Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Eerste keer LSD - Chemie op Organic Dreams

Voor al je psychedelische avonturen.

Eerste keer LSD - Chemie op Organic Dreams

Berichtdoor Lizard King » ma sep 01, 2014 10:13 pm

geslacht: man
leeftijd: 19 j.
gewicht: 66 kg
dosis: +- 220 ug (1 microdot + 1 hoffmanzegeltje)
duur: 9 uur
andere aanwezigen: Psychotrance, Kaasje, Kenneth, J. (vriendinnetje), G.(kameraad), enkele randfiguren

Dag iedereen!
Ik heb jullie ontzettend gemist, en ben heel hard bezig geweest met studies en mn toekomst een beetje uitzoeken. Tis ongeveer gelukt, jeej! Met de examens achter de rug kan ik nu in de zomer lekker mn tijd nemen om een tripreportje te schrijven. Deze trip dateert al van maart/april. Sommige herinneringen zijn een beetje vaag, niet alles is blijven hangen. Alsnog heb ik een merkwaardig verhaal te vertellen aan jullie. Hier komt ie:

LSD, een klassieker onder de hippies en oude ravers. Beroemd, maar telkens toch voorgesteld met een boosaardig scherp randje aan. Om eerlijk te zijn: na te trippen op heel wat psychedelica, jaagde bij het gedacht (aan acid) alleen al die goeie oude adrenalinerush door mn lijf! Deze drug hield ik voor het laatste, na dmt, salvia, schrooms, 2CB, Absynth, (uiteraard) wiet, en lachgas. Kheb nadien aan mn vriendin beloofd om niks grelliger te pakken dan dat (peyote en vliegenzwam misschien nog wel, maar dat is gewoon extreem moeilijk te vinden).

Psychotrance verstrekte me uiteraard voldoende informatie en verhalen. Hij gaat regelmatig naar goa's, maar ik mag nooit mee van de papa en mama. Zeer moeilijk een excuus te verzinnen om 'ergens in een bos' te gaan feesten.
Deze keer kwamen we op het idee om samen naar Organic Dreams te gaan:
in de Petrol (Antwerpen)! Ideaal om nadien op kot te blijven pitten, ouders moeten niks weten behalve 'dnb feestje in petrol'. J blijft slapen (wie ze vertrouwen natuurlijk), niks verdachts ;)

Na 21.00 uur had ik niets meer gegeten, en was dus van plan om op paddenstoelenjacht te gaan, of 2cb of iets dergelijks. Mijn tweede goa, J. haar eerste. Ze heeft ongewild een slechte ervaring opgedaan in Honduras met psychedelica, en maakt zich vaak zorgen om mij.
Ik wou laten zien dat het best leuk kan zijn om met iemand te gaan feesten die ondertussen tript. Dat je nog normaal kan communiceren, niet constant uit ramen wil springen, geen mensen tot last bent, en een fijne avond kan hebben. (mits juiste omstandigheden, dosis, ervaring enz.)

Psychotrance stond al redelijk strak toen we hem afhaalden van de bus. J kijkt even scheef naar mij. Ik stel haar met een blik gerust: 'dat spul blijven we af vanavond'. Na lang zoeken vonden we de petrol. Bij het binnenkomen ging er een wereld open. Lekker ritme, grappige mensen (vanwege Petrol toch ook wel grote procent marginaal volk erbuiten gelaten), adembenemende lichtshow en een gemeenschappelijke sfeer die naar meer smaakt: Organic Dreams was al goed in gang getrapt!
Mn zoektocht bleek niet zeer succesvol. Meeste dreadies en ravers konden me enkel X of G aanbieden. Rond 1 uur krijg ik de kans om een microdot over te kopen. Ik knauw hem kapot, laat het speeksel even rondcirculeren en slik vervolgens door. 100 ug, beweerde de hippie.
J. raadde het me geschrokken af, ik legde haar uit dat Psychotrance er bij was, moest het fout gaan. Bovendien: soms moet je je doelstellingen aanpassen.

Een uur en een kwartier passeren, zonder dat er veel verandert aan mn waarneming. Ik voel het wel, maar eerder als een constant net uitdovende lachgas-waus. Ik wil waar voor mn geld, een eerste acid-trip moet er een zijn om te herinneren!
Rond kwart over 2 koop ik een Hoffman-zegel over van 'de ouwe kerel met het gele t-shirt', die Psychotrance handig kon aanwijzen. Dat had ie wel eerder mogen zeggen!
Ik voel de acid gelijk naar mn kop trekken, zoals een goeie hijs van een joint op een lege maag, maar dit ging verder...

Een euforisch opstijgend gevoel krioelt van mn zenuwuiteinden (vingertoppen, tenen) naar mn borstkas om dan naar boven te schieten in mn kop. Drukte, verscherpte zintuigen, veel mensen, even ademhalen. Buiten vinden we Kaasje en Kenneth terug. Ik weet me gefascineerd door de kleine wormpjes (baby-dreads) op het hoofd van Kaasje. Hoe meer ik me concentreer, hoe verder ze onderverdeeld geraken in segmenten (zoals bij duizendpoten enz.).
De acidrave-achtige drukke beats van 1200 mic's en de flitsende lichtshows verliezen even mn interesse: tijd voor de hangar!

In deze tweede ruimte speelden ze vooral progressive en diepe core-achtige toestanden (psychotrance zal het iets beter weten te definïeren). De oerritmes kletteren lekker tegen de metalen binnenwand van de hangar, recht mn gehoorkanaal in. De goa werd als het ware in mn oor geïnjecteerd met als plotse reactie de onweerstaanbare drang om te dansen. Redbull smaakte niet, veel te chemisch, de rijke graansmaak van een fris getapt pintje dan weer wel. De muziek klonk aards en trok me naar beneden, net iets dieper dan de grond. De mensen rondom me beginnen rare vormen aan te nemen, zeker al dansend rekken ze uit, ledematen worden bol en strekken, heel moeilijk om te volgen allemaal. Een zinderend laagje hitte vormt zich rond hun huid. De deco versterkte mn high, het geschilderde oog aan de linkerkant van de muur volgde me en hield me nauwgezet in de gaten. Een soort van Sauron, maar dan goedaardig. Ik voelde me beschermd. Het voelde alsof ik volledig werd ingesmeerd met muzikale warme klei en leem. In een woord: KROCHTIG (als dat woord al bestaat).

Op die manier wissel ik wat af tussen de twee rooms: de een om te feesten, de ander om me te laten bedwelmen. Het tekort aan voedsel begon weliswaar zijn tol te eisen. Ik werd moe en stond wat slap op mn benen. De trip daarentegen denderde maar voort. :eek:
J. vervormde ook steeds. Ze kreeg plots heel grote ogen, zoals een anime-personnage. Ze zette een beetje uit, wat haar tot een ontzettend schattig en knuffelbaar knaagdiertje maakte. :kleuter:
Samen stappen we terug the bigroom binnen.

Ik heb het allemaal redelijk goed onder controle, omdat ik mn fijne motoriek min of meer behoudt, en tegelijk de fucked up waarnemingen kalm accepteer. 1 ding irriteerde me: mn onderbroek zat te strak. Aan de taille was die een maatje te klein, waardoor het voelde alsof ik in twee gesneden werd door een vlijmscherp(e) koord/ strik. Het bezorgde me blaas- en buikpijn. Dit was de enige prikkel die ik moest onderdrukken om het mn trip niet te laten verpesten.

Ik kom G. tegen (een vriend van op school). We amuseren ons, en hij leent me even zn tripbril. Ik verstijf en kijk tegen een vlammende kleurenzee aan, zonder nog iets van de omgeving te merken. De vloer voelt aan als een spons, of het soort schuim om in te bloemschikken, dat ik met veel amusement probeer in te drukken/ stampen. Iedereen is vriendelijk en loom, het lijkt alsof ik nog het snelste kan denken van allemaal. Het voelt juist, en fijn om tussen deze mensen te staan. J. krijgt een dikke volle kus van een West-Vlaams meisje onder de mdma. Ik stond er bij, keek er naar, en vond het best wel grappig :beer:

Langzaamaan ontluikt zich ook de smerige kant van de goa: ik zie rammelende kaken, starende ogen. De zon was al opgekomen (schitterend moment trouwens), er gingen al een paar mensen weg en de zelfdestructieve types begonnen harder op te vallen. Verbeten en dwangmatig bleven ze voort dansen. Tegelijk had ik ontzag voor ze, tegelijk maakte ik me zorgen om hun psychische toestand en hun idee van een feestje dat nooit eindigt. Zeker onder invloed leek de wereld naar de klote te gaan, en ik was de omstaander die dit schouwspel al popcorn vretend (figuurlijk) lichtjes geamuseerd bestudeerde.

J. werd moe, ik ook, we waren beide verhongerd, het werd tijd dat we ons uit de voeten maakten. Een nieuwe dag brak aan en het volk werd er niet mooier op. Onderweg kwam ik een junk tegen die op de grond lag met een sigaret. De peuk viel uit zijn handen. In zijn ogen kon ik niets van leven meer bespeuren. Buiten werd er een vrouw naakt al flippend/schreeuwend afgevoerd. Ik merkte op dat ze weliswaar wel mooie borsten had, ze leek op een nimf die plots werd weggerukt uit haar natuurlijke habitat. We moesten nog een heel stuk lopen. De lsd gierde nog loeihard door mn lijf, maar de drukte was nu weg. Ik zag een duif landen met een echostreep er achteraan. De gebouwen leken van lego en wiegden zachtjes in de wind. Niets had nog hoeken, ik kon nergens een rechte lijn ontdekken. Mn gsm was gigantisch, mn handen ook. We vonden eindelijk een bakker. Ik bleef wijselijk buiten staan. Nadien vroeg J. om de koffiekoek gelijk te verdelen, wat niet zo goed lukte uiteraard.

Ik had weer de verwondering van een kind. Tijdens onze korte metroreis leek het of we op een gigantische zwevende worm zaten die zich door de bochten kronkelde. Op die worm zagen we nog enkele ravers (waarschijnlijk ook stijf van de drugs). We wisselden een blik en knikte gemoedelijk, alsof we een geheim deelden.
Ik voelde hoe de stad een diepe zucht slaakte en geeuwde, terwijl de hippies en ravers terug in hoekjes en scheurtjes verdwenen om de dag erna hun normale leven terug op te pakken. Ik vond dit zo'n mooi tafereel.

Op mn appartement aten we nog wat en gingen ik en J. voor een funky time. Laten we het er op houden dat seks op lsd ------> :woeh: is! Het leek of ik wegsmolt in haar en in mn hoofd flitsten de geweldigste beelden voorbij. Ik zag haar aan voor een anime/hamstermeisje/oergodin en we neukten als beesten. De verhoudingen van J. veranderde constant (plots een heel groot hoofd/ dikke kont). Maar dat boeide me niet, het ging louter om zij en ik als persoon.

J. was enkel een beetje stoned en vreselijk moe, en wou nadien dus gaan slapen. Er was geen muziek, geen andere mensen, geen laptop, niets om me mee af te leiden. Ik lag op bed met mn ogen dicht en het circus ging door. Heel even leek het zelfs of ik mn gezichtsveld naar binnen kon draaien: ik zag de bedrading in mn eigen kop, en de duizenden signalen die werden doorgegeven.

CEV's op lsd zijn harder, sneller en strakker afgelijnd dan op shrooms. Het voelde alsof ik op een supersnelle draaimolen zat waar ik maar niet af kon. Dat i.c.m. de stilte maakt me bijna gek. Ik hoorde een stem die begon te fluisteren, maar ik luisterde niet naar wat hij te vertellen had. Mn lichaam was vermoeid, maar mn geest wou rondstuiteren. Ik hoopte fingers crossed dat J. wakker zou worden met dezelfde jongen waar ze in aanvankelijk verliefd op was.

Ik had niets om me te helpen, behalve een papier en een pen. Dus begon ik te schrijven, de letters bolden op en dansten in het rond.

'I can see the wires, hardware in my head.
But it runs overtime no straightned line ahead.
Humans slip through the sink of city's morning breath.
Sink sink the secret, past allong and kept'.

Dit fragment zou ik later uitschrijven tot een liedjestekst genaamd 'blackhole surfer'. Hierin vergelijk ik deze goa met een Zuid-Russische stam waar geofferde jongelingen moeten dansen tot ze dood neervallen.
Ik maakte nog enkele teksten en ging terug op bed liggen.
4 minuten lang flitste er nog vanalles door mn hoofd, kheb niet geslapen. De trip kabbelde uit en ik was nog steeds niet moe. We ontbeten en ik ging naar de bus om naar huis te gaan. Ik was zeer alert op alles, en had precies geen slaap nodig. Het leek of ik een goeie nacht geslapen had, schreef nog thuis aan een paper voor school, babbelde met mn ouders etc. Mijn theorie is dat tijdens die 4 minuten halve slaap ik extreem intens gedroomd heb. Op die manier zou ik de achtergestelde slaap ingehaald hebben, ben benieuwd hoe jullie dit kunnen verklaren (laat je ne keer gaan in de comments).

Al bij al een zeer wilde nacht beleeft, volgens J. was ik wel heel druk. Lsd is voor mij een hallucinogeen die ik niet te vaak in mn leven ga nemen, wil ik die grijze massa ng onder mn hersenpan houden tenminste. Zeer leerrijk (ook wel recreatief), maar op deze dosis geen 'chille' maar afmattende drug.
Hopelijk vonden jullie m fijn om te lezen. Binnenkort tip ik mss een (iets korter) tripreport over vliegenzwam op boom-festival.
Salut!
Avatar gebruiker
Lizard King
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 205
Geregistreerd: zo sep 01, 2013 9:24 pm

Re: Eerste keer LSD - Chemie op Organic Dreams

Berichtdoor zornax » di sep 02, 2014 6:28 pm

Leuke report! Maakt me alleen maar meer nieuwsgierig over LSD :)
Avatar gebruiker
zornax
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 260
Geregistreerd: di jun 05, 2012 10:43 am

Re: Eerste keer LSD - Chemie op Organic Dreams

Berichtdoor Prototype » di sep 02, 2014 7:01 pm

Klinkt als een tof feestje :keta:
Dat vliegenzwam report lijkt me ook wel interessant, ben benieuwd!
I'll make my own drugsforum! With blackjack and hookers!
In fact, forget the forum!
BEK HOUWE, NEUS VOLSTOUWE.

Frog schreef:Predatorprotomotherucking t rex
Avatar gebruiker
Prototype
Harder dan de rest
Donateur
Offline
 
Posts: 7474
Geregistreerd: do aug 01, 2013 11:57 pm
Woonplaats: The Void

Re: Eerste keer LSD - Chemie op Organic Dreams

Berichtdoor Fennec » wo sep 03, 2014 8:52 am

Fijn report om te lezen! Leest snel weg.

Ik kijk uit naar je volgende report(s)
We zijn stukjes wanhoop, bij elkaar geraapt door het universum

~ Me, high as fuck
Avatar gebruiker
Fennec
Belezen Gebruiker
Verbannen
 
Posts: 104
Geregistreerd: ma mei 12, 2014 6:24 pm
Woonplaats: Ergens in Drenthe, soms weet ik het zelf ook niet meer...

Re: Eerste keer LSD - Chemie op Organic Dreams

Berichtdoor Lizard King » wo sep 10, 2014 2:51 am

Bedankt iedereen, ik blijf schrijven over die psychedelische avontuurtjes !!
Weet iemand nu eigenlijk waarom 4 minuten op bed liggen volstond om een volledige nacht slaap op te halen?
Het voelde echt alsof ik normaal had geslapen nadien...
Avatar gebruiker
Lizard King
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 205
Geregistreerd: zo sep 01, 2013 9:24 pm

Re: Eerste keer LSD - Chemie op Organic Dreams

Berichtdoor kaasje » wo sep 10, 2014 8:04 pm

De energie van lsd blijft altijd wel even hangen
:wave:
Avatar gebruiker
kaasje
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1216
Geregistreerd: zo mei 12, 2013 4:04 pm
Woonplaats: België

Re: Eerste keer LSD - Chemie op Organic Dreams

Berichtdoor Maus » wo sep 10, 2014 9:00 pm

Mooi verslag! 8-)

:hulde:
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10213
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info

Re: Eerste keer LSD - Chemie op Organic Dreams

Berichtdoor Poseidon » zo nov 30, 2014 8:33 pm

@ Lizard King, dit sublieme verslag is het Tripreport van de maand september.

Door ziekte en drukte geen verkiezingen dit keer. Denk echter dat vrijwel iedereen het hier mee eens is.
Wij willen onze blauwe luchten terug.
Avatar gebruiker
Poseidon
JeVader
In Memoriam
Offline
 
Posts: 10486
Geregistreerd: do maart 17, 2011 4:34 pm
Woonplaats: Liquid Universe

Re: Eerste keer LSD - Chemie op Organic Dreams

Berichtdoor Maus » zo nov 30, 2014 10:01 pm

Poseidon schreef:@ Lizard King, dit sublieme verslag is het Tripreport van de maand september.

Door ziekte en drukte geen verkiezingen dit keer. Denk echter dat vrijwel iedereen het hier mee eens is.

I agree.

Had je griep, Poseidon? En alweer helemaal beter?
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10213
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info

Re: Eerste keer LSD - Chemie op Organic Dreams

Berichtdoor Lizard King » di jan 06, 2015 2:08 pm

Aight, Poseidon!
Nice man, ik voel me vereerd ^^

Wel geen top 3 gehaald in de awards...
Huiswerk voor 2015: gebruiken en nog wat schrijven :D
Avatar gebruiker
Lizard King
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 205
Geregistreerd: zo sep 01, 2013 9:24 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner