Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Eerste keer full zegel LSD

Voor al je psychedelische avonturen.

Eerste keer full zegel LSD

Berichtdoor Thieutje » wo aug 22, 2012 12:03 pm

Wat: LSD zegel buddha
Waar: Thuis
Wie: ik alleen
Waarom: omdat ik er gewoon zin in had :) relaxed :)

Vorige week heb ik de eerste keer LSD geprobeerd en omdat het de eerste keer was deed ik op aanraden van iemand een half zegel.
Een echte trip had ik niet maar wel een gevoel van enorme rust die over me heen ging zo een 30tal minuten na inname. en een gevoel alsof ik voordurend in een zacht briesje wind zou staan, met vlagen die op en af kwamen.
Héél relax en genietbaar gevoel, ik vond het echter niet voldoende en heb er dan nog wa weed op gebruikt (via Iolite vaporizer) en dat heeft het gevoel in duidelijke mate versterkt.
Ik nam het halve zegel rond 19h s'avonds en ben gaan slapen rond 4h smorgens, was wel nog niet volledig uitgewerkt dus het slapen ging niet zo makkelijk maar uiteindelijk wel gelukt. Toen ik ben opgestaan rond 11h had ik toch een 3tal uur nog nodig om me weer helemaal mezelf te voelen wat me toen al duidelijk maakte dat LSD véél langer effect heeft dan laat zeggen paddo's of truffels.

Gisteren was het dan tijd om eens een volledig zegel te nemen, het waren buddha's, ik heb ze niet laten testen maar zou moeten tss de 110 en 140mics geweest zijn, denk ik ...

Dit was duidelijk een verschil tov truffels op paddo's die ik al heel veel heb genomen.
Ik nam het zegel, en dacht, 'OK' die afwas in de keuken doe ik nog snel want het duurt wel nog effen voor ik kan genieten :)
Meteen beginnen water vullen om de afwas te doen dus, halfweg midden die activiteit voelde ik de stof beginnen werken.
Wat eerst begon als een ietwat 'anders' gevoel, ging al snel over in het verkleuren van mijn omgeving. Ik wou snel nog die keuken proper maken dus nog snel alles afdrogen en tijdens het weg en weer geloop van de gootsteen naar de kast begonnen alles rondom me heen lichtjes te draaien :)
Ik was blij wanneer ik klaar was en ben me efkes buiten in de ligstoel gaan plaatsen.
Daar voelde ik nog veel meer de merkbare verandering die over me heen viel.
Het algemene omgevingsgeluid nam een lichter volume aan met bepaalde specifieke luide pieken..
In de verte bvb. stond een groep kinderen te babbelen en ik hoorde hun stemmen als een soort surround geluid rond me heen dat op en af in volume rond me heen zoefde.
Het buurmeisje stond op haar balkon te lachen (ze kon me niet zien maar ze was duidelijk in een grappig gesprek met haar huisgenoten verwikkeld) en haar lach schaterde op een heel freaky bizarre manier die weergalmde met ene echo secondenlang, als een soort freaky clown lach in een horrorfilm .. maar het schrikte me niet af.
Ik had een glas fruitsap gedronken daar buiten en dat lag precies wat op mijn maag, beetje ongemakkelijk gevoel. slecht idee dus
Ik had er efkes genoeg van en besloot mij te gaan douchen en oh boy, was me dat een beleving, ten eerste de grote spiegel in de badkamer was al interessant genoeg om er te blijven inkijken tot ik onder de douche stond en het water over me heen voelde, het was precies alsof ik in slow motion alle waterdruppels voelde die op mijn huid vielen, alsof ik de realiteit in slow motion aan het beleven was, de hond zat op het tapijt mij aan te staren, bijna op een manier alsof hij wist dat er iets met me aan de hand was :).
Nadien ben ik gaan chatten op de PC met een aantal goeie vriendinnen en soms was dat serieus moeilijk want ik kon met momenten nauwelijke de lettertjes op het scherm lezen, ze dansten voortdurend op en neer.
Ik had wel al bij momenten een gevoel van . damn, dit is toch even hard ... maar dan ging dit weer over, ik had een 2 of 3 tal keer een moment van afwezigheid, waar ik plots weer bij besef kwam en zag dat mijn mede chatters al minutenlang aan het roepen waren van, "waar ben je?" "ben je er nog ?" "halloooo?" waar ik besefte dat ik blijkbaar enkele minuten lang precies er niet bij was geweest, kaleidoscope skies dus zoals ik het graag noem, efkes wwwwwwooooooowwwwww weg in het hoofd :p :).
Ik kreeg een ongemakkelijk gevoel van in die computerstoel te gaan zitten en moest voortdurend naar et toilet :) dan ben ik beneden in de zetel gaan liggen, op mijn rug aan het staren naar het plafond, muziek speelde op chillout channel en rond de TV (die trouwens niet actief was) vulde de LED moodlight de ganse ruimte in random kleuren, ik stak nog 2 kaarsen aan en een wierook stok en nu chillen :) zalig die muziek en die kleuren, en terug overviel een gevoel van rust mijzelf, met mijn handen maakte ik dansende bewegingen waarvan mijn handen verliepen in heel felle kleuren en soms bijna onzichtbaar werden door alle kleuren erom heen.
Mijn hondje lag naast me in de zetel en wat voelde die onmens zacht aan :) haha :) héél grappig, als een echte knuffel :)
Hij keek me wel aan alsof ik op een andere planeet zat wat duidelijk ook zo was ....
Ik ben helemaal alleen thuis, ik woon ook alleen en wil altijd bij trips nooit een tripsitter omdat ik me dan daardoor net minder goed voel.
Na een tijdje voelde ik precies de trip iets minder hevig, géén idee maar op een negatieve manier, ik kreeg een droog gevoel in mijn keel en een gevoel van vermoeidheid over me heen, zo alsof ik dagenlang had rondgelopen, heb dit soms met trips en echt leuk voelt het niet, omdat het niet diezelfde verslagenheid is op het einde van de trip, die dan wel juist goed aanvoelt... anyway, ik besloot wat weed te roken en dit versterkte alles terug. Ik kreeg terug een meer intens gevoel van filosofische verbondenheid en opnieuw overviel een gevoel van rust mijn leefwereld.
Ik kreeg plots een hongergevoel en trok de koelkast open, daar lagen nog 2 lekkere BBQ brochetten te lachen om opgegeten te worden!, normaal als ik trip heb ik helemaal geen zin in eten en al zeker niet in vlees, normaal enkel in zoetigheid zoals chips en nootjes of ijs! IJS smaakt zalig tijdens een trip) maar goed :) deze keer had ik zin om die brochetten in de pan te gooien en en zo gezegd zo gedaan LOL maar om 2hs'nachts stond ik hier eten te maken ... Op het moment zelf leek dit een goed idee maar iets later zal dit me een minder leuk gevoel bezorgen. Ik at alles met veel smaak en plezier op maar meteen toen ik klaar was met eten kreeg ik een heel vervelend gevoel in mijn buik, alsof mijn maag (maar hetvoelde voor mij alsof mij hele buik) wegteerde, zeer vervelend, ik dacht efkes om alles uit te kotsen maar dan vertelde ik mezelf dat ik me dit gewoon inbeelde en ik legde me terug plat in de zetel, na enkele minuten was het vervelend gevoel helemaal weg. was dus waarschijnlijk een slecht idee om te gaan eten tijdens een trip.
Ik was van plan verder te kijken naar de serie die ik aan het volgen was, stargate atlantis maar daar ben ik niet toegekomen. Ik ben een uur later ingedommeld in de zetel en pas wakker geworden rond 5h30, waar ik toen nog steeds aan het trippen was maar minder al.
Ben dan gaan slapen maar kon de slaap moeilijk vatten. rond 10h terug opgestaan en nu nog in een lichte waas nog steeds:) zal nog een uurtje of 2 a 3 duren denk ik voor ik weer helemaal de oude ben :).
Op dit ogenblik denk ik dat ik nog niet klaar ben voor meer dan 1 zegel :)
Nog efkes verder experimenteren met 1 zegel :)
Normaal zal ik fat freddy zegels hebben en ik liet me vertellen dat die iets zwaarder zijn, kan dat? rond de 165mics. Misschien neem ik van die terug een halve eerst.
Was een goeie ervaring maar ik had ook enkele minder momenten die ik moe proberen te vermijden in de toekomst, vooral als je met hogere dosissen werkt.
Ik had wel veel minder mindfucks en loops in vergelijking met truffels of paddo's, daar is het soms echt erg!
LSD.... ben benieuwd om nog meer te ontdekken :)
Mijn eerste ervaring, hopelijk is het wat duidelijk omschreven want ben nog niet helemaal terug onder de stervelingen :)
Ik had wel niet dat superrelaxte gevoel toen ik ging slapen omdat de trip nog te actief was, maar ik was doodmoe, dus das wel minder, ik denk dat ik langer moet wachten om te gaan slapen ofwel vroeger op de avond beginnen trippen, want die lsd trips duren toch erg lang.
Laatst bijgewerkt door Thieutje op vr aug 24, 2012 8:24 am, in totaal 1 keer bewerkt.
It's not a question of learning much... On the contrary.
It's a question of unlearning much. - Osho
Avatar gebruiker
Thieutje
Newbie
Offline
 
Posts: 15
Geregistreerd: vr maart 30, 2012 3:15 am

Re: Eerste keer full zegel LSD

Berichtdoor Dennenboom » wo aug 22, 2012 1:14 pm

Ik ben helemaal alleen thuis, ik woon ook alleen en wil altijd bij trips nooit een tripsitter omdat ik me dan daardoor net minder goed voel.
Same, elke keer als ik lees over een tripsitter denk ik: "oke, waarom?" 's toch gewoon niet chill als je gedachten op mars zitten en je zoveel meemaakt en de sitter maar probeert superstoned te geraken, om zich dan nog op een heel andere frequentie dan jou te bevinden. Communicatie tussen verschillende frequenties kan lastig worden. Tussen trippers onderling is dat al iets "handiger"... :beer:
Avatar gebruiker
Dennenboom
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 501
Geregistreerd: di feb 22, 2011 7:01 pm

Re: Eerste keer full zegel LSD

Berichtdoor FranX » wo aug 22, 2012 4:41 pm

Ha, leuk geschreven en inderdaad... LSD en water (zoals bij jou een douche) zijn een gouden combi. Eten is altijd een beetje tricky.. ik hou het meestal licht (fruit, zuivel of een broodje ei) en dan gaat het wel goed.

Ik ben benieuwd naar je volgende avontuur!
I have approximate answers and possible beliefs in different degrees of certainty about different things, but I’m not absolutely sure of anything
Avatar gebruiker
FranX
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1051
Geregistreerd: wo maart 02, 2011 9:34 am
Woonplaats: Randstad

Re: Eerste keer full zegel LSD

Berichtdoor justmakepeace » wo aug 22, 2012 7:15 pm

Mooi reportje, ik heb zelf ook al meer ervaring met truffels maar zou ook graag LSD willen doen een keer. Dan niet in mijn eentje, want trippen in mijn eentje lijkt mij een beetje eenzaam, als je de drang krijgt om te communiceren met mensen (nog niet echt alleen getript, maar puur een gevoel) was het mentaal makkelijker te handelen dan truffels omdat je minder mindfucks en loops had? ik vindt truffels ooit wel lastige momenten hebben en als je hard gaat dan klopt nergens niks meer van, totale mindfuck :p
Geef me een mice en een drum machine en ik pomp je vol psilocybine!
justmakepeace
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 61
Geregistreerd: di aug 14, 2012 8:57 pm

Re: Eerste keer full zegel LSD

Berichtdoor Bosmongool » vr aug 24, 2012 4:49 pm

justmakepeace schreef:als je de drang krijgt om te communiceren met mensen (nog niet echt alleen getript, maar puur een gevoel) was het mentaal makkelijker te handelen dan truffels omdat je minder mindfucks en loops had?

Ja, van lsd heb je zo goed als geen mindfucks en rare tripgedachten (bij normale dosissen iig).
Avatar gebruiker
Bosmongool
BURÁRUM!
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 286
Geregistreerd: zo jan 29, 2012 3:39 am

Re: Eerste keer full zegel LSD

Berichtdoor justmakepeace » vr aug 24, 2012 7:14 pm

[/quote]
Ja, van lsd heb je zo goed als geen mindfucks en rare tripgedachten (bij normale dosissen iig).[/quote]


Oh chill, dan lijkt het mij dat je er minder snel fout door kunt gaan, voor zover je dat kunt vergelijken. Je kunt iniedersgeval niet verdwaald raken in je eigen gedachte en denken dat je er nooit uit kunt komen ofzo en geen paranoia gedachte krijgen (zolang je, zoals je al zegt, een normale dosis doet)
Geef me een mice en een drum machine en ik pomp je vol psilocybine!
justmakepeace
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 61
Geregistreerd: di aug 14, 2012 8:57 pm

Re: Eerste keer full zegel LSD

Berichtdoor Drefbon » vr aug 24, 2012 8:52 pm

Ik heb eindelijk drie zegels van 85-113 µg weten te bemachtigen, voor mij ook eindelijk m'n LSD-ontmaagding vanavond! :kleuter:
Dref = back
Avatar gebruiker
Drefbon
domoor (geweest)
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 496
Geregistreerd: di feb 21, 2012 1:43 pm

Re: Eerste keer full zegel LSD

Berichtdoor Thieutje » vr aug 24, 2012 11:07 pm

Drefbon schreef:Ik heb eindelijk drie zegels van 85-113 µg weten te bemachtigen, voor mij ook eindelijk m'n LSD-ontmaagding vanavond! :kleuter:

Enjoy your magical trip of fantasy 8-)
It's not a question of learning much... On the contrary.
It's a question of unlearning much. - Osho
Avatar gebruiker
Thieutje
Newbie
Offline
 
Posts: 15
Geregistreerd: vr maart 30, 2012 3:15 am

Re: Eerste keer full zegel LSD

Berichtdoor Maus » zo sep 02, 2012 3:05 pm

Drefbon schreef:Ik heb eindelijk drie zegels van 85-113 µg weten te bemachtigen, voor mij ook eindelijk m'n LSD-ontmaagding vanavond! :kleuter:


Post je nog een tripreport? Ben benieuwd...
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10213
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info

Re: Eerste keer full zegel LSD

Berichtdoor Davinci » di sep 04, 2012 11:05 am

De blijheid van je Lsd-ervaring straalt ervan af :hulde:
Een goed report, je mag er best wel vaker schrijven.
You have to know the material you're writing about before you alter it.
Avatar gebruiker
Davinci
Omnia fert aetas
Donateur
Offline
 
Posts: 1504
Geregistreerd: vr maart 04, 2011 1:47 pm
Woonplaats: Permanent ++

Re: Eerste keer full zegel LSD

Berichtdoor daywalker » za dec 29, 2012 10:40 pm

Wat goed omschreven.
Beleef zulke dingen ook vaak, maar jij beschrijft het mooi
doe me er zin in krijgen hhihi
"There is an area of the mind that could be called unsane, beyond sanity, and yet not insane. Think of a circle with a fine split in it. At one end there's insanity. You go around the circle to sanity, and on the other end of the circle, close to insanity, but not insanity, is unsanity."
Avatar gebruiker
daywalker
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 592
Geregistreerd: zo dec 16, 2012 2:33 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 4 gasten

Royal Queen Seeds banner