Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Eerste keer truffels ervaring

Voor al je psychedelische avonturen.

Eerste keer truffels ervaring

Berichtdoor Dontdothis » ma feb 04, 2013 4:27 pm

Goeiemiddag,

Ik heb al veel reports gelezen over truffels, van het weekend dachten wij met 4 vrienden het ook eens te proberen, voor ons alle de eerste keer. Ik heb de truffels in de smartshop gehaald in Nijmegen omdat G, T en D nog 17 zijn. Na goed geïnformeerd te zijn door de verkoper heb ik besloten om 2 bakjes Dragons Dynamite truffels te halen van 15 gram per bakje, dus dat zou 7,5 gram per persoon zijn.

Nou, zaterdagavond, we hadden er alle 4 ongelofelijk veel zin in, nog een andere vriend zat erbij, V. Hij had alleen spacecake op dus zou eventueel in kunnen grijpen als er iets "mis" zou kunnen gaan wat we niet verwachtte. Dus om 21:15 de truffels ingenomen, de smaak viel mee, maar was ook niet lekker. We gingen rustig zitten, ouders waren weg, broer naar HardBass dus rijk met z'n 5en. Na n half uur voelde we alle 4 wat tintelingen in ons lichaam en alles leek sneller en slomer te gaan op sommige momenten, G had vreselijke buikpijn terwijl D er weer bij zat alsof ie niks voelde. Rond 10 uur begon het avontuur, we keken naar een gordijn en het bewoog gewoon, G en T konden hun mond niet dichthouden over wat ze allemaal zagen, we waren helemaal in een schilderij verdiept, de boom bewoog op het schilderij. Verder was ik heel geïnteresseerd in de muur en alles leek wel van hout, dus ik voelde me in een blokhut. We gingen roken, buiten was het ook mooi.

Toen besloten we (tegen T en mijn zin in) om naar de discotheek te gaan om te kijken wat we daar allemaal meemaakte, we moesten best hard fietsen om de bus te halen, de mensen die er al stonden vonden ons raar en voor mij gevoel hadden hun ook truffels op. Ik had het gevoel alsof er iets de hele tijd via m'n neus iets in me keel schoot, leek wel snot of zo iets want ik was behoorlijk verkouden, dus ik stapte de bus in en er kwam iets omhoog maar kon het nog net op tijd weg slikken.

Eenmaal daar ging ik in de hardstyle zaal zitten en voelde me echt niet goed. T, D en G besloten XTC te pakken en MDMA. Ik besloot om ergens te gaan zitten in het rokershok, en in een andere zaal. Heb met wat mensen gepraat. Ik zag dat de rest een fantastische avond had terwijl ik maar ergens zat. Ik had mijn XTC pil maar aan G gegeven. Ik besloot dan toch maar om een cola te drinken (achteraf vééééééél) eerder moeten doen!!! Ik voelde me weer wat beter en D had nog een halve XTC pil over ik besloot hem te nemen en voelde me toch weer wat lekkerder. Eerder die avond was ik blij als ik weer naar huis kon, maar nu wilde ik blijven. Maar ja, aan alles komt een eind.

Conclusie, ik vond het een leuke ervaring, net als mijn vrienden, maar de volgende keer ga ik niet meer naar de discotheek als ik truffels op heb.
Did: XTC, Speed, Truffels, Wiet, Hasj
To do: SOS, Keta, Paddo's, LSD

XTC-Lover.
Dontdothis
Newbie
Offline
 
Posts: 1
Geregistreerd: ma feb 04, 2013 4:10 pm

Re: Eerste keer truffels ervaring

Berichtdoor Towel » ma feb 11, 2013 10:29 pm

Naar de discotheek gaan is ook niet echt een slim plan inderdaad, je krijgt veel te veel te zien en te horen om te verwerken en met truffels op lukt dat simpelweg niet.
Truffels zijn drugs die je thuis moet doen, het beste met nog 1 of 2 personen, met een dekentje en een kopje thee op de bank.

Ook had je beter iets meer kunnen halen om eventueel wat meer te nemen als je niets voelde.

Fijn dat je verder toch nog een leuke avond gehad hebt :)
Towel
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 50
Geregistreerd: zo dec 16, 2012 2:45 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Google [Bot] en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner