snel duidelijk dat dit geen lichte trip ging worden. Een stuk zwaarder dan truffels.
Het kwam in golven op, net als met truffels, maar dan veel sterker. Vlagen van complete wazigheid afgewisseld met wat (redelijk) nuchtere momenten. We keken elkaar aan in een nuchter moment en beseften dat het misschien best heftig zou kunnen worden. Op dat moment kon ik dat wel loslaten gelukkig. 'Maakt niet uit', dacht ik bij mezelf, 'ik kan dit aan en laat het gewoon over me heen komen'.

Als snel was ik al behoorlijk de weg kwijt. Ik wist niet meer wie en wat ik was, waar ik begon en waar ik eindigde. Alles leek in elkaar over te lopen. Ik wist niet waar ILoveMDMA begon en eindigde, wat hij dan was en of wij wel twee verschillende wezens waren. Maar als ik dan aan hem vroeg wat hij nou was, kreeg ik daar geen antwoord op. Ik snapte er helemaal niks meer van. Op een gegeven moment wist ik het ineens, hij was een gorilla! Of toch een bos?
'Nee, ik snap er helemaal niks meer van.'
Ik wist ook niet meer waar ik was, ik werd continu heen en weer geslingerd tussen verschillende plaatsen. Zo was ik nog thuis op de bank, zo zat in een bos in Wageningen. Even later zat ik weer in een trein, vervolgens ging ik met de trein naar het bos. Daarna stonden er ineens paarden in het bos. :conf: Ik ben zelfs nog even in Azië geweest.
Ik snapte er helemaal niks van! ILoveMDMA had deze ervaring blijkbaar niet, hij lag voornamelijk op de bank rare geluiden te maken, terwijl ik overal heen werd gelanceerd.

Gesprekken gingen ongeveer zo:
-"Hè? Zijn we in een bos?"
-"Nee toch?"
-"Jawel, ik ben in het bos met de trein"
-"WAT"
-"Waar ben jij dan?"
-"WAT.. BLLEGHH"
-"Ik snap er echt helemaal niks meer van! Waar ben ik?"

Gevolgd door een lachkick meestal. We hebben heel wat afgelachen die avond, ondanks dat ik compleet de weg kwijt was en niet meer wist wat ik nou met mezelf aan moest.

Dit duurde nog een tijdje zo door. Hoe lang precies weet ik niet, ik had totaal geen besef van tijd meer, ik kon niet bedenken wat tijd was en hoe je daarin kon denken. Voor mijn gevoel waren we echt al uuuren aan het trippen, terwijl er in werkelijkheid misschien maar 2 uur voorbij was.
Op een gegeven moment werd ik weer een beetje helderder en voelde dat ik naar de wc moest. Opstaan ging moeizaam en vooral het lopen ging lastig en voelde heel erg raar. In de wc kwam de muur tot leven en de spikkels van de gestucte muur (hoe zeg je dat? Deze dingen) krioelden chaotisch door elkaar heen. Ook lag er een boekje van Decibel, waarvan het logo een geheel eigen leven leidde.
Terug van de wc kon ik wat meer van de visuals genieten. Alles leek te ademen en overal zag ik dansende patronen. De beelden op de tv zagen eruit als een soort stripboek en er hing een soort mist van patronen aan het plafond.
Ook CEV waren duidelijk aanwezig. Zodra ik mijn ogen dicht deed, werd ik meegezogen in een soort wereld die niet te beschrijven valt. Ik denk dat de meeste trippers wel snappen wat ik bedoel.

Hierna kwamen we allebei ongeveer tegelijkertijd op een ander level van trippen. Vanaf hier kwam ik weer redelijk terug op aarde (en in de woonkamer van ILoveMDMA in plaats van in het bos, haha) en werd de trip meer filosofisch.
Vragen en gesprekken over de zin van het bestaan en het 'zijn' namen nu de overhand, met af en toe nog behoorlijke mindfucks, gevolgd door lachkicks.

Rond 3.00 uur waren we wel ongeveer klaar met trippen. Ik had nog wat lichte visuals, maar was weer behoorlijk helder in mijn hoofd.
Tijd om te gaan slapen dus..

Conclusie:
4-AcO-DMT is heel leuk spul, maar behoorlijk heftig. (Maar dat zou ook heel goed aan de vrij hoge dosis kunnen liggen, haha) Ik ging behoorlijk harder dan ik ooit op truffels ben gegaan. Vergeleken met deze trip waren al onze voorgaande truffelavonden toch wel kinderspel.
Ik vind dit spul toch wel heel anders dan truffels, maar wel op een leuke manier. Waarschijnlijk dat het in een lagere dosis wel veel overeenkomsten heeft met een normale truffeltrip, maar niet bij een dosis hoger dan 30 mg.
In ieder geval zeker voor herhaling vatbaar!
Wel behoorlijke hoofdpijn een dag later, helaas..

En tenslotte een tip: koop een goede weegschaal als je dit spul een beetje fatsoenlijk en nauwkeurig wil afwegen. :grin:

Bedankt voor het lezen!
Avatar gebruiker
Miss E
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1684
Geregistreerd: ma mei 27, 2013 2:44 pm

Re: Eerste keer 4-AcO-DMT

Berichtdoor Partypipo » zo sep 01, 2013 10:38 am

Miss E en ik hadden de 4-aco-dmt ingenomen en echt een paar minuten later begonnen we ons al vager te voelen.
Ik schrok daar een beetje van: meestal als je drugs zo snel al voelt, dan heb je eigenlijk iets te veel genomen en gaat de piek zo heel erg heftig zijn.
Maar ja, niks meer aan te doen, dus beter maar de trip over je heen laten komen.
Snel nog een decibel dvd aangezet, voor dat het zo niet meer gaat lukken...

Ik word een beetje misselijk, Miss E ook. Ach, gaat zo wel weer over. Hoort er gewoon even bij...
Ik kan bij niet meer zitten, mijn ogen krijg ik moeilijk open en ik kijk zo scheel dat ik eigenlijk vrij weinig zie.
Ik lig half in de bank en inderdaad hebben Miss E en ik nu het probleem dat we niet meer kunnen bedenken of we twee verschillende wezens zijn.

Ik ga even op mn zitzak voor de bank liggen.

Dan is er een gat. Ik weet niet of ik out ben geweest of gewoon een gat in mn geheugen heb. Ik lig op mn zitzak, op mn buik. Mijn gezicht ligt op de bank. Ik heb een hele plas met kwijl op de bank gemaakt waar ik met mn gezicht in lig. Ik heb even moeite met lucht te krijgen. Ik ga rechtop zitten en voel dat heel mn neus en keel vol met slijm zitten. Een paar keer goed de neus ophalen en het slijm wegslikken met wat water.
Wtf is er gebeurd?
Ik kan niet goed meer praten. Miss E stelt allemaal vragen. Ik maak baby geluiden. Ik brabbel. Ik heb er lol in! Soms komt er wel een woord uit. Miss E stelt vragen over of we in een bos zijn met de trein. Ik kijk haar aan. Ik begin te lachen. Neeeeeee zeg ik. Misschien wel 10x op 10 verschillende manieren. Ik voel me een klein kind dat net wat grapjes heeft geleerd. Dus de vragen van Miss E komen van een moeder ofzo en ze vraagt om mij voor de gek te houden of we in het bos zijn. Neeeeee. Ik kan alleen niet het woord bedenken voor waar we wel zijn. Ben jij een gorilla? Neeeee. Ben jij een bos? Neeeeeee. Wat ben je dan? Ik doe mn best, maar ik kan niet op het woord komen.

Even later gaat het over in een hele filosofische modus. We hebben ons zo'n beetje alles afgevraagd en we hebben ook allerlei dingen verklaard. Hier ergens ging ik ook even het forum op om iets belangrijks te delen. Alleen voordat ik neer kon zetten raakte ik de draad kwijt. Helaas...

Tegen de tijd dat we naar bed gingen kwam ik ineens in een ADHD turbo modus. Ik vermoed van mezelf dat ik eigenlijk wel een ADHD'er ben, hoewel ik sinds een paar jaar niet zo vaak nog echt druk doe (maar wel in mn hoofd blijf). Maar nu ben ik drukker dan ooit! Ik vertel veel onzin en voel me heel grappig. Dan midden in een serieuze zin maak ik ineens rare geluiden of herhaal bepaalde woorden op verschillende manieren. Ik ga helemaal stuk om mezelf. Ineens hebben we het over zwaartekracht. Wat is zwaartekracht? Waar komt dat vandaan? Je kan het niet zien, toch is het er. Je kan er allerlei dingen over uitrekenen. Je kan er natuurkundige wetten voor bedenken. Maar zelfs dan weet je niet waarom het er is, waar het vandaan komt. Mensen die natuurkundige wetten gemaakt hebben hierover zijn lui. De echte vragen hebben ze niet willen beantwoorden... Andere mensen negeren ook liever die vragen en doen alsof die natuurkundigen slim zijn en nu moet iedereen op school dat allemaal leren. Niemand die de echte vragen daarover mag stellen... Dit soort monologen ben ik op mn ADHD booster aan het houden.

Ik val uiteindelijk in slaap. De volgende dag heb ik de hele dag de allerergste hoofdpijn ooit! Ook ben ik een paar keer even misselijk...

Ik blijk een filmpje op mn telefoon gemaakt te hebben van 3 minuten over een stukje van ons gesprek over het bos en paarden en treinen en mij gekke geluiden en waaaaatttt en neeeeeee... Ik dacht 10 seconden gefilmd te hebben.

:D
Ted Bundy schreef:Mochten quotes van mede df'ers in je onderschrift plaatsen weer 'in' worden. Dan is deze de mijne.
Avatar gebruiker
Partypipo
Doneer-meneer
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4138
Geregistreerd: di sep 06, 2011 1:36 am

Re: Eerste keer 4-AcO-DMT

Berichtdoor TrueGrit » zo sep 01, 2013 11:15 am

Klinkt als een heeel heftige trip, wel grappig om te lezen!
Ook leuk dat jullie allebei je eigen kant van het verhaal vertellen.

Dit stofje misschien ook eens proberen. ;)
Avatar gebruiker
TrueGrit
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 101
Geregistreerd: do feb 24, 2011 1:16 pm

Re: Eerste keer 4-AcO-DMT

Berichtdoor Radical » zo sep 01, 2013 1:09 pm

Ik laatst ook 4acodmt gedaan in een veel lagere dosering. Volgende keer ff een srukkie hoger doseren dus. :)

Erg leuk tripreport van jullie beiden!
Did:
Alcohol, Truffels (Psilocybe Atlantis, Cosmic Connectors), Wiet (brownie, thee), XTC, Herbal XTC (Lemon X), Temazepam, 2C-B, Ritalin, N2O, 4-AcO-DMT, Ketamine, Oxazepam, Midazolam, Oxynorm (Maar 5mg...), 2c-e, speed en MXE
Avatar gebruiker
Radical
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1154
Geregistreerd: wo aug 14, 2013 12:24 am

Re: Eerste keer 4-AcO-DMT

Berichtdoor Ahote » zo sep 01, 2013 1:34 pm

Mooi report, leuk om het van jullie beiden te kunnen lezen
maar euh...30-40 mg :shock: ik heb eens 30 mg geprobeerd en dat was 10x zo sterk als 27 mg wat voor mij overeenkwam met een sterke "premium"-paddotrip, dat moet dus echt wel een heel heftige trip geweest zijn :rock:
tof dat het jullie beiden toch goed bevallen is
I do it just to get a rep
Avatar gebruiker
Ahote
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 745
Geregistreerd: di dec 25, 2012 2:51 am
Woonplaats: België

Re: Eerste keer 4-AcO-DMT

Berichtdoor Partypipo » zo sep 01, 2013 2:47 pm

Ahote schreef:Mooi report, leuk om het van jullie beiden te kunnen lezen
maar euh...30-40 mg :shock: ik heb eens 30 mg geprobeerd en dat was 10x zo sterk als 27 mg wat voor mij overeenkwam met een sterke "premium"-paddotrip, dat moet dus echt wel een heel heftige trip geweest zijn :rock:
tof dat het jullie beiden toch goed bevallen is

Dat kwam omdat ik op internet aan het zoeken geweest was naar doseringen.
Ergens was iemand eens aan het onderzoeken geweest naar wat voor dosis goed was en bij 0.43 tot 0.45 mg per kg lichaamsgewicht werd het bij de meeste mensen een volledig mystieke en spirituele ervaring.
Dus ja, vandaar de hoge dosering. Het was een thuissetting, geen feest ofzo waar je nog iets van je omgeving moet proberen te blijven begrijpen.
Ik vond het echt een hele mooie spirituele trip voor het eerste stuk en daarna een hele toffe filosofische trip.
Ted Bundy schreef:Mochten quotes van mede df'ers in je onderschrift plaatsen weer 'in' worden. Dan is deze de mijne.
Avatar gebruiker
Partypipo
Doneer-meneer
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4138
Geregistreerd: di sep 06, 2011 1:36 am

Re: Eerste keer 4-AcO-DMT

Berichtdoor daywalker » zo sep 01, 2013 4:06 pm

Heb geen ervaring met dit goedje, maar mijn interesse is wel gewekt, al had ik er al over gelezen, de trip duurt ook veeeel langer dan een DMT trip, want het is toch een DMT-analoog?

Het is leuk om een Nederlands getypt duo-tripreport dan nog erover te lezen. Nicely done! :hulde:

Fijn dat jullie ondanks de blijkbaar hoge dosering genoten hebben :grin: ,

Heb je het via een dealer gekocht of via een rc vendor? Is het nog een RC omdat alle analogen van gescheduleerde drugs toch ook dan in se illegaal waren omdat er een nieuwe wet was? :conf:
"There is an area of the mind that could be called unsane, beyond sanity, and yet not insane. Think of a circle with a fine split in it. At one end there's insanity. You go around the circle to sanity, and on the other end of the circle, close to insanity, but not insanity, is unsanity."
Avatar gebruiker
daywalker
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 592
Geregistreerd: zo dec 16, 2012 2:33 pm

Re: Eerste keer 4-AcO-DMT

Berichtdoor Einstein » zo sep 01, 2013 5:22 pm

De ervaring is meer te vergelijken met paddo's dan met DMT. Zo zijn er wel meer DMT-analogen, waaronder ook de werkzame stoffen in paddo's :p
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: Eerste keer 4-AcO-DMT

Berichtdoor Partypipo » zo sep 01, 2013 5:42 pm

daywalker schreef:Heb geen ervaring met dit goedje, maar mijn interesse is wel gewekt, al had ik er al over gelezen, de trip duurt ook veeeel langer dan een DMT trip, want het is toch een DMT-analoog?

Het is leuk om een Nederlands getypt duo-tripreport dan nog erover te lezen. Nicely done! :hulde:

Fijn dat jullie ondanks de blijkbaar hoge dosering genoten hebben :grin: ,

Heb je het via een dealer gekocht of via een rc vendor? Is het nog een RC omdat alle analogen van gescheduleerde drugs toch ook dan in se illegaal waren omdat er een nieuwe wet was? :conf:

Via een rc vendor die volgens mij vanuit Spanje werkt ofzo, dacht ik.
Het zou vooral op een truffel/paddo trip moeten lijken, maar vond het toch echt héél anders.
Truffeltrip, 2cb trip en al-lad trip zorgen bij mij eigenlijk altijd voor gedachten die niet meer in woorden klinken maar rare goa achtige geluiden. Dat maakt het vaak ook spannend voor me: het niet meer in woorden kunnen denken en daarmee mezelf helemaal verliezen.
Nu had ik gewoon moeite met denken op de extreem vage momenten, zonder dat het in rare goa geluiden ging zeg maar. Gewoon stilte in mn hoofd... Lekker wel vond ik.
Ted Bundy schreef:Mochten quotes van mede df'ers in je onderschrift plaatsen weer 'in' worden. Dan is deze de mijne.
Avatar gebruiker
Partypipo
Doneer-meneer
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4138
Geregistreerd: di sep 06, 2011 1:36 am

Re: Eerste keer 4-AcO-DMT

Berichtdoor Naturelover » zo sep 01, 2013 9:49 pm

Leuke manier van een trip beschrijven, zo van twee kanten :) Leest lekker weg en geeft een goede impressie van dit stofje, dat ik graag een keer zou proberen.
I am nature
Avatar gebruiker
Naturelover
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1210
Geregistreerd: wo maart 20, 2013 2:03 am

Re: Eerste keer 4-AcO-DMT

Berichtdoor progressive » ma sep 02, 2013 1:47 pm

Leuk om jullie ervaringen te lezen. 4-aco-dmt vind ik heftig spul.

In eerste instantie kon ik er helemaal niet goed mee omgaan. Ik werd gigantisch misselijk 1 uur en 10 minuten na inname. Mijn lichaam voelde zwaar en ik moest persee gaan liggen. We hadden geen prettige setting kunnen vinden en het spul sloeg loeihard in. Die maat van me kon zich veel beter neerleggen bij de slechte setting. Dat heeft later ook gezorgd voor een leermoment in mijn eigen leven. Eerlijk gezegd ging ik bad. Uiteindelijk na het eten van wat snoep trok ik 180 graden bij. Vervolgens werd het zo vet, dat we aan het lachen waren en ik voorstelde om nog 10mg bij te nemen op 1 uur en 30 minuten. Alsof het niet genoeg was,...?!

Visuals waren super heftig. Ik had mijn ogen dicht en zag een organische gladde beige ruimte. Met het heen en weer bewegen van mijn hoofd zag ik de ruimte van kleur veranderen. Er gebeurde allerlei vreemde dingen. Zo zag ik een poppetje uit een onzichtbaar klepje stappen. Toen ik naar links keek zag ik een locomotief uit een gat op me af komen rijden.
Met ogen open zag in de volledig blauwe lucht mezelf. Ik zag magische toverstaf strepen door de lucht die ik met mijn handen kon maken.

Tsja, het was echt bizar. Zo bizar dat ik tijdens mijn trip ervan overtuigd was dat er meer tussen hemel en aarde is. Ik heb denk ik wel 50 keer 'ONGELOOFLIJK!" gezegd.

Het was absoluut de sterkste trip tot nu toe. Ik had geen hoofdpijn zoals jij de dag erna. Eigenlijk vrij helder en op mijn werk ging alles super snel. Maar ik heb er niet veel van geleerd, dat vond ik tegenvallen. De 4-aco-dmt was met name verstorend in mijn denkprocessen. Ik was niet zo ver weg als jullie waren zo te lezen, maar ik was absoluut niet meer helder,... een bewuste schijnwerkelijkheid meer.

Ik zag het vast nog wel een keer doen, maar wederom met een tripmaat. 4-ho-mipt doe ik regelmatig alleen en daar leer ik heel veel uit. 4-aco-dmt vind ik te sterk, de switch tussen extreem slecht voelen en twee minuten later super goed vind ik gevaarlijk.
Here comes the future, into right now, into the past.

3x 2c-c, +50x 2c-d, +15x [2c-d & 4-ho-met], 1x 3-meo-pcp, 1x [3-meo-pcp & 4-ho-met], 1x 4-aco-dmt, 11x 4-ho-met, 6x [4-ho-met & 4-ho-mipt], 2x 4-ho-dipt, 4x 4-ho-mipt, 5x [4-ho-mipt & 2c-d], 1x [4-ho-mipt & 4-ho-dipt], 4x 5-meo-mipt, 1x [5-meo-mipt & 2c-c]
Avatar gebruiker
progressive
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 327
Geregistreerd: ma sep 17, 2012 7:14 pm

Re: Eerste keer 4-AcO-DMT

Berichtdoor Miss E » ma sep 02, 2013 6:53 pm

Bedankt voor alle reacties!

Progressive, klinkt als een zeer stevige trip! Hoeveel mg had je in totaal op?
Avatar gebruiker
Miss E
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1684
Geregistreerd: ma mei 27, 2013 2:44 pm

Re: Eerste keer 4-AcO-DMT

Berichtdoor progressive » ma sep 02, 2013 8:27 pm

Miss E schreef:Bedankt voor alle reacties!

Progressive, klinkt als een zeer stevige trip! Hoeveel mg had je in totaal op?


40mg (exact afgewogen met 0.1mg/0.0001g weegschaal)

Overigens ben ik vrij gevoelig voor tryptamines. Ondanks mijn relatief lange lengte. Verder ben ik erachter gekomen dat alles wat ik inneem na 1 uur 30 min niet lijkt te versterken, maar uitsluitend doet verlengen. Zeg daarom maar dat ik 30mg op heb die wat langer duurde.
Here comes the future, into right now, into the past.

3x 2c-c, +50x 2c-d, +15x [2c-d & 4-ho-met], 1x 3-meo-pcp, 1x [3-meo-pcp & 4-ho-met], 1x 4-aco-dmt, 11x 4-ho-met, 6x [4-ho-met & 4-ho-mipt], 2x 4-ho-dipt, 4x 4-ho-mipt, 5x [4-ho-mipt & 2c-d], 1x [4-ho-mipt & 4-ho-dipt], 4x 5-meo-mipt, 1x [5-meo-mipt & 2c-c]
Avatar gebruiker
progressive
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 327
Geregistreerd: ma sep 17, 2012 7:14 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner