Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Eerste Keer Truffels (Dragon Dynamite)

Voor al je psychedelische avonturen.

Eerste Keer Truffels (Dragon Dynamite)

Berichtdoor spacebeertje » di mei 27, 2014 12:54 am

Hier is hij dan, mijn eerste Trip-Report. Het is al 2 maanden geleden dat ik truffels met een vriend had gedaan. Maar ik herinner het me nog goed. Ik had beloofd om er een report over te schrijven. So here it is, my report.
_______________________________________________________________________________

Eerste keer Dragon Dynamite truffels

Het was zover "truffelen" wat had ik er mij op verheugd. Ik had velen reports er over gelezen, maar wat voor effect zou het op mij hebben (ik heb nog nooit phychedelica geprobeert), kon ik het wel naar binnen krijgen (want ik lust geen champignons). Ik vond het erg spannend, maar wat wou ik toch graag een reis door het onbekende maken.

Ik en m'n vriend hadden een doosje Dragon Dynamite gehaald. Gelijk die avond bleef ik bij hem slapen en zouden we ze in nemen. Zijn ouders waren wel thuis, maar hun hadden een soort van los huisje bij hun woning waar we overnachte. Toch wilden wij wachten tot z'n ouders op bed zouden liggen, want we wilden niet gestoort worden onder het trippen.

10:00
We hadden de truffels verdeeld, hij had wat minder als mij maar dat scheelde niet super veel. Ik nam de helft van de helft in mijn mond. Ik heb er 3 minuten op lopen kauwen tot het helemaal vloeibaar was in mijn mond. Ik slikte het daarna door, maar bahh wat was dat vies zeg :puke: . We hadden besloten om de rest te verwerken in cup-a-soup, door het er helemaal in te laten koken. Dit dronken we naar 10 minuten op. Dit was stukken beter te doen, de smaak overheerste wel maar ik hield dat wel makkelijk binnen. Ik had een lijst met allemaal muziek gedownload, en 10 uur lang aan natuur films. Ik had alles alvast aan gezet. Zodat we dat geklooi niet meer zouden hebben terwijl we aan het trippen waren. Ik wist namelijk niet of ik mezelf nog kon beheersen tijdens de trip. Ik had het geluid van de natuur films uit gezet en de muziek aan gezet. Dit was uiteraard een goede keuze.

10:30
Ik begon het te voelen! Ik begon me ineens een heel stuk relaxter te voelen. Mijn lichaam werdt wat zwaarder en m'n ademhaling werdt rustiger. Ik voelde me in het begin een beetje onprettig bij het rustige adem halen. Maar ik dacht niet in paniek raken, want dan krijg ik misschien wel een bad-trip. Ik dacht bij mezelf "laat het gewoon op je af komen, het wordt vast leuk". Hij voelde zelf nog niks.

10:40
Wauw! Wat een chill gevoel, ik had nog hele lichte visuals. Maar dat was een beetje het "Ik trip wel, Ik trip niet moment". Mijn vriend begon toen ook al een beetje iets te voelen. Ietjesh later maakte hij een doodnormale opmerking maar ik begon te LACHEN!!! Ik kon gewoon niet meer stoppen haha. Hij zei zo: WOW jij bent eng, waarom daf*ck lach je? Ik zeg: Ik heb geen idee, ahaha ik kan gewoon niet meer stoppen. Uiteindelijk stopte ik met lachen. In de tussentijd heb we als een stelletje idioten rond liggen draaien op bed :conf: Ik heb echt geen idee waarom. 'Het voelde gewoon lekker'.

11:00

We tripte allebei wel hardt. Gek genoeg begon het bij het begin bij dit nummer. Echt alles vervormde veranderde van kleur op de maat van het muziek. Alles stond bol, scheef, en vaag. :keta: Als ik naar het plafond keek, leek het op me af te komen. En als ik mijn ogen dicht deed zag ik echter een wonder wereld. Je beelde het maar in en je zag het. Als ik naar de natuur film keek, dook ik er echt helemaal in. De kleuren van de berg veranderde, de dieren die lachte en praatte. Mijn vriend zette vervolgens een nummer op z'n mobiel aan. Ik deed het geluid van m'n laptop uit. Volgens mij was het een nummer van Eminem, maar dat weet ik niet zeker meer. Hij bewoog met zijn mobiel steeds rond om z'n hoofd. Ik schoot in de lach en ik vroeg: Dafuq doe jij nou weer haha. Hij zegt: Jahh moet je ook een doen man is echt heel toff!!. Hij draait met z'n mobiel rond om mijn hoofd cirkeltjes. Maar wauw hij had gelijk. Het was erg aangenaam, niet te beschrijven waarom. Uiteindelijk zat ik zijn Iphone, gewoon rond te kijken. Maar dat was echt een avontuur, het leek wel of de telefoon tripte :D alles zweefte text, apps, logo's, letterlijk alles. Uiteindelijk ging ik uit bed en begon ik de kamer te verkennen. Het meest interessante wat ik tegen kwam, was een baby foto van m'n maat. De hele foto stond bol, het leek wel 3 dimensionaal. Ik bleef hem aan keken en toen begon er beweging in te komen. De baby begon te lachen en met z'n hoofd te schudden. En verder vond ik mezelf echt prachtig in de spiegel, terwijl mijn voorhoofd bewoog en vervormde.

2:00
We vonden het wel leuk genoeg geweest om de hele tijd in de zelfde kamer te zitten, dus besloten we om naar buiten te gaan. M'n maat wou peuken halen bij een tank station. Ik vroeg aan hem is het wel een beetje dicht bij en is die nog wel zo laat open? Hij zegt ja! is maar 200 meter ofso. Ik dacht oke dan, doen we wel effe. Eenmaal buiten was het echt een sprookje! Alle kleuren ware super fel, de bomende die ademde en de tulpen die dansde en sprongen vrolijk in het! Ik had zelfs het gevoel dat ze tegen me praatte. En alles leek SUPER GROOT, het leek wel als of ik een mier was. M'n maar begon een beetje tegen zichzelf te praatte en bleef uiteindelijk zonder een seconde te stoppen tegen me aan te praatte. Dit was uiteraard erg lollig en gezellig.

2:30
Terwijl alles vrolijk door tripte kreeg ik BUIK-KRAMP :s. Hier heb ik vaker last van maar dat is maar heel af en toe. En nu moet het net zo zijn dat ik het op dit "paradijselijke moment" moet hebben... :mad: Ik irriteerde me hier erg door! Na 30 minuten van huis te zijn, zijn we nog niet bij het tank station. Ik vertel m'n maat over mijn buik kramp en zei dat ik terug wou. Hij zegt NEE komop we zij er zo. We waren toen ook na 10 minuten, maar dat voelde echt uren lang. M'n maat bleef ondertusse maar door tetteren, en werdt er gestoord van. Ik ragede een beetje op hem. (ik heb hier spijt van, sorry maat). Eenmaal bij het tank-station bleek het gesloten te zijn. Ik werdt hier dan ook nog bozer op hem. We liepen het hele pokken eind terug.

3:15
We zijn terug bij het huisje! Ik dook gelijk naar de WC om m'n maagje zijn werk te laten doen. Mijn maat vond het nog leuk, toen ik op de WC zat, om irritant te gaan doen. Ik neem hem dit niet meer kwalijk maar niet goed van 'm. Mijn buik-kramp was redelijk verdwenen, maar was nog wel aanwezig. Ik besloot maar op te gaan slapen. Hij is nog wel op gebleven maar daar weet ik dan niks meer van.

De volgende de ochtend was ik best wel brak. Had toen nog wel een beetje pijn aan mijn maag. Ik heb hem mijn excuses aan geboden voor mijn ge-rage. Na een stevig ontbijtje zijn we buiten rond gaan wandelen en dan zie je alles terug maar dan normaal. Dit is best wel vaag als je realliseert hoe je het die avond had beleefd.

Conclusie
Het was een zeer bijzondere ervaring! Ik heb er echt van genoten, het is zeker voor herhaling waard. Het leuk om de wereld een keertje te zien dan de werkelijkheid. Het was alleen erg jammer van het laatste gedeelte.

_______________________________________________________________________________

Dit was mijn eerste report. Het zal waarschijnlijk niet het beste zijn, maar ik hoop dat je desondanks toch hebt genoten van mijn report. Ik ben trouwens erg benieuwd of jij wel eens heb getruffelt. Zo ja? Heb je dan misschien vergelijkbare dingen mee gemaakt? En sorry als er een aantal spel/taal fouten in voorgekomen zijn. Komt door het enthousiasme van het terug beleven van de trip ;).

Super bedankt voor het lezen,

Spacebeertje :eek:
THE WORLD IN SLOW-MOTION
Avatar gebruiker
spacebeertje
Newbie
Offline
 
Posts: 17
Geregistreerd: za maart 22, 2014 4:57 pm
Woonplaats: Nijmegen

Re: Eerste Keer Truffels (Dragon Dynamite)

Berichtdoor spacebeertje » di mei 27, 2014 1:36 pm

spacebeertje schreef: We hadden besloten om de rest te verwerken in cup-a-soup, door het er helemaal in te laten koken.


Echt een aanrader!!!
THE WORLD IN SLOW-MOTION
Avatar gebruiker
spacebeertje
Newbie
Offline
 
Posts: 17
Geregistreerd: za maart 22, 2014 4:57 pm
Woonplaats: Nijmegen


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner