Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Eerste keer truffels, ietwat te lichte dosis..

Voor al je psychedelische avonturen.

Eerste keer truffels, ietwat te lichte dosis..

Berichtdoor Puurpijp » di jul 12, 2011 12:34 pm

Wat? Atlantis truffels (7,5 gram), later nog een voor mijn doen lichte joint met wiet.
Wie? Ik, en een vriend die ik als X zal aanduiden
Waar? Een mooie, doorgaans rustige plek in een park in Arnhem

Maandag 11 juli, na alsmaar uitstellen wegens geldgebrek, ben ik eindelijk toegekomen aan het uitproberen van truffels. Het idee kwam van X, en hoewel ik niet zeker was van of het slim was om met X te trippen, besloot ik erin mee te gaan gezien we samen een dosis van 15 gram zouden delen - ieder 7,5 gram dus. De reden dat ik niet zeker was of het verstandig was met X te trippen, is vanwege zijn geestelijke gesteldheid: hij heeft last van psychoses en een tijdje terug had hij ook last van depressies. Tevens is hij niet een van mijn beste vrienden, maar desalniettemin besloot ik erin mee te gaan, om de ontmoeting aan te gaan met truffels, en legde ik daar een beetje mijn vertrouwen in. Het was ook niet X zijn eerste keer truffels, voor mij wel, maar gezien ik al wel ervaring heb opgedaan met onder andere LSA en ik wist dat truffels een veel vriendelijker, kalmer karakter hebben dan LSA, maakte ik me geen zorgen.

We zetten heet water bij X thuis, en brachten het met ons mee in een thermoskan. Vervolgens gingen we naar de smartshop waar we 15 gram verse Atlantis truffels kochten. Deze smartshop verkoopt 4 soorten: Pajaritos (waarvan ze aangeven dat ze vrij mild en vooral erg vrolijk en sociaal zijn, zeer geschikt voor beginners, grotere groepen en bijvoorbeeld gamers), Mexicana A (die ze ook als een goede beginnerstruffel aanduiden, van deze had X ook ervaring, met een dosis van 8 gram), Tampanensis (die ze als zwaarder classificeren, waarbij ze in hun beschrijving vooral de nadruk leggen op het visuele aspect (vooral CEV's) dat tamelijk heftig zou zijn), en tot slot Atlantis (waarbij ze aangeven dat deze alleen geschikt zijn voor de ervaren tripper, en ook de nadruk leggen op de visuele aspecten). Wij besloten voor Atlantis te gaan. Onderweg naar het park stopte X de truffels in de thermoskan met water om er thee van te trekken - het water was niet meer kokend, wel nog warm, dus dat zou goed moeten gaan. Hierna liepen we verder naar de plek in het park waar we zouden gaan trippen.

Eenmaal daar aangekomen, hadden de truffels sowieso 15 minuten kunnen trekken. We begonnen met het opdrinken van een kopje truffelthee - de smaak verraste mij, want hoewel ik altijd uitgebreid gehoord had dat het vreselijk zou smaken, bleek het naar mijn mening juist erg lekker te zijn. Hierna vulden we allebei een kopje opnieuw met truffelthee, en ook ieder een gelijke portie truffels. Ik dronk wat thee weg, en haalde daarna steeds wat truffels uit mijn thee waar ik lang op kauwde, tot ze volledige vermalen waren, vervolgens nog even wachtte om het daarna door te slikken met een slokje van de truffelthee. Ook bij de truffels verrastte de smaak mij, ik vond het namelijk behoorlijk lekker. Zo gingen we vervolgens door tot we de thee en de truffels ophadden. Ieder dus een dosis van 7,5 gram.

Toen was het wachten. Na ongeveer 30 tot 45 minuten begon ik heel licht iets te voelen - ik werd relaxter, besloot lui op de grond te gaan zitten, ging zachter praten (met later ook wat spraakgebrek), en tevens probeerde ik zo kort en bondig mogelijk te zijn, want ik had helemaal geen behoefte aan praten, ik wilde genieten van de natuur om me heen, de geluiden van vogeltjes, de zon die door de bomen heen brak.

Iets meer dan een uur later merkte ik wel een lichamelijk effect, overduidelijk. Mijn lichaam voelde slap aan, lichte dingen liet ik vallen omdat ik 'vergat' de kracht te zetten om het vast te houden. Ik besloot een shaggie te roken, en nog één, terwijl de natuur om me heen een paradijsje leek. Er kwam nog even een sluipwesp voorbij, die dat gevoel van paradijselijkheid vervolmaakte voor mijn idee. Over één ding was ik echter wel verbaasd - waar bleef de mindfuck? Van LSA was ik gewend dat ik een redelijk chaotische, doldwaas euforische mindfuck kreeg. Bij de truffels hield ik nog een opvallende helderheid, zelfs geen lachkicks, wel meer lachen dan in nuchtere toestand overigens, maar niet zoals ik dat ken van LSA of zelfs wiet.

Hallucinaties bleven uit, hoewel er wel een paar zeer milde effecten waren, van korte duur. Heel even leek de grond onder me licht te golven, maar alleen een bepaald stukje van de grond en het duurde niet lang - X besloot me aan te spreken, toen ik daarna keek, was het weg.

X besloot muziek te gaan luisteren, en ik besloot hetzelfde te gaan doen. Telefoon pakken, oortjes indoen, shaggie erbij draaien. Ik kon het niet laten om, heel voorspelbaar, het nummer "Magic Mushrooms" van de psytrance band 1200 Mics op te zetten. Ik rookte mijn shaggie en tijdens dat sloot ik mijn ogen. Toen begon, apart genoeg met erg veel helderheid, een lichte space. Het was te vergelijken met mijn sterkere wietspaces, maar dan veel minder controleerbaar. Als ik space op wiet, tot het punt van CEV's, dan word dit duidelijk gestuurd door mijn gedachten. Hierbij was niks te sturen, het was een soort kennismakingsreis die ik moest volgen, niet op mijn tempo, maar op het tempo van de truffel. Dus dat was wat ik deed.

Gelijk toen het nummer begonnen was, was ik meegevoerd in het warme, vertrouwde gevoel van een space, licht draaiend met mijn hoofd, meegaand op de muziek. Het begon met kleuren, of beter gezegd, rode kleuren. Wat ik zag leek op rode rook, verschijnend op een zwarte achtergrond, tot de achtergrond dan zwart, dan heel donkerrood was. Toen de achtergrond voltooid was, begon er meer te komen - meer rode rook, soms lichter en soms donkerder. De rook vormde zeer gedetailleerde vormen, steeds gezichten, veel gezichten, met verschillende emoties, sommige schreeuwend, sommige stil, sommige tevreden. Het beelde leek langzaam te bewegen, niet constant door te gaan, maar steeds stil te hangen, ik moest afwachten wat komen zou zo leek het. Dan bewoog ik dichter bij een van de gezichten, ging over in een tunnel van rook, en kwam bij de volgende 'open ruimte' waar zich gezichten vormde. Wat me bij is gebleven is steeds een bepaald gezicht dat terugkeerde, het viel me erg op tussen de rode, rokerige gezichten. Het was een gezicht in zwart wit, verbazingwekkend realistisch, als van een jonge vrouw, slank maar rond gezicht, donker haar. Ik kon nooit lang naar haar kijken voor ik weer verder ging, en ik vroeg me dan ook af wat de betekenis ervan was. Waarom zag ik dat? Tussen de rode, rokerige gezichten ineens zo'n levensecht gezicht, niet met een duidelijke uitdrukking, niet gekweld maar ook niet dolgelukkig. Iets anders wat me bij is gebleven, is dat een van de gezichten dichterbij kwam, draaide en me als het ware rechte in de ogen leek te kijken, haast onderzoekend, tot zijn oog overging in een tunnel..

En vervolgens werd ik aangetikt door X, opende ik mijn ogen, en was het weg. Hij bood me wat te drinken aan. Veel bijzonders is er daarna niet gebeurd, afgezien van het feit dat ik nog even dacht in de bladeren van bomen in de verte een gezicht te zijn, alleen ogen en een mond, mijn lichaam was nog steeds redelijk slap. Toen kwam een andere vriend, die nog een beetje wiet had. Eerst probeerde hij te draaien, maar dat lukte hem niet. Daarna probeerde X te draaien, maar hem lukte het ook niet. Opzich vond ik dat niet erg, gezien ze nu niet echt de strakste joints draaien. Dus ik kreeg de joint, schoof de inhoud over op een lang vloeitje van mezelf (ik ben nogal verknocht aan mijn smalle Smoking Eko, draai niet graag met brede Smoking Blue), verbaasde me over hoeveel shag er in de joint zat, draaide, kreeg complimentjes van beide vrienden over de joint en stak hem aan. Ik schoot er niet van terug in mijn trip, wel voelde ik de joint beter en ietsje anders, maar niet veel later gingen ook de laatste lichamelijke gevoelens van de trip weg en werkte de joint ook uit.

Mijn conclusie, is dat ik een beetje verbaasd ben. Ik heb duidelijke CEV's gehad, en heel licht wat dingen gemerkt met open ogen, maar een sterke mindfuck en lachkicks bleven uit. Ik denk dat mijn conclusie is dat ik het een leuke, maar te rustige kennismaking vond met truffels, en dat ik de volgende keer met andere mensen zal trippen, en ook met een grotere hoeveelheid, ik ga uit van gewoon 15 gram van Atlantis of Tampanensis truffels (waarschijnlijk Atlantis gezien bij Tampanensis de nadruk bij hallucinaties meer op CEV's ligt, en ik ook wel benieuwd ben naar echte OEV's, wat ik daarvan kan leren). Verder ben ik nog steeds verbaasd hoe die CEV's gekomen zijn met zo'n enorme helderheid in mijn hoofd..
Gedaan: nicotine, wiet, hasj, alcohol, calamus, hawaiian baby woodrose (LSA), salvia divinorum, herbal ecstasy (trance, hummer), truffels, paddo's, LSD, 2c-b
Te doen: kratom, mescaline, ayahuasca, kanna, DMT, ketamine
Maybe: 5-meo-dmt, datura, iboga, 2c-t-7
Avatar gebruiker
Puurpijp
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 161
Geregistreerd: zo apr 24, 2011 10:57 pm
Woonplaats: Velp

Re: Eerste keer truffels, ietwat te lichte dosis..

Berichtdoor PoisonDrink » di jul 12, 2011 5:44 pm

Klinkt inderdaad als een erg milde trip.

Puurpijp schreef:ik wist dat truffels een veel vriendelijker, kalmer karakter hebben dan LSA


Niet te snel de conclusie trekken als je nog geen deftige truffel/paddo trip hebt meegemaakt. Ik heb slechts eenmalig LSA geprobeerd, maar toch heb ik zo'n sterk vermoeden dat je veel leuker en sterker kunt trippen op truffels/paddo's. Of bedoel je dat truffels "veel vriendelijker" voor de maag zijn? :grin:

Ik denk dat je tamelijk verbluft gaat zijn van de moment dat je sterke visuals hebt, als je over deze ervaring al zo'n uitgebreid verslag schrijft. :wink:
The future's uncertain and the end is always near.
Avatar gebruiker
PoisonDrink
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1888
Geregistreerd: di feb 22, 2011 1:31 am

Re: Eerste keer truffels, ietwat te lichte dosis..

Berichtdoor Puurpijp » di jul 12, 2011 8:43 pm

Ik ben benieuwd, de volgende keer ga ik gewoon voor 15 gram, en ik ga er ook wel vanuit dat ik dan net zo'n sterke of niet sterkere mindfuck moet hebben als ik tot nu toe van LSA gewend ben. Overigens heb ik van een verkoopster van de smartshop gehoord dat een truffeltrip over het algemeen wel overzichtelijker blijft dan een volle LSA trip, maar ik kan het enkl uittesten om te merken hoe dat voor mij..

En ja ik had niet zoveel te doen, wat betreft het verslag :roll2:
Gedaan: nicotine, wiet, hasj, alcohol, calamus, hawaiian baby woodrose (LSA), salvia divinorum, herbal ecstasy (trance, hummer), truffels, paddo's, LSD, 2c-b
Te doen: kratom, mescaline, ayahuasca, kanna, DMT, ketamine
Maybe: 5-meo-dmt, datura, iboga, 2c-t-7
Avatar gebruiker
Puurpijp
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 161
Geregistreerd: zo apr 24, 2011 10:57 pm
Woonplaats: Velp

Re: Eerste keer truffels, ietwat te lichte dosis..

Berichtdoor PoisonDrink » di jul 12, 2011 9:15 pm

Wat ik me ook nog afvroeg bij het lezen van je report.. Vind je dat park een leuke setting om te trippen? Ik zou persoonlijk liever ergens binnen zitten waar je ongestoord je gang kan gaan. Eens de trip goed is komen opzetten, kan je nog altijd zien of je naar buiten wilt gaan. Buiten trippen is ook best fijn, maar ik begin toch altijd binnen hoor.

Ook kan het afhankelijk van inname-methode en maaginhoud enz. nogal eens een tijdje duren vooraleer je begint te trippen. Ik vind die periode tussen inname en het begin van de trip niet zo prettig als ik maar zit te wachten. Daarom vind ik het altijd fijn om wat afleiding te hebben voor die periode, wat nog een reden voor mij is om binnen te beginnen. :grin:

Ik heb slechts eenmalig op truffels getript (maar wel meerdere keren op paddo's).Toen had ik rond de 15-16 gram gegeten. Die portie gaf me maar een lichte trip met weinig visuals. Nu wil ik absoluut niet zeggen dat je meer dan 15 gram moet eten, want de sterkte van jouw trip op 15 gram hangt af van zo veel factoren. Ik wil maar zeggen dat je niet teleurgesteld moet zijn moest 15 gram nog een te kleine portie zijn voor jou..

Het is altijd een goed idee om de dosis per trip in kleine stappen te verhogen. :)
The future's uncertain and the end is always near.
Avatar gebruiker
PoisonDrink
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1888
Geregistreerd: di feb 22, 2011 1:31 am

Re: Eerste keer truffels, ietwat te lichte dosis..

Berichtdoor lolnoob » di jul 12, 2011 9:42 pm

Ik heb van 12 gram al wel een keer een behoorlijk sterke trip gehad, maar om een paddotrip van 30 gram na te evenaren zit je denk ik ook wel aan 20 gram truffels zo ongeveer. En dan weet je het nog niet zeker want het is een natuurproduct en overal zit een ander % werkzame stoffen in.

Ik zou voor de 2de keer zeker niet meer dan 15 gram nemen, hier ga je waarschijnlijk wel visuals van zien.

Reportje zit lekker in elkaar, maar ik zou de volgende keer gewoon met goede vrienden trippen, is veel leuker.
:woeh: :woeh: :woeh: :woeh: :woeh:
drugsforum.info schreef:Je bericht bevat teveel smilies. Er is een maximum-aantal van 5 smilies toegestaan.

Fuck the system!
Avatar gebruiker
lolnoob
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 449
Geregistreerd: di feb 22, 2011 2:39 pm

Re: Eerste keer truffels, ietwat te lichte dosis..

Berichtdoor PoisonDrink » di jul 12, 2011 10:02 pm

PoisonDrink schreef:Buiten trippen is ook best fijn, maar ik begin toch altijd binnen hoor.


Bij nader inzien ben ik wel eens een trip begonnen in een supermarkt. Stond net aan de kassa toen de paddo's begonnen in te slaan (nogal een stevige dosis). En wat zag ik voor mij.. een nachtwinkel uitbater die een voorraad aan alcoholische drank kwam inslaan voor een heel jaar blijkbaar. Ik dacht het wachten tussen inname van de paddo's en de eerste effecten te doorbreken met snel wat inkopen te doen. Mooi niet dus.

Maar ik kan me altijd wel 'normaal' houden in zo'n situaties. Alleen heb ik nogal snel grote pupillen, dus die kassierster zal het sowieso wel gemerkt hebben. :lol:
The future's uncertain and the end is always near.
Avatar gebruiker
PoisonDrink
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1888
Geregistreerd: di feb 22, 2011 1:31 am

Re: Eerste keer truffels, ietwat te lichte dosis..

Berichtdoor Puurpijp » wo jul 13, 2011 11:00 am

Het was exact dezelfde plek waar ik al twee keer eerder getript heb, een van mijn LSA trips was daar (met een vriendin van me erbij die nuchter was maar wel hyper, erg leuk bij LSA vind ik zelf, het is een vrij hoge heuvel, waar we toen vrolijk rondjes zijn gaan rennen, huppelen, springen in stapels dode bladeren...) en ik heb er Salvia Divinorum gedaan.

De volgende keer ga ik sowieso met andere vrienden trippen, waarschijnlijk met mijn 'standaard' stoner- en tripgroepje, dan weet ik zeker dat het een goede tijd word.

En ik heb wel goede verwachtingen van 15 gram, ik bedoel, dat is 2 keer wat ik nu had en ik ga dan gewoon weer voor Atlantis, komt nog bij dat ik weet dat truffels het in zich hebben om verdraaid heftig te zijn. Mocht het toch licht uitvallen, dan ga ik er niet teleurgesteld om zijn, liever langzaam verdergaan en ontdekken waar mijn grens ligt en die op zo'n manier verleggen, dan besluiten de volgende keer twee pakjes truffels te kopen en een overweldigend effect te hebben.

Paddo's die inslaan in de supermarkt...Ik vond het al vreselijk erg (en grappig) om met mijn tweede LSA trip ineens door een druk gedeelte van het park te lopen. Een vriend kwam onze kant op, en kon het niet vinden, dus ik zo "Hey, weet je wat, ik ga hem wel tegemoet lopen", dus ik hyperactief veel te snel lopend met een brede grijns en om de paar seconden een lachkick door het park lopen, kom ik langs zo'n groot open stuk vol met mensen, terwijl er bijna alleen pupil te zien was.. Ik heb geprobeerd nuchter over te komen, maar dat zorgde enkel voor nog meer lachkicks :grin:
Gedaan: nicotine, wiet, hasj, alcohol, calamus, hawaiian baby woodrose (LSA), salvia divinorum, herbal ecstasy (trance, hummer), truffels, paddo's, LSD, 2c-b
Te doen: kratom, mescaline, ayahuasca, kanna, DMT, ketamine
Maybe: 5-meo-dmt, datura, iboga, 2c-t-7
Avatar gebruiker
Puurpijp
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 161
Geregistreerd: zo apr 24, 2011 10:57 pm
Woonplaats: Velp

Re: Eerste keer truffels, ietwat te lichte dosis..

Berichtdoor PoisonDrink » wo jul 13, 2011 6:14 pm

Trip jij zo hard op LSA dan? Ik vond er eigenlijk weinig aan, maar heb het ook amper geprobeerd, dus dat kan ik niet zo goed beoordelen. Wel ga je bij een normale dosis truffels/paddo's gewoon leuke OEV's hebben, wat ik niet zo snel zie gebeuren op LSA.

Tenzij de A op magische wijze in een D verandert. :woeh:
The future's uncertain and the end is always near.
Avatar gebruiker
PoisonDrink
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1888
Geregistreerd: di feb 22, 2011 1:31 am

Re: Eerste keer truffels, ietwat te lichte dosis..

Berichtdoor Puurpijp » wo jul 13, 2011 11:31 pm

Ik vind LSA persoonlijk erg leuk ja, mijn eerste keer LSA was echt een enorme mindfuck, ik heb gewoon een paar uur lang om alles gelachen, tegen alles en niks gepraat (gebrabbeld, het was vreselijk moeilijk te verstaan), geen OEV's gehad, wel CEV's, en ik ga binnenkort weer een LSA trip nemen - met een sterker extract en een hoge dosis, ik heb te horen gekregen dat het voor een trip zou moeten zorgen die heftiger is dan een normale truffel trip en dat de kans op OEV's best groot is (mocht dat gebeuren, dan beloof ik een tripreportje, mag wel wat positiefs over LSA). Verder heb ik wel tripreports gelezen van LSA waarbij OEV's voorkwamen, best leuke ook (die verder ging dan gewoonlijk patroontjes, bewegende muren en dergelijke), alleen dat ging dan wel om hogere doses. LSA met een licht extract en dan de voorgeschreven dosis vind ik niets aan, ik ging de eerste keer vrolijk op 2 keer de aanbevolen dosis, dat was leuk.

Maar ik heb de indruk dat het effect van LSA érg persoonsafhankelijk is, en dat het soms een beetje underrated is..
Gedaan: nicotine, wiet, hasj, alcohol, calamus, hawaiian baby woodrose (LSA), salvia divinorum, herbal ecstasy (trance, hummer), truffels, paddo's, LSD, 2c-b
Te doen: kratom, mescaline, ayahuasca, kanna, DMT, ketamine
Maybe: 5-meo-dmt, datura, iboga, 2c-t-7
Avatar gebruiker
Puurpijp
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 161
Geregistreerd: zo apr 24, 2011 10:57 pm
Woonplaats: Velp

Re: Eerste keer truffels, ietwat te lichte dosis..

Berichtdoor lolnoob » wo jul 13, 2011 11:40 pm

Wat bedoel je met extract? Doe je dit zelf met hbwr zaden ofzo?
:woeh: :woeh: :woeh: :woeh: :woeh:
drugsforum.info schreef:Je bericht bevat teveel smilies. Er is een maximum-aantal van 5 smilies toegestaan.

Fuck the system!
Avatar gebruiker
lolnoob
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 449
Geregistreerd: di feb 22, 2011 2:39 pm

Re: Eerste keer truffels, ietwat te lichte dosis..

Berichtdoor Puurpijp » wo jul 13, 2011 11:46 pm

lolnoob schreef:Wat bedoel je met extract? Doe je dit zelf met hbwr zaden ofzo?

Nee, dat is ook mogelijk, maar dit is een extract van Hawaiian Baby Woodrose zaadjes, sterker dan de gewone, vermalen, en in capsules gestopt. Ik gok dat ze dat hetzelfde gedaan zullen hebben als bij Salvia Divinorum extract, extra werkzame stof toevoegen aan een bepaalde dosis van het eigenlijke materiaal. Beide capsules (want het zijn er twee) zouden voor een sterke trip moeten zorgen, sterker dan de gangbare truffeltrip zo werd me verteld. Werd me aangeraden bij de smartshop, ik ben benieuwd, het is nieuw en goed uit hun tests gekomen..
Gedaan: nicotine, wiet, hasj, alcohol, calamus, hawaiian baby woodrose (LSA), salvia divinorum, herbal ecstasy (trance, hummer), truffels, paddo's, LSD, 2c-b
Te doen: kratom, mescaline, ayahuasca, kanna, DMT, ketamine
Maybe: 5-meo-dmt, datura, iboga, 2c-t-7
Avatar gebruiker
Puurpijp
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 161
Geregistreerd: zo apr 24, 2011 10:57 pm
Woonplaats: Velp

Re: Eerste keer truffels, ietwat te lichte dosis..

Berichtdoor Einstein » do jul 14, 2011 11:17 am

Oei, LSA-capsules, dat zou wel eens leuk kunnen worden :rock2:
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: Eerste keer truffels, ietwat te lichte dosis..

Berichtdoor Puurpijp » do jul 14, 2011 11:28 am

Einstein schreef:Oei, LSA-capsules, dat zou wel eens leuk kunnen worden :rock2:

Slechte ervaringen mee of..? :grin:
Gedaan: nicotine, wiet, hasj, alcohol, calamus, hawaiian baby woodrose (LSA), salvia divinorum, herbal ecstasy (trance, hummer), truffels, paddo's, LSD, 2c-b
Te doen: kratom, mescaline, ayahuasca, kanna, DMT, ketamine
Maybe: 5-meo-dmt, datura, iboga, 2c-t-7
Avatar gebruiker
Puurpijp
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 161
Geregistreerd: zo apr 24, 2011 10:57 pm
Woonplaats: Velp

Re: Eerste keer truffels, ietwat te lichte dosis..

Berichtdoor Einstein » do jul 14, 2011 11:32 am

Nog niet, ik ben wel benieuwd naar LSA, heb het nooit gedaan en ga het ook niet doen, omdat de misselijkheid en zo mij toch wel tegenstaan. Er is misschien echter een kans dat die misselijkheid met zulke capsules wat minder is. Hoop ik :|
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: Eerste keer truffels, ietwat te lichte dosis..

Berichtdoor Puurpijp » do jul 14, 2011 12:08 pm

Opzich, heb ik nog nooit bij LSA last gehad van misselijkheid. Het enige dat ik merkte was dat eten me wat zwaarder viel, maar niet op een onaangename manier - maar ik heb sowieso een nogal sterke maag. Bij deze capsules zitten ook wat ingrediënten in die het zouden moeten verzachten voor de maag: calamus, zwarte peper, gember en guarana. Bij de meeste LSA bevattende capsules zal misselijkheid sowieso minder snel voorkomen en word er doorgaans enkel guarana voor een beetje energie bij gestopt, maar omdat deze capsules sterker zijn is er voor gekozen die verzachtende ingrediënten er ook bij te doen.

Verder vind ik LSA erg goed te combineren met blowen (hoewel ik bij mijn eerste (en tot nu toe sterkste) LSA trip geen behoefte had om te blowen, nog niet eens om te roken), wat ook tegen de misselijkheid schijnt te helpen.
Gedaan: nicotine, wiet, hasj, alcohol, calamus, hawaiian baby woodrose (LSA), salvia divinorum, herbal ecstasy (trance, hummer), truffels, paddo's, LSD, 2c-b
Te doen: kratom, mescaline, ayahuasca, kanna, DMT, ketamine
Maybe: 5-meo-dmt, datura, iboga, 2c-t-7
Avatar gebruiker
Puurpijp
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 161
Geregistreerd: zo apr 24, 2011 10:57 pm
Woonplaats: Velp


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner