Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Eerste keer Truffels: Aangenaam verrast

Voor al je psychedelische avonturen.

Eerste keer Truffels: Aangenaam verrast

Berichtdoor taeknic » do feb 24, 2011 12:41 am

Dit is mijn tripreport over gisteravond, mijn kennismaking met truffels.
Ik heb de avond doorgebracht met 3 anderen: A, B, N voor het gemak.

Wie: Ik en B
Wat: Ieder 7,5gram sclerotia truffels (Cosmic Connectors)

Prelude

's Middags kwamen we op het idee dat het toch wel eens leuk zou zijn om truffels te doen,
en de mogelijkheid deed zich aan dit diezelfde avond te doen bij N, die op zichzelf woont, en zelf al ervaring heeft.

Ik besluit samen met B naar de stad te fietsen, om bij de smartshop een bakje te halen, de verkoper raadde ons Golden Teachers aan, maar we besloten toch voor de Cosmic Connectors te gaan, deze zouden wat meer visuals geven.
Hierna hebben we even rustig een Palmpje gedronken in een nabijgelegen café.
Vervolgens zijn we allebei weer richting huis gereden, we zouden die avond rond 21:30 afspreken, dan zou B vrij zijn van zijn werk.

On our way

Rond 21:20 vertrek ik vanaf het huis van mijn vriendin naar het nabijgelegen winkelcentrum, waar ik met A had afgesproken, hij begint al enthousiast te vertellen over wat ons te wachten kan staan.
Eenmaal vergezeld door B besluiten we maar richting N te gaan.
A besluit onderweg om i.v.m. verantwoordelijkheden de volgende dag, niet mee te doen vanavond, dit vond ik jammer, maar het leek me eigenlijk ook wel leuk om deze ervaring met alleen B te delen.

Eenmaal aangekomen bij N dumpen we onze spullen en vestigen we ons op de bank.
Ik pak een bordje en een pak hagelslag, en begin de 15 gram portie in kleinere stukken te snijden en in twee hoopjes op te delen, op aanraden van N neem ik eerst een hap hagelslag, en werk vervolgens alle truffels naar binnen, om ze, na ze stevig fijn gekauwd te hebben, door te slikken.
De smaak viel me heel erg mee, goed te doen, en de zurige nasmaak stoorde me bijna niet.
Nadat B ook zijn deel verorberd had gingen we een beetje muziek luisteren en video clips kijken, de laptop van N stond aangesloten op zijn toch redelijk grote HD-TV, die we vanaf de o-zo heerlijk zittende bank konden bedienen.

Placebo of Effect?

Na enige tijd begin ik me nogal melig te voelen, en schiet ik totaal in de lach om sommige filmpjes,
'Begint het nou al te werken? Of ben ik gewoon nerveus en... tsja, melig?
Als ik op een gegeven moment merk, dat wanneer ik goed naar de muur kijk, deze weg begint te draaien, en B zich ook al 'anders' begint te voelen, besef ik dat ons avontuur begint.

We have lift-off
Er beginnen zich nu patronen te vormen op de muur, de stipjes op het behang verbinden zich en maken een natuurlijke indruk op me, ik besluit even een sigaretje te gaan roken ga op het balkon staan, B besluit binnen te blijven want hij heeft last van de kou, en van zijn keel, eenmaal aan het roken begin ik me steeds een beetje vreemder te voelen.
En wanneer ik terug naar binnen ga, zie ik dat N muziek heeft opgezet, en het licht heeft gedimd.Ik voeg me bij N, B en A op de bank en begin verwonderend naar de muur te staren, deze lijkt nu uit allerlei kleine witte blaadjes te bestaan, waarachter een patroon verstopt zit, de blaadjes vibreren en ik volg geboeid de lijntjes, 'wat kunnen dit soort simpele dingen toch fascinerend zijn!'.
plotseling voel ik me tintelig worden in mijn benen en armen, en de muur begint nu ook te ademen, te pulseren, dit vond ik heel erg mooi.
Ik vraag of N, B en A zin hebben om bij de nabij gelegen videotheek lange vloei te halen, zodat we straks even een sticky kunnen roken, alleen N voelt daar wat voor en we besluiten te gaan,
het duurde daarentegen nog een aardige tijd voordat we eenmaal weggingen, aangezien ik de hele tijd door de kamer liep om alles grondig te bestuderen, overal rimpelingen, patronen, en pulserende oppervlakken, wat prachtig!

Eenmaal buiten steek ik een sigaret op en praat met N over mijn bevindingen, als de videotheek dicht blijkt te zijn lopen we terug naar zijn huis,
ik vind het ondanks de kou, erg lekker buiten, mijn geest omarmt de verkoeling alsof deze bedoeld was om op mij in te werken, ik voel mijn ledematen nu lichtelijk verdoofd worden, en het lijkt alsof de tocht naar huis zich als een filmpje voor me afspeelt,
ik kijk hoogstens geamuseerd naar mijn sigaret die een spoor van vurige kleuren achterlaat wanneer ik deze door de koele avondlucht strijk.

Eenmaal binnen blijkt ook B stevig te spacen, ik vertel dat het erg lekker buiten is, en B is overtuigd, het wordt dus eventjes lopen!
Alvorens we ons naar buiten wagen, besluit ik dat ik nog wel een beetje meer wil nemen, N en A hebben nog een stash Atlantis truffels waar ik nog wel een grammetje of 3 van mocht nemen. B passeert dit, want gaat naar eigen zeggen lekker genoeg.

Enfin, wij gaan dus naar buiten waar de straat nu een beetje op een glazige rivier lijkt, gefascineerd lopen we een ommetje, en kijken we onze ogen uit,
wanneer we weer terug lopen besluit A naar huis te gaan, en merk ik dat de effecten toch wat sterker worden, en wanneer we besluiten de lift te nemen ga ik een plateautje verder.

Some say it was Greenland, and some say Mexico

We stappen het huis weer binnen en ik ga naar de WC, in de spiegel zie ik mijn gigantische doppen, en wanneer ik mijn mond open en dicht doe, lijkt deze als pudding op en neer te veren, ik richt mijn blik nu op de tegeltjes op de grond en zie hier allemaal glimmende segmenten in, en flitsende kleuren, wederom heel mooi.
Ik stap de woonkamer weer in en krijg in één keer een heerlijk gevoel van veiligheid, comfort en blijdschap, ik kreeg het gevoel alsof ik hier al jaren had gewoond,
vanaf hier heb ik een tijdje bijna geen woord uitgebracht tegen B en N omdat ik gewoon sprakeloos was van het wonderschone visuele spektakel dat zich afspeelde op de grond, de muren, en vrijwel alle objecten in het huis...
Dit, gepaard met het heerlijk veilige warme thuisgevoel, heeft me in een gevoel van extase over de grond laten rollen, de kussens op de bank laten omarmen..
Terwijl ik strelend over de patronen op de kussens ga, komen de 2 katten van N naar me toe, ze geven me kopjes, en strijken met hun pluizige warme vacht langs mijn gezicht en armen, wat heerlijk aanvoelt.

Vervolgens doe ik een beroep op mijn spraakvermogen en neem deel aan het gesprek tussen N en B, we delen onze bevindingen, en komen vervolgens op het idee om wat andere muziek op te zetten, ik neem deze taak graag op me, en weet met de nodige moeite, Breathe, van Pink Floyd op te zetten.


Gevolgd door de Easy Star All Stars remake van Money


We liggen heerlijk op de bank te genieten van de muziek, kletsen een eind weg over de pracht van simpliciteit, en de naïeve houding die we vaak hebben tegenover de natuur,
vervolgens gaan we stuk om de lyrics van Lucy in the Sky with Diamonds, van The Beatles.
Plots krijgen we allerlei filosofische ingevingen en hebben we een 20 minuten durend gesprek over waarom een banaan, de naam banaan draagt, nadat we nogmaals heerlijk weg gedroomd zijn op het nummer Alicia van Mala, besluiten we om TV te gaan kijken.Eurosport is rustgevend :smokin:

Er is snooker op Eurosport, de TV lijkt op ons af te komen en we hebben het idee dat de spelers bij ons in de kamer staan, de stem van de commentator lijkt in een vreemde taal te zijn en klinkt gedempt, het is heerlijk stil, en als er gestoot wordt, klinkt er een heerlijk rustgevende echo van de keu die de bal raakt, en hiermee de snookertafel tot leven brengt, dit, in combinatie met de muur die achter de TV levendig 'ademde', zorgde voor een heerlijke rustgevende ambiance.
Zo hebben we een hele tijd lekker gezeten, zorgeloos, genietend van alles om ons heen..

The Passenger
Wanneer B en ik besluiten dat het tijd wordt om maar eens naar huis te gaan, bedanken we N voor het oppassen en de gastvrijheid, en begeven we ons naar buiten, de visuals nemen voor mij nu behoorlijk af, B ervaart hetzelfde, de high daarentegen is nog heel erg aanwezig, en we genieten tijdens het fietsen nog volop van de omgeving, en wanneer onze wegen scheiden kijk ik omhoog en zie de prachtige maan, half verscholen achter een donkere wolken massa.
Ik heb heel erg genoten van het fietsen, en eenmaal thuisgekomen ben ik op bed gaan liggen en heb ik nog even 20 minuten na-genoten, om vervolgens in slaap te vallen.

Nawoord
Ondanks vele verhalen had ik toch niet verwacht dat het zo diepgaand zou zijn,
de visuals waren prachtig, maar ik stond voornamelijk versteld van het heerlijke euforische vertrouwde gevoel dat bezit van me nam, stiekem vond ik dit zelfs lekkerder dan MDMA.

Een mooie eerste ervaring met een psychedelisch middel, en zeker voor herhaling vatbaar!

Ik hoop dat het report niet te langdradig is, en dat het leuk was om te lezen.
Laatst bijgewerkt door taeknic op do feb 24, 2011 1:35 pm, in totaal 1 keer bewerkt.
Done : Alcohol, Ritalin, Caffeïne, Nicotine, Wiet, Hasj, XTC, MDMA (kristal), Cocaïne, Speed, Dexamfetamine, Lachgas, Truffels, Ketamine, LSD, 4FMP, Paddo's, Mephedrone, 2C-B, DMT
Avatar gebruiker
taeknic
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 236
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 9:48 pm
Woonplaats: Groningen

Re: Eerste keer Truffels: Aangenaam verrast

Berichtdoor recalpam » do feb 24, 2011 1:06 am

Mooi geschreve, was makkelijk en leuk te lezen (:
Deed me zelfs een beetje denken aan m'n eigen 4-aco-dmt trip.
Done: LSD, 4-AcO-DMT, 2C-B, 2C-E, XTC, MDMA (Kristal), MDA, Truffels, Wiet.
To do: 2C-T-7, DMT.
Avatar gebruiker
recalpam
Newbie
Offline
 
Posts: 2
Geregistreerd: do feb 24, 2011 12:58 am

Re: Eerste keer Truffels: Aangenaam verrast

Berichtdoor taeknic » do feb 24, 2011 1:11 am

Ah, fijn om te horen!
Ik ben nu ook heel erg benieuwd naar andere psychedelica.
Done : Alcohol, Ritalin, Caffeïne, Nicotine, Wiet, Hasj, XTC, MDMA (kristal), Cocaïne, Speed, Dexamfetamine, Lachgas, Truffels, Ketamine, LSD, 4FMP, Paddo's, Mephedrone, 2C-B, DMT
Avatar gebruiker
taeknic
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 236
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 9:48 pm
Woonplaats: Groningen

Re: Eerste keer Truffels: Aangenaam verrast

Berichtdoor lolnoob » do feb 24, 2011 2:54 am

Leuke eerste ervaring zo te horen, en ook mooi geschreven :)
:woeh: :woeh: :woeh: :woeh: :woeh:
drugsforum.info schreef:Je bericht bevat teveel smilies. Er is een maximum-aantal van 5 smilies toegestaan.

Fuck the system!
Avatar gebruiker
lolnoob
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 449
Geregistreerd: di feb 22, 2011 2:39 pm

Re: Eerste keer Truffels: Aangenaam verrast

Berichtdoor Yung Dagobert » do feb 24, 2011 12:31 pm

Mooie ervaring lijkt me, goed beschreven ook.
Fok du maatschappij.
Avatar gebruiker
Yung Dagobert
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 449
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 2:13 pm

Re: Eerste keer Truffels: Aangenaam verrast

Berichtdoor LuchtiNgtoetje » vr feb 25, 2011 11:54 am

taeknic schreef:Ah, fijn om te horen!
Ik ben nu ook heel erg benieuwd naar andere psychedelica.


Grappig dat je dit zegt. Ik moest dus ook niks van psychedelia hebben. Toen net als jij spontaan besloten om truffels te proberen en sinds dien erg nieuwsgierig naar psychedelics!

Leuk report man, ben blij dat het zo goed bevallen is :)
Avatar gebruiker
LuchtiNgtoetje
<3
Donateur
Offline
 
Posts: 1575
Geregistreerd: di feb 22, 2011 10:26 am

Re: Eerste keer Truffels: Aangenaam verrast

Berichtdoor taeknic » za feb 26, 2011 5:12 pm

LuchtiNgtoetje schreef:
taeknic schreef:Ah, fijn om te horen!
Ik ben nu ook heel erg benieuwd naar andere psychedelica.


Grappig dat je dit zegt. Ik moest dus ook niks van psychedelia hebben. Toen net als jij spontaan besloten om truffels te proberen en sinds dien erg nieuwsgierig naar psychedelics!

Leuk report man, ben blij dat het zo goed bevallen is :)


Typisch :lol:

Ik ben zeker van plan om in de nabije toekomst nog wat truffel ervaringen te vergaren,
en later misschien wel een keertje LSD leren kennen. :love:
Done : Alcohol, Ritalin, Caffeïne, Nicotine, Wiet, Hasj, XTC, MDMA (kristal), Cocaïne, Speed, Dexamfetamine, Lachgas, Truffels, Ketamine, LSD, 4FMP, Paddo's, Mephedrone, 2C-B, DMT
Avatar gebruiker
taeknic
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 236
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 9:48 pm
Woonplaats: Groningen

Re: Eerste keer Truffels: Aangenaam verrast

Berichtdoor Tripkonijn » za feb 26, 2011 5:14 pm

LuchtiNgtoetje schreef:
taeknic schreef:Ah, fijn om te horen!
Ik ben nu ook heel erg benieuwd naar andere psychedelica.


Grappig dat je dit zegt. Ik moest dus ook niks van psychedelia hebben. Toen net als jij spontaan besloten om truffels te proberen en sinds dien erg nieuwsgierig naar psychedelics!

Leuk report man, ben blij dat het zo goed bevallen is :)


zo ging het eigenlijk ook bij mij :P en dan kom je de wondere wereld van psychedelics binnen en wil je er niet meer uit :kleuter:
'leer uit een slechte ervaring' zei grootvader konijn
Avatar gebruiker
Tripkonijn
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 362
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 6:02 pm
Woonplaats: in't Konijnenhol

Re: Eerste keer Truffels: Aangenaam verrast

Berichtdoor Sublimo » di maart 01, 2011 8:34 pm

Ziet er goed uit. :grin:
I dare you, I double dare you motherfucker, say 'what' one more goddamn time!
Avatar gebruiker
Sublimo
Donateur
Offline
 
Posts: 3672
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 1:30 am

Re: Eerste keer Truffels: Aangenaam verrast

Berichtdoor muz1k » di maart 01, 2011 8:43 pm

Lekker report om te lezen en alles ook duidelijk verwoord. Mooi dat je het naar je zin hebt gehad! Had je daadwerkelijk een sterker euforisch gevoel dan bij MDMA of was het meer alles eromheen?
wil een geit als huisdier
Avatar gebruiker
muz1k
Master
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 478
Geregistreerd: za feb 26, 2011 5:44 pm
Woonplaats: Amsterdam

Re: Eerste keer Truffels: Aangenaam verrast

Berichtdoor taeknic » di maart 01, 2011 11:32 pm

muz1k schreef:Lekker report om te lezen en alles ook duidelijk verwoord. Mooi dat je het naar je zin hebt gehad! Had je daadwerkelijk een sterker euforisch gevoel dan bij MDMA of was het meer alles eromheen?


De pure euforie niet zo zeer eigenlijk, maar de euforie i.c.m. de heerlijke vertrouwde thuis-feel voelden voor mij lekkerder aan.
Misschien moet ik MD nog een keer de kans geven in een thuis situatie, maar dat zal nog wel even duren aangezien ik daar nu een tijdje mee wil kappen, heb de afgelopen 6 maanden iets als 9 keer aan de MD gezeten, en op een gegeven moment ook stevige hoeveelheden moet ik zeggen.
Done : Alcohol, Ritalin, Caffeïne, Nicotine, Wiet, Hasj, XTC, MDMA (kristal), Cocaïne, Speed, Dexamfetamine, Lachgas, Truffels, Ketamine, LSD, 4FMP, Paddo's, Mephedrone, 2C-B, DMT
Avatar gebruiker
taeknic
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 236
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 9:48 pm
Woonplaats: Groningen

Re: Eerste keer Truffels: Aangenaam verrast

Berichtdoor spacelord » wo apr 27, 2011 10:36 pm

Tripkonijn schreef:zo ging het eigenlijk ook bij mij :P en dan kom je de wondere wereld van psychedelics binnen en wil je er niet meer uit :kleuter:


Liefde op het eerste gezicht :love:
Load universe into cannon. Aim at brain. Fire.
Avatar gebruiker
spacelord
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 243
Geregistreerd: di maart 01, 2011 6:36 pm

Re: Eerste keer Truffels: Aangenaam verrast

Berichtdoor SjaakT » wo apr 27, 2011 11:20 pm

Wow, wat heftig voor 7,5 gram truffels! Ik heb niet eens visuals met 12g+! Weet je toevallig ook de "echte" naam van Cosmic Connecters?
Avatar gebruiker
SjaakT
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1139
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 4:53 pm

Re: Eerste keer Truffels: Aangenaam verrast

Berichtdoor spacelord » wo apr 27, 2011 11:22 pm

SjaakT schreef:Wow, wat heftig voor 7,5 gram truffels! Ik heb niet eens visuals met 12g+! Weet je toevallig ook de "echte" naam van Cosmic Connecters?Volgens deze bron zijn ze vergelijkbaar met de hawaiiaanse paddestoeltjes, dus niveau van de dragon's dynamite denk ik :p
Load universe into cannon. Aim at brain. Fire.
Avatar gebruiker
spacelord
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 243
Geregistreerd: di maart 01, 2011 6:36 pm

Re: Eerste keer Truffels: Aangenaam verrast

Berichtdoor SjaakT » do apr 28, 2011 12:18 am

Ik heb Dragons Dynamite gehad, zoals in mijn sig te zien is, maar visueel waren ze niet. Misschien nog een keer proberen, na mijn paddo trip.
Avatar gebruiker
SjaakT
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1139
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 4:53 pm

Re: Eerste keer Truffels: Aangenaam verrast

Berichtdoor Sublimo » do apr 28, 2011 2:45 am

SjaakT schreef:Ik heb Dragons Dynamite gehad, zoals in mijn sig te zien is, maar visueel waren ze niet. Misschien nog een keer proberen, na mijn paddo trip.


Het is en blijft natuurlijk een natuurproduct, dus je weet nooit exact hoeveel psilocybine/psilocine erin zit. En ik vermoed persoonlijk dat psilocine elke keer anders kan uitpakken, ook al zou je dezelfde dosis nemen. Dus het is goed mogelijk dat je geen visuals had, waar ze eigenlijk wel bekend voor staan.
I dare you, I double dare you motherfucker, say 'what' one more goddamn time!
Avatar gebruiker
Sublimo
Donateur
Offline
 
Posts: 3672
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 1:30 am

Re: Eerste keer Truffels: Aangenaam verrast

Berichtdoor SjaakT » do apr 28, 2011 11:38 am

Ja, daar heb ik ook vaak aan gedacht, maar volgende maand gewoon weer een keer DD proberen, dus dan gaan we het zien, maar eerst mijn eigen paddo's eens aan een test onderwerpen :woeh:
Avatar gebruiker
SjaakT
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1139
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 4:53 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner