Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Eerste keer LSD: De kleur van weetikniet is oranje.

Voor al je psychedelische avonturen.

Eerste keer LSD: De kleur van weetikniet is oranje.

Berichtdoor w00t » di mei 27, 2014 10:30 am

Poging tot eerste tripreport schrijven.

Ik heb laatst voor het eerst LSD gebruikt en zo’n enorm vette ervaring mee gemaakt dat ik het graag wil delen. Ik zal proberen alles zo goed mogelijk op te schrijven maar het wordt ongetwijfeld een grote chaos. Excuses voor de lap tekst :mrgreen:

Wie: Ik, V, D en L (Tripsitter)
Wat: LSD, ongeveer 100ug
Setting: Thuis & buiten.
Set: Relax, beetje zenuwachtig voor het onbekende.

Vrijdag 16 mei.
Het idee borrelt al een tijdje door mn hoofd maar vandaag gaat het gebeuren. Lsd. De plannen zijn gemaakt, de tripgenoten zijn gezocht en gevonden, de dosis is bepaald en een tripsitter is ook geregeld.
We hebben de lsd, aan ons verkocht als “twins” van 150ug, laten testen en deze bleken 65ug te bevatten. Na wat ingelezen te hebben willen we voor onze eerste trip beginnen met ongeveer 100ug. Ieder 1.5zegeltje dus. Om 19.00uur nadat we onze pizzas hebben gegeten ligt er bij mij, V en D 1,5 zegeltje op de tong.
Na een kwartiertje zijn de zegeltjes opgelost en ik merk denk ik al iets van een verandering. V en D voelen nog niets.. Het is lekker weer en we besluiten naar buiten te gaan, we zitten fijn aan het water op ongeveer 15min van mijn huis als er duidelijk wat veranderingen beginnen te komen. Ik vind de natuur ineens erg mooi en mijn blik begint te golven. Ook krijgt alles een beetje een paarse randje. Dit wordt gedurende een uur steeds heftiger.
Ik zit wat rustig te genieten van de mooie natuur terwijl D wat onrustig blijft staan heen en weer huppelt, wordt V ondertussen steeds stiller en lijkt iets in zichzelf gekeerd, iedereen geeft wel aan het prima naar zn zin te hebben. Ik vind het inmiddels wel iets koeler worden en bedenk dat we beter maar naar binnen kunnen gaan voor het echt te koud is en we hem te hard trippen.
Het effect wordt ondertussen steeds sterker en ik wil graag in een vertrouwde omgeving op mn hoogtepunt zijn. Achteraf was dit een goede beslissing want toen we eenmaal bij mij binnen waren ging het helemaal los in mn hoofd. We zitten op mijn dakterras te chillen, helaas is hier geen zon meer en ik vind dat niet prettig. De schaduw maakt me een beetje angstig, maar niet heel ernstig. Volgens mij heb ik toen gezegd dat ik naar buiten wilde en 10seconden later zei ik laat maar ik blijf wel hier en ben toen blijven zitten op het dakterras. L dacht op dit moment dat het wel leuk zou zijn een lijp filmpje te laten zien op haar telefoon. http://www.youtube.com/watch?v=naEviAnzI2Y
Ik zeg nog dat ik de boom enorm zie bewegen maar volgens L beweegt t niet. Ineens merk ik niks meer van de wereld om mij heen. Allerlei gedachten en gevoelens schieten door mn hoofd, ik kan ze niet plaatsen en weet ook niet wat ik er mee moet. Ik schrik ineens weer ‘wakker’ uit deze gedachten gang voor mijn gevoel duurde dit wel een uur, het kan echter nooit langer dan een paar seconden geweest zijn want het filmpje was nog amper verder. Aan het gebrek aan reacties van de andere zie ik echter niet dat er iets raars met me was dus ik heb gewoon zitten dromen.
Ik weet ineens totaal niet meer wat ik wil, er zit me iets dwars maar wat is het. Na wat nog wel een uur lijkt weet ik het ineens. “L, mag het filmpje af?” Vraag ik. Als het filmpje uit is kan ik me iets beter focussen, van de wereld om mij heen kan ik echter nog steeds niet zoveel maken. Ik zeg maar dat ik naar binnen ga, de andere zijn me volgens mij gevolgd want die waren ook ineens binnen.
Eenmaal binnen plof ik meteen in de zitzak, ik probeer iets te maken van de wereld om me heen maar ik snap geen ene reet van wat er allemaal gebeurt. Gedachtes lopen door elkaar heen en ook de prikkels die ik binnen krijg lopen enorm door elkaar heen. Ik heb allerlei gedachten (niet echt iets specifieks volgens mij, kan het me ook niet meer herinneren) en probeer de hele tijd grip op de werkelijkheid te krijgen. Ik kijk op de klok en holy fuck er zijn pas 5minuten voorbij, ik dacht echt dat ik hier uren zat na te denken. Ik heb in deze tijd heel veel om bevestiging gevraagd bij L. “Staat er muziek op?” “Hoe laat is het?” etc. Ik dacht een tijdje dat ik de enige was die tripte maar ik hoorde achteraf dat D en V er net zo aan toe waren. V reageerde zelfs helemaal nergens meer op en zat volledig in zichzelf.
Het tijdsbesef is hier behoorlijk weg maar ik denk dat na ongeveer een uur L zei van we moeten iets gaan doen jongens. Ik was het daar wel mee eens en volgens mij heeft ze aan mijn gevraagd of ik wilde tekenen. Dat wilde ik wel. L vroeg me wat ik voelde. Ik antwoorde dat ik muziek voelde. En welke kleur heeft muziek vroeg L. Paars, dat wist ik zeker. Muziek is paars. Toen ging ik een muzieknoot tekenen. En wat voel je nog meer vroeg L. Dat wist ik niet, ik voelde heel veel dus ik antwoorde “weetikniet”. Oké en wat voor kleur heeft dat, vroeg L. Ik was blij dat ze iets aan me vroeg wat ik wel wist want mn gevoelens kon ik niet echt plaatsen. “Dat is gewoon oranje” zei ik. Dus ik teken weer iets, wat het is heb ik geen idee van. Toen was het tekenen weer klaar.


Na het tekenen begon D ineens verschrikkelijk wild te doen (in mijn beleving). Hij rende wat heen en weer en zei van alles waar ik geen reet van begreep. Ineens ging hij naar zn kamer om scrubs te kijken zei die. Hij was echter binnen 5 minuten weer terug want hij kreeg zn tv niet aan ofzo.
Achteraf bleek dat hij op zn playstation wilde kijken en dat hij dacht dat die stuk was, daar was hij dus een beetje gefrustreerd over. Ik heb hierdoor wel een hele tijd gedacht dat hij ernstig boos op me was.
Alles bleef hierna nog een tijdje goed vaag, maar ik begon iets meer grip te krijgen op de realiteit. Ook het feit dat ik gewoon van alles kon doen, ondanks dat ik er niks van snapte, begon tot me door te dringen. L heeft inmiddels tevergeefs geprobeerd een beetje contact te krijgen met V door hem wat fruit te eten te geven.
Daar moest V echter niks van weten en hij verklaarde later dat hij in gedachten vermoord werd door een aardbei. Ik ben toen opgestaan en ben dat bakje fruit van V maar gaan eten. Dat was echt super gaaf. Alles wat mijn zintuigen opnamen kwam heel veel keer sterker dan normaal bij me binnen. Ik prikte de vork in een aardbei en hoorde de aardbei gewoon scheuren en kapot gaat door het prikken van mijn vork, het smaakte ook hemels. Ik ben daarna nog een tijdje op de bank gaan zitten. En besloot dat we misschien wel wat konden gamen. D had de playstation imiddels aan de praat en we gingen maar een spelletje spelen dan. Mn gedachten raceten ondertussen nog alle kanten op, maar het spelletje spelen ging verassend goed.

Tijd voor de volgende stap, ik woon midden in de stad en we hadden wel zin om een rondje te lopen. Aangezien V nog steeds als een dooie op de bank zat helemaal in zichzelf te spacen zijn D en ik maar gaan lopen. Na een halfuur zoeken naar mn rijbewijs (ik wou absoluut niet zonder ID de straat op) wat gepaard ging met een hoop verwarring. “hè ik had m net nog in mn hand waar is ie nou” en dan bleek ie in mn broekzak te zitten maar dat gebeurde dus 7x achter elkaar.
Het rondje lopen was echt het lijpste ooit. Zoveel prikkels, ik weet normaal prima de weg hier in de stad maar ik snapte er echt niks meer van. Beelden van bekende straten zag ik wel maar voor ik dat verwerkt had en wist waar ik was hadden mijn benen me alweer 2 straten verder gebracht.. Mijn hoofd was dus een tomtom met een enorme vetraging. Maar alles ging goed en de gesprekken met D waren vaag maar wel super leuk. Ik zou naar buiten gaan op LSD denk ik niet aanraden als je snel bang wordt, ik schrok vaak van van alles. Na een halfuur waren we dan ook weer binnen en hoewel ik blij was weer binnen te zijn vond ik de spanning van het rondje lopen wel heel gaaf.
D wilde vlak nadat we terugwaren weer een rondje lopen. Dit zorgde voor een hoop verwarring want ja, D mag eigenlijk niet alleen naar buiten in deze toestand. Ik wilde alleen mee als L zou gaan en L wil bij V blijven die nog steeds niet heeft bewogen. Na een tijdje zegt D nou fuck it ik ga gewoon. Wij laten hem maar, op voorwaarde dat hij zn telefoon meeneemt en ff belt als er wat is. Allemaal goed en wel. L en ik gaan maar een potje kaarten (pesten, voor wie het spelletje kent). Ik weet nog dat ik een stuk of 7 kaarten in mn hand had, maar het hadden er nog zo goed 38 kunnen zijn. Ik snapte er geen reet van maar toch won ik. Toen had ik ineens de geniale ingeving “WTF L, ik zit aan de LSD en jij aan de ritalin en ik win gewoon van je met pesten…”
Terwijl we aan het kaarten zijn wordt L ineens gebeld door D “Ja, ik bel ff want ik ga naar de macdonalds” (Mac is 3km lopen ofzo van mijn huis, misschien wel meer). L vraagt of dat wel een goed idee is. Super mooi was dat D toen zei van Ja wees nou maar blij dat ik je bel want ik ga toch wel. Achteraf kan t natuurlijk goed fout gaan zoiets maarja wat moet je op dat moment.
een uur later was D weer terug en hij vertelde dat hij het bij de mac even moeilijk had met kiezen en t allemaal niet zo goed meer begreep en dat hij bij de macdrive aan een aantal dronken studenten heeft gevraagd of ze hem naar huis wilde brengen met de auto. (Dat was wel een beetje een wtf momentje en een wonder dat het allemaal goed gegaan is haha).
Hierna zijn we nog wat wezen kaarten en spelletjes spelen. V kwam inmiddels weer wat tot leven en we hebben toen met zn allen nog wat nagepraat over de ervaring. Er kwamen in deze gesprekken aardig wat leuke quotes, die heeft L genoteerd toen we ze zeiden:
Ik:
Als ik zand voel word ik dan krijt
Ik hoorde geel in mn linkeroor en er kwam paars uit mn neus
Ik zie een fucking mooi noorderlicht
Ik ruik de kleuren
IK WEET HOE HET ZIT! Maar ik leg het morgen uit

V:
Dat iemand je zo vast heeft als een katapult en zo POEFF alsof je door de ruimte gaat (toen hij ging uitleggen hoe hij zn trip ervaren had)
Die fucking sterren moeten wel stil gaan staan
Wat wil ik? Water! Als je niet weet wat je wilt is het water
Echt alsof ik de muren was, zo voelde het.
Dat je naar de wijzer van de klok kijkt maar die houdt je voor de gek. Dat klopt gewoon niet.

Dit was het wel een beetje, ik heb de hele nacht zieke visuals gezien. De muren waren groen en paars en de vloer ook. Ik zag overal een soort plantachtige mozaik dingen. Heel cool.
Om een uur of 5 smorgens, 10 uur na inname kon ik eindelijk een beetje slapen.
De dag erna voelde ik me heel chill, maar nog niet in staat om auto te rijden of andere dingen te doen die concentratie kostte.
w00t
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 52
Geregistreerd: do dec 05, 2013 11:47 pm

Re: Eerste keer LSD: De kleur van weetikniet is oranje.

Berichtdoor GaiaNyx » di mei 27, 2014 10:59 am

Klinkt als een mooie eerste keer! Wel een redelijk heftige trip voor 100 ug?
De meeste tripreports die ik heb gelezen deze dosis zijn minder intens.
Leuk geschreven, ik kon me lekker inleven :)
Done: weed, alcohol, nicotine, caffeine, XTC, MDMA, speed, coke, crack, morfine, salvia, truffels, LSA, GHB, yaba, 2cb, 4fa, lachgas, poppers, MXE, Al-LAD

To do: LSD, DMT, 4aco dmt, ketamine
Avatar gebruiker
GaiaNyx
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 374
Geregistreerd: vr dec 02, 2011 10:51 pm
Woonplaats: omg eindhoven

Re: Eerste keer LSD: De kleur van weetikniet is oranje.

Berichtdoor w00t » di mei 27, 2014 11:08 am

Nouja, misschien is er wel iets mis gegaan met de dosis bedachten wij ons later ook nog. Ik had er namelijk eerst 3 gekocht, daar 1 van laten testen. En toen nog maar eens 10 bijbesteld bij dezelfde persoon omdat ze goed waren (als in, niet vervuild en echt lsd). Maar misschien dat die andere 10 wel van een andere batch waren en dus wel 150ug bevatten. Dan hadden we wel een iets hogere dosis.
w00t
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 52
Geregistreerd: do dec 05, 2013 11:47 pm

Re: Eerste keer LSD: De kleur van weetikniet is oranje.

Berichtdoor Fennec » zo jun 01, 2014 9:25 pm

Dit klinkt echt insane goed! Ik kan niet wachten op mijn eerste keer LSD! Als dat ook zoiets word met de muziek voelen en kleuren uit je oren en neus, man ik zie dit helemaal zitten!
Heel mooi report ook, ik kan me inderdaad goed inleven. Leuk dat L. ook leuke ideeën had als kleuren en pesten. Vooral het kleuren, ga ik ook eens proberen tijdens een trip!
We zijn stukjes wanhoop, bij elkaar geraapt door het universum

~ Me, high as fuck
Avatar gebruiker
Fennec
Belezen Gebruiker
Verbannen
 
Posts: 104
Geregistreerd: ma mei 12, 2014 6:24 pm
Woonplaats: Ergens in Drenthe, soms weet ik het zelf ook niet meer...

Re: Eerste keer LSD: De kleur van weetikniet is oranje.

Berichtdoor Hassan » zo jun 01, 2014 9:31 pm

w00t schreef:Nouja, misschien is er wel iets mis gegaan met de dosis bedachten wij ons later ook nog. Ik had er namelijk eerst 3 gekocht, daar 1 van laten testen. En toen nog maar eens 10 bijbesteld bij dezelfde persoon omdat ze goed waren (als in, niet vervuild en echt lsd). Maar misschien dat die andere 10 wel van een andere batch waren en dus wel 150ug bevatten. Dan hadden we wel een iets hogere dosis.


klinkt aannemelijk, ik had bij mijn eerste keer ook 100ug en ging echt niet zo hard als jullie. wel een mooi geschreven report en grappig dat jullie op mijn verjaardag aan het trippen waren :lol:
Hassan
Offline
 

Re: Eerste keer LSD: De kleur van weetikniet is oranje.

Berichtdoor Winnie » zo jun 01, 2014 9:39 pm

Wauw prachtig :') Aangevallen worden door n aardbei klinkt als n zieke ervaring haha! Leest lekker en leuk, volgende trip weer een report aub ^^

crayon-eating motherf*cker
Avatar gebruiker
Winnie
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 47
Geregistreerd: di mei 13, 2014 9:01 pm

Re: Eerste keer LSD: De kleur van weetikniet is oranje.

Berichtdoor Maanvos » ma jun 02, 2014 1:32 am

Leuk report, en klinkt als een warm welkom. :)
Maar over de andere gast... naar de mac gaan? Vlees eten op psychedelica kan ik echt niet... Laat staan naar zo`n concern.. en dan een depressief makende carcinogene burger eten...(weet niet of hij wat heeft gegeten uiteindelijk, maar alleen het idee al :s )
Fruit is dan gewoon t beste en lekkerste :)


Nahja, ieder ze setting.

Verder wel wat herkenbare dingen en leuk geschreven.

Novocaine, Novocaine! Shoot the muscle, not the vein!


カエルが死んでいます
Avatar gebruiker
Maanvos
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 972
Geregistreerd: za mei 14, 2011 4:41 pm

Re: Eerste keer LSD: De kleur van weetikniet is oranje.

Berichtdoor lemonhaze » ma jun 02, 2014 2:20 am

Haha ik moest hardop lachen om het stuk over de aardbei!

Heel leuk report, ben er toch weer wat nieuwsgieriger naar LSD geworden nu. :grin:
acid and good vibes
Avatar gebruiker
lemonhaze
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 978
Geregistreerd: ma dec 31, 2012 6:27 pm

Re: Eerste keer LSD: De kleur van weetikniet is oranje.

Berichtdoor Fennec » ma jun 02, 2014 11:54 am

lemonhaze schreef:Haha ik moest hardop lachen om het stuk over de aardbei!

Heel leuk report, ben er toch weer wat nieuwsgieriger naar LSD geworden nu. :grin:


Ik ben ook echt heel erg nieuwsgierig geworden! Dayum :hulde: :kleuter:
We zijn stukjes wanhoop, bij elkaar geraapt door het universum

~ Me, high as fuck
Avatar gebruiker
Fennec
Belezen Gebruiker
Verbannen
 
Posts: 104
Geregistreerd: ma mei 12, 2014 6:24 pm
Woonplaats: Ergens in Drenthe, soms weet ik het zelf ook niet meer...

Re: Eerste keer LSD: De kleur van weetikniet is oranje.

Berichtdoor Schepje » ma jun 02, 2014 12:31 pm

Wat je had tijdens je trip dat een geluid of smaak een kleur kan hebben dat heb ik permanent, en echt zwaar betrouwbaar. Synesthesie heet dat.
Endorfine junky,
Avatar gebruiker
Schepje
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 711
Geregistreerd: do mei 15, 2014 8:00 pm

Re: Eerste keer LSD: De kleur van weetikniet is oranje.

Berichtdoor w00t » ma jun 02, 2014 8:54 pm

Renamon schreef:Leuk report, en klinkt als een warm welkom. :)
Maar over de andere gast... naar de mac gaan? Vlees eten op psychedelica kan ik echt niet... Laat staan naar zo`n concern.. en dan een depressief makende carcinogene burger eten...(weet niet of hij wat heeft gegeten uiteindelijk, maar alleen het idee al :s )
Fruit is dan gewoon t beste en lekkerste :)


Nahja, ieder ze setting.

Verder wel wat herkenbare dingen en leuk geschreven.


Hij had een burger in zn hoofd en is die toen gaan halen. Of het smaakte weet ik niet, hij had in ieder geval ook een smoothie gehaald :P
w00t
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 52
Geregistreerd: do dec 05, 2013 11:47 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner