Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Eerste keer truffels: Dragons Dynamite

Voor al je psychedelische avonturen.

Eerste keer truffels: Dragons Dynamite

Berichtdoor Sagana » wo nov 23, 2011 3:33 am

Wat: Truffels (Dragons Dynamite)
Hoeveel: in totaal 15 gram
Waar: bij vrienden thuis, met 2 tripsitters


Vandaag was het dus zo ver: ik ging voor de eerste keer truffels eten. Mijn allereerste ervaring met psychedelica!
Ik had er echt veel zin in. Ik had een portie van 10 gram afgewogen en had dus nog 5 gram opzij liggen. Dit zal waarschijnlijk geen goed tripreport worden, want ik heb echt nog geen idee hoe ik alles kan omschrijven!

Ik had om 10.30u nog iets licht gegeten en om 17.30u heb ik dan de 10 gram opgegeten. Ik was bang voor de smaak, want ik ben iemand die niet veel lust. Misschien was dat wel een pluspunt. Doordat ik niet zo veel dingen graag eet, ben ik het gewend om vaak dingen te eten die ik eigenlijk niet lekker vind. :grin:
De smaak viel dus heel goed mee. Het smaakte eigenlijk naar niks, dus het kauwen ging gemakkelijk. Alleen de nasmaak was wat minder, maar ook daar viel mee te leven. Drinken hielp absoluut niet tegen de nasmaak, dan werd de smaak van het drankje alleen maar verpest.

Ik had erop gerekend dat het een uurtje ging duren voordat ik iets zou voelen. Maar na amper een kwartier begon het al hard op te komen. Visuele effecten waren er nog niet echt. Maar mijn 2 vrienden waren tegen elkaar aan het praten en ook tegen mij. Maar ik kon totaal niet meer volgen, ik was gewoon niet meer mee. Het was alsof ik ergens weg van hen was, maar tegelijk ook bij hen. Dus ik wist wel dat ik gewoon in de zetel zat, naast hen, en ik hoorde hen praten. Maar als ik echt wilde volgen wat ze zeiden, moest ik me enorm concentreren en werd ik precies terug naar de realiteit gezogen. Idem als ze iets zeiden tegen mij en ik wilde antwoorden: dan kwam ik precies met een schok terug in de werkelijkheid. Voor de rest waren mijn gedachten een loopje aan het maken. Ik lijk over niets speciaal te hebben nagedacht, en tegelijk over vanalles.

Ik had het gevoel dat mijn vrienden al keihard aan mij zagen, dat ik serieus aan het trippen was.

De tijd leek ook erg traag te gaan. Maar dan om 19.15u ging één van onze vrienden nog snel naar de winkel. Ik was er precies opeens terug door en heb een hele tijd met die andere vriend zitten praten. Alles leek terug normaal. Blijkbaar hadden ze niet eens gemerkt dat ik al een hele tijd had zitten trippen! Ik was gewoon "wat stiller" zeiden ze.

De eerste vriend kwam een dik kwartier later terug thuis. We hebben dan nog een tijdje met z'n drieën zitten praten en TV kijken. Om 20.30u was ik een beetje teleurgesteld. Het was nu 3 uur na inname. Het eerste anderhalf uur had ik serieus getript, daarna leek de trip weer min of meer weg te zijn. Ik weet wel dat een trip in golven komt, maar anderhalf uur niks voelen?

Dus heb ik om 20.30u de resterende 5 gram truffels opgegeten, en de eerste trekjes gedaan van een jointje. Daarvoor had ik het jointje overgeslagen, omdat ik eerst wilde weten of de trip wat zou meevallen.

Nog geen 10 minuten later begon de trip opeens weer met volle kracht. De woonkamer van mijn vrienden is eigenlijk best wel leuk ingericht om te trippen. Op de ene muur een heel grote foto/tekening van New York, in bovenaanzicht. Op een andere muur staan letters, niet horizontaal maar verticaal. En de inrichting is erg modern.

Toen begonnen de visuele effecten dus ook op te komen. De foto begon een klein beetje te vervormen, te verschuiven, te krimpen & weer uit te zetten. Op een gegeven moment waren de gebouwen net een soort Legoblokjes die uit de muur kwamen.
Er stond een film op, die heb ik totaal niet gevolgd, de woonkamer en mijn "eigen" wereldje was veel interessanter. Ik weet hoe de film noemt maar voor de rest weet ik er niets van. Maar ik merkte wel dat de muziek mij meesleepte. Als er spannende muziek was, vond ik alles ook spannender.

De muur met de tekening was dus een succes. Als ik naar de andere kant keek, zag ik dus de muur met letters. Toen ik mij daarop concentreerde, is de trip het hardste ingeslagen. Ik hield mijn hoofd schuin en probeerde de Engelse tekst te lezen. Maar alles liep in elkaar over. Ik kon 2 woorden lezen maar niet meer, want dan wist ik niet meer welk woord op welke hoogte stond.
Ook de glanzend zilveren lampen waren erg interessant. Die weerkaatsten het licht dat uit de keuken kwam en ze leken te veranderen in een soort gezichtjes.

De woonkamer leek plotseling een andere ruimte. Het leek alsof de muur & tafel niet rechts van mij stonden, maar onder mij. Ik keek dus niet naar rechts, maar naar onder. En de muren verschoven constant, zodat de ruimte ook de hele tijd een beetje veranderde.

Ondertussen zat ik ook helemaal terug in mijn eigen wereldje. Als één van mijn vrienden iets vroeg, werd ik even uit "mijn" wereld gehaald en kon ik alleen maar eens kijken en lachen of hooguit "ja", "nee", "alles in orde", antwoorden. Ik had gewoon geen zin om meer te antwoorden en het kostte mij ook erg veel moeite om te praten. Ik kon ook niet uitleggen wat ik voelde. Het enige "sociale" wat ik nog deed, was af en toe van het jointje trekken. :mrgreen:
Ik vond het ergens ook best irritant dat zij nuchter waren. Allez, ik vond het heel leuk dat ze dat voor mij wilden doen. Maar ik kon niet uitleggen hoe ik me voelde en zij waren gewoon zo NUCHTER!! (Buiten wat stoned van de weed dan). Het was leuker geweest als zij samen met mij "weg" waren, dan had ik niets moeten zeggen en konden we gewoon samen lekker scheef zijn. Nuja, zo voelde het voor mij toch aan op die moment.

Alles was heel overweldigend. Ergens had ik wel zin om naar buiten te gaan en wat te verkennen, anderzijds, de duisternis (ook in de rest van het huis en al zeker buiten) schrikte mij af. En ik zat gewoon goed in de zetel.

Mijn gedachten gingen ook nog altijd alle kanten op. Één ding dat de hele avond is teruggekomen, is dat ik in mezelf zat te discussiëren. Ik heb echt dikwijls gedacht "hmm ik ben niet aan het trippen. Maar hoe, ik ben niet aan het trippen, natuurlijk ben ik wel aan het trippen. Of is het misschien normaal dat de letters over de muur schuiven?"
Dus een innerlijke tegenstrijd. Een deel van mij zei "ik ben nuchter en ik zie alles nog perfect", een ander deel kwam daar tegenin dat ik echt wel abnormale dingen zag. Eigenlijk was dat ook best irritant, heel de tijd in mijn hoofd die tegenstrijdige gedachten.

Opnieuw had ik geen tijdsbesef meer. De avond leek al eindeloos lang geduurd te hebben maar anderzijds leek het alsof ik nog maar begonnen was met trippen.

De trip is in alle heftigheid doorgegaan tot 24u ongeveer. Toen ben ik er weer doorgekomen. Een uurtje later hebben ze mij dan thuis afgezet.
Echt trippen doe ik nu niet meer, maar anderzijds is de trip nog wel niet helemaal afgelopen. Als ik mij ergens op concentreer, verschuift mijn beeld nog wel eens. :mrgreen:


Conclusie: ik vind het zeer geslaagd. Ik ben onder de indruk want het was vreemder dan ik verwacht had.
Ik denk dat mijn volgende trip, een trip alleen gaat worden (natuurlijk niet meteen, dat zal voor binnen enkele maanden zijn). Ik weet nu ongeveer wat het doet en hoe ik mij gevoeld heb. Ik denk dat ik mij nog veel meer zou kunnen "overgeven" aan de trip als ik alleen ben. Gewoon muziek opzetten, eventueel een filmpje, in de zetel gaan hangen, naar de dingen kijken, etc.
Dan zal ik waarschijnlijk geestelijk nòg veel meer worden meegezogen in de trip, en dat zal dan goed of slecht kunnen resulteren neem ik aan. Maar dat is ook wel wat ik eens wil voor de volgende keer, en wat mij moeilijker lijkt met nuchtere mensen erbij: volledig meegaan in de trip, zonder af en toe gestoord te worden daarin.
Maar voor een eerste keer was dit absoluut al genoeg! :)

Of een trip in het bos/in de natuur lijkt me ook geweldig. Dan misschien wel beter met iemand nuchter erbij, aangezien het dan buitenshuis is. Als ik alleen thuis in paniek zou geraken is dat geen ramp, buitenshuis wil ik dat niet voorhebben als ik alleen ben. ;)


Zo, ik heb zo goed mogelijk geprobeerd het te beschrijven. Wat een hele opgave was en ik vrees ervoor, dat mijn verhaal duidelijk is. Maar ach, ik heb m'n best gedaan. ;)

Misschien schiet mij later nog iets te binnen, dat ik vergeten te vertellen ben. Dan vul ik het hier wel aan.
Sagana
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 121
Geregistreerd: wo okt 12, 2011 12:55 am
Woonplaats: België

Re: Eerste keer truffels: Dragons Dynamite

Berichtdoor Stefaan » wo nov 23, 2011 8:59 am

Goed geschreven, wel herkenbare dingen. Ik weet dat ik altijd denk, dit kan ik alleen herinneren als ik weer een volgende x trip. Buiten de trip kan je het gevoel niet goed onthouden ofzo..

Je zou er eens lachgas bij moeten gebruiken, gegarandeerd visuals en een diepere trip ;)
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm

Re: Eerste keer truffels: Dragons Dynamite

Berichtdoor Sagana » wo nov 23, 2011 1:51 pm

Tnx voor de tip, de combinatie met lachgas moet ik eens proberen dan. :)
Sagana
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 121
Geregistreerd: wo okt 12, 2011 12:55 am
Woonplaats: België

Re: Eerste keer truffels: Dragons Dynamite

Berichtdoor Taxi. » wo nov 23, 2011 6:51 pm

Ik heb er zelf ook een verschrikkelijke hekel aan als er nuchtere mensen bij zijn als ik van de kaart ben, dus tegenwoordig trip ik alleen nog met medetrippers 8-)
Avatar gebruiker
Taxi.
I got some bad ideas in my head.
Donateur
Offline
 
Posts: 995
Geregistreerd: di sep 20, 2011 3:53 pm

Re: Eerste keer truffels: Dragons Dynamite

Berichtdoor Sagana » wo nov 23, 2011 8:01 pm

MushRockker schreef:Ik heb er zelf ook een verschrikkelijke hekel aan als er nuchtere mensen bij zijn als ik van de kaart ben, dus tegenwoordig trip ik alleen nog met medetrippers 8-)

Nu begrijp ik dus inderdaad waarom sommigen niet met nuchtere mensen trippen.
Sagana
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 121
Geregistreerd: wo okt 12, 2011 12:55 am
Woonplaats: België

Re: Eerste keer truffels: Dragons Dynamite

Berichtdoor Stefaan » do nov 24, 2011 12:18 am

Ik heb 1 x getript met 1 vriend en 1 nuchter persoon. Gedurende de trip hebben we de nuchtere persoon in feite weggepest (haha jij bent nuchter, je snapt er niks van, haha!). Normaal gesproken zou ik dat nooit gedaan hebben en had er achteraf ook spijt van, maar ja drugs he.
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner