Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Eerste keer paddo's

Voor al je psychedelische avonturen.

Eerste keer paddo's

Berichtdoor Ali G » vr jul 11, 2014 12:08 am

Mijn enige tripreport ooit geschreven, vond hem net op df.nl. Omdat het zo'n episch report is post ik hem hier.
Er stonden nogal wat smileys in maar hier is een max van 20 :roll2: dus ik zet er wel spaties tussen.


Waar: Veel plekken : D
Wanneer: Vrijdag 1 feb, 11:00
Wie: Ik, A en J die eten. T, S en L als sitters.
Soort: Ieder 2/3 portie hawaiiaanse

Rond 11 uur is iedereen eindelijk aanwezig en gaan we naar J zijn auto waar we gaan eten. Met zen 6e in een opel vectra dus : P Nadat ze eindelijk op zijn (de smaak valt wel mee vond ik : s ) kwam J erachter dat hij naar huis moest omdat hij pille moest halen voor vrienden van hem : s

Nouja J zet de rest van ons af op het station (het waaide zo hard dat t niet chill was ergens anders) en gaat ervandoor. Ik begin het station steeds anders te ervaren, veel ruimtelijker dan het eigenlijk is. Opeens zie ik 2 vleermuizen aan het dak hangen, dus ik roep L en zeg dat : p De reactie was: het zijn gewoon 2 plastic dingentjes. Ik keek nog eens goed maar het bleven gewoon vleermuizen : p.

Het was erg rustig op het station tot na een half uur een trein vanaf amsterdam kwam waar echt heel veel mensen uitstapten die begonne te schreeuwen en weet ik het : s Ik werd er nogal para van dus we besloten om maar naar een steegje te gaan waar het altijd chill is.

Eenmaal daar dacht ik serieus dat we een gevangenis inliepe (allemaal spijlen enzo) dus ik werd alweer een beetje parap : p. Toen zag ik opeens een oor uit de muur steken :s Dus ik ertegen praten, hoor ik in zon vet vage taal iets teruggezegt worden. Ik keek achterom en zag dat de rest mij allemaal erg vaag aankeek : D
Toen werd ik opeens gebeld : s. Ik nam op, en het was een vriendin van me die vroeg waar ik was. Dus ik zeg, ja we zijn in zon gevangenis enzo en allemaal van dat soort onzin : p Dus L die pakt men mobiel uit men hand en zegt waar we echt zijn :rolleyes:

We besluiten verder te gaan lopen richting onze stamkroeg en ik besluit dat ik chips ga eten. Ik maak het zakkie nog maar net open en het word uit men handen getrokken. Ik snapte er helemaal niks meer van. Dus ik kijk op de grond, zijn er allemaal kleine dwergen die er met men chips vandoor gaan. Ik snapte er helemaal niks meer van nu maar besloot om maar gewoon door te lope.

Toen we in de kroeg kwame hielden de visuals bijna helemaal op en kreeg ik een spontane sociale kick :p Ik ging met allemaal mensen een praatje houden, ook mensen die ik niet kon, en had het hartstikke gezellig.
Op een gegeven moment zegt een vriendin van S tegen mij, wat heb je op joh? heb je weer pille op :evil: Dus ik zeg nee >.< ik heb niks op. Ze bleef maar doorzeuren enzo (ze denkt ook dat ik een slechte invloed heb op S en dat hij door mij een keer pille heeft geslikt, dus ze mocht t echt niet weten). Opeens begon haar vriend tegen me te schreeuwe en zij ook en ik dacht dat ik helemaal gek werd. Toen besloot ik maar dat we naar de snackbar moesten gaan.

Het bleek dat S moest pinnen (we moeten altijd omlopen voor hem omdat zen pas het bij maar 1 automaat doet, en dan ook pas na 10x) maar het regende en waaide zo hard dat de rest alvast naar de snackbar ging en ik besloot om met S mee te gaan. Toen we daar waren besloot ik om es wat muziek op te zetten. Het moment dat ik muziek hoorde bevroor ik zowat omdat het zo super mooi was (pink floyd :p) en begon met men ogen dicht rond te wandelen :mrgreen:
De visuals kwamen spontaan weer en ik zag allemaal leuke dingen met men ogen dicht. Op een gegeven moment deed ik men ogen open en zag dat ik midden op een weg liep en al best ver van S was. Toen S zag dat ik keek begon ie met zen mond te bewegen en te gebaren enzo. Ik wist niet of het nou echt was of niet? dus ik besloot er maar heen te gaan. Ik deed men muziek uit en S riep keihard: MEN PINPAS IS INGESLIKT! :x
Ik kreeg echt de grootste lachkick ooit, waar die gast alleen maar kwaaier om werd, en daar moest ik nog weer harder om lachen.
Uiteindelijk zeg ik tegen hem dat ie wel wat geld van mij krijgt, dus we lopen naar de snackbar toe.

Eenmaal daar zaten A, L en T al te eten en er waren nog 2 bekenden van ons. Dus ik ging weer lekker slap lullen met die 2 gasten waarop ze opeens aan L vragen wat ik op heb. L zegt dat ik paddos op heb en die gasten gaan dikke preken houden enzo :s Nouja hun gingen weg en ik kocht een colatje want ik had dorst. Ik had ook wel een beetje honger dus ik zat een beetje te twijfele wat ik zou kopen als eten. Opeens roept L, ja neem een mars ijs. Ik dacht dus, ja lekker :D en leg hem op de toonbank en betaal. Ik ga weer zitten en dacht, hey had ik net niet een ijsje gekocht :p? Ligt ie nog op de toonbank >.< Krijgt A een spontane lachkick van :p
Dus ik opstaan om men ijsje te pakken en ik ga weer zitten en eten. Na 3 happen dacht ik, hey hoe kom ik aan dit ijsje? Het bleek dat ik dat ook zei zonder het door te hebben en A barst weer in lachen uit. Ik dacht van, nou het zal wel en eet door. Bij de laatste hap denk ik opeens, hey er zit chocola in :P Dat versterkt het dus haha :beer:
Het bleek dat L dat met opzet zei omdat ze wou dat ik hard ging trippen :p.

Na daar nog ff hebben zitten chillen (en ik een dwerg op S zen hoofd zag) gingen we weer naar de kroeg toe :beer:

Eenmaal in de kroeg heb ik nog wat zitten lullen met allemaal mensen en toen besloten we om naar huis te gaan. T wou met me meerijden omdat hij het gevaarlijk vond maar ik vond dat ik het zelf wel kon, dus ik ging alleen naar huis.
Op een gegeven moment dee ik mijn ogen dicht met muziek van Shpongle en ik zag allemaal mooie kleuren en patronen enzo. Ik ree dus ff met mijn ogen dicht en het volgende wat ik weet was dat ik in de bosjes lag : p Ik lag er een minuut voordat ik doorhad wat er gebeurt was :stoned: Na 5 minuten in gedachten te verzonken te zijn kwam ik erachter dat ik er nogsteeds lag en dat ik maar weer moest gaan fietse : D Ik reed nu wel met men ogen open voor het geval dat :p

Eenmaal thuis bleek dat men zusje een of ander slaapfeesie gaf met 5 kinderen. Ik kwam dus binnen en zaten ze me met zen 5e aan te staren. Zegt er eentje: Hey waarom zijn je pupille zo groot :s Dus ik zeg dat het komt omdat ik lenzen heb : p geloven ze het ook nog :mrgreen:

Dus ik ga naar boven om te douche. Toen ik in de douche stond leek het net of die hele douche naar beneden zonk, en ik zag ook dat de rest van de badkamer omhoog ging : s Toen ik klaar was ging ik maar slapen en had ik nog hele droge dromen : p.
R.E.S.T.E.C.P! Do ya even know wha it spellz?
Avatar gebruiker
Ali G
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 469
Geregistreerd: zo maart 30, 2014 12:20 pm
Woonplaats: Staines Ghetto

Re: Eerste keer paddo's

Berichtdoor Unstoppable » vr jul 11, 2014 12:13 am

is J gewoon joeser?
Unstoppable
Experimenterende Gebruiker
Verbannen
 
Posts: 88
Geregistreerd: di apr 22, 2014 11:52 pm

Re: Eerste keer paddo's

Berichtdoor supergabbur » vr jul 11, 2014 12:39 am

Haha, leuk!
Avatar gebruiker
supergabbur
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1364
Geregistreerd: do nov 22, 2012 3:15 pm

Re: Eerste keer paddo's

Berichtdoor Druks » vr jul 11, 2014 12:45 am

Haha wat een droog report. Toffe shit Toxie
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7332
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Bing [Bot] en 4 gasten

Royal Queen Seeds banner